Veel te duur
Veel te duur. Handige configurator om leuk je eigen hut mee te ontwerpen en dan heel hard mee naar de plaatselijke balkenschavert te gaan en het hun te laten maken. Scheelt bijna 40%!
Trendhout is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van duurzame buitenverblijven met een uniek karakter. Ons uitgebreide assortiment omvat meer dan 500 standaard modellen, die volledig naar wens kunnen worden aangepast met behulp van onze innovatieve 3D-app. Naast de standaard modellen kunnen we ook op maat gemaakte constructies leveren. Wij werken met geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers worden getraind om over de juiste kennis te beschikken en jou te kunnen voorzien van deskundig advies. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, beschikken we over meerdere professionele montageteams die de opbouw voor onze klanten kunnen verzorgen. Ook hebben we een groot assortiment aan douglas- en eikenhout, samen met alle benodigde toebehoren. We leveren alles voor jouw houtbouwproject. We onderscheiden ons door onze uitstekende kwaliteit, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle leveringen op ieder adres. Onze producten worden opgeslagen in droge en goed geventileerde ruimtes, zodat we het hele jaar door prachtige kwaliteit kunnen leveren.
Warmtekrachtstraat 1, 8094 SE, Hattemerbroek, Holland
De online tool is super. Veel keus en mooie stijlen. Echter werden mijn zwarte vurenhouten planken nagenoeg allemaal deels ontkleurd geleverd, dus ik heb alles zelf nog een keer moeten overbeitsen.
En worden tevens RVS schroeven geleverd om in zwarte planken te schroeven. Bij aangeven dat ik zwarte schroeven wilde, werd beloofd deze na te zenden maar ik heb nooit meer iets gehoord.
Voor deze toch wel hoge prijzen, zou ik voortaan een andere leverancier gekozen hebben.

Besvarelse fra Trendhout - Hoofdkantoor / logistiek centrum
No quality control at all.
I ordered a Verona for 20.000€ and here is all the issues I had:
- The oak (interior cladding) arrived with stains on it, but well, I can at least manage to fix it.
- The driver of the led lighting came out of order (got replaced by them quite quickly)
- The wood that maintains the exterior bardage (exterior boxes) came completely bend. Not 1cm per meter but something like 5, even a child might see it. I had to clamp the rafters for 2-3 days before I could use them.
- The wooden lathing of the roof was also completely bend. Means that the EPDM over it couldn’t do its job correctly to lead the water to the right place (water evacuation). I had to build a complete 2nd roof over it with a correct tilt.
- The worst for the end: all (yes, ALL), wooden planks of all the exterior bardage was very very badly scratched. I have to paint the whole Verona in order to have a decent finish. A shame.
I sent them all pictures of my issues and they absolutely don’t care and proposed no solution/compensation. (Except, « repaint it », unbelievable).
For them, the problem is minimal.
20.000€, I repeat.
At least, the distributor who sold me the kit was great, I won’t give its name but I would go there again for another purchase.
But Trendhout, never again.
Trendhout heeft een prachtig product. De aankoop via een dealer had voor ons niet echt een meerwaarde, maar kan wel handig zijn om na te gaan of je echt alles besteld hebt.
De bestelling zou in z'n geheel komen, maar kwam in delen. Voor ons gelukkig in de juiste volgorde, want anders hadden we niet goed door kunnen gaan.
De servicedesk was erg behulpzaam en kundig om advies te geven bij de zelfbouw.

Besvarelse fra Trendhout - Hoofdkantoor / logistiek centrum
We hebben een veranda laten plaatsen en zijn zeer tevreden mee. Goede planning prijs kwaliteit en alle afspraken netjes nagekomen door Trendhout. Altijd zo prettig om zaken te doen met zulke bedrijven. We hebben helemaal geen stress gehad en de jongens hebben alles netjes opgelever. Helemaal top en bedankt!

Besvarelse fra Trendhout - Hoofdkantoor / logistiek centrum
Via de leverancier van de overkappingen op de website van Trendhout terecht gekomen. Daar vonden we al snel de strakke moderne overkapping waar we naar op zoek waren (model Verona). Via de website konden we met handige configurator alvast puzzelen hoe we de overkapping wilde hebben. Daarna besteld. Levertijden waren helder. Pakketten zijn netjes voor de deur afgeleverd. Goed ingepakt in de folie. We kunnen niet wachten op het mooie weer om er echt van te gaan genieten.

Besvarelse fra Trendhout - Hoofdkantoor / logistiek centrum
Mooi buitenverblijf. Er was wel eerst het verkeerde geleverd (3 meter brede variant in plaats van 4 meter) maar uiteindelijk is het juiste geleverd. Er zit ook genoeg bevestigingsmiddelen bij en van alles. De instructie had op sommige plekken duidelijker gekund.

Goede prijs kwaliteit verhouding
Vakbekwame medewerkers van Trenthout
Maar houd er rekening mee dat je goede afspraken maakt bij de opdrachtgever waarbij je het product besteld
Want er zit een leveringsperiode aan

Besvarelse fra Trendhout - Hoofdkantoor / logistiek centrum
Flinke vracht hout gekocht, jammer dat flinke hap uit een Douglas balk 20x20 cm en 6 meter lang volgens Houtgemak onder tolerantie valt. De chauffeur die het afleverde maakte zelf een foto omdat dat wel ernstig was. Verder zijn palen 120x 120 mm niet maatvast en hebben tolerantie van meer dan 6% ze zijn zelfs niet vierkant. Via mail gereclameerd echter zonder resultaat. Zou allemaal binnen tolerantie vallen. Wat een tegenvaller. Hout kwam overigens via Houtgemak.nl
De uitgebreide catalogus inspireerde ons enorm, hierdoor konden wij onze favoriete kapschuur mooi samenstellen. Er was goed contact omtrent de levering. De handleiding is duidelijk hierdoor konden wij de kapschuur zelf bouwen. Een geleverd onderdeel was niet helemaal goed, maar met 1 telefoontje kon het juiste onderdeel omgewisseld worden. Kortom; wij zijn heel blij met de kapschuur en hij voldoet aan onze wensen !
Zeer slechte kwaliteitscontrole en communicatie,ik had kapschuur besteld geheel in kleur (wit) gespoten in linker configuratie, in kleur laten spuiten is een stevige meerprijs, ten eerste ik kreeg een rechter configuratie geleverd , week later kreeg ik de correcte balk binnen waardoor er verder gegaan kon worden met de bouw, tijdens de bouw kwamen we erachter dat veel onderdelen mistte, hierdoor stond de bouw weer stil, missende onderdelen werden 1,5 week later geleverd, maar niet in de kleur gespoten, dus konden we die eerst gaan schilderen. Als compensatie werd er korting gegeven op een kozijn , dat heeft 6 maanden geduurd voordat het geleverd was, ze hadden per ongeluk order gewist ofzo, terwijl ik telkens contact hield en ik volgens hun gewoon geduld moest hebben,.. bij levering van kozijn hadden ze alles verpakt terwijl de verf nog niet droog was, verf beschadigd,.. we hebben het hier over een vuren houten kozijn á€3600,- , in zwart gebeitst,.. bij navraag over de schade zeggen ze dat je het altijd moet nabehandelen, alleen verf moet je los erbij bestellen,.. tevens miste de montage handleiding van het kozijn, ik zal nooit iemand adviseren bij Trendhout te bestellen, het ziet er schitterend uit , maar het bedrijf erachter is dramatisch.
Het assortiment is uitstekend en de website en configurator werken heel mooi. Erg jammer dat de kwaliteit van het hout terleursteld. Hout is slecht gevreesd, wordt beschadid geleverd en de service is buitengewoon langzaam.
Bij de zwarte wanden worden zilverkleurige schroeven geleverd, jammer dat deze niet standaard zwart zijn. De geleverd bevestigingsmaterialen zijn wel van goede kwaliteit en voldoende meegeleverd.
EPDM folie voor het dak is lekker dik en goed verwerkbaar. Het pakket is goed zelf in elkaar te zetten, de beschijving is summier maar voldoende.
Hartstikke leuke producten, Stonden alleen (oude) prijzen op de website waardoor het leek op jammer maar helaas. Dit gemeld bij Trendhout, en zij hebben hem via de dealer gewoon geleverd via de oude prijs, Top Service!
Goed product.
Producten van dit bedrijf worden veelal verkocht door dealers en houtbouwers.
Echter ze pretenderen ook aan particulieren te leveren. Dit kunnen ze beter niet doen. Het is zeuren om een offerte, reacties zijn altijd standaard antwoorden of mailtjes.
Men is vooral geïnteresseerd in veel verkopen, en bij simpele korte vragen wordt er veelal moeilijk gedaan...
drukdrukdruk.
Læs mere om andre typer anmeldelser.