Familielæge Lindevang  Anmeldelser 8

3,7

1. Lægehus

Familielæge Lindevang er en nyetableret klinik. Du vil møde et hold som består af en fast læge, en sygeplejerske, en sekretær samt et hold af medicinstuderende. Vi arbejder sammen, og i konsultation kan du derfor indimellem møde flere af os. Mandag til fredag vil lægen selv sidde ved telefonen fra 8-9 til svar på prøver m.m. Hverdage fra 9 -12, vil der sidde sekretærer til bestilling af tider, fornyelse af recepter m.m

3,7

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Fantastisk lægeklinik

Fantastisk lægeklinik

Meget menneskelige og kærlige .
Altid klar til at hjælpe .
Man føler sig imødekommet og de er rummelige og tager en seriøs .

Tak til jer

20. januar 2026

De varmeste anbefalinger og 5 stjerner fra mig

Jeg er ny patient og har været på klinikken 3 gange hos 2 forskellige læger.

Jeg er virkelig glad for at være skiftet til denne lægeklinik, efter anbefaling fra min voksne søn, der har været tilknyttet lægeklinikken et par år.

Jeg oplever at mit helbred bliver taget seriøst og at medarbejderne virker meget professionelle, imødekommende og empatiske.

De varmeste anbefalinger og 5 stjerner fra mig.

20. november 2025

Bedste lægehus

Virkelig en behagelig oplevelse, at være patient hos familielæge Lindevang. Jeg har altid følt mig tryg, hørt og forstået når jeg har en henvendelse hos sygeplejersken, lægen eller i receptionen.
Hvis du har brug for en læge der tager din henvendelse 100% seriøst så tag kontakt til Familielæge Lindevang, jeg havde lyst til at give 7 stjerner😉

4. november 2025

Top professionel og empatisk personale

I alle de 4 år jeg har været patient hos dem, har jeg følt mig lyttet til, taget seriøst, fået den rigtige behandling og de relevante henvisninger, der skulle til.
Både lægen, Dunia og sygeplejerske Silje er top professionelle og meget empatiske.
Meget anbefalelsesværdig klinik!

27. oktober 2025

Fik ingen hjælp, da jeg havde mest brug for det

Jeg gik til læge Dunia, da jeg var i en meget svær periode psykisk og følte mig slet ikke taget alvorligt eller hørt.

Den aftalte henvisning til psykiatrien blev aldrig lavet, og ved opfølgende konsultationer kunne hun aldrig huske hvad vores tidligere samtaler handlede om.
Vi måtte nærmest starte forfra hver gang, selvom jeg grædende fortalte hende hvor slemt det stod til.

Jeg var på daværende tidspunkt sygemeldt fra mit job, men blev anbefalet at vende tilbage hurtigt, for “ellers ville kommunen skulle involveres”.
Det råd viste sig senere at være helt forkert.

Nu, to år senere, efter at have skiftet læge har jeg fået stillet to (ret alvorlige) psykiske diagnoser, har været sygemeldt i halvandet år og får endelig den hjælp jeg har haft brug for (fra kommunen blandt andre!).
Jeg tør ikke tænke på, hvor jeg havde været i dag, hvis jeg ikke havde skiftet.
Derfor anbefaler jeg absolut ikke denne læge hvis du kommer med psykiske problemer.

24. oktober 2025

Kære anonym,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse hos os, men vi er glade for at høre, at du i dag får den hjælp og støtte, du har brug for.

Vi tager alle henvendelser alvorligt, også når de er anonyme, men det er desværre svært for os at undersøge sagen nærmere uden at vide, hvem du er, eller hvornår forløbet fandt sted.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå forløbet og lære af det.

Alt held og lykke fremover.
Familielæge Lindevang

Stort og dybfølt TAK!

Jeg lider af sklerose og kunne ånde lettet op, da jeg for godt tre år siden blev tilknyttet Familielæge Lindevang og fik Dunia som min faste læge. For her mødte jeg en læge og en praksis som fra første færd dels tog mig dybt alvorligt og som altid møder mig med varme, venlighed og dyb professionalisme. Inden for rimelighedens grænser er der altid en tid at finde og igennem det meget smarte bookingsystem kan jeg være sikker på at det altid er Dunia (min læge) som jeg har tid hos. Jeg er dybt taknemmelig for at høre til hos Familielæge Lindevang, hos Dunia og hendes søde medarbejdere og jeg ser med glæde frem til at tale med hende påny.

Rune Ravn Bratlann

29. september 2025

Kære Rune,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de varme ord. Det glæder os dybt at høre, at du føler dig mødt med både professionalisme, venlighed og omsorg hos os – og ikke mindst hos Dunia.

Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du oplever kontinuitet, tryghed og tilgængelighed i kontakten med klinikken. Det er netop dét, vi stræber efter i vores daglige arbejde.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og vi vil gøre vores bedste for at leve op til dine fine ord – hver gang.

De bedste hilsner,
Teamet hos Familielæge Lindevang

Anbefales ikke

Som en anden anmelder også påpeger, bliver man ikke lyttet til og kommer altid ind til nye behandlerne. Jeg synes, det er dybt uprofessionelt, at klinikken i kommentaren afviser en anmeldelse med henvisning til, at vedkommende ikke er patient, blot fordi de skriver anonymt. Det understreger netop det, jeg også har oplevet – nemlig at de ikke lytter til patientens oplevelse. Hvis de tog kritikken til sig, kunne de sagtens have svaret "vi er kede af din oplevelse", men her er der tydeligvis ikke en eneste form for anerkendelse af problemerne.

20. september 2025

Kære Anonym,
Tak for din kommentar. Da anmeldelsen muligvis er spam, har vi desværre ikke mulighed for at vurdere, om den bygger på en reel oplevelse.

I vores lægehus arbejder et tværfagligt team af sundhedspersonale hver dag for at sikre, at alle patienter bliver mødt med tryghed, faglighed og respekt.

Hvis du har haft en konkret oplevelse hos os, som du ønsker at drøfte, er du meget velkommen til at kontakte klinikken direkte. Vi ser dialog som en vigtig del af vores arbejde og tager al feedback seriøst.

Alle os i Lægehuset Familielæge Lindevang

Ingen tryghed

Der hele tiden nye studerende og læger der tag imod en. Man føler sig ikke tryg eller hørt. De lover det ene og det andet men gøre ingenting. Det ikke behageligt at man konstant kommer inde til nye personer som så ikke ved hvad der foregå.

6. marts 2024