Laegernelergravsvej Anmeldelser 11

2,5

2,5

Under middel

Et lægehus der ikke tager dig seriøst og er inkompetente! En total fejl diagnosticering!

Jeg kommer ikke til at gå i detaljer, men det I skal forstå er at jeg jeg i en længere tid havde haft blødninger. Dog tog dette lægehus mig aldrig alvorligt, og gav mig for det første det dårligste råd om at tage medicin som i bund og grund ikke har noget med symptomerne at gøre og resulterer i at gøre det værre. Jeg havde forslået et få taget for eksempel blodprøver, afføringsprøver ect., men dette gad de ikke.
Jeg valgte at skifte læge, da blødningerne blev ved selvom jeg havde gået hos dem i mere end et år og at de gav det samme svar hver gang. I det jeg skiftede læge med en masse prøver taget med det samme. Det viste sig, at jeg havde betændelse i kroppen, og blev henvist til hospitalet. Der var mistanke om en kronisk sygdom og muligvis kræft. Årsagen til blødningen var heldigvis hverken kronisk sygdom eller kræft. Dog kunne årsagen ikke blot fjernes med simpel medicin men skulle gøres kirurgisk. Dette lægehus ignorerede derfor alle symptomer og ønsker om undersøgelser, som kunne have reduceret en masse ubehag og givet en hurtigere afklaring.
Jeg vil også tilføjede at andre familiemedlemmer også har oplevet at blive opkrævet penge og fejlbarlige behandlinger af dette lægehus.
Jeg vil derfor aldrig anbefale dette lægehus, da jeg nu står i en situation som kunne være grebet mindst et år siden.

3. marts 2025

Læge døndu alici

Læge døndu alici

Jeg har haft en utilfredsstillende oplevelse hos læge Døndü Alici. I den korte periode, hvor jeg havde hende som læge, følte jeg ikke, at mine konsultationer blev håndteret på en måde, der gav mig tryghed. Ved flere besøg blev jeg mødt af studerende i stedet for lægen selv, uden at jeg på forhånd var informeret om det, hvilket jeg fandt ubehageligt.

Jeg oplevede kommunikationen som mangelfuld og til tider distanceret, og jeg følte mig ikke imødekommet eller ordentligt lyttet til. På baggrund af dette har jeg valgt at skifte læge, da samarbejdet ikke fungerede for mig personligt. Rigtig dårlig læge hende ville jeg slette ikke i nærheden af igen. Meget arrogant menneskeskabt hjerteløs og rigtig dum læge som ikke burde være læge overhovedet !!!

18. november 2025

Mest uempatiske og ubehagelige læge!

Jeg er simpelthen rystet over at et så uempatisk menneske som Døndu har valgt at være i omsorgsfaget. Hun besidder simpelthen ikke de menneskelige kompetencer det kræver at møde patienter i en sårbar position. Hun er dybt ubehagelig i sin tilgang og hendes lægelige viden kunne jeg ligeså nemt finde på Google. Hun er altid uforberedt og stresset. Jeg har kun haft dårlige oplevelser hos hende og når jeg hører hvordan hun taler til andre patienter er jeg rystet. Har du et traume du søger hjælp til, så er der garanti for et retraume, hvis du bestiller tid hos Døndu. Hun er 0% rummelig og jeg undrer mig over hendes motivation til at vælge at blive læge. Jeg har skiftet læge nu og har simpelthen fået nok af at blive mødt med fordomsfuldhed og skepsis.

14. maj 2025

Flyttede til Tårnby og heldigt for det

Flyttede til Tårnby og heldigt for det, for så kunne jeg få en ny læge 🥳🥳
Døndu Alici er mega arrogant og en ikke særlig dygtig læge.
Hun udskrev medicin til min søn, i en alt for høj dosis. På apoteket blev de opmærksom på det og sagde til mig at jeg skulle kontakte Døndu og få hende til at rette dosis. Dette var Døndu ikke enig i og fortalte at enten kunne jeg give min søn den dosis hun havde udskrevet, og ellers kunne han undvære den.
(Medicin mod skarlagensfeber som hun selv havde informeret mig om, skulle behandles med antibiotika 🤨)
Tilbage på apoteket med denne besked, som anbefaler mig at ringe 1813 og søge hjælp til dette. På 1813 siger lægerne at det er en absurd høj dosis som han under ingen omstændigheder må få og da jeg fortæller dem om Døndu og hendes holdning, forsøger lægen fra 1813 at ringe til Døndu og forklarer at hun ganske enkelt må have taget fejl.
Aftalen er at de først ringer og snakker med Døndu og at jeg venter 30 min med at ringe til Døndu.
Da jeg henvender mig til Døndu efter de 30 min, er hun meget utilfreds med at jeg har snakket med 1813 og holder meget stædigt fast i sin holdning.
Jeg må give min søn den medicin hun har udskrevet til ham og ellers kan han undvære. Min mand ender med at overtage sagen, da jeg er opløst af vrede og gråd(min søn havde det vildt dårligt)
Min mand googler inden han ringer til Døndu og kan hurtigt finde information om den medicin hun har ordineret, og den dosis hun vil give ham, må rigtig nok gerne gives til børn OVER 12 år, ikke til min søn på dengang 4-5 år.
Dette ringer min mand og fortæller Døndu og da det endelig går op for hende at det måske er lige i overkanten, ændrer hun dosis til hans alder.

Hvis i har denne læge, så find en anden 😅🫡

2. oktober 2023

Kan kun nikke genkende til alle…

Kan kun nikke genkende til alle beskrivelserne af Døndu hun præsentere sig ikke. Hun forklare ikke nogen ting. Man føler hun skal skynde sig. Hun kigger ikke på dig og hun lytter ikke til dig. Der er mere end en gang kommet svar på prøver jeg ikke har fået taget og hun vil ikke henvise nogen steder hen.
Hun skulle vaccinere min søn og da vi kom ind lå det hele klar hun sagde værken hej eller noget bad ham smøgeærmet op og så fædig, hun bad os heller ikke vente det kvarter man skal når man er blevet vaccineret.
Har skiftet læge og fået hele min familie til det og hold da op en forskel når man kommer et sted hen hvor de agere professionelt.

18. januar 2024

Undgå dårlig behandling - lægeligt og personligt.

Jeg kan også tilslutte mig samme begrundelser, som jeg læser her. Jeg blev kaldt op til et astma-tjek og blev straks anbefalet ny medicin. Dog har jeg været til flere lungespecialister tidligere og var derfor ikke nem at overbevise overfor et hurtigt skifte i medicin på baggrund af en simpel peak-flow test. Jeg fik min vilje om at komme til en specialist, hvortil Døndu i sin henvisning kalder mig skeptisk over for anbefalinger fra læger mm.

En lungespecialist gav mig i øvrigt slet ikke samme medicin, som jeg blev anbefalet af Døndu, af flere årsager. Så jeg er glad for at jeg ikke tog Døndu's anbefaling.

Både læge og sekretær virker som om de skal skynde sig at få det overstået og komme videre. Dine egne oplevelser og forklaringer er intet værd her. Lokalerne er blevet mindre og du bliver mødt med skepsis og ligegyldighed.

Jeg har været tilknyttet samme sted i over 30 år og aldrig tænkt over det før, men nu skifter jeg endelig læge.

18. marts 2024

Døndu Alicia er yderst arrogant

Døndu Alicia fik jeg desværre efter min “læge” gik på pension. Første indtryk: Hun er yderst arrogant, kikker ikke på een, det slipper hun så for, ved at al kommunikation foregår gennem hendes sekretær (som forøvrigt er yderst behagelig).
Ekspl: Jeg fik røntgen og scannet min fod, den har været hævet ca. 1/2 år,
Fik en tid hos LÆGEN, kom ind til sekretæren der kikkede på “billederne”, hun gik ind til LÆGEN, kom tilbage og sagde: Ingen fejl på knogler, du skal ligge højt med foden og måske en flysok. ?????????
Det er nemt at være Døndu Alicia,
mig skal hun ikke tjene penge på.
Har skiftet læge.

17. august 2023

Klage over læge Døndu Alici

Klage over læge Døndu Alici

Min gamle læge er gået på pension og har fået en ny. Under mit første og seneste besøg hos min nye læge Døndu Alici oplevede jeg en meget uprofessionel og ubehagelig opførsel fra hendes side. Hun var meget ubehøvlet og mistroisk over for mig, og troede ikke på hvad jeg sagde, selvom det står i min journal. Hun nægter mig også en receptpligtig medicin, som jeg tidligere havde fået som og som er dokumenteret i min journal. Hun blev ved med at hentyde til, at da jeg nu har en diagnose som paranoid skizofreni, kunne det være noget, jeg forestillede mig. Ad spurgt til hvad de lægelige grunde til ikke at ville udlevere medicinen er? Svarede hun pga hendes overbevisning. og hun ikke tror på jeg vil tage dem. Jeg prøver flere gange at forklare hende, at jeg er fik dem udlevet at min tidliger psykiater, og da jeg stoppede i distriktspsykiatrien overgik den opgaven til egen læge. Men hun blev ved med at affeje mig og vil hverken høre eller tro på mig. Sessionen ender med hun rejser sig midt i det hele og går og siger, at hun ikke havde tid til mig mere, og at hun ikke er blevet læge for at arbejder gratis og høre på mig

Jeg følte mig utrolig dum og ubehagelig tilpas under hele besøget, jeg mener, at hendes opførsel var helt utilstedeligt. Jeg forventer, at en læge skal være professionel og lytte til mine bekymringer og spørgsmål.

Jeg vil advare om, at få Døndu Alici som læge, da det er tydligt, at penge og hendes ego står højre end patientens ve og vel

Jeg skifte læge, da jeg ikke føler mig tryg ved at gå til en læge som Døndu Alici

15. maj 2023

Hold jer væk fra denne læge!

Anna Kirstine Somogyi med østeuropæisk jødisk baggrund er en utrolig nærig, arrogant og bestemt ikke lyttende læge. Hendes manglende tilstedeværelse, ikke eksisterende empati samt evigt deprimerende blik og trættende sind gør oplevelsen og behandlingen desto ikke bedre! Hun bruger bl.a. gamle gule recept ark (dem man brugte helt tilbage i 90’erne ) til at notere to ord ned af alt det man som patient fortæller, når hun nu engang endeligt få taget sig sammen! At selv boghylderne sidder faretruende skævt bag hende, med i alt 3 gamle lægebøger, som altid er lige ved at falde ned, taler deres tydelige sprog om Anna Kirstine Somogyi som menneske, læge og hendes uengagerede praksis. Anna Kirstine Somogyi er som at tale til en væg, og vil absolut have det sidste ord i en hver samtale. Jeg skulle kæmpe en kamp med hende om at få mit barn henvist til speciallæge i ortodpædi, da hun bestemt ikke mente at min pige havde behov for det, og at hun med tiden ville vokse fra problemet!! Jeg har aldrig mødt en mere kold, usympatisk og arrogant læge som Anna Kirstine Somogy, og jeg mistænker hende stærkt for at være faretruende for alle de patienter hun får lov til at komme i kontakt med. Kan kun varmt anbefale at skifte læge omgående, da systemet er meget langsomt om at handle, især når man indsender klager til Patientklagenævnet. Vores nye læge som vi har fået, har ikke alene givet mig ret i mine antagelser, men har i al fortrolighed også tilkendegivet at Anna Kirstine Somogyi har et dårligt ry i branchen, og at patienter “flygter” fra hende hvilket også forklarer stoppet af tilgang for nye patienter til hende. Så til alle jer derude især forældre med børn, hold jer langt væk fra Anna Kirstine Somogyi og spar jer for alle de frustrationer som jeg og utallige andre har været igennem, og find jer en anden praktiserende læge. Går en stor stor bue uden om lægen Anna Kirstine Somogyi. Jeres børn vil være jer evigt taknemmelige, og I vil få den behandling I nu engang har ret til.

26. juni 2022

Er dette din virksomhed?