Uhyggeligt attitude grim snak
Og hygiejne er en by i Rusland
brøndby strand centrum 9, 2660 brøndby strand, brøndby strand, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Uhyggeligt attitude grim snak
Og hygiejne er en by i Rusland
Deres slagter er ubehøvlet. Spørg du om prisen og hvor meget du har fået, kigger de mærkeligt på dig. Har igen uddannelse i skære kødet og for ender med du får forskellige tykkelse af kødet. Kommer aldrig der igen. Tror også de vejer kødet forkert.
Forfærdelig butik i Ballerup
Hvordan kan du stå i kassen snakke i tlf eller bare kig på en uden af sige hvad det er blevet når du skal til af betale
Havde det været min butik ud med alle dem der har attitude det kan de have nede i deres rotte huller med deres 3 kg make up
Personalet i slagteren er ubehøvlet og virker slet ikke til at gide sælge noget kød kunne og få lov at købe et stykke oksemørbrad medmindre jeg købte 2 kg ? Kommer aldrig igen, hvilket er virkelig ærgerligt
Det er sjældent at jeg handler i Vestegnen Bazar Næstved. Nej, de er ikke serviceminded. Ingen svar for min forespørgsel på facebook-messenger om parkeringsplads problematikken. I fredags handlede jeg i slagterafdelingen. Skulle købe noget til grillen. Har bl.a. købt oksekød-shish, de mente god kvalitet, også fordi prisen var høj. På en bakke var der to rækker shish. Øverste række var gode og frisk. Nederste række så ikke frisk ud samt med høj fedtprocent. Det var skuffende.
Jeg handler igen kun det er nødvendigt. Glad for Damaskus bazar i byen.
Jeres slagter personale har hverken respekt eller venlighed at vise. Virkelig mangel på manere! Jeg beder om noget kød og ønsker gerne nogle specifikke stykker, ikke noget han skal skære i selv eller bruge ekstra tid på, men allerede er skåret i store stykker! "det mig der vælger hvad jeg putter i bakken når du allerede få det på tilbud" 3 kg kalvekød for 249, sikkert på tilbud men hvem seriøst en attitude. Jeg beder ham at ikke gå over prisen da jeg altid har oplevet 2-300 gr over hvad man køber. Han laver så en grimasse ud af det!
Værste oplevelse og uforskammet opførsel af medarbejdere. Kundeservicen er elendig.
Det er vitterligt ærgeligt at folk fra de nationer ødelægger oplevelsen for danskerne og andre. Fordomme som ikke forsvinder af den grund. Derudover er deres produkter dyrere end andre bazar fra Kbh. Mange produkter er tæt på udløbsdato...
Hyginen er hvad du kan forvente i en bazar og især bageren er ikke indbydende at se på. Slagteren er det positive og burde have sine egne lokaler så bazaren kunne undgås. Bazaren følger heller ikke sundhedsstyrelsens retningslinjer i praksis og folk står oppe og ned af hinanden.
Ydermere kassedamer hvis hensigt bare er at ekspedere så mange kunder som overhovedet muligt uden at hjælpe med fejl på bon skal man gå tilbage i køen, sikke en service...
Derudover kan man betale med MobilePay den ene dag og så ikke den anden dag, mystisk hvorfor mon...
Det virker generelt rodet, men bazaren har sin kundebase og dermed mistet værdigheden. Det forbliver nok bare i Vestegnen som navnet også hentyder...
Er du i risikozonen for Covid-19 hold dig væk. Jeg har handlet nogle gange på min vej, men er glad for jeg ikke bor i nærheden, men nu er det under omstændigheder sidste gang. Det er min oplevelse og erfaring.
Vi kunder køber det vi kan få lokalt. Så hvis varerne er pakket ind i plastic og har en fedtprocent på 20, så køber vi det. Men er der friske varer af god kvalitet til en fornuftig pris, ja så køber vi det. Der er vi kunder jo meget afhængige af de lokale butikker.
Derfor er vbzar ganske usædvanlig. Vi kan få friske varer til en rimelig pris. Og det er kvalitet. Særligt grønt og slagterafdelingen er helt specielt god. Vi er i et lavtlønsområde, så det er særligt super, at vi som ikke har så mange penge, alligevel har adgang til friske kvalitetsvarer som kan betales for en alm. pengepung.
En ting jeg godt kan li er at ved hvis der er tilbud på 2 stk. af et el. andet, så betaler kun ½ pris hvis du kun tager 1 stk., jeg har kun fået venlig betjening. Hvis du henvender dig venligt får du også et venligt svar.

Besvarelse fra Vbazar
Udmærket butik. Fantastisk slagter.
Butikken er blevet uundværlig i lokalområdet.

Besvarelse fra Vbazar
Spændende butik med mange gode varer.
Men..... En pris på varene på hyldene. En anden, og dyrere pris ved kassen.
Rent snyd. Sætter aldrig mine ben der igen.
Gamle forvirrede kunder får lov til at betale ekstra. De runder varens pris op. Når kunderne klager over det, får de kun modvilligt deres penge tilbage.
De taler om kunderne på fremmedsprog mens kunderne står ved siden af. Og det er tydeligvis ikke noget pænt der bliver sagt. Møg ubehageligt. De kan ikke være særligt kloge, hvis de tror at kunderne ikke opdager det.
Pinligt og helt og aldeles utilstedeligt..
Dejlig forretning. God kvalitet. Særligt deres slagter er fantastisk.
Ærgeligt at nogle af deres kassedamer har en alternativ ide om priserne. De runder op. Så hvis du handler der tit. Så hold godt øje. Alle varer som ikke har stregkode, runder de op efter forgodtbefindende. Så på lang sigt kommer du til at betale nogen penge ekstra. Man tror det er løgn !!!!
Men har du ikke noget imod at betale ekstra alt efter kassedamens humør, er det en udmærket forretning. Så det er sgu synd at de ikke lige får den detalje på plads.
Februar 2014:
Var så dum at gå ind og handle i butikken. Kassedamen beslutter igen personligt at tage andre priser end de som står på varerne. Når det bliver påpeget, rulles der med øjnene. Godt nok spøjst. Og modvilligt fik jeg penge tilbage. Gad vide om butikken har økonomiske problemer siden de forsøger at pelse kunderne ved kassen. Hvorfor runder de altid op ? Hvorfor runder de aldrig ned ?