Det afhænger af
Det afhænger af, hvilken læge man får. Min egen læge er meget dygtig, men det er svært at få en tid hos ham. De øvrige læger virker mere optagede af at belære én om det danske sundhedssystem og skatter, end af selve behandlingen.
Vi havde en simpel cyste, som var betændt og voksede. Vi spurgte, om den kunne fjernes med henvisning, men fik at vide, at “sådanne ting er der ingen grund til at bekymre sig om, og kroppen kan hele det af sig selv”.
Cysten sprang og spredte sig. Nu — et år senere — er vi stadig frem og tilbage hos kirurger for at få den fjernet. Det har været et stort spild af skatteydernes penge. Jeg satte ikke pris på den form for “gaslighting”.
Fantastisk
Jeg har været tilknyttet Rialtoklinikken gennem et år. De har været fantastiske til at bakke mig op under et langt sygdomsforløb. Stor tak!
Meget tilfreds med…
Meget tilfreds med Rialtoklinikken,venlige og imødekommende og fået fin behandling.Vh Hanne Felding
Er nyligt skiftet til denne læge og…
Er nyligt skiftet til denne læge og gjorde det, da lægen, Ola, har fået en del ros her på trustpilot.
Mine foreløbige oplevelser med denne læge har dog belyst virkelig inkompetence og seriøst spild af min tid som kunde i butikken. Han virker i den grad som om, at han ønsker at spilde min kostbare tid.
Der skal klares et par mindre ting som bl.a. medicin udskrivelse, men denne læge klarer intet af det, eller skal have tingene at vide adskillige gange.
Han ønsker at se mig til en samtale som ny patient, men det er der absolut ingen grund til. Jeg har styr på "mig", men det virker ikke til, at der er styr på denne læge og dermed klinikken.
Desværre så tænker jeg ikke, at der i 2025 findes dygtige og kompetente læger mere. Alle instanser indenfor det offentlige fungerer stærkt kritisabelt, men kun max. 1-2% af befolkningen har lønninger og formue, som gør, at man alle steder kan vælge det solide private, når det gælder læger, hospitaler, pasning af børn, skole gang osv.
Jeg er en super venlig mand og menneske, men som dansker oplever man bare så mange dårlige ting med særligt alle offentlige instanser, og jeg mener, det er vigtigt at sætte fokus på dette.
Min far har læge Orla og vi kan ikke…
Min far har læge Orla og vi kan ikke sætte finger på noget som helst! Søde sekretærer og læger!
Stort ros. Altid hjælpsomme og lyttende.
Jeg har i flere år haft Ola som læge
Jeg har i flere år haft Ola som læge. Han er lyttende, empatisk, behagelig og meget kompetent. Så et højt hurra for min dygtige læge.. Har kun fået flot behandling af det øvrige personale, jeg har haft brug for på klinikken. Børge Kristensen - Rolfsvej Frederiksberg
Samlebånd uden personlig relation
Altid skiftende læger, og nye uddannelseslæger. Ofte lang ventetid i klinikken, og manglende fleksibilitet. Selv online receptfornyelse fungerer ikke optimalt.
‘Begrebet familielæge findes i Rialtoklinikken’
‘Begrebet familielæge findes ikke mere’ skrev en læser i Politiken. Som patient hos Pernille Ostenfeld er jeg helt uenig i dette udsagn. Pernille, eller hvis hun er forhindret de andre læger i Rialtoklinikken, er omhyggelige, hurtige og kompetente, hvilket også gælder klinikkens sygeplersker.
Jeg har altid følt mig i trygge hænder i Rialtoklinikken.
Peter Holst Jensen
min erfaring med min egen læge hos…
min erfaring med min egen læge hos Rialto klinikken er super god, lydhør og altid positiv for nye behandlings/medicinske tiltag til problemer.
medicin fornyelses online systemet virker upåklageligt.
Jeg er ovenud tilfreds med Rialto klinikken
Jeg er super glad for min læge og de…
Jeg er super glad for min læge og de andre læger i Rialtoklinikken. Jeg føler mig godt hjulpet og passet på. Jeg har 100 procent tillid til min læge og kan fortælle Pernille alt og bliver hørt. Jeg får altid et svar når jeg spørger. Rialto klinikken får alt den ros jeg kan give. venlig hilsen Jette Madsen.
Det absolut værste lægehus jeg nogensinde har oplevet - forsømmelse på højt plan!
Rialtoklinikken opkøbte mit gamle læge hus, og siden da har jeg nærmest kun haft dårlige oplevelser og rigtig mange af dem!
Når man kommer med symptomer har de ofte ingen idéer til hvad det kunne være og hvis man derfor istedet selv har læst på lektien, skydes det ned med arrogance og svar om at "test er dyre" og at de derfor ikke tester hvad som helst (her snakker vi relativt nemme blodprøver). Hvis man endelig får dem overtalt til tests og testene kommer tilbage negative, lukker de sagen, i stedet for at overveje hvorfor man ellers har symptomer som er ødelæggende for hverdagen.
Det er en klinik som er indrettet i dyrt design fra gulv til loft, med meget lidt økonomisk overskud til rent faktisk at tage sig af deres patienter. Man skal desuden vente i flere måneder på at få en tid hos en rigtig læge, hvorefter man kun må nævne ét enkelt problem pr. konsultation (da de får penge pr. konsultation).
Jeg har astma og meget svære og invaliderende høfeber-symptomer og har bedt om at få en allergiudredning i rigtig mange år. De har blot givet mig højere dosis af astma-medicin og fortalt mig at spise håndkøbs-allergipiller dagligt, på trods af den totalt fraværende bedring. Nu har jeg endelig skiftet læge som med det samme gav mig en længere række receptpligtige præparater og for første gang siden jeg var barn, kan jeg nu fungere normalt uden kløe, hævede øjne, og tilstoppet næse. Igår var jeg til Øre/næse/hals-specialist som bekræftede polypper i kæbehulen grundet manglende allergi-behandling i alle de år. Dét, jeg altid har troet var tandproblemer og efterhånden har smidt rigtig mange penge efter hos tandlægen helt uden bedring, viser sig nu at skyldes ubehandlet allergi.
Jeg har også haft en MEGET ubehagelig og EKSTREMT uprofessionel oplevelse under en gynækologisk undersøgelse og senere hen en ligeså inkompetent oplevelse hvor de gav mig recept på et forkert og dobbelt-så-dyrt præparat som jeg selv skulle medbringe, åbnede forsejlingen på pakningen, opdagede det var forkert, lod mig ligge blottet meget længe, fandt det rigtige præparat i gemmerne og derefter antydede at de "normalt ville bede mig betale for deres præparat fordi jeg kom med det forkerte, men denne gang ville være "søde" og lade mig gå uden.
Stort set hele min familie har oplevet gentagne dårlige oplevelser på klinikken ligesom mig, og mange af os er nu kommet videre til anden læge.
Efter jeg har skiftet læge oplever jeg pludselig hvordan det er, at blive taget seriøst, blive tjekket når jeg har symptomer og få den behandling der er en forudsætning for at jeg kan fungere normalt i hverdagen. Jeg kan kun anbefale alle at skifte læge - i en fart.
Jeg er glad for klinikken
Jeg er glad for klinikken
Både min egen læge
Men også klinikkens øvrige personale.
Ikke til at komme i kontakt med
Man kan ikke nå igennem, selv i den officielle telefontid.
Har aldrig har en læge jeg har været så…
Har aldrig har en læge jeg har været så glad for som Rialtoklinikken
Bestil aldrig en tid kl 13 efter deres…
Bestil aldrig en tid kl 13 efter deres frokost pause. Der er altid enorm forsinkelse. Dvs man kan høre alt personale sidde og snakke og grine, langt efter pausen er slut. Alt imens venteværelset bliver mere og mere fyldt.!!!
Simpelthen ikke i orden.
En klinik fyldt med inkompetance
En klinik fyldt med inkompetance, arrogance og dårlig service.
Totalt lægemangel, derfor suppleres behandlinger af sygeplejersker, der har ingen, eller meget lidt viden om hvad de laver.
Er lige blvet behandlet. Bestilte tid hos en læge. Blev mødt af en sygeplejeske. Har tidligere haft samme problem, hvor en læge modtog, og jeg fik en diagnose. Denne gang giver sygeplejelske en 100 procent anderledes diagnose, på samme problem. Da jeg gør opmærksom på at det hun siger modstrider læges diagnose samt patienthåndbogens retningslinjer modtages dette med arrogance og ligegyldighed.
Da jeg beder om at komme til at tale med en læge, for jeg besked på jeg kan få en tid om 5 dage!!
Jeg kan kun anbefale alle at holde sig væk.
Det dårligste lægehus jeg har haft!
Jeg har kun haft dårlige oplevelser af rialtoklinikken! Da jeg som førstegangs gravid kom op for at få information om hvad der skulle ske, fik jeg næsten ingen spørgsmål besvaret. Jeg har før fået en abort, og i den forbindelse skulle jeg have taget blodprøver og en masse andet. Det skulle jeg ikke her. Jeg blev bare sendt ud af døren. Nu er det et halvt år siden jeg fødte og vidste intet om at barnet skal til 3 mdrs og 5 mdrs undersøgelse og at jeg selv skulle have været til 8 ugers gynækologisk undersøgelse efter fødslen. Jeg blev kaldt til 5mdrs undersøgelse af min søn sidste uge, hvor de spurgte om vi bare skulle lægge 3 mdrs og 5 mdrs undersøgelsen oven i hinanden... ja det er ligesom for sent til 3 mdrs undersøgelse nu hvor han bliver et halvt år lige om lidt! Vi kom så til 5mdrs undersøgelse hvor lægen brugte det meste af tiden på at prøve at overbevise mig om at min søn skal vaccineres selvom jeg klart har sagt at det vil jeg ikke. Iflg sekretæren som jeg lige har haft ringet til (fordi jeg lige har fundet ud af at jeg skulle have været til 8 ugers gynækolog check) skulle lægen have informeret mig om mit check, da jeg var oppe med min søn. Okay, jeg forstår ikke hvorfor han skal fortælle mig at jeg skal til 8 ugers undersøgelse på min søns 5 mdrs undersøgelse.... det er da rimelig meget forsinket!? Plus at han så bruger hele vores tid på at diskutere, når jeg HAR sagt nej til vacciner. Jeg har aldrig haft et værre lægehus! Og skifter læge omgående. Tak for spild af min tid rialtoklinikken!
Desværre
Har været der fire gange. Enig med de andres anmeldelse af klinikken.
Manglende vejledning og kommunikation ved første lægeundersøgelse under graviditet. De anvender sygeplejerske til dette. Iøvrigt en der ikke har styr på det overhovedet! Resulterede i at jeg skulle gentage mit forløb for hospitalet og lægerne igen og igen, da intet var noteret af de oplysninger jeg gav sygeplejersken. Meget utryg oplevelse.
Deres lægevikar er dog rigtig venlig og giver grundig vejledning. Ærgerligt at det kun er en vikar. Mens jeg har været der har det ikke været muligt at få samme læge - har indtil videre fået 4 forskellige inkl sygeplejerske.
Denne anmeldelse kulminerer i at den sidste læge med nød og næppe gav os en henvisning til en børnelæge, som jeg måtte bede om ret direkte. Det viser sig så at hun i selve henvisningen skriver, at vi har haft en diskussion om selve henvisningen til selve børnelægen. Så uforskammet og unødvendigt. I stedet for blot at lade børnelægen udgøre et objektivt stykke arbejde. Heldigvis er børnelægen upåvirket og vi er ved at blive udredt. Jeg kan ikke anbefale denne klinik.
Kan på ingen måde anbefales.
Flere læger, der er slået sammen - med horribelt resultat til følge. Hvis du holder af samlebåndsfølelsen, ønsker en udedikeret læge, har masser af tid til ekstrem ventetid og en læge, der ærligt talt virker inkompetent, så skal du vælge Rialtoklinikken.