Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blev totalt överraskad av re:member telefon kundtjänst. Dom svarade inom 30 sekunder och löste direkt mitt problem. Grattis till en utmärkt telefon kundsupport. (Däremot så har jag skickat samma probl... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Flexibelt och enkelt. Många valmöjligheter att betala/ överföra pengar s.s. swish, banköverföring mm. Att jag inte ger 5 stjärnor beror på bemötandet när jag avslutat MC. Hade betalt in för mycket... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very good customer service. I feel valued as a customers and most of all i feel like im seen like a person and not a number. KLARNA is loosing my buisness from now on!

Virksomhedsoplysninger

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EnterCard erbjuder kreditkort och privatlån via bolagets eget varumärke re: member och tillsammans med våra partners.

Kontaktoplysninger

4,3

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betalning till holländskt konto

Frågade om betalning till bankkonto i Nederländerna, och fick till svar att det inte var något problem utan pengarna skulle vara på bankkontot direkt. Efter höjning av kreditgräns på uppmaning av kundtjänst så visar det sig att det tar upp till tre dagar, eftersom det är en utlandsbetalning. Ridå! Trist med en helt onödig kreditupplysning...

29. oktober 2025

Hej Ylva!
Vi är ledsna att du upplevde situationen som missvisande. Det ska vara tydligt vad som gäller vid utlandsbetalningar, och vi ser över hur vi kan förtydliga detta framöver. Tack för att du uppmärksammar det.

Hjälpsamma

28. oktober 2025

Hej Annika!
Tack snälla för fem stjärnor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professional and helpful staff …

Whenever I need to call the Re:member customer service staff, I always get help in a positive and patient way, they always explain to me with detailed information and make sure I get the help I need, I am glad to be their client. It is a safe card to have in a world where many are trying to rip people off. THANK YOU!

24. oktober 2025

Hello Ricardo!
Thank you for taking the time to leave this review,. We are grateful for your feedback and here whenever you need us!

För min fråga

För min fråga, gick det snabbt och bra.

17. oktober 2025

Hej Sussi!
Vad fint att höra att det gick snabbt och smidigt att få svar på din fråga.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hjälp med återbetalning på kortet

Hej,
fick till slut en återbetalning ifrån dite.nu på mitt kort efter att de inte har levererat en fönster-puts-robot som jag beställt.
Tack för hjälpen mastercard moregolf.

Hej Leif!
Tack för ditt fina omdöme. Så härligt att höra att det ordnade sig med din återbetalning!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kundservice la på när jag ringde dem

Aldrig aldrig aldrig igen!!!! Sämsta kreditkort utgivare! Har LO-mervärde med ganska hög ränta så jag ringde för att kolla med dem om det går att förhandla ner räntan för jag riskerar att hamna hos Kronofogden! Vad tror ni kundservice gör? Hon LÄGGER PÅ!!! Ringer och ringer och ringer igen men de svarar inte! Så oprofessionella! Jag var super super trevlig mot dem men att man bara lägger på när en kund ringer och inte svarar på numret. Jag förstår verkligen inte hittills hur den personalen tänkte!

Jag kommer iaf betala av hela beloppet och aldrig använda det förbannade kortet igen!

6. oktober 2025

Hej Lubna!
Vi beklagar att du har haft en så negativ upplevelse, och vi tar det du beskriver på största allvar. Vi vill gärna förstå vad som hänt och hjälpa dig vidare, kontakta oss gärna på nytt.

Trevlig personal.

Trevlig personal. Hörsamma mitt problem. Löste det på bästa sätt. Helt enkelt jättebra.

10. oktober 2025

Hej Göran!
Tack för att du tog din tid och lämnade denna fina recension!

Bra hjälp

Hon förklarade om och om igen, för att jag skulle förstå och var trevlig trots att jag hade lite svårt att hänga med.

3. oktober 2025

Hej Gunnel!
Tack för att du delar med dig! Vi är glada att vår medarbetare kunde hjälpa dig på ett tryggt sätt.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tre dagar för att föra över

Tre dagar för att föra över. Bedrövligt när allt sker via data. Allt beror hur man programmerar systemet och hur man vill att det ska fungera. Bedrövligt.

1. oktober 2025

Hej Stefan!
Tack för du tog dig tiden att lämna feedback. Vi arbetar för att förbättra processen. Överföringstiden är standard 1–3 bankdagar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ovanligt kort väntetid i telefonen

Ovanligt kort väntetid i telefonen. Trevlig kontakt.

Hej Yvonne!
Tack för din fina kommentar! Vi är glada att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Friendly and service minded approach…

Friendly and service minded approach and my issues was solved in 2 minutes - way to go!

Hello Gabriella!
Thank you so much for your feedback! We're thrilled to hear that our team was both friendly and efficient. Way to go indeed!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The customer service staff were…

The customer service staff were professional and really wanted to help with my case.

18. september 2025

Hello Barbara!
We're grateful for your feedback. Helping with care and professionalism is what we strive for every day.

Super

Allas super Nice and help you fel better in a bad situation

4. september 2025

Hello Carin!
Thank you for this kind review. We appreciate your feedback and are happy we could help during a difficult time.
Nora Entercard

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.