Epplejeck Horse & Rider Superstores Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐ Heel tevreden over Epplejeck! Bij mijn bestelling van een LeMieux cap was in eerste instantie een zonneklep in de verkeerde maat geleverd. Kan natuurlijk een keer gebeuren. Na contact met... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Net mijn eerste bezoek gedaan in deze winkel. Volledig onbekend terrein voor mij dus vele vragen en advies nodig. En hulp wordt er niet aangeboden. Zonder kennis of voldoende kennis is shoppen hier ni... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en fijne winkel, had een probleempje met mijn laarzen deze kwamen iets te hoog aan mijn knie maar ze hebben dit heel professioneel en correct opgelost. Zeker een aanrader voor als je nie... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na 45 minuten paardrijles is mijn dochters rijbroek die ze die dag gekocht had en niet heel goedkoop was aan beide zijden aan de naden kapot, dit valt vervolgens niet onder de garantie, en we we... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Epplejeck – Home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 23 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Thermoboots besteld waren welliswaar…

Thermoboots besteld waren welliswaar met korting maar toen ik ze kreeg waren ze gedragen dus 2de hands, zolen smerig etc. Direct kontakt opgenomen waarbij mij werd aangeboden dat ik ze gratis retour mocht sturen. 1 dag voor kerst, wilde ze kado geven met kerst en andere hadden ze niet meer. Meer konden ze niet doen. Ik vind het een hele slechte zaak dat je gedragen spullen geleverd krijgt. Mij zien ze er niet weer.

24. december 2020

Exceemdeken besteld bij EJ

Exceemdeken besteld bij EJ, snel geleverd.
Na 1 dag is de gesp kapot, ik kan de deken gratis terugsturen met een verzendlabel.
Dat gedaan. wordt ik gebeld dat de deken vies is.
Ze willen hem wel wassen voor 15 euro.
Het betekent dat ik een defect product heb ontvangen en extra kosten moet maken. Om iets te laten repareren, waar ik wettelijk recht op heb.
Geen service van EJ.
Had ik de reviews maar eerder gelezen.

4. september 2020

Slechte levering

Ik had een hoofdstel in Mei besteld en het duurde al best lang. Ik kreeg hem maar niet binnen. Toen had ik maar een mailtje gestuurd (meerdere malen). Blijkt het dat het product niet op voorraad is. Dat is begrijpelijk, maar het duurde zolang dat ik daarna ook nog ging bellen. En nog steeds hetzelfde antwoord. Hij zou binnen 2 tot 3 weken binnenkomen. Na een maand wachten kreeg ik een mailtje dat hij pas in Augustus geleverd kan worden!! Eindstand; ik heb mijn geld terug gevraagd en ben naar de winkel gegaan. Daar kon ik het meteen krijgen. Maar stel je voor dat je niet dichtbij de Eppljeck woont...

29. juni 2020

zeer slechte service!!

zeer slechte service!!! Sinds kort is het omruilbeleid bij Epplejeck gewijzigd, waardoor je wanneer je een product wil ruilen en deze niet op voorraad is, als klant online het product moet bestellen en dus WEER moet betalen. Vervolgens moet je het product dat je in de winkel hebt gekocht met de verkeerde maat retour brengen in de winkel en krijg je daar het bedrag weer terug. Erg omslachtig allemaal!!! Voorheen was het een telefoontje naar het filiaal en het was geregeld, nu krijg je een dame van het hoofdkantoor aan de telefoon die niks voor je wil regelen en moet je zelf maar zien dat het goed komt!! Dus pas op dat je meteen het juiste artikel in de juiste maat koopt, anders heb je een hoop gedoe en kun je een week op je spullen gaan wachten!!!

23. juni 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel erg blij met de goede diensten van…

Heel erg blij met de goede diensten van ej.nl! Ik had een heel mooi kieffer hoofdstel gevonden via de site van een andere paarden winkel, echter konden ze mij niet vertellen wanneer dit product op voorraad zou komen en of ze het voor me konden bestellen was ook een lastige vraag! Bij EJ was dit geen enkel probleem, en vandaag kreeg ik keurig het juiste product geleverd op de deurmat, heel erg blij! 💪🏼

20. juni 2020

Slechte service,

Slechte service,

Voor 150 euro's spullen gekocht waaronder een shirt van €25, na 1 x gedragen en dus 1 x gewassen te hebben zijn de letters van het shirt doorgelopen.
Na contact met Epplejeck krijg ik alleen maar een tegoed bon van €7,50, ik ben het daar dus absoluut niet mee eens.

Deze service vind ik echt slecht.

26. maj 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

WAARDELOZE SERVICE @ EPPLEJACK!

Kijk uit bij het tentenkamp van Epplejack. Epplejack kiest ervoor om hier ondeugdelijke producten te verkopen! Een oude collectie, laatste paren of een klein gebrek zoals een knoop van een broek of andere zichtbare gebreken horen mijns inziens prima thuis in een tentenkamp/outlet. Producten verkopen die op het oog helemaal goed zijn en vervolgens na enkele weken gebreken vertonen en geen service leveren is niet eerlijk verkopen.

Petrie laarzen gekocht in maart 2020 in het tentenkamp in Drachten. Precies mijn maat en een mooie prijs. Na een paar weken rijden begint rondom de enkel de toplaag van de onderlaag van het leer los te laten. Epplejack gemaild met foto's. Helaas verschuilt Epplejack zich achter het feit dat op alle producten in het tentenkamp geen enkele vorm van garantie zit. Van laarzen mag je redelijkerwijs verwachten dat deze langer dan een paar weken meegaan óók bij een aanbieding. Bij Epplejack vinden ze van niet. De klantenservice is niet bereid tot een gezamenlijke oplossing waaraan we beide bijdragen.

Gemiste kans en waardeloze service.

19. maj 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rijbroek bleek bij aankomst defect

Rijbroek bleek bij aankomst defect , netjes terug gestuurd en op het retour formulier ingevuld dat de rijbroek defect was.
Kosten retour sturen 7,99 , Telefonisch contact gehad met EJ klantenservice .
Kosten worden niet vergoed , had ik eerst moeten bellen , staat echter nergens vermeld .
Voor mij de laatste keer EJ bestelling geweest , waardeloze service.

4. maj 2020

Kortingsactie waardeloos

Kortingsactie in de winkel, maar niet op voorraad. Kon het ook online bestellen met korting, maar dat werkte niet. Klantenservice gevraagd maar die antwoordden dat ik dan gewoon pech heb gehad....

17. februar 2020

Slechte service!

Deken besteld en betaald, dochter blij. Volgende dag doodleuk gemeld dat deken niet leverbaar is en niet meer binnen komt. Geen moeite gedaan om te kijken of een alternatief mogelijk. Klantenservice gebeld om beklag te doen en met kluitje in het riet gestuurd. Op de site staat de deken inmiddels correct als uitverkocht. Paar dagen later staat de deken opeens doodleuk weer op de site. Klantenservice gebeld waar ik te horen krijg dat ik echt moet geloven dat de deken is uitverkocht en dat ze me niks op de mauw spelden. Heel verhaal over systemen en afboeken van producten, maar niemand die in staat is om te bedenken dat het vanuit het gezichtspunt van de klant een gek verhaal is. Ik ben er klaar mee. Ga punten inwisselen bij de winkel in Den Haag en mij zien ze er niet meer.

15. februar 2020

Epplejeck.....

Epplejeck...... waar zijn jullie toch mee bezig??!
Slechte reviews, wat een service.
Een defect product gestuurd, retour gedaan en met verbazing is dit product vermist, en nu ben ik 60 euro armer!!!!

Bedankt epplejeck

16. januar 2020

Slechte service

Vandaag weer eens naar Epplejack Heemskerk geweest om leren paardrijlaarzen te kopen.
Maar blijkbaar willen ze liever niks verkopen.
We hebben verschillende keren de winkel door gelopen om personeel te vinden.
Als je al iemand vind hebben ze geen tijd.
En het was niet eens druk in de winkel.
Na 45 minuten wachten met een teleurstelde dochter naar huis.

29. december 2019

Dekens half waterdicht

Dekens laten wassen en waterdicht laten maken. Alleen de rug is waterdicht... teruggegaan en volgens hun is het gebruikelijk dat alleen de rug waterdicht Is. Onderste deel van de deken Is dus niet waterdicht?!

19. november 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze komen niet de afgesproken prijs na…

Ze komen niet de afgesproken prijs na terwijl er bij de kassa en in de winkel gecheckt is van te voren. Je kunt extra korting (25%)krijgen op een ander product maar daar zat al 20% op. Nu zonder spullen naar huis en een teleurgesteld kind. Mailen met klantenservice geeft geen resultaat. Ik denk dat als een winkelmeisje de prijs doorgeeft, checkt bij de kassa en in het rek er niet alsnog 60 euro extra bij de kassa afgerekend moet worden en in dat geval het product moeten leveren tegen de afgesproken prijs.

30. oktober 2019

retourbeleid

eerste keer besteld via webshop incl verzendkosten.. op de site toen al gezocht naar het retourbeleid maar deze opende niet via de site??.. product voldoet niet aan verwachtingen dus gaat retour blijkt dat ik naast de verzendkosten ook de retourkosten moet betalen?? gebeld en op mijn opmerking dat ik het retourbeleid niet kon openklikken kreeg ik te horen dat ik dan zeker safari heb😳😳 verder dit retourbeleid vanwege het milieu.. lekker makkelijk!! ik ben zwaar milieubewust dus snap dit wel maar mag nu dus een dikke 10 euro betalen voor niks!! nooit meer epplejeck voor mij

16. oktober 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

EJ neemt een loopje met de garantie, dus kijk uit waar je koopt.

Helaas te veel gezeur bij een garantie afhandeling. EJ wil geen garantie geven buiten fabrieksgarantie om, ondanks dat je hier gewoon recht op hebt. Elke keer weer contact met iemand anders help ook niet echt. Voor mij de laatste keer EJ. Als je om te beginnen je al niet aan de wettelijke garantiebepalingen houdt, dan is voor mij het hek van de Dam.

29. september 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goede service. Mijn pony was op de teugel van haar rambo gaan staan waardoor de neusriem kapot ging. Een mailtje gestuurd en ze hebben hem gratis voor mij gemaakt.

25. august 2019