Epplejeck Horse & Rider Superstores Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐ Heel tevreden over Epplejeck! Bij mijn bestelling van een LeMieux cap was in eerste instantie een zonneklep in de verkeerde maat geleverd. Kan natuurlijk een keer gebeuren. Na contact met... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Net mijn eerste bezoek gedaan in deze winkel. Volledig onbekend terrein voor mij dus vele vragen en advies nodig. En hulp wordt er niet aangeboden. Zonder kennis of voldoende kennis is shoppen hier ni... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en fijne winkel, had een probleempje met mijn laarzen deze kwamen iets te hoog aan mijn knie maar ze hebben dit heel professioneel en correct opgelost. Zeker een aanrader voor als je nie... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na 45 minuten paardrijles is mijn dochters rijbroek die ze die dag gekocht had en niet heel goedkoop was aan beide zijden aan de naden kapot, dit valt vervolgens niet onder de garantie, en we we... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Epplejeck – Home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 23 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Next to useless online experience!

I ordered on line and paid in full with Epplejeck in June 2023, it is now January 2024 and one of the items has still not arrived. They did offer a refund in June 2023, which I declined as they told me that the item was arriving within one month, then the following month it would arrive in another month and so it went on, until today. Now they are sending me emails to pay the original June invoice in total even though it was paid and they owe me for a refund. The accounting system is obviously a joke. The whole experience has been totally ridiculous from the start and I will not be using them again.

22. januar 2024
Epplejeck Horse & Rider Superstores-logo

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Good afternoon Susan, thank you for your review.
How annoying that you are not satisfied with your purchase from us. That is of course totally unintentional. I would like to work with you to find a solution.
I would like to ask you to contact us via email. Can you forward all your order details in your email? Then we can look into this together. You may send the email to Iris, that's me. I am happy to look into it with you.
I hope to hear from you soon.
I wish you a very happy day. Iris from Epplejeck

Ontzettend goed geholpen bij de Eppeljack Hengelo

Ontzettend goed geholpen bij de Eppeljack in Hengelo OV. Deken van Bucas gekocht die niet voldeed aan mijn verwachtingen en binnen een maand beschadigd was. Van bucas geen reactie, maar de dames van de Eppeljack in Hengelo hebben er alles aan gedaan om mij tevreden te stellen en zijn zelf met een goede oplossing gekomen.
Bedankt Epplejeck Hengelo

16. januar 2024

Kocht Horka laarzen online

Kocht Horka laarzen online, kwamen aan in een niet originele doos, gepoetst om een beschadiging weg te werken die alsnog zichtbaar was (glommen en dat is van origine niet). En de fluffy binnenvoering was al helemaal plat. Oplossing gezocht mbt korting, kreeg gewoon geen email meer terug.

13. december 2023

Ik kom er nooit meer!

Ik kom er niet weer.
Iets online gekocht met cadeaubonnen, maar t viel tegen bij ontvangst. Contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd of ik t in de winkel om kon ruilen. Dat was geen probleem. Dus half uur gereden naar de winkel. Iets anders uitgezocht, maar bij de kassa bleek ik het niet te kunnen ruilen. Ik moest t gewoon betalen en t tegoed werd terug gestort op m’n cadeau kaart. Ik vond dat vervelend want ik was voor saus daar naar toe gegaan..
Wederom contact opgenomen met de klantenservice en uitgelegd wat er gebeurd was en dat ik er nogal van baalde.
Bericht terug in de trant van ‘ vervelend voor je’ dat vond ik wel heel makkelijk dus nog eens gemaild. Toen reactie terug met excuses, ze wilden me tegemoet komen en de gemaakte kosten op een of andere manier compenseren. Ik moest even laten weten of ik dat ok vond. Laten weten dat ik ermee blij mee was en toen was de reactie ‘ fijn dat u tevreden bent, fijne dag nog!’ …… weer contact opgenomen.. intussen een keer met m’n dochter bij de winkel geweest en het resterende bedrag van m’n bonnen gebruikt.
Toen kreeg ik de reactie dat ze zagen dat ik in de winkel een tegoed bon had gekregen en dat t zo afgerond was. Volgens mij snappen ze het zelf niet meer, wat een waardeloze service !

5. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een scheer apparaat met garantie

Een scheer apparaat bij dit bedrijf gekocht. Maar liefst 4 keer stuk gegaan. Iedere keer 1 maand kwijt geweest.
Ik was het beu dat ik telkens met een half geschoren paard stond.
Kwamen ze met een oplossing van 70% aankoop bedrag terug. Ik ging ermee akkoord. Scheer apparaat ondertussen weggegooid en maand later kwamen ze aan dat ik scheer apparaat terug moest sturen en 100% volledig koop bedrag.
Heb alles zwart op wit staan.
En het ergste is, wat een gemene klanten service !!!!!
Ik zit met een kapot product

15. november 2023

Epplejeck rijjas Charlie kids waardeloos

Vorige week rijjasje epplejeck charlie kids gekocht voor mijn dochter. Na 1 wedstrijd is deze al helemaal pillig bij de armen. Klantenservice doet niks, mag langs de winkel om pluisjes eraf te laten halen. Ben vaste klant, wat een waardeloze service, ze zien mij daar niet meer.

30. september 2023

Slecht retourbeleid/slechte klantbinding

Ik zie dat ik tot op heden altijd geluk heb gehad want het regent slechte reviews zie ik wel.
Afgelopen weekend 2 zadeldekjes besteld om te twinnen met dochter: 1 maat full, 1 maat shet.
Kort na mijn bestelling zie ik dat het Shetlander dekje van de site af is gehaald en ik dacht: dat komt niet goed.
Ik heb direct gemaild en mij werd verteld dat ik net op tijd was, dat het na mijn bestelling uitverkocht was. Prima, dan annuleer ik de bestelling niet!
Vervolgens zie ik vandaag bij Klarna dat mijn aankoopbedrag is bijgewerkt; het Shetlander zadeldekje is erafgehaald.. dat dekje wat mij beloofd werd dat het geleverd zou worden.
Inmiddels is het andere dekje onderweg en kan ik dat niet meer annuleren (hoezo milieubewust?)
Contact opgenomen, er waren precies nu een aantal weer retour gekomen, dus ik kan hem wel weer opnieuw bestellen. (Maar ook dan was er weer kans dat het niet zou lukken)
Ik ben toch zeker niet gek?
En nu draai ik op voor het regelen van de retournering. (En die daarbij behorende kosten)

Als je het mij vraagt een zeer slecht werkend systeem, bij concurrenten word ik netjes op de hoogte gehouden en als iets dan toch onverhoopt niet leverbaar is wordt je de keus gesteld een ander artikel te kiezen of bijvoorbeeld je order te annuleren.

In een geval als dit, hoort epplejeck op zijn minst zelf met een oplossing te komen. Bijvoorbeeld een retourlabel. Of zelf ervoor zorgen dat 1 zo’n retour gebracht dekje toch bij de klant terecht komt. Oplossinggerichtheid kennen jullie niet!

Ik heb even gekeken hoeveel euro’s ik al besteed had in 2023 maar ben bij €3000 maar gestopt. Voor mij geen epplejeck meer met zulke waardeloze service. Dit had heel anders en veel netter opgelost kunnen worden!

25. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht product en geen begrip

Ik heb een vliegenkap besteld die niet klopt met de maat, de naad los is en het gaas naar binnen is gedrukt. Er is geen begrip en het ‘hoort’ blijkbaar. Ik zal daarom nooit meer iets kopen in deze winkel!

18. juni 2023

Nooit meer!!!!

Ik ben zo boos dat ik geen zin heb om het hele verhaal te vermelden. Kort gezegd; je wordt van het kastje naar de muur gestuurd,valse beloftes,onwaarheden,echt in een woord waardeloos!!!!!! Nooit meer.

29. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

let op met garantie op uw aankoop!

mijn aankoop was na 1 dag stuk. Mijn paardendeken was losgekomen op de naainaaden.
Ik heb dit aangezien het weekend was. zelf voorlopig hersteld.
gezien ik dit gedaan heb wil men mij niet verder helpen betreffende garantie!
triestig...
Ik kijk of ik via test aankoop toch nog iets kan bekomen....

Voor mijn andere aankoop: pisteletters. de letters komen na 1 week los van de houder. De helpdesk geeft toe dat er een productie fout op zit. in ruil willen ze mij een tegoed van 50% geven op het gekochte artikel. Gezien ik dit niet wil...Mag ik het gekochte artikel terug naar de winkel gaan binnen geven met volledige terugbetaling! wel wetende dat als ik een nieuwe nieuwe set letters mee neem daar dan geen garantie meer kan voor aanvragen.....
zoeken altijd maar smoesjes om geen garantie te moeten geven op de aangekochte spullen!

25. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Adviseer om hier niet te kopen

Adviseer om hier niet te kopen. Kopen een duur scheerapparaat (€600+) die het bij start gebruik het niet doet. Je verwacht dan als ze een ondeugdelijk apparaat verkopen zij conform de wet, voor werkende omruilen of geld teruggeven. Hun beleid is om dit naar de Fabrikant te versturen en de klant 3 weken te laten wachten of er een oplossing is. Zeer slechte klantenservice en nog slecht te woord gestaan ook.

17. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aan klantenbinding kunnen ze hier nog veel leren!!!!!Vandaag bij epplejeck geweest in…

Vandaag bij epplejeck geweest in Eindhoven. Paasactie op alle afgeprijsde artikelen 25 procent extra korting alleen in de winkel. Producten die ik op internet had gezien waren in mijn maat niet voorradig. Dus vroeg verkoopster om ze te bestellen om van de extra aanbieding toch te kunnen profiteren. Maar die vlieger ging niet op. Niet voorradig in de winkel betekent geen extra korting. Geen klant vriendelijke benadering, geen klanten binding op deze manier. Producten zijn besteld. Nu maar hopen dat ze op tijd binnen komen, want als ik andere ervaringen lees laat dat ook te wensen over. Ik had echt nog veel meer dingen nodig maar deze benaderingen voor mij niet voor herhaling vatbaar. De klant is koning gaat bij deze onderneming niet op!!!!

10. april 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na 2 maanden rits v dure laarzen al stuk, geen garantie meer!

Prachtige rijlaarzen gekocht met nieuwprijs van 144,-. Na 2 maanden al 1 rits begeven bij normaal gebruik!! Garantie op ritsen is 2 maanden dus helaas klant, u heeft pech gehad…u kunt met een kleine korting nieuwe kopen (na 2 maanden dus weer 100,- extra de epplejack kas spekken) of we vergoeden 21,- zodat u er zelf een nieuwe rits er in kan laten zetten.. o ja deadline van recht op vergoeding is 3 dagen. Wellicht een tip een andere kwalitatief goede producent kiezen voor deze dure laarzen!

Wat een onvergetelijke slechte kwaliteit en service!!! Nooit meer Epplejeck!

24. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestellingen via website worden zeer slecht geleverd en geen enkele informatie als bestelling uit blijft.

Bestellingen via website worden zeer slecht geleverd.
Je krijgt ook geen mail met extra informatie dat een bestelling vertraging heeft, zoals meerder webshops wel keurig doen.
of je krijgt een deel geleverd en de rest niet, wordt ook niet medegedeeld in een extra mail. Als je daarover belt krijg je als antwoord: had je moeten zien tijdens de bestelling dat de rijbroek langere levertijd had. Ja stond erbij maar inmiddels waren we al een week verder toen ik pas een deel van de bestelling geleverd kreeg. Op de rijbroek daar zat inderdaad een week levertijd op, maar als die is verstreken dan mag je toch verwachten dat het na 1 week ook wordt geleverd met de andere artikelen. Heeft in totaal 3 weken geduurd. Rijbroek elders besteld en binnen 3 dagen geleverd gekregen, hoe dan............
De rijbroek is linea recta terug gestuurd helaas verzendkosten zelf moeten betalen.
Als je wat wil kopen bij Epplejeck doe het in de winkel en niet via de webshop.
Tegen beter weten nu weer via de webshop besteld, stom stom stom. Levering blijft uit maar informatie ook. Zo slechte service
Ondertussen wel filialen openen, maar webshop is zeer zeer slecht.
Concurrent Divoza doet het beter, jammer genoeg is hun assortiment niet zo uitgebreid. Zit niet in de familie.............

14. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een slechte online shop!

Wat een slechte online shop!
Bestellingen worden van winkel naar centraal magazijn verzonden, wat volledig fout loopt. Winkelvoorraden kloppen niet met de realiteit en daardoor kan men de levering niet afronden.
Na twee weken worden bestellingen gewoon geannuleerd en tot op heden geen geld retour gezien.

Advies: koop in de winkel, waar je het product in je handen hebt, maar bestel NOOIT online.

6. december 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beloof geen dingen die je niet kunt…

Beloof geen dingen die je niet kunt waarmaken. Maak duidelijk dat een bestelling niet binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd wordt zoals wel op de site staat vermeld. Ik wacht al 8 dagen op een bestelling die betaald is maar nog steeds niet binnen!

23. november 2022