Epplejeck Horse & Rider Superstores Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐ Heel tevreden over Epplejeck! Bij mijn bestelling van een LeMieux cap was in eerste instantie een zonneklep in de verkeerde maat geleverd. Kan natuurlijk een keer gebeuren. Na contact met... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Net mijn eerste bezoek gedaan in deze winkel. Volledig onbekend terrein voor mij dus vele vragen en advies nodig. En hulp wordt er niet aangeboden. Zonder kennis of voldoende kennis is shoppen hier ni... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en fijne winkel, had een probleempje met mijn laarzen deze kwamen iets te hoog aan mijn knie maar ze hebben dit heel professioneel en correct opgelost. Zeker een aanrader voor als je nie... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na 45 minuten paardrijles is mijn dochters rijbroek die ze die dag gekocht had en niet heel goedkoop was aan beide zijden aan de naden kapot, dit valt vervolgens niet onder de garantie, en we we... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Epplejeck – Home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 23 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super slecht

15 september een bestelling geplaatst het is nu 10 dagen later en ik heb nog steeds het belangrijkste niet binnen,
ik krijg inmiddels ook geen reactie meer op WhatsApp van epplejeck. Met de vraag wanneer het geleverd word. Nooit meer zal ik hier iets bestellen. Waardeloos.

15. september 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Hallo Fanny, wat vervelend dat je zo lang op jouw bestelling hebt moeten wachten en dat de communicatie niet helemaal soepel is verlopen. Graag los ik dit met je op, zou je contact met onze klantenservice willen opnemen en aangeven dat het om een review gaat? Ook ontvang ik graag jouw bestelgegevens zodat ik met je mee kan kijken naar een passende oplossing!

Ik zie graag je reactie tegemoet.

Groetjes Team Epplejeck

Als je veel tijd hebt…

Voor het eerst online aangekocht (al meermaals in de winkel aankopen gedaan).
In de winkel ook al minder positieve ervaringen, wegens acties/kortingen die niet meteen werden toegekend, minder behulpzame medewerkers, service na verkoop bij rijhelm die na 1 maand stuk is thv het verstelsysteem…
Nu online een aankoop gedaan omdat andere shops dit niet hadden, een oranje cap cover.
Op maandag 02/09 besteld (bij verzendtijd stond 3-5 dagen), op maandag 09/09 nog steeds niks gekregen. Op vrijdag de klantendienst gecontacteerd en zij koppelden gewoon terug naar de verwachte levertermijn. (Maximale dus?) ik hoor van anderen die daar reeds bestelden dat zij een gelijkaardige ervaring hadden.
Dus ja, eigenlijk niet aan te raden.
Andere webshops voor ruitersport leveren vaak al de dag nadien en daar kun je de stand van je order goed opvolgen.
Bij EJ kreeg ik niks door om de status op te volgen…

9. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Online bestellen lukt steeds niet

Online bestellen lukt steeds niet. Alles gaat goed. Ik wacht op het artikel maar blijkbaar wordt het nooit verwerkt. Gelukkig voor afterpay gekozen omdat er blijkbaar niks over te vinden is. Telefonisch mag je het niet bestellen en dan ophalen in de winkel. Slechte service! Al 2x aangekaart en de reactie is ook onprofessioneel. Niet behulpzaam.

19. august 2024

Borstels

Ik heb hele fijne borstels gekocht.
Ze zijn mooi en ruim op tijd geleverd

10. februar 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de borstels en de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten de beste producten en service te bieden. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer bij Epplejeck! Groet, team Epplejeck

Rosanne

Rosanne die zich storemanager noemt behandelde mij schandelijk en beantwoord ieder argument dat jij aandraagt met een leugen! Zorg dat je uit de winkel blijft in Zwolle. Echt heel onbeschoft die vrouw. Ze maken je gewassen dekens weg, zeggen dat ze een nieuw team zijn, ze maken fouten om van te leren, het was druk in de winkel dan gebeuren dat soort dingen zegt ze dan. Ze snapt niet waar ik mij druk om maak als ik tevergeefs ruim een uur in de winkel moet wachten. Ontkent dat ik drie keer moet terugkomen in de winkel. En dan beloofd ze maandag te mailen, belt vervolgens op donderdag pas en ontkent weer haar eigen afspraak. Zit leugen op leugen te verkondigen. Nu na reactie van de klantenservice heb ik een beter gevoel, zij zullen het oppakken met de desbetreffende medewerker.

18. juli 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Goedemiddag Trudy, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het is prettig om te horen dat onze klantenservice inmiddels contact met je heeft opgenomen om de situatie zorgvuldig te bespreken. We zijn blij dat je ons de mogelijkheid hebt gegeven om het probleem op te lossen en dat de kwestie nu naar ons idee op een nette en correcte manier is afgehandeld, samen met de winkel.

Zou je wellicht willen overwegen om je review aan te passen of te verwijderen, gezien de privacy van onze medewerker? Dit zouden wij enorm waarderen.

Mocht dit niet mogelijk zijn of je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groeten,
Iris
Klantenservice

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vaker hier besteld en eigenlijk altijd…

Update; na aanleiding van de review toch goed geholpen en wordt er een nieuwe veter opgestuurd. Fijn dat er toch naar mij geluisterd is en ze open stonden om mij te helpen. Zo’n service ben ik over te spreken

Vaker hier besteld en eigenlijk altijd goed gegaan. Helaas mijn laarzen van bijna 300 euro al binnen een jaar kapot. Werd gemaakt maar na een keer dragen was de veter weer kapot. Nu zeggen ze ja hoorde eigenlijk al niet bij de garantie dus je moet blij zijn dat het een keer gemaakt is… nou vind het geen service als je iets blijkt te hebben gemaakt en na een dag weer kapot is. Erg jammer…

26. juni 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Hallo Justin, inmiddels hebben we dit met je opgelost en hoop ik dat je nog veel plezier kunt beleven van je laarzen. Hele fijne dag toegewenst en hopelijk tot de volgende keer! Groet, team Epplejeck

Annulation commande

Envoi d’un e-mail au service client pour annuler la commande car le délai d’envoi annoncé (2-5 jours) est dépassé, le lendemain je reçois un e-mail confirmant l’envoi de la commande… ne respectent visiblement pas la demande du client (or lorsque la demande a été formulée le colis n’était pas encore envoyé, les conditions d’annulation étaient donc respectées). Décevant

9. juli 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

C’est très décevant et ce n’est pas le service que nous voulons fournir. Nous sommes désolés que votre demande d’annulation ait été ignorée et que vous ayez reçu votre commande. Veuillez contacter notre service client Epplejeck et mentionner qu’il s’agit d’un avis afin que nous puissions résoudre ce problème pour vous. Nous aimerions en tirer des leçons et veiller à ce que ce genre de situation ne se reproduise plus à l’avenir. Cordialement, équipe Epplejeck

Slecht Service in kapotte artikelen

Slecht Service in kapotte artikelen! Afgelopen week een nieuwe vliegendekken van Amigo.

Deze deken is binnen 24 uur kapot gegaan op 3 plekken omdat de pasvorm niet juist was maar de afmetingen wel aan gaven dat ik deze deken nodig had voor mijn paard.

Ik krijg te horen vanuit de klantenservice dat hij niet wordt vergoed omdat er een winkelhaak in de deken zat, ze zeggen daarbij dat het met een winkelhaak buiten de garantie valt, onzin!!! een deken van meer dan 120 euro wat niet binnen de garantie valt omdat er een winkelhaak in zit en omdat hij er mee buiten heeft gestaan, wat best logisch is een paard met vliegendeken buiten zetten daarvoor zijn ze gemaakt lijkt mij.

Ben al meer dan 15 jaar klant bij deze winkel maar zodra er dingen kapot zijn doen ze niks waardeloos!.

Koop nooit geen vliegendekens bij dezen ruitersport zaak !

29. juni 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Wat ontzettend frustrerend dat je nieuwe vliegendeken zo snel kapot is gegaan en dat je geen vergoeding hebt ontvangen. Dit is zeker niet de service die je van ons mag verwachten, zeker als trouwe klant van meer dan 15 jaar. Neem alsjeblieft contact op met onze Epplejeck Klantenservice en geef aan dat het over een review gaat. We willen dit graag voor je oplossen en ervoor zorgen dat dit soort situaties in de toekomst voorkomen worden. Bedankt voor je feedback, we nemen dit zeer serieus. Groet, team Epplejeck

Voorraad is waardeloos

Personeel is aardig en denkt mee. HELAAS IS DE VOORRAAD OM TE HUILEN. rij je speciaal om voor een artikel hebben ze het weer eens niet op voorraad. Ook al gehad met vliegenkappen, schoenen en bepaalde supplementen. Echt jammer.

21. juni 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Fijn om te horen dat ons personeel je goed helpt, maar het is erg jammer dat de voorraad je teleurstelt. Dit is zeker niet de bedoeling, en we willen dit graag verbeteren. Neem alsjeblieft contact op met onze Epplejeck Klantenservice en vermeld dat het over een review gaat, zodat we je kunnen helpen en dit probleem kunnen aanpakken. Bedankt voor je feedback, we werken er hard aan om dit in de toekomst beter te doen. Groet, team Epplejeck

Schofterig behandeld

Tot 2x toe een jas gekocht voor mijn dochter waarvan de rits in korte tijd stuk ging. Als dit aan mijn dochter had gelegen was ik zeker niet terug gegaan met de jas.
Want bij andere jassen van mijn dochter is de rits nog nooit van stuk gegaan.
In de winkel werden we schofterig behandeld door de medewerkster. Die kreeg zelf de rits ook lastig dicht en suggereerde alsnog dat het aan mijn dochter zou liggen.

24-7;
Nadat we een mail hebben gestuurd naar de klantenservice met daarin bovenstaande ervaring/situatie zijn we uiteindelijk goed geholpen.
Het meest vervelende was de bejegening en klantonvriendelijkheid van de balie medewerkster waar onze kinderen bij waren.
Hopelijk wordt dit met haar opgepakt.

12. juni 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Wat vervelend dat je twee keer een jas hebt gekocht waarvan de rits snel kapot ging en dat je slecht behandeld bent in de winkel. Dat is zeker niet de service die je van ons mag verwachten. Wil je alsjeblieft contact opnemen met onze Epplejeck Klantenservice en aangeven dat het over een review gaat? We willen dit graag voor je oplossen en ervoor zorgen dat dit soort situaties in de toekomst niet meer voorkomen. Bedankt voor je feedback! Groet, team Epplejeck

Alles naar wens

Zondag via de website besteld en was het dezelfde dag ook al verzonden. Vandaag (maandag) de mooie paardenrugzak in goede orde ontvangen. Ik ben meer dan tevreden!

29. april 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen en dat je blij bent met de paardenrugzak. We streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden en het is fijn om te weten dat dit is gelukt. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Groet, team Epplejeck

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Compre una Birth Alarm Premium la…

Compre una Birth Alarm Premium la primera que vino se estropeo a la segunda semana de uso hablé con ellos se la envíe y me mandaron otra nueva. La segunda alarma de uso en los partos de 3 llegua en 2023 y este año 2024 nos ponemos a colocarla en una llegua y no funciona hacemos todas las pruebas de configuración posibles y nada no funciona, me pongo en contacto con ellos y después de muchas vueltas les mande vídeos de lo que hacía me dicen que sí que está estropeada que se la envíe me gasto 35€ en portes porque claro yo vivo en Asturias España y hasta Países Bajos eso cuesta el porte. Me paso 20 días sin saber nada y les escribo un mail para saber del avisador y me contestan que está bien que no tiene avería, yo ya sabía que no era así. Después de un mes recibo la alarma avisador ayer en mi casa y cuál es mi sorpresa que está igual que estaba no funciona, no deja configurarla, no se comunica con el móvil hicimos varias pruebas y nada les escribo y les mando vídeos y sigo a la espera sin respuesta. Y mi llegua en época de parto y sin alarma 850€ tirados

4. april 2024

Buenos dias,
Gracias por su reseña, es molesto escuchar que no se le ayudó de la manera correcta, entendemos que esto le hace muy infeliz y nos gustaría llegar a una solución con usted. Le hemos ofrecido y enviado una etiqueta de devolución para que pueda devolvernos el envío de forma gratuita, no se cobran gastos de envío por esto y con el uso adecuado de la etiqueta de devolución no debería ser posible que haya costes adicionales involucrados. Si este no es el caso, nos gustaría recibir un correo electrónico sobre esto con la prueba en forma de un correo electrónico o una foto de una nota que muestra estos costos. Hemos probado previamente todos los aparatos que le hemos enviado y, por lo que sabemos, los aparatos han funcionado como debían.
Nos gustaría tener noticias suyas para buscar una solución adecuada.

Slechte service!

Slechte service.
Ik ging er heen met het doel om een nieuwe rijbroek, cap en rijhandschoenen te kopen. Flinke aankopen dus! Het was 17:00 uur, de winkel sluit om 18:00 uur. In die tijd kun je nog wat leuks te scoren zou je zeggen.

We werden in de winkel meer weggekeken dan geholpen. Er werd rond 17:00 uur meermaals duidelijk gemaakt dat ze gingen opruimen omdat ze bijna gingen sluiten.
Weinig keuze in standaard rijbroeken, geen hulp bij deze zoektocht.
Er werd ook geen hulp aangeboden bij het uitzoeken van een cap. Geen personeel te vinden. Uiteindelijk hangend bij de kassa! Toen we om hulp vroegen werd er kortaf gezegd dat alle voorraad in de winkel lag dus we maar even terug moesten om te kijken. Ook de rijhandschoenen hebben we niet kunnen scoren. Ook hier hing de juiste maat niet in het rek. Dus weer gevraagd en weer werden wij met de vinger naar het schap gewezen. Dat was de voorraad dus kijk daar maar even tussen.
Het personeel is er duidelijk niet om je te helpen met je aankopen. Ze wachten af tot sluitingstijd maar het lijkt ze niet te interesseren of de klanten tevreden de deur uit lopen of niet.
Erg zonde van zo’n mooie winkel. Nu gingen we met lege handen en teleurgesteld de deur uit.

29. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vreselijk vreselijk en nog eens vreselijk!!!

Ik zou het niemand aanraden om hier ook maar iets te bestellen. Werkelijk waardeloos! Ik heb op 12 maart een verkeerd bestelling gekregen. Na moeizaam contact kon ik ze dan kosteloos terugsturen en zouden het juiste artikel opgestuurd worden. Ook daar ging het mis ineens en kon het niet opgestuurd worden; en zou ik toch terugbetaald worden. Inmiddels is het meer als een week later en heb ik nog steeds geen geld gezien. Blijkt er … ALWEER! Iets fout te zijn gegaan en moet ik weeeeeerrr 5 dagen wachten. Schandalig eppjeleck! En me ook ergens in tegemoet komen ho maar. Nooit meer voor mij!

21. marts 2024

Goedemiddag Lotte,
Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je zo ontevreden bent. Ik heb inmiddels van mijn collega's begrepen dat ze samen met jou tot een oplossing zijn gekomen?
Ik hoop dat dit het geval is en dat je tevreden bent met de geboden oplossing. Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak. We hopen je uiteraard graag terug te zien bij ons.
Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Iris van Epplejeck

Waardeloze klantenservice en levertijden

Bestelling gedaan. Stond overal voor 20:00 besteld, vandaag verzonden. 1tje ma t/m vr voor 17:00 besteld, vandaag verzonden. om 16:19 bevestigingsmail gehad op een DINSDAG. Woensdagavond gemaild, krijg ik als antwoord dat het niet waar is wat ik zeg over de levertijden ?! Daarna maar eens gebeld met de klantenservice. Screenshot gestuurd van hun mail maar ja dat kan niet kloppen mevrouw ?!Ik zie hier dat de mail die u ontvangen heeft 2-5 werkdagen. GAST IK HEB TOCH BEWIJS ?!!!! Meteen geannuleerd! Tijden kloppen helemaal nergens..

14. marts 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Goedemiddag Eef, bedankt voor je review.
Ik vind het vervelend om te lezen dat je niet helemaal goed bent geholpen. Ik heb navraag gedaan en het blijkt dat wij 2 dagen een storing hebben gehad met een aantal producten en de levertijden hiervan op de website.
Helaas vrees ik dat hierdoor een misverstand is ontstaan. Dat is uiteraard niet onze bedoeling! Mijn oprechte excuses voor dit ongemak.
We streven ernaar om onze lever/ verzend tijden zo kloppend mogelijk te communiceren met onze klanten.
Ik wil dit misverstand uiteraard heel graag met je oplossen. Als je hiervoor open staat, mag je contact opnemen met onze klanten service en dan vragen naar mij.
Hopelijk tot ziens en ik wens je een fijne dag!
Groetjes Iris van Epplejeck

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In eind oktober (2023) winterjas van BR…

In eind oktober (2023) winterjas van BR gekocht. Super blij mee! Helaas binnen 5 mnd beide ritsen van zakken kapot. Reactie Epplejeck? Sorry we geven geen garantie op ritsen. Werkelijk! Koop je een jas van €230 euro! Zelfs bij de H&M is de service nog beter! Nooit meer een aankoop hier dus!

13. marts 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Hallo Dewie! Ik heb inmiddels contact met je omtrent de jas en los het graag met je op, ik zie graag de jas retour tegemoet. Fijne dag! Groet, Rixt van Epplejeck

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanmiddag in zwolle geweest ik ging er…

Zojuist is onderstaande heel serieus genomen en heel netjes opgelost. Vanmiddag in zwolle geweest ik ging er heen omdat ik hoofdpijn krijg van mijn cap met de vraag of er in de cap ook een andere voering kon. Dit kon niet zegt diegene er zit ook een plamuur laag in dat word hard. Ik zei nou dat valt nog wel mee ik was het regelmatig. Tot 3 keer toe over een plamuur laag beginnen van make up vond ik echt niet klantvriendelijk. Uiteindelijk zat de voering er niet goed in. Ik ben ook weg gelopen en zei ik zou de voering wel wassen zodat de plamuur laag er uit kan.

2. marts 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Dag Pamela! Inmiddels is de kwestie opgelost en zien we je hopelijk snel weer in ons filiaal. Fijne dag toegewenst! Groet, Rixt van Epplejeck

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Cap binnen een jaar al kapot gegaan aan het kinbandje (waar het vast zit aan de cap) en ze vinden 30% korting op een andere cap geven tegenwoordig ‘garantie’. Te schandalig voor woorden. Nooit gevallen met de cap en deze is ook nog helemaal zo goed als nieuw. Maar akkoord gegaan met €15 terug op een cap van €140 want iets anders tegemoetkomen was echt onmogelijk. Koop er nooit meer wat.

19. februar 2024

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Goedemorgen Yvonne, bedankt voor jou review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je aankoop bij ons. Ik heb even in onze klantenservice inbox gekeken en gelezen dat je inmiddels akkoord bent gegaan met een gedeeltelijke terugbetaling van het artikel. Dat is fijn om te lezen!

Helaas vervalt garantie na een jaar op de meeste artikelen en kan een cap door een val zo beschadigd raken dat deze niet meer veilig is. We laten de meeste caps daarom ook niet repareren. Hopend op je begrip.
Ik wens je een hele fijne dag.
Groetjes Iris van Epplejeck

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.