⭐⭐⭐⭐⭐ Heel tevreden over Epplejeck! Bij mijn bestelling van een LeMieux cap was in eerste instantie een zonneklep in de verkeerde maat geleverd. Kan natuurlijk een keer gebeuren. Na contact met... Se mere
Virksomheden har svaret
Net mijn eerste bezoek gedaan in deze winkel. Volledig onbekend terrein voor mij dus vele vragen en advies nodig. En hulp wordt er niet aangeboden. Zonder kennis of voldoende kennis is shoppen hier ni... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede service en fijne winkel, had een probleempje met mijn laarzen deze kwamen iets te hoog aan mijn knie maar ze hebben dit heel professioneel en correct opgelost. Zeker een aanrader voor als je nie... Se mere
Virksomheden har svaret
Na 45 minuten paardrijles is mijn dochters rijbroek die ze die dag gekocht had en niet heel goedkoop was aan beide zijden aan de naden kapot, dit valt vervolgens niet onder de garantie, en we we... Se mere
Virksomheden har svaret
Welkom bij Epplejeck – Home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 23 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.
Icarus 30, 8448CJ, Heerenveen, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super leuke winkel je vind er alles wat je zoekt altijd een vriendelijk personeel!🐴🐎

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Negen dagen geleden een bestelling geplaatst met 2 artikelen waarvan 1 'online only' was. Wat in houdt dat het 5-10 werkdagen kan duren en beide artikelen in een keer worden verstuurd. Prima en duidelijke communicatie.
Na acht werkdagen mijn pakketje ontvangen, bleek er maar een artikel te zijn opgestuurd. Bij mijn account kan ik niet vinden of dat het andere artikel al is opgestuurd. Een half uur in de chat gezeten met de klantenservice wat verschrikkelijk lang duurt voordat je antwoord krijgt en daarnaast is het gesprek afgekapt voordat ik überhaupt antwoord kreeg op mijn vraag.
Ondertussen heb ik het maar opgegeven en zie ik vanzelf wel wanneer het artikel wordt opgestuurd. Het heeft mij al te veel onnodige tijd gekost. Volgende keer bestel ik ergens waar de klantenservice wel goed geregeld is.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Op 10 juli 2024 heb ik een Casco Cap gekocht die te stylen is met gekleurde touwtjes op de cap. Daarbij heb ik een blauwe touwtjes besteld die vandaag de dag nog steeds niet geleverd te zijn. In de afgelopen 9 maanden ben heb ik zo'n 6x gebeld en ben ik 3x fysiek in de winkel geweest om deze zaak te bespreken. Keer op keer wordt mij beloofd dat ik de touwtjes binnen korte tijd kan komen ophalen. Ik heb ze nog steeds niet.
Bij aankoop van de cap werd mij verteld dat de touwtjes niet meer op voorraad waren en dat ze besteld zouden worden. Een paar weken later werd ik teruggebeld en werd mij medegedeeld dat de aanschaf van een set touwtjes 80 euro kost (ipv de tien euro die alleen mijn touwtje kost) en of ik dan interesse had om deze hele set te bestellen. Ik was flabbergasted dat zij mij verantwoordelijk maken voor het bestellen/aanvullen van de voorraad.
Dit heb ik op 21 oktober in de winkel aan de kassa aangekaart. Ze hebben toen overlegd en mij verteld dat jullie een blauw touwtje bestellen vanuit België. We rekenen die dag nog wat spullen af, waaronder een Epplejeck 651 Dressuurzweep. Wij wilden er graag twee, maar die was ook niet meer op voorraad en Epplejeck belooft te bellen zodra deze binnen is.
Ik bel in de opvolgende weken driemaal om te informeren over het touwtje voor de cap. De medewerker had steeds geen idee en het leek de medewerkers ook niet veel te boeien dat een touwtje dat vanuit België komt er al 6 weken over doet.
Op 31 januari ben ik weer in de winkel en vind ik de zweep die wij graag erbij wilden hebben. We zijn hierover niet gebeld. Dit benoem ik naar de medewerker. Ook heb ik nog steeds niets vernomen van het blauwe touwtje voor de cap. Ik vertel het hele verhaal aan de medewerker en zij gaan opnieuw in overleg terwijl ik door de winkel loop. Jullie verzekeren mij weer het allemaal te noteren en op te lossen. Ik heb er (vreemd genoeg) zoveel vertrouwen in dat ik nog een tweede touwtje erbij vraag, namelijk bordeauxrood. Jullie beloven mij te contacteren zodra deze binnen is en ik het kan ophalen.
Vandaag is het 15 april 2025. Dat is 9 maanden verder om een cap te stylen die ervoor gekocht is om te stylen. Hadden ze mij er bij aankoop op gewezen dat de touwtjes niet meer na te bestellen zijn, had ik gevraagd niet meer met de gekleurde touwtjes te adverteren en had ik een andere cap gekozen (de Uvex, die notabene nog een stuk duurder is).
Ik ben zeer teleurgesteld en geïrriteerd vanwege deze slechte service. Van de cap heb ik geen plezier, zoals ik dat beoogd had. De cap voldoet niet aan de verwachtingen zoals deze gepresenteerd en beloofd zijn bij aankoop. Ik zie dit als misleidende verkoop.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Misleidende en zeer slechte service, vrijdag voor 500€ paardenspullen gekocht in Lochristi. Slechte service en op de koop toe geen punten op de spaarkaart, waarvoor dient dan een spaarkaart...

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Voor onze dochter bij epplejeck in Heemskerk geweest. Wat hebben we een verschrikkelijke behandeling daar gehad.
Een paar keer aangegeven dat we even wilden kijken. Uiteindelijk had mijn dochter een laars gevonden die ze mooi vond. Staat er ineens een wat oudere dame die ineens zei: kijken kijken niet kopen. Ik vroeg of ze een grapje maakte maar ze deed heel raar. Toen zei ze dat het wel mocht maar als we een laars pakte het ook precies weer terug moesten zetten want anders ging ze bellen. En dat we geholpen moesten worden !! En dat we niet zelf mochten kijken.
We zijn maar vertrokken.
Uiteindelijk dezelfde laarzen online bij een andere winkel voor 30 euro minder besteld. Dus uiteindelijk beter af.
Deze dame is rijp voor pensioen.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Super snelle levering! 13 januari einde middag besteld en 14 januari al in huis.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Altijd vriendelijk, op tijd en correct.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Ondertussen 2 weken verder , er worden alleen maar meer producten met de dag geannuleerd… er is nog steeds niks binnen .
8 keer met ze gebeld beloftes die ze niet waar maken ….
Mensen bestel hier nooit !!!!

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Bij Eppeljeck Heemskerk werkt er een oudere dame die echt de klanten wegjaagt.
De laatste 2 keren dat wij er waren bemoeide de vrouw ongevraagd met ons ook al hadden we aangegeven geen hulp nodig te hebben en gewoon zelf even wilden kijken.
De 1ste keer was bij de caps, we wilden zelf kijken maar meette ongevraagd mijn dochters hoofd op. Toen we verder de caps aan het bekijken waren werden we continu bekeken alsof we boeven waren.
Dit keer bij de rijlaarzen, we moesten ze allebei pakken uit het schap en mochten er niet 1 op z'n juiste plek laten staan. De vrouw zette dus de 3 laarzen bij elkaar op de grond..dit zorgde juist ervoor dat ik niet meer wist waar hij stond. Heel vervelend!
En dan continu weer van een afstand ons in de gaten houden. Dit resulteerde dat we heel snel klaar waren hier en zonder laarzen de deur uit zijn gegaan.
Denk dat het voor deze dame tijd is om met pensioen te gaan.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Ik heb hier mijn rijlaarzen van gekocht qho Julia volgens mij. Ik heb deze nog maar net een jaar ik rij niet meer dan 3 keer in de maand en ze zijn nu al stuk heel jammer! Bij het passen van de laarzen in de winkel zaten ze al strak maar de medewerker zij dat ze goed zaten dus ik dacht dat het wel normaal was. Nu een jaar later is na het oprekken van mijn laars de rits geknapt daar sta ik dan mooi ik wou net gaan rijden. Ik kan ze wel opnieuw laten maken maar dan zijn ze waarschijnlijk toch nog te smal. Heel jammer! Het zou gewoon fijn zijn geweest mocht de medewerkster gezegd hebben dat deze toch te smal waren want ik had er in de winkel al wat moeite mee toen ik de rits naar boven trekte. Heel jammer want ze waren 130 euro en ik kan nu al een nieuw paar kopen! Voor de rest is er niks mis met de winkel ik vind het alleen ontzettend jammer dat ik toch niet zo goed geholpen was toen dan had ik toen niet zoveel geld uitgeven want ik ben er nu toch niks meer mee. Is er geen garantie dat ik ze nog kan terugbrengen?

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
De winkel in Westerlo is echt super, vriendelijk personeel en betaalbare paardrijspullen maar online vind ik het veel minder. 9.10 euro om een klein pakketje te retourneren vind ik echt veel te duur. Heel jammer. Voor ons is Westerlo heel ver rijden. Online leek me leuk alternatief maar niet op deze manier...

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Suuuper slechte service. Word niet meegedacht, stug beleid.
Ik heb een jas gekocht van €150,- euro, 5 dagen later was de jas in de aanbieding voor €118,- euro. 1 de winkel heeft bij het betalen van de jas niet aangegeven van goh, de jas is over een paar dagen in de aanbieding. Geen verplichting, maar zou wel heel attent zijn! 2 ik heb de klantenservice gevraagd of ze mij misschien willen compenseren door middel van het verschilbedrag op een cadeaukaart, niet eens het verschilbedrag in contanten, maar een kaart zodat uiteindelijk het geld weer terug in dezelfde winkel komt… maar dit kon niet. Want ik was volgens hun toen akkoord gegaan met de prijs en hierin kon niks veranderd worden. De mensen van ej zijn totaal niet meedenkend, werken niet oplossingsgericht en denken niet mee. Beetje jammer weer.
Ik kom hier in elk geval nooooooit weer!

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Op 8 oktober een jas gekocht van Kingsland en hierover echt een opmerking gemaakt omdat ik niet juist ben geholpen naar gevoel.
Nu ben ik heel goed geholpen door een dame van de klantenservice, die mij opmerking serieus nam.
In het begin ging het wat stroef omdat wij elkaar mogelijk niet begrepen, echter ze gaf niet op en heeft er echt alles aan gedaan om met mij een oplossing te vinden, waarvoor dank.
Fijn als je serieus wordt genomen met een klacht. Dank je wel Epplejeck.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Op een onbeschofte manier telefonisch geholpen door ene Emma van de klantenservice. Ik heb hoefbeschermers besteld, betaald maar niet ontvangen. Betaald aan horsefitshop.nl maar het telefoonnummer is van Epplejack. Ook de bevestiging is van Epplejack. Zij zeggen geen bestelling te hebben ontvangen maar ik heb wel betaald.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Ik was vergeten een korting aan te klikken, gebeld naar EJ toen ik al betaald had. Dit was geen probleem, ik kon als ik het product binnen had en het zou passen weer contact opnemen en dan zouden ze het verschil terug storten. En dit allemaal is netjes en snel afgehandeld. Dankjewel EJ, ik ben erg blij met mijn nieuwe wedstrijdjasje!

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Geweldig geholpen in de Epplejack Drachten. Ik kwam voor een zweetdeken en een winterdeken en toen ik een verkoopster vroeg me te helpen omdat de keuze heel erg groot was deed ze dat uitstekend. Binnen vijf minuten had ze twee dekken uitgezocht die precies goed waren en waarvan de duurste ook nog eens in de aanbieding was. Bij de kassa werd ik daarna gewezen op een korting van 20 euro die ik doordat ik net onder de 120 euro zat mis zou lopen. Een andere verkoopster dacht creatief mee: met een zak paardensnoepjes zou ik net boven de 120 euro zitten en kreeg ik nog eens 20 euro korting. Vijf sterren voor het fleurige team in Drachten!

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Ik wil ze eigenlijk nog geen 1 ster geven. Wat een verschrikkelijk bedrijf. Ik heb Epplejeck outdoorlaarzen gekocht en 3 weken later brokkelen de hakken gewoon af. Gaten in de hak. Eppeljeck zei vernietig de laarzen en je krijgt het aankoopbedrag terug. Ik wou een vervangende paar, maar ze zeiden dat de productie lijn is veranderd en dat dus niet meer dezelfde laarzen zijn. Ik kreeg geen andere maar kon mijn aankoopbedrag wel terug krijgen. Ik moest wel een foto maken dat ik de laarzen doormidden had geknipt! Laarzen gekocht met 50 procent korting en die korting geld niet meer dus kan daar geen ander paar meer voor kopen. Maar dus naar de schoenmaker geweest en hij zei dat het duidelijk een giet fout in de fabriek is en nieuwe hakken kosten 24,95. Op de vraag aan Eppeljeck of ze dit wilden vergoeden zeggen ze dat ze mij 10 euro willen bieden omdat de schade van buiten komt! En ze zeggen dat de slijtage door buitenterrein en asfalt komt. Dus je mag met deze outdoorlaarzen niet buiten lopen. Rommel verkopen ze . Het gaat om de Outdoorlaarzen Epplejeck EJMontreux Waterproof Bruin-lichtbruin. Nooit koop ik weer laarzen bij hun!!

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Steeds vaker problemen met hier bestellen online! of extreem lange levertijd of missende artikelen.
Zojuist telefonisch contact gehad met een dame van de klantenservice die over 0,0% klantvriendelijkheid beschikt.
Zij wist mij op onbeschofte toon te vertellen dat er voor een online only artikel 5 tot 10 werkdagen staan, en dat het artikel pas eind volgende week zal worden verzonden?
Er staat in de bevestigingsmail duidelijk dat het ene artikel binnen 3 en 5 dagen wordt verzonden, en de andere 2 dezelfde dag.
En dan nog een bijdehante opmerking dat ik de algemene voorwaarden maar had moeten lezen.
Ik bestel hier echt nóóit meer!

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Mooie jas gekocht van Kingsland, kostbare jas.
Dit weekend de jas gedragen maar de rits deed het niet goed.
Ben er even mee terug gegaan, moet deze nieuwe jas opgestuurd worden omdat het bij Kingsland ligt het is hun garantie en service wordt er gezegd. Ik koop bij Epplejeck en niet bij Kingsland.
De dames in de winkel hebben de rits rechtgetrokken, een nieuwe jas!
Dat scheelde werd er aangegeven want anders was ik mij jas kwijt geweest, nu vraag ik je?
Een nieuwe jas, rits rechttrekken en dan met 4 medewerksters discussiëren over het wel of niet.
Wij komen vaak bij Epplejeck, echter als er iets is met je produkten, dan geven ze gewoonweg niet thuis? Waarom dan, neem mensen serieus aub. Juist fijn om klachten, als die er zijn op te lossen, dat maakt dat mensen bij je blijven.
Ik had dit niet verwacht van deze winkel.

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Commande passée le 13/09/2024 et toujours pas reçu. Après échange avec le service clientèle, ils se dechargent complètement des pb rencontrés avec leur transporteur. Une prestation entre eux et leur transporteur, pas de livraison et pas de remboursement ! Le contrat n'a pas été honoré, j'attends mon remboursement
Encore un site dont il faut absolument se méfier. Passez votre chemin

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.