Epplejeck Horse & Rider Superstores Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐ Heel tevreden over Epplejeck! Bij mijn bestelling van een LeMieux cap was in eerste instantie een zonneklep in de verkeerde maat geleverd. Kan natuurlijk een keer gebeuren. Na contact met... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Net mijn eerste bezoek gedaan in deze winkel. Volledig onbekend terrein voor mij dus vele vragen en advies nodig. En hulp wordt er niet aangeboden. Zonder kennis of voldoende kennis is shoppen hier ni... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na 45 minuten paardrijles is mijn dochters rijbroek die ze die dag gekocht had en niet heel goedkoop was aan beide zijden aan de naden kapot, dit valt vervolgens niet onder de garantie, en we we... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Welkom bij Epplejeck – Home of horse lovers. Waar alles draait om jouw passie voor de paardensport. Ontdek ons uitgebreide assortiment en ervaar topservice. Al meer dan 15 jaar de ultieme bestemming voor paard en ruiter! Sinds 2008 is Epplejeck uitgegroeid van een klein team tot de grootste ruitersportwinkel van de Benelux. Na al die jaren is ons doel ongewijzigd gebleven: de ruitersportbranche een frisse, moderne twist geven en top service bieden aan paardenliefhebbers. We zijn er trots op om al meer dan 15 jaar klaar te staan voor een fantastische mix van paardenmensen, van beginners tot doorgewinterde professionals! Bij Epplejeck willen we de ruitersport voor iedereen toegankelijk en leuk maken. Onze passie motiveert het team om steeds weer op zoek te gaan naar de beste producten en deskundig advies op maat te bieden. Of je nu online shopt of in een van onze 23 superstores, wij zorgen voor een unieke winkelervaring.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top team in Zaventem!

Top team in Zaventem!
De personeel is heel hulpzaam in de winkel.
De site is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en plus punt, je kan met u spaarpunten gratis artikelen krijgen.

1. september 2025

Goedemorgen Rita,
Bedankt voor je geweldige review over ons team in Zaventem! Wat leuk dat je zo tevreden bent over de service in de winkel én de gebruiksvriendelijkheid van onze website. En inderdaad, die spaarpunten zijn mooi meegenomen!

We waarderen je loyaliteit enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Groetjes Binne van Epplejeck (team beoordelingen)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Groot assortiment en goed geholpen door…

Groot assortiment en goed geholpen door het vriendelijke en kundige personeel

8. november 2025

Goedemorgen Floran,
Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over het ruime assortiment en de service van ons vriendelijke en deskundige team.

We waarderen je positieve woorden en zien je graag weer terug!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en vriendelijk personeel

8. december 2025

Goedemorgen Andrea,

Bedankt voor je 5-sterren review! Fantastisch om te horen dat je onze service en het vriendelijke personeel zo waardeert.

We hopen je snel weer te mogen helpen bij Epplejeck!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

super mooie winkel in duiven super…

super mooie winkel in duiven super vriendelijk personeel fijn en vakkundig geholpen.
epplejeck duiven echt een aanrader!

7. december 2025

Goedemorgen Mirella,
Wat een geweldige 5-sterren review, bedankt! Fantastisch om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel in Duiven en dat je fijn en deskundig bent geholpen.

We geven je compliment zeker door aan het team in Duiven!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, heel behulpzaam & mooie/betaalbare producten! Hier komen wij elke keer opnieuw graag terug.

8. december 2025

Goedemorgen Guylian,
Bedankt voor je enthousiaste 5-sterren review! Wat fijn dat jullie telkens weer graag bij ons terugkomen en zo tevreden zijn over onze producten en service.

We kijken ernaar uit om jullie snel weer te verwelkomen!

Super tevreden over Epplejeck

Super tevreden over Epplejeck! Snelle levering, goede service en een enorm assortiment. Zeker een aanrader!

6. december 2025

Goedemorgen Angela,
Bedankt voor je fantastische 5-sterren review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze snelle levering, service en het brede assortiment.

Heel leuk om te horen dat je ons aanbeveelt!
met vriendelijke groet, Binne van Epplejeck (team beoordelingen)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Favoriete paardenwinkel om te shoppen

Favoriete paardenwinkel om te shoppen. Altijd leuke collecties en leuke hebbedingetjes

10. november 2025

Goedemorgen Jojanneke,

Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! Wat leuk dat Epplejeck jouw favoriete winkel is en dat je onze collecties en hebbedingetjes zo waardeert.

We vinden het super dat je zo enthousiast bent over ons aanbod!

Niet ontvangen van producten

Niet ontvangen van producten, geen geld terug en geen geen product. Wel 30 mails over het invullen van gegevens om de post te traceren. Product nooit ontvangen en wel geld kwijt. Contact met klantenservice is verschrikkelijk slecht.

1. september 2025

Goedemorgen,
Wat rot dat je je bestelling niet hebt ontvangen en dat het contact met ons zo teleurstellend was, dat spijt ons enorm. Dit is absoluut niet de service waar we voor staan. Zou je opnieuw contact willen opnemen met onze klantenservice en erbij willen vermelden dat het om je review gaat? We willen dit echt graag samen met je oplossen en zorgen dat je niet met lege handen achterblijft. We nemen dit serieus en willen hier echt van leren om het in de toekomst beter te doen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Retour terugbrengen in winkel.

Mijn jas in een fysieke epplejeck winkel teruggebracht omdat deze te groot was.
Na twee weken nog geen geld ontvangen dus maar even bellen.
Nergens te vinden dat ik geweest was of mijn bestelling.
Word niks van opgelost of een tegemoetkoming
184 euro lichter en mijn jas ook kwijt.
Wat een service…

20. oktober 2025

Goedemorgen,
Wat vervelend dat dit zo gelopen is, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. We hebben je meerdere keren geprobeerd te bellen en voicemails achtergelaten, maar helaas nog geen reactie ontvangen. Zou je alsnog contact op willen nemen met onze klantenservice en aangeven dat het om je review gaat? We willen dit namelijk echt graag samen met je oplossen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Oplossing gezocht

Na wat problemen ben ik goed geholpen geweest en is er samen gezocht naar een goede oplossing. Ik ben tevreden met de oplossing die geboden werd en de klantenservice was goed.

5. november 2025

Goedemorgen Elise,
Wat balen dat dit zo gelopen is, dat is natuurlijk niet de bedoeling en we snappen je frustratie heel goed. We willen dit graag netjes met je oplossen, dus zou je contact op willen nemen met onze klantenservice en erbij vermelden dat het gaat om een review? Zij kijken graag met je mee naar een passende oplossing. We werken er ondertussen aan om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen, ook rondom acties en retouren. Hopelijk mogen we je toch nog eens in één van onze winkels verwelkomen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verschrikkelijke ervaring met Epplejeck…

Verschrikkelijke ervaring met Epplejeck Duiven meegemaakt!!!
Mijn dochter had hard gewerkt en gespaard om mooie rijlaarzen te kunnen kopen van Petrie!
Na een paar keer gereden te hebben met de laarzen, zag ze dat het leer afgesleten was. Intussen niet meer met de laarzen gereden om erger te voorkomen. Wij naar de winkel in Duiven. Daar werden foto’s gemaakt met de mededeling dat Petrie hier naar zou gaan kijken. Ze zou gebeld worden als ze een reactie hadden van Petrie. Petrie wilde de laarzen opgestuurd hebben om het goed te kunnen beoordelen en eventueel te repareren. Nu na 3 weken bericht terug dat Petrie er niks mee doet en dat de laarzen opgehaald konden worden in filiaal Duiven. Bij aankomst werd er door de verkoopmedewerkster aangegeven dat Petrie hier niks mee doet, dus de laarzen konden mee naar huis??? We vroegen wat Epplejeck hier nog mee gaat doen. Er werd een meerdere opgeroepen om ons te woord te staan!! En nu komt het; deze mevrouw komt aanlopen en geeft door dat er helaas niks aan gedaan wordt, dus vragen we opnieuw wat Epplejeck hierin kan betekenen. Het antwoord was letterlijk; wij doen hier niks mee, neem de laarzen lekker mee
(schuift de laarzen naar ons toe) en een fijne dag en loopt weg van ons!!!! En niet op een vriendelijke manier maar op een verbitterende toon!!! Toen we zeiden dat we de laarzen bij Epplejeck hadden gekocht en niet bij Petrie, gingen de stoppen bij haar door!!! Toen we zeiden dat we een consumentenrecht hadden, en Epplejeck in gebreke gaan stellen, ontplofte ze zo ongeveer!! De andere collega die haar opgeroepen had probeerde haar nog te sussen. Wij kregen weer het antwoord dan belt u toch lekker de klantenservice!! En weer kregen we te horen; neem de laarzen lekker mee naar huis. Bel de klantenservice en een fijne dag!!! En dat op zo’n asociale toon!!!! Zo ga je niet met klanten om!!! Nee… zo’n ervaring lijkt nergens op! Helaas voor Epplejeck zijn ze een goeie klant kwijt! Ik kom er nooit meer!!! Mijn dochter zit nu dus met nieuwe beschadigde laarzen waar ze hard voor had gewerkt en gespaard en waar ze oohhh zo zuinig op was! Dus nooit geen Epplejeck meer!!!

Update:

Na telefonisch contact een afspraak gemaakt met Edith in Duiven om het een en ander opnieuw te bekijken. Medewerkster was erg vriendelijk, en kwam met een mooie oplossing. Dochter weer helemaal blij!!
Dankjewel. Jammer dat het zo gelopen is, maar we zijn tevreden nu!!

16. november 2025

Goedemiddag Sabine,

Wat vervelend om te horen dat je het als onprettig hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben inmiddels telefonisch contact met je opgenomen via onze regiomanager en wordt er gekeken naar een passende oplossing. Hopelijk wordt dit op een fijne manier opgelost en heb je weer een positief gevoel over Epplejeck.

We nemen dit soort klachten altijd serieus en blijven wij werken aan onze service en communicatie. Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld!

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze adverteren met leuke aanbiedingen…

Ze adverteren met leuke aanbiedingen gingen voor rijlegging chaps jodphurs en een cap heen en er was van alles net niks 45 min heen gereden voor niks gewoon lokkertjes bah mij hier niet weer gezien schijt winkel

11. oktober 2025

Goedemorgen Linda,

Jammer om te lezen dat je ons zo hebt ervaren. We willen benadrukken dat we geen misleidende aanbieding is: bij elke actie worden de voorwaarden duidelijk vermeld, zowel online als in de winkel. Ons assortiment is breed en we proberen daarin voor ieder wat wils te bieden. Niet elk filiaal heeft alles standaard op voorraad, maar via de kassa is er altijd veel na te bestellen. We begrijpen dat het frustrerend is als iets er niet is, maar voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice o.v.v. je review, we denken graag met je mee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Reactie tijd is niet oké.

Inmiddels al 2 weken bezig om er met epplejeck uit te komen betreft een klacht over de liner van mijn cap van nog geen jaar oud(De liner zit nu met nietjes aan elkaar). Na elk antwoord wat ik geef kom je weer achteraan in de rij. Uiteindelijk een antwoord gekregen dat ze een compensatie wilde geven. Helaas kan ik van dit bedrag geen nieuwe gelijkwaardige cap kopen.

1. oktober 2025

Goedemorgen Lieke,

We begrijpen heel goed dat je baalt van de situatie met het hoesje van het draaimechanisme, en we vinden het erg vervelend dat dit zo gelopen is. Natuurlijk denken we graag met je mee over een oplossing. Helaas kunnen we het losse hoesje niet apart leveren via onze leverancier. Omdat alleen dit onderdeel beschadigd is, is het vervangen van de hele cap voor ons niet de meest passende oplossing.

Daarnaast is het onderdeel tijdens het wassen in de wasmachine kapot gegaan en heb je ervoor gekozen dit zelf met nietjes te herstellen. Ondanks dat, hebben we je toch meerdere oplossingen aangeboden, zoals het vergoeden van de kosten als je het laat herstellen bij een coupeuse bij jou in de buurt. Ook hebben we €100 korting op een nieuwe helm voorgesteld.

We vinden het jammer dat deze opties voor jou niet passend zijn, maar blijven graag met je in overleg om tot een oplossing te komen waar je je wél goed bij voelt. Laat vooral weten wat jij zou willen, dan kijken we opnieuw met je mee. Een volledige vervanging van de cap kunnen we hierin helaas niet aanbieden, omdat deze al langere tijd in gebruik is en nog goed functioneert.

Wij raden aan om deze kwestie, nog even af te wachten wij zijn nog voor je in overleg.

3 weken geleden een cap gekocht. Breda

3 weken geleden een cap gekocht.
Mijn dochter gleed van de week langzaam van de pony, zonder zadel, je hebt het allemaal wel eens ;)
De cap meteen kapot!!
Dus we zijn terug gegaan, naar geen service gekregen. Ze kunnen niets voor je doen.
Wij kopen op deze manier nooit meer iets bij epplejeck

27. september 2025

Goedemorgen Sabrine,
Jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent, dat vinden wij het jammer om te horen. Veiligheid staat bij ons voorop, en na elke val, ook een ogenschijnlijk lichte val op het hoofd waarbij er schade aan de helm te zien is, raden we aan om een cap te vervangen. Een helm is ontworpen om klappen op te vangen en je hoofd te beschermen een helm gaat niet zomaar stuk, en schade is niet altijd direct zichtbaar. Als je alsnog foto’s en aankoopgegevens kunt sturen naar onze klantenservice (vermeld dat het om een review gaat), kijken we graag nog een keer met je mee. We willen dit serieus nemen, maar hebben daarvoor wel de juiste info nodig.
Met vriendelijke groet, Binne van Epplejeck

Geen hulp gekregen

Mijn moeder en zusje waren laatst al in de winkel geweest. Bij thuis komst niks gekocht geen hulp gekregen. Niemand die even naar je toe komt om te vragen of ze je ergens mee kunnen helpen. Van de week zelf langs gegaan omdat ik iets nodig had, zeker 45 min in de winkel rond gekeken. Niemand die naar je toe komt om te vragen of ze je ergens mee kunnen helpen. Ik denk dat de meiden die daar werken het wel prima vinden en lekker aan de balie blijven hangen. Echt een waardeloze zaak. Kom er nooit meer terug.

7. august 2025

Goedemorgen Esther,
Dat klinkt echt heel vervelend en totaal niet zoals wij willen dat een winkelbezoek verloopt. We willen dit graag goed oppakken en uitzoeken wat er precies is misgegaan. Kun je ons laten weten in welke vestiging dit was en wanneer je daar bent geweest? Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice en vermeld dat het om je review gaat, dan helpen we je graag verder om dit op te lossen.

Schandalig beleid

Schandalig
Bestel paardrij legging maat viel kleiner
Wou hem retour sturen dat kon
Vervolgens moest ik € 8.25 betalen
Dus geen broek maar wel €8.25
Lichter echt schandalig beleid
Koop hier ook niks meer voor je het weet ben je een hoop geld kwijt zonder spullen want je kan alleen in een winkel omruilen BAH

29. juli 2025

Goedemorgen Willem,
Dat is natuurlijk heel vervelend en zeker niet hoe we het willen. Belangrijk om te weten: als je merkt dat een artikel echt afwijkt in maat, dien je hiervoor altijd vooraf contact op te nemen met onze klantenservice en foto’s mee te sturen. Dan kunnen wij beoordelen of dit het geval is en bieden we een retourlabel aan. Als je zonder overleg retourneert, gelden de normale retourkosten. Wil je alsnog even contact opnemen met onze klantenservice en erbij vermelden dat het om een review gaat? Dan kijken we graag met je mee wat wij voor je kunnen beteken.
Binne van Epplejeck ( team beoordelingen)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service gehad bij een deken die…

Goede service gehad bij een deken die kapot ging. Ik bleek een maat te groot te hebben gekocht en krijg financiële compensatie om een maat kleiner aan te schaffen.

23. juni 2025

Goedemorgen Deniece,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geboden service en dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn, ook wanneer iets niet helemaal loopt zoals verwacht.

We hopen dat de nieuwe deken perfect zal passen en goed van pas komt!
Met vriendelijke grroet, Binne van Epplejeck (team beoordelingen)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en fijne winkel

Goede service en fijne winkel, had een probleempje met mijn laarzen deze kwamen iets te hoog aan mijn knie maar ze hebben dit heel professioneel en correct opgelost. Zeker een aanrader voor als je nieuwe items nodig hebt, ze hebben een groot assortiment voor zowel paard als ruiter. Zeer tevreden.

21. juni 2025

Goedemorgen Yana,
Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat ons team je zo professioneel en correct geholpen heeft met je laarzen. We streven ernaar om elke klant met zorg en aandacht te helpen, en het is geweldig om te horen dat dit gelukt is. We hopen je snel weer te mogen helpen bij je volgende aankoop!

Klantvriendelijk

Fijn geholpen in de winkel in Drachten, zeer kundig en klantvriendelijk personeel.
Met Pavo voer, NAF suplementen en een bit voor de pony weer tevreden naar huis. Als ik snel wat nodig heb bestel ik wel online, ook altijd naar de volle tevredenheid.

11. juni 2025

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Wat een leuke en uitgebreide review, dankjewel! Wat fijn dat je bezoek aan onze winkel in Drachten zo positief is verlopen en dat je goed bent geholpen door ons team. We vinden het belangrijk dat onze collega’s niet alleen kundig zijn, maar ook echt met je meedenken – fijn dat je dat zo hebt ervaren! Super dat je met het voer, supplementen en een nieuw bit weer tevreden naar huis bent gegaan. En natuurlijk heel fijn om te horen dat ook onze online service je bevalt. We hopen je snel weer terug te zien, in de winkel of online. Groetjes Myrthe van Epplejeck

Klantonvriendelijk terugstuurbeleid

Klantonvriendelijk terugstuurbeleid. Jasje besteld en een rijbroek, in totaal 240 euro. Jasje paste niet, dus die moest ik terugsturen. Hele zoektocht op de site naar het retourformulier. Zou ook te vinden zijn als attachment aan je factuur op de mail. Niet dus, die zat er niet bij. Via de site werkte het op een iPhone niet. Uiteindelijk via een computer wel te downloaden. Dan terugsturen, dat is voor eigen kosten. Ik snap dat je dit invoert met producten met een lage prijs, maar niet voor een jasje van 120 euro. En dan is terugsturen ook nog eens op risico van de klant (weer 8,25 down the drain dus..). Bedenk bij bestellen bij Epplejeck dus eerst na hoe groot de kans is dat je iets moet terugsturen..

5. juni 2025

Besvarelse fra Epplejeck Horse & Rider Superstores

Wat rot om te horen dat het retourneren zoveel moeite heeft gekost, dat is absoluut niet wat we willen. Ons retourbeleid is terug te vinden op onze website en staat ook uitgelegd bij het plaatsen van een bestelling. We begrijpen dat het vervelend is, zeker bij een duurder artikel, maar we moeten hierin één lijn trekken en maken geen onderscheid tussen goedkope of dure items. De documenten zijn inderdaad terug te vinden in jouw online omgeving, alleen op een mobiel apparaat dient er dan naar rechts geveegd te worden om de documenten te kunnen downloaden. Ervaar je hier problemen mee, adviseer ik je om altijd contact met onze klantenservice op te nemen om jouw hierbij te assisteren. Om retourkosten te vermijden, bieden we de mogelijkheid om online aankopen gratis te retourneren in één van onze winkels. We waarderen je feedback enorm en nemen dit mee in onze interne verbeterprocessen. Mocht iets in de toekomst niet naar verwachting verlopen, raden we aan altijd om onze klantenservice te benaderen voor hulp! We kijken dan graag met je mee naar een gepaste oplossing en kunnen eventueel duidelijkheid verschaffen. Mocht je dit nog dieper willen bespreken ben je welkom om onze klantenservice te benaderen en te vragen naar mij (Myrthe), ik kijk dan graag met je mee of ik hierin nog iets voor jouw kan betekenen. Groetjes Myrthe van Epplejeck