EasyPark Danmark Anmeldelser 4.893

2,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 165 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker stor utilfredshed med appens funktionalitet, da den ofte viser forkerte priser, ændrer zoner under parkering, eller stopper parkeringen for tidligt, hvilket resulterer i uventede bøder og ekstra omkostninger. Derudover oplever mange problemer med dobbeltbetalinger og uforklarlige opkrævninger, selv efter at have annulleret parkeringer eller brugt rabatkoder. Priserne i appen kritiseres ofte for at være urimeligt høje og ikke tage højde for gratis parkeringsperioder, hvilket fører til, at kunder betaler mere end nødvendigt. Kundeservicen får også hård kritik for at være uhjælpsom, med standardiserede svar og manglende vilje til at løse konkrete problemer, og mange oplever at blive afbrudt under forsøg på at kontakte dem. Nogle kunder har dog haft positive oplevelser med appen i udlandet og fremhæver en god kundeservice, der har hjulpet med at annullere bøder eller refundere betalinger.

Det, folk taler mest om

Application

Kunder udtrykker stor utilfredshed med appen, da mange rapporterer, at den ofte ikke fungerer korrekt,... Se mere

Payment

Brugere beskriver negativ interaktioner med betaling, hvor mange rapporterer om uventede opkrævninger og... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med priser, hvor mange rapporterer om urimeligt høje gebyrer og... Se mere

Location

Forbrugere finder location tvetydig, da mange oplever problemer med appens lokalisering, hvilket fører til... Se mere

Customer service

Kunder deler overvejende negative meninger om kundeservice, idet mange rapporterer om ekstremt dårlig eller... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Som regel fungerer appen udmærket. Kun småfejl som forkert angivet tid tilbage af parkeringen. Men i dag parkerede jeg et sted med 2 timers gratis parkering, indstillede appen til lige over 2 timer,... Se mere

Jeg har desværre flere gange oplevet, at app’en siger, at min nummerplade ikke findes. Sidste gang lykkedes det omsider alligevel, men app’en stoppede efter tre minutter. EasyPark mener, at det var mi... Se mere

Dobbelt betaling ved kamera registrering Jeg parkerer i en Q-Park kælder med kamera genkendelse, Nørreport kbh. Da jeg har en rabat kupon fra Qpark fjerner jeg nummerpladen fra Q-Park... Se mere

Sætter parkering til 5 timer på Frederiksberg til ca 91. Forlænger med 30 minutter til 112kr. Når tilbage til oprindelig tid men nu skal jeg betale 98kr. Det er simpelthen for fesent. Overvejer seriøs... Se mere

1. Parkeringsplads

Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.

2,0

Under middel

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Skulle til Århus og parkeret ind i et…

Skulle til Århus og parkeret ind i et p-hus og satte den til via appen og så skulle den selv afslutte når jeg kørte den gjorde den os men nu her efter næsten 3 måneder får jeg en bøde og kan se at jeg har betalt….. kontakter så easy og fået svart at de kan se at det er ikke registreret rigtigt sted og derfor får jeg en bøde, det vil sige jeg har fået en bøde for at holde 4 m væk fra det område den har Taget for selvom det er samme pris begge steder har jeg fået en bøde og har ovenikøbet betalt penge for at holde dig…,.,, fup firma der kun vil have penge og er ligeglad at andre folk får bøderne så længe de får deres penge af de ligeglade jeg må bare betale af deres ord

2. april 2025

Hej Sabine,

Jeg forstår godt det er frustrerende at få en afgift når man føler man har gjort det hele rigtigt.

Vi er absolut ikke ligeglade med hvis vores brugere får afgifter da vi får absolut ingenting ud af dette.

Når du parkerer med vores app Skriver vi når du åbner appen "Kontrollér og vælg korrekt område - Din mobils GPS position kan være upræcis".

Dette gør vi for at undgå at man i appen får valgt det forkerte område når vi kommer med forslag til de områder der ligger i nærheden af hvor du befinder dig.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du meget gerne sende et billede ind af afgiften til os på mail, så vi kan tage et kig på om der er noget vi kan gøre.

Nadja B. / EasyPark

Det bliver desværre farvel til EasyPark for mit vedkommende.

For at gøre det hurtigt ringede jeg til jeres kundeservice og bad om hjælp til at oprette en erhvervsparkering. Det tog kun fem minutter, og kontoen blev oprettet.

Men medarbejderen jeg talte med, nævnte intet om abonnement – heller ikke, at der er en opsigelsesperiode på løbende måned + én måned.
Jeg føler mig derfor snydt og dårligt informeret. Det er ikke en oplevelse, jeg havde forventet.

Det bliver desværre farvel til EasyPark for mit vedkommende.

18. juni 2025

Hej Zana,

Dette er naturligvis meget beklageligt og bør blive oplyst idet at du kontakter os.

Hvis du opsiger dit abonnement indenfor 14 dage så gælder fortrydelsesretten naturligvis og du vil få stoppet den dags dato uden ekstra omkostninger.

Jeg vil gerne bede dig om at sende os en mail til os på info@easypark.net hvor du Skriver "Trustpilot - Zana" i emnefeltet.

Du må udover dette også meget gerne skrive dit CVR og/eller kundenummer så vi kan finde din erhvervskonto inde hos os.

Vi kan på denne måde både få lukket din konto, og underøsge sagen nærmere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Jeg er så sur ligenu

Jeg er så sur ligenu. Parkerede min bil i Århus (kommer ikke fra byen), og skal holde der i små 40 min. Ser på EasyPark at jeg parkerer min bil i en rød zone selvom det ikke så mega dyrt ud, men vælger så at flytte min bil til et andet ikke rød zone område. Der er kameraparkering, så det tænker jeg var fint. Ingen ordentlig skiltning med priser. Da jeg får kvitteringen, så er det sku noget mere dyrt at parkerer end i den røde zone. Jeg bliver så gal når man prøver så godt man kan og alligevel får man en latterlig afgift.

17. juni 2025

Hej Stina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg kan virkelig forstå, at det kan være frustrerende at ende med en højere parkeringspris, end man havde forventet.

Vi sætter dog ikke priserne på områderne, så jeg vil gerne opfordre dig til at tjekke priserne i området, inden du kører ind i et område med Automatisk Kameragenkendelse.

Vi kan desværre ikke beregne prisen for din parkering, før du forlader området, da vi ikke kender til, hvor længe du har været der.

Ofte kan man finde priserne for et område ved at søge på navnet på området på Google, da dem, der administrerer området, ofte oplyser priserne der.

Håber du får en skøn dag, på trods af alt!

Nadja B. / EasyPark

Har fået en parkerings bøde fordi jeg…

Har fået en parkerings bøde fordi jeg er kommet til at sætte den forkerte nummerplade på appen, har skrevet til dem og vist bevis os at jeg har betalt bare med en forkert nummerplade, men det ville de ikke fjerne, det er for dårligt når jeg har bevist at jeg har betalt i det rigtige tidsrum

6. juni 2025

Hej Kian,

Jeg forstår at det må være enormt frustrerende at få en afgift.

Det er vigtigt for mig at understrege at vi hos EasyPark ikke udsteder afgifter.

Inden at du trykker på "Start parkering" bliver du præsenteret for et vindue hvor der står tid, sted og hvilken nummerplade at du er ved at starte din parkering.

Du bliver herefter bedt om at bekræfte og starte din parkering derefter.

Vi kan derfor ikke hjælpe med en afgift hvis du har valgt den forkerte nummerplade.

Vi vil dog meget gerne refunderer de penge som du har betalt for din parkering når du har fået en afgift, du skal blot henvende dig til os for at få dem refunderet.

Jeg ejer ikke en bil

Jeg ejer ikke en bil. Alligevel bliver jeg bombarderet med spam. Brug dog penge på jeres kunder.

8. juni 2025

Hej Ib,

Der er desværre nogen der sender mails til folk i vores navn, som ikke er os.

Du skal derfor blot slette mails hvis du ikke har vores app.

Parkerer i Nordvest kvarteret i Kbh

Parkerer i Nordvest kvarteret i Kbh. og overser skilt med max. 3 timers parkering. Easy park accepterer gladeligt min 4,5 timers betaling uden at komme med et vink om tidsbegrænsningen i området. Ender derfor med en unødvendig parkeringsafgift

3. juni 2025

Hej Liam,

Jeg forstår at det må være meget frustrerende at få en afgift.

Vi sætter hverken regler eller priser på området, hvorfor at vi ikke informerer om lokale regler på området når du starter en parkering.

Du skal derfor i stedet orienterer dig på skiltningen, hvor reglerne vil fremgå for parkeringspladsen.

Du må meget gerne kontakte os så vi kan refunderer de penge som vi har trukket da du er kommet til at starte denne.

De har givet mig en forkert pris

De har givet mig en forkert pris
De skriver 48kr i parkeringspris
Men det var 24kr
De skylder mig 24kr+ nogle procenter og fjerner ik anmeldelsen før jeg får mine penge tilbage de skylder.
-EDIT
Mangler stadig mine penge, og Nadja giver ingen service.
De har bekræftet jeg har ret men forventer åbenbart at jeg skal tage ud til parkeringshuset igen og tage billede af skiltet og sende.

4. juni 2025

Hej Nichlas,

Det lyder som om at du kan have parkeret et sted hvor man betaler pr. påbegyndt time, men jeg har dog brug for mere kontekst.

Jeg vil derfor meget gerne bede dig sende en mail til os med "Trustpilot - Nichlas A." i emnefeltet med dit telefonnummer og din nummerplade.

Jeg ser frem til at høre fra dig, så vi kan tage et kig på sagen.

Nadja B.

Jeres App er håbløs og dyr at bruge

Jeg parkerede på Frederiksberg Alle lige ved Vesterbrogade. Jeg gik i appen og købte en p-billet. Da jeg kom tilbage til bilen havde jeg fået en afgift. Grunden var at jeg havde købt til en forkert zone. (Jeg valgte den zone som kom op i deres app) det var så åbenbart en forkert zone.

Jeg klagede min nød til Easypark som
Ikke kunne hjælpe.

Det er jo helt håbløst, at de foreslår en forkert zone, så hellere at de slet ikke foreslår nogen zone, da man så selv bliver tvunget til at vælge den rigtige og dermed ville have undgået en afgift.

At de så ikke vil dække afgiften når årsagen er deres elendige app, som foreslår forkert zone er bare ufatteligt og elendig kundeservice.

Jeg er færdig med Easypark som p-app - har ikke råd til andet.

28. maj 2025

Hej Lasse,

Tak for din mail.

Det er korrekt at vi forslår parkeringsområder som din GPS lokalitet i telefonen siger at du er i nærheden af.

Det er dog vigtigt, som vi også skriver i appen, at man selv orienterer sig og vælger det korrekte område inden at man starter sin parkering da man på denne måde undgår ærgerlige afgifter.

Nadja B. EasyPark A/S

Kære EasyPark Danmark

Kære EasyPark Danmark

Jeg skriver vedrørende den parkeringsafgift, jeg har modtaget for parkering på jeres område. Jeg har netop modtaget svar på min første henvendelse, og jeg ønsker hermed at klage over afgørelsen og anmode om en fornyet vurdering af sagen.

Jeg ønsker at gøre opmærksom på følgende:

Da jeg parkerede, var det ikke tydeligt skiltet, at der efter 1 times gratis parkering skulle betales p-billet.
Der var ingen synlige eller forståelige instruktioner om, hvordan betalingen skulle foretages – hverken på standeren eller via app. Jeg har i god tro parkeret, uden forsæt på at overtræde reglerne.
Jeg har ikke tidligere været på denne parkeringsplads og havde derfor ingen forhåndsviden om tidsbegrænsningen og betalingskrav efter 1 time.
Jeg mener derfor, at der er tale om mangelfuld skiltning og oplysning, og at afgiften er pålagt på et urimeligt grundlag. Jeg anmoder derfor om, at afgiften bortfalder.

Jeg håber, I vil tage min klage alvorligt og genvurdere sagen. Jeg ønsker naturligvis ikke at unddrage mig betaling, hvis jeg reelt har overtrådt reglerne – men jeg mener ikke, at skiltning og information var tilstrækkelig tydelig i dette tilfælde.

3. juni 2025

Hej Peter,

Jeg forstår at det er frustrerende at modtage en afgift.

Det virker dog til at de ting du er frustreret i forhold til afgiften ikke lyder så meget til at have at gøre med vores app som du benytter dig af når du starter din parkering.

Hvis du ønsker at gøre indsigelse om hvorfor du har modtaget afgiften, så skal du kontakte dem der administrerer området og som du har fået afgiften af.

Nadja B. / EasyPark

Parkerede i går på Ro,s Torv i Roskilde…

Parkerede i går på Ro,s Torv i Roskilde og måtte betale 18 kr. i servicetillæg, det er ikke i orden.
Når man prøver at kommer kontakt med Easy park er det umuligt, det er for meget.

2. juni 2025

Hej Anna-Lise,

Det lyder som om du har haft en lang parkering, da vi naturligvis kun trækker 15% af parkeringsprisen i servicetillæg.

Hvis du mener at vi har trukket mere end dette, må du meget gerne kontakte os.

Jeg kan desværre ikke se tidspunktet for hvornår du har skrevet din trustpilot men jeg kan se den er modtaget tirsdag d. 3. juni og der havde vi åbent på telefonen 08:30 - 19:00.

Optrækkeri

Fire kroner i "servicetillæg" for hver eneste gang man parkerer, hvilket i forvejen koster kassen.
Man kan undgå "servicetillægget" mod et abonnement på 48 kr om måneden.
Det er rent optrækkeri.

1. juni 2025

Hej Louise,

Det er korrekt at vi opkræver et servicetillæg på 15% af parkeringsprisen og minimum 4,00kr. dog ikke for gratis parkeringer.

Dette skyldes at vi blot er en betalingsløsning via app for parkering, vi tjener derfor ikke noget på selve parkeringsprisen da disse penge bliver sendt videre til dem der administrerer området.

Udover dette så har vi en politik der gør at man kan få sine penge tilbage for din parkering i tilfælde af at man har fået en afgift.

Vi har løsninger som vores EasyPark Go aftale der lyder på 49,00kr om måneden som gør at man slipper helt for vores servicetillæg.

Nadja B. / EasyPark A/S

Aldrig prøvet noget lignende?!

Drejede ind fra vejen til p-området kl 17:49, kørte ud fra området og på vejen kl 19:02.
Der bliver taget et billede når bilen er i drift, til og fra området, som i, lige kørt over fortovet.

Det er et åbent område, ved LOOP i Skive (ikke et p-hus).
Ingen brug af p-vagt.
Ingen kontrol af p-skive el. notat for når der er parkeret.

At dette er lovlig, begriber jeg ikke!!.

18. maj 2025

Hej Kasper,

Det virker ikke til at denne anmeldelse skulle have været til os da vi hverken ejer eller administrerer nogen parkeringspladser eller udsteder afgifter.

Vi er blot en betalingsløsning med app for parkering på nogen parkeringspladser.

Jeg vil foreslå at du henvender dig til dem der administrerer området med din anmeldelse.

En fælde i appen.

D. 10/5 parkerede jeg ved Munkholmbroen sammen med min søn for at tage på en fisketur – som vi har gjort mange gange før. Jeg åbner som sædvanligt EasyPark-appen, vælger 8 timers parkering (som koster 34 kr – helt fair pris), trykker “Start” og lægger telefonen i lommen med forventningen om, at alt er i orden.

Da vi kommer tilbage til bilen, ligger der en parkeringsbøde i forruden. Jeg åbner straks appen og opdager til min store frustration, at nogle pop-up beskeder (noget med feedback på appen) har afbrudt processen. Jeg trykker nej til beskederne i frustration – og først derefter starter min parkering.

Det er dybt misvisende og direkte urimeligt, at parkeringen ikke starter, når man trykker på “Start parkering”. Den slags pop-up beskeder bør vises inden man går i gang – ikke i det afgørende øjeblik, hvor man tror, man allerede har startet sin parkering.

Jeg kontaktede EasyPark, men de fastholder bøden. Jeg synes, det er svineri og en fælde for deres brugere. Man skal kunne stole på, at “Start” betyder start – ikke “start, måske, hvis du svarer på noget andet først”. Det her virker mere som en pengemaskine end en service.

10. maj 2025

Hej Marco,

Det kan jeg naturligvis godt forstå må være meget frustrerende.

Jeg vil gerne tage et ekstra kig bagom i systemet i forhold til de pop up beskeder du skriver at du har modtaget.

Jeg vil derfor bede dig om at sende os en mail med "Trustpilot - Marco" i emnefeltet med din nummerplade og telefonnummer.

Nadja B. / EasyPark A/S

Appen har selv deaktiveret nummerplade…

Appen har selv deaktiveret nummerplade parkering og det kostede mig lige 250.-

Tak

24. maj 2025

Hej Henrik,

Appen kan ikke selv deaktiverer noget med mindre at det er fordi der ligger en parkering på din app som ikke er blevet betalt.

I sådan et tilfælde vil du naturligvis få en SMS fra os om at du ikke kan starte nye parkeringer på nummerpladen.

Det kan også skyldes at en anden aktiverer Automatisk Kameragenkendelse på nummerpladen på deres EasyPark konto på den samme nummerplade.

Det er dog en mulighed at se på sin EasyPark app om parkeringen er startet inden at man forlader sit køretøj.

Du må have en dejlig dag!

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse.
Appen viste forkert lokation, da jeg parkerede i 5. sal på p-hus, uden mulighed for at vælge andet.
Endte med at jeg fik en bøde, selvom jeg havde i gangsat parkering.

25. maj 2025

Hej Julie,

Man kan altid søge på det rigtige område ved at klikke på søgefunktionen inde i appen, hvis den ikke fremgår af de forslag vi kommer med.

Hvis du havde igangsat din parkering på det forkerte område, resulterer dette naturligvis i at man får en afgift.

Du må meget gerne henvende dig til os enten telefonisk eller på mail så vi kan se hvordan vi kan hjælpe i forhold til afgiften.

Du må naturligvis også altid henvende dig til os hvis du oplever ligende udfordringer, så vi kan hjælpe dig inden at du får en afgift.

Rigtig god dag!

Easypark app er hakket

Jeg var i kbh i weekenden. På skiltet stod vi skulle downloade app for at parkere.
Easypark app kunne godt downloades via android google play. Men app kunne ikke åbnes. Så vi måtte installere en anden app. Park park som vi er meget utilfredse med.
Men det er ikke det som denne anmeldelse er om.
Grunden er, at efter jeg forsøgte download af easypark app, har jeg modtaget mange phising mails, som beder om kontooplysninger.
Download ikke easypark app fra Google play, den er hakket.

17. maj 2025

Hej Bjørn,

Jeg forstår at dette er et utrolig uheldigt sammentræf men vi er ikke hacket og vores brugere vil naturligvis blive underrettet i sådanne tilfælde.

Vi oplever også at brugere der aldrig har været bruger af vores app, får disse mails tilsendt.

Hvis du ønsker hjælp til at bruge vores app, anbefaler jeg at du kontakter os enten telefonisk eller via vores chat.

Rigitg god dag!

Kundeservice under al kritik

Åbningstider for kundeservice lukker kl 19 men kl 16 på en fredag lukker man åbenbart bare det hele ned uden nogen mulighed for kontakt rigtigt flot klaret

23. maj 2025

Hej Mark,

Tak for din mail.

Det er korrekt at vi har fået nye åbningtider som betyder at vi har åbent 08:30-19:00 mandag - torsdag og fredag-lørdag 08:30 - 15:30.

Dette skyldes at vi gerne vil give den bedste service både for vores brugere og medarbejdere.

Nadja B. / EasyPark A/S

Søgte telefonisk rådgivning om problem…

Søgte telefonisk rådgivning om problem med at starte parkering med easyparkappen. Medarbejderen totalt inkompetent, resultat bøde på 1000kr

8. maj 2025

Hej,

Hvis forkert vejledning hos os har resulteret i en afgift hos dig, så skal vi naturligvis have undersøgt sagen.

Du må meget gerne sende en mail ind til os med mere om information om hændelsesforløbet på info@easypark.net med "Trustpilot - bjah" i emnefeltet.

God kundeservice

Vi var på overnatning i fantastiske Kbh, med ligeså forvirrende parkering.
EasyPark appen startede automatisk, fordi vi havde sat videogenkendelse til, da vi kørte igennem bommen til hotel p-kælderen, men udover det fik vi også en p-billet.
Aka. Vi betalte dobbelt parkering.
Et skriv til kundeservice omkring vores situation og de vendte hurtigt tilbage og rettede det hele, så vi fik vores ekstra betaling tilbage.

18. maj 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din positive anmeldelse – det betyder rigtig meget for os!

Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os umage for at hjælpe hurtigt og venligt, så det er skønt at høre, når det bliver lagt mærke til.

Du ønskes en rigtig dejlig dag, og tøv endelig ikke med at kontakte os igen, hvis du har brug for hjælp.

Med venlig hilsen,
Trine P. /EasyPark DK

kæmpe fupfirma..

kæmpe fupfirma... Vi besøgte Legoland i weekenden. Skulle holde der fra 1100 Lørdag, indtil 1200 Søndag = 230 kr. Jeg flyttede dog bilen for at lade på en anden parkeringsplads efter 6 timer. Da jeg efterfølgende kunne parkere tættere på Hotel Legoland, valgte jeg at stoppe parkeringen. Der blev dog stadig trukket det fulde beløb på 230 kr!

17. maj 2025

Hej Anders,

Hvis du ikke allerede har været i kontakt med vores kundeservice, vil jeg varmt anbefale, at du gør det – enten telefonisk på +45 70 22 12 08, via mail på info@easypark.net eller gennem vores chatbot.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, men ud fra din besked her har jeg desværre ikke alle de nødvendige oplysninger for at kunne give dig et konkret og brugbart svar. Jeg er heller ikke bekendt med detaljerne i den specifikke sag.

Vores kundeserviceteam står klar til at undersøge sagen nærmere, og jeg er sikker på, at vi kan finde frem til hvad der er sket.

Du ønskes en rigtig god dag.

Trine P. / EasyPark DK