EasyPark Danmark Anmeldelser

4.937

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 137 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede tekniske fejl i appen, hvilket resulterede i uventede parkeringsbøder, selvom de havde registreret deres parkering korrekt og fulgt alle anvisninger. Derudover var forbrugerne dybt utilfredse med kundeservicen, hvor det var meget svært at få personlig hjælp, da de automatiserede chatbotter og standardiserede svar slet ikke kunne løse problemerne. Flere anmeldere påpegede desuden problemer med uventede ekstraomkostninger, uigennemskuelige abonnementsordninger samt uforholdsmæssigt høje gebyrer ved betaling. Nogle anmeldere var glade for en venlig og effektiv kundeservice, når de endelig kom igennem til en medarbejder. Dog var der også enkelte, der oplevede en hurtig og problemfri hjælp fra medarbejderne.

Det, folk taler mest om

Application

Anmeldere nævner tvetydig feedback om anvendelse af appen, hvor mange udtrykker frustration over uventede... Se mere

Payment

Forbrugere finder betaling forbundet med stor frustration og utilfredshed på grund af uventede opkrævninger... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer stor frustration over kundeservice, idet forbrugere oplever, at de udelukkende mødes af... Se mere

Location

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med beliggenhed i appen, hvor anmeldere ofte oplever forkerte... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med priser og uventede høje gebyrer, hvilket skaber stor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg blev endelig serviceret af en kompetent og effektiv medarbejder, hvilket var nødvendigt. Jeg kan igen anvende min EasyPark app. ________ Jeg har behov for personlig service! - ChatBot fremk... Se mere

Jeg har desværre flere gange oplevet, at app’en siger, at min nummerplade ikke findes. Sidste gang lykkedes det omsider alligevel, men app’en stoppede efter tre minutter. EasyPark mener, at det var mi... Se mere

Jeg har altid brugt EasyPark med stor succes. Men d. 16/12-2025 parkerede jeg i Bryggens parkeringskælder i vejle. Nummerpladeregistrering skete 13.21, og jeg forlod parkeringskælderen ca 13.45, ude... Se mere

App.en bør kunne indstilles til en 1. prioritets nummerplade i stedet for at tage den sidst anvendte. Problemet opstår når man er så venlig at hjælpe en anden med p-registrering

1. Parkeringsplads

Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.

Under middel

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(4.937)

Trak 58 kr. for meget for en parkering!

Det er interessant, at min parkering i app'en kostede 24 kr. (dette betaler jeg gerne og fik en kvittering på det), når de trækker meget mere end det = enten svindel eller bemærkelsesværdig IT-fejl.
58,65 kr. har de trukket oven i min parkering??
Det her er lige til Kontant eller en politisag... Deres slogan er mere tid til livet, men de dræner min energi og økonomi!!!!

19. september 2026

Håbløs ringe automatisk support.

Håbløs ringe automatisk support.

En anden bruger havde brugt mit telefonnummer (ved en fejl går jeg ud fra).

"Support" bekræfter at det er problemet. Den kan ikke løse det og siger skriv en e-mail til support.

Får en auto e-mail tilbage som fortæller det samme trin som chatten lige har sagt ikke virker.

Håbløs ringe suport.

Fandt en anden app som virker.

Ringede slutligt til telefon support og efter lang tids parlamenteren med endnu en "hjernedød" robot kom jeg efter lang tids venten igennem til en fysisk person som løste problemet på to minutter.

Personen bekræftede også at at det som som chat-robotten sagde og hvad e-mailen skrev desværre var forkert.

Super personlig support hvis du kan lykkes at komme igennem inden for et snævert vindue, men den automatiserede support var i dette tilfælde komplet uduelig.

23. september 2026

Ikke-afsluttet parkering, AI-support der kører i ring og feedback på spansk

Jeg havde en kamerabaseret parkering, der ikke blev afsluttet i min app. Jeg sendte en email med registreringsnummer, udkørselstidspunkt og dokumentation fra min bil-app.

En sag blev oprettet og behandlet af AI, som bad om præcis de samme oplysninger, jeg allerede havde vedlagt. Jeg svarede med de samme informationer igen. Dagen efter modtog jeg en feedback-forespørgsel på spansk, vel at mærke i en tråd der havde været ført på dansk fra starten. Engelsk havde jeg forstået, men spansk?

Jeg svarede, at intet var løst, og den aktive parkering stod stadig aktiv i min app den dag i dag. Ingen reaktion.

I dag ringede jeg ind og mødte endnu en AI-assistent, der oprettede en ny sag fra bunden.

Resultatet: to sager, over en uge, nul løsning. En kundesupport der ikke læser hvad der sendes ind, ikke svarer på dansk og ikke kan afslutte en simpel parkeringssag. Det er ikke acceptabelt.

Til EasyPark: sagen er stadig uløst. Jeg forventer kontakt fra en menneskelig sagsbehandler, ellers må jeg desværre søge hjælp andre steder.

Tak på forhånd

22. september 2026

Hej Bobby,

Jeg har besvaret din mail med sagsnummer #7948124 i dag.

Jeg vil også gerne, her, beklage den alt for lange behandlingstid og ønsker dig en god dag.

L.M. Jensen
EasyPark A/S DK

Hvorfor er EasyPark (apcoa) så utrolig…

Hvorfor er EasyPark (apcoa) så utrolig uvenlige, Når man ringer til kundeservicen? De er fra starten i forsvars position, affejende og lidt sure. Inden man nogensinde får fortalt hvorfor man ringer, har de allerede stillet alle forsvarsmure op, og næsten lagt på, også selvom man taler venligt og pænt og om noget helt andet end P bøder.

17. september 2026

Hej Lena,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi kede af at høre, og det er bestemt ikke den oplevelse, vores kunder skal sidde tilbage med. Vi forventer altid en professionel og imødekommende betjening, uanset hvad henvendelsen drejer sig om, og vi beklager, at du har oplevet det anderledes.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 70 22 12 08 eller skrive til os på info@easypark.net, så vi kan tage hånd om din henvendelse.

PS: APCOA og EasyPark er to vidt forskellige firmaer, så hvis det er APCOA, som du skal i dialog med, så er deres mail apcoa@info.dk

Teknisk fejl i app'en

Jeg fik i går aftes en parkeringsbøde på 985 kr. på grund af manglende registrering i EasyPark.

Jeg er helt sikker på, at jeg havde registreret parkeringen korrekt i appen og godkendt beløbet på 157 kr. Alligevel blev jeg efterfølgende mødt med en bøde for manglende registrering.

Det er meget frustrerende at betale for en parkering via appen og derefter alligevel få en bøde på 985 kr. Hvis registreringen og betalingen er gennemført korrekt, burde man kunne stole på, at systemet fungerer.

På den baggrund får EasyPark 1 stjerne fra mig.

11. september 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi utroligt kede af at høre, og vi forstår fuldt ud din frustration over at modtage en kontrolafgift, når du var overbevist om, at parkeringen var registreret og godkendt korrekt i appen.

Det er det enkelte p-selskab eller kommunen, der udsteder kontrolafgifter, men vi vil rigtig gerne undersøge den tekniske historik på din parkering for at se, om registreringen er gået igennem til systemet som forventet.

Du må meget gerne kontakte os directly på tlf. 70 22 12 08 eller skrive til os på info@easypark.net med dit registreringsnummer og telefonnummer, så vi manuelt kan få kigget på sagen og hjulpet dig godt videre.

Hvis I bruger EasyPark Express-kamera

Hvis I bruger EasyPark Express-kamera, så husk at holde øje med, at det stopper, når I kører væk fra parkeringen. Lige nu har jeg en aktiv parkering, som jeg ikke kan stoppe. Jeg har kun parkeret i to timer, men lige nu er den aktiv i femte døgn. Jeg har skrevet til EasyPark 4 gange, men de reagerer ikke på mine henvendelser. Møgirriterende! Det betyder også, at jeg ikke kan bruge kamerafunktionen andre steder, så længe den er aktiv.

28. august 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi utroligt kede af at høre. Du skal selvfølgelig ikke have en parkering stående aktiv i flere døgn efter endt parkering, og det er stærkt beklageligt, at du har oplevet manglende svar på dine henvendelser. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

En manglende registreret udkørsel ved kameraparkering er noget, vi hurtigt kan korrigere manuelt, så parkeringen stoppes, beløbet tilrettes, og din konto igen fungerer normalt.

Du må meget gerne kontakte os direkte på tlf. 70 22 12 08, så vi kan få løst det for dig med det samme.

En scammy app

Jeg har brugt Easypark en enkelt gang, og på en eller anden måde er jeg derefter blevet tilmeldt et abbonnement, så det nu viser sig at jeg har indbetalt 49 kr hver måned i et år.
Jeg er altså ikke langsom i opfattelsen eller normalt en type det her sker for, så jeg må antage at deres app er indrettet sådan, at man nemt kan blive bondefanget i et abonnement, hvis man ikke er opmærksom.
Da jeg opdagede fejlen, skrev jeg til Easypark, men ligegyldig hvordan jeg har kontaktet dem, har jeg kun kunnet skrive med robotter. Og de er ærligt talt ikke den store hjælp.

Jeg vil fraråde alle at bruge Easypark, for det er simpelthen ikke gennemskueligt, om man får tilmeldt sig noget man ikke har lyst til.
Jeg kommer aldrig til at bruge appen igen, og jeg vil anbefale alle jeg kender at slette den app.

12. august 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Vi vil rigtig gerne gennemgå din sag manuelt, få stoppet abonnementet.

Du må meget gerne kontakte os direkte på tlf. 70 22 12 08 eller skrive til os på info@easypark.net med dit sagsnummer eller dit telefonnummer.

EasyPark A/S, DK

Godt samarbejde ved Tekniske udfordringer.

En norsk bilist har samme reg no. som jeg. Dette aktiverer kameraer opsat på div P-pladser. Jeg oplever en imødekommende og hjælpsom håndtering fra EP’s side.
Vh Svend

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder os utroligt meget at høre, at du er glad for appen, og at den gør din parkering i København nem og problemfri.

Skulle du mod forventning få brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 12 08 eller på info@easypark.net.

EasyPark A/S, DK

Når man tilføjer en ny bil i appen

Når man tilføjer en ny bil i appen, melder den forkert bilmærke ud. Der er INGEN mulighed for at rette bilmærket! Når man så henvender sig til Easypark får man blot et dumt AI genereret svar, hvor de ovenikøbet selv skriver:
EasyPark udsteder ikke parkeringsbøder, men hvis nummerpladen i appen ikke matcher den bil, der faktisk er parkeret, kan parkeringsoperatøren udstede en bøde.

Vi ved jo alle, at parkeringsvagterne netop leder efter muligheder for at udstede bøder, så det er sågu da alvorligt, at man ikke kan få rettet bilmærket i appen.
Mon andre har oplevet det samme problem?

4. august 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi kede af at høre, og vi forstår godt din bekymring. Du kan dog være helt tryg: Parkeringsvagterne tjekker udelukkende bilens registreringsnummer (nummerplade) samt landekode, når de kontrollerer, om der er betalt for parkeringen. Bilmærket i appen er kun en visuel hjælp til dig selv som bruger.

Det er dog absolut ikke meningen, at vores support skal føles utilstrækkelig eller utryg, og det beklager vi meget.

Hvis du fortsat ønsker hjælp til at gennemgå din profil eller har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 12 08 eller skrive til os på info@easypark.net.

EasyPark A/S, DK

Automatisk parkering ikke stopper automatisk

Har netop igen oplevet at automatisk parkering ikke stopper automatisk, denne gang ved Fields. Det var som typisk lidt et tilfælde at jeg opdagede det.Det sker jævnligt og det på trods af at nummerpladen er fint synlig og jeg kører meget stille og roligt ud. Jeg mener det er fuldstændigt uacceptabelt at man kan drive sådan en service uden at være helt sikker på at det fungerer ordentligt.

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi utroligt kede af at høre. Du skal selvfølgelig altid kunne få den nødvendige support og hjælp, når du benytter vores tjeneste, og det beklager vi meget, at du ikke har oplevet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt videre og kigge nærmere på den udfordring, du har haft.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 70 22 12 08 eller skrive til os på info@easypark.net, så vi kan få undersøgt sagen manuelt og finde en løsning for dig.

EasyPark A/S, DK

Teknisk fejl i jeres app

Teknisk fejl i jeres lorteap som ikke registrerede min parkering.

EasyPark A/S, DK

Tilbagebetaling ved forkert zone parkering.

Parkerings selskaber bliver som oftest udskældt i medierne. Vi har dog haft en meget positiv korrespondance med Adam fra EasyPark Kundeservice.
Parkerede på grænsen mellem Frederiksberg og kbh kommune, anvendte Appen, kom fejlbarlige til at vælge Kbh kommune og betalte for 2 døgn. Fik imidlertid en parkeringsafgift i forruden fra Frederiksberg kommune, da det viste sig at vi holdte på en plads i deres kommune. Sendte en anmodning om tilbagebetaling til EasyPark, fik pengene retur, tusind tak for seriøs feedback.

14. august 2026

EasyPark A/S, DK

Ingen kundeservice og ingen hjælp

Ingen kundeservice og ingen hjælp.
Værste oplevelse!!!!
Forstår ikke at man overlader parkeringspladser og huse til dem!

17. august 2026

EasyPark A/S, DK

Skuffet over app og service fra…

Skuffet over app ofg service fra Easypark. Vi overtog bilen i oktober 2025, men fordi nummerpladen tilsyneladende har været brugt før, (hvilket undrer mig), så har app ikke fungeret hver gang vi har brugt kamera parkering. Da dem før os har haft noget udestående og ikke betalt parkering står bilen reg. som ikke gyldig. Vi har parkeret i god tro på at parkering aktiveres, men det gør det ikke. Først senere efter at have modtaget gebyr og rykkere for ca. 400 dkk fra diverse parkeringshuse finder vi ud af det er tilsyneladende en registreringsfejl hos dem. Men regningen den bliver hos os, til trods for at det er der fejl er sket :-((

17. august 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg kan virkelig godt forstå, at det her er frustrerende. Når der er et udestående på en nummerplade hos os, så spærres den helt for brug. Dette er for at undgå svindel på nummerplader.

Hver gang du parkere, så modtager du en bekræftelse på, at parkeringen er startet. Disse bekræftelser er ikke modtaget de dage, hvor du har fået gebyrer for. Jeg vil anbefale dig at kontakte os på 70221208, så vi sammen kan snakke om din opsætning af konto, og forebygge at det her sker i fremtiden.

Du ønskes en god dag.

EasyPark A/S, DK

I København er appen uundværlig for mig…

I København er appen uundværlig for mig og har sparet mig for mange P bøder. Den er nem at bruge og den fungerer altid.

15. august 2026

Dyrt servicegebyr

Jeres servicegebyr er dyrt og hvis man parkere meget, er det en stor udgift oven i den i forvejen dyre parkering man betaler.
Desuden finder man først ud af hvad servicegebyret koster efter endt parkering.

13. august 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi er kede af at høre, at du oplever vores servicegebyr som en ubehagelig overraskelse. Servicegebyret dækker over kontinuerlig udvikling, drift og vedligeholdelse af appen, samt den fleksibilitet det giver at kunne starte, stoppe og forlænge sin parkering på afstands basis.

Vi vil dog meget gerne præcisere, at du altid kan se det fulde pristjek – inklusive servicegebyret – i appen, før du starter din parkering. Hvis du parkerer ofte, tilbyder vi desuden en abonnementstype (EasyPark GO til 39 kr), hvor gebyret erstattes af en fast månedlig pris, hvilket kan svare sig rent økonomisk ved mange parkeringer.

Du kan se EasyPark GO her - https://www.easypark.com/da-dk/hvad-koster-det

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 12 08 eller på info@easypark.net, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at finde den rette løsning for dig.

EasyPark A/S, DK

Det er fuldstændig umuligt at komme i…

Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med jer. Det eneste man kan tale med er en robot. Jeg har forsøgt mig på mail og telefon men der bliver ikke svaret. Sagen er den at kamera ikke har registreret en udkørsel på min bil, og derfor har en parkerings betalt fortsat til over et døgn…. Så nu er der trukket penge fra mit kort som jeg reelt ikke har brugt.

2. august 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi utroligt kede af at høre. Du skal selvfølgelig ikke betale for mere end den tid, du reelt har parkeret, og vi beklager meget, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os.

Fejl i kameraregistreringer kan desværre overskrive udkørselstiden, men det er noget, vi hurtigt kan korrigere for dig, så du får refunderet det overskydende beløb.

Du må meget gerne række ud til os direkte på 70221208 eller info@easypark.net med dit registreringsnummer, så vi manuelt kan få kigget på sagen og rettet fejlen med det samme.

EasyPark parkering

EasyPark parkering. Appen om parkering. Plejer at fungere. Men i de sidste par uger, får de virkelig en til at føle sig til grin. Der er intet abonnement i min parkerings app. Men betaler altid pr. kvittering. Esaypark har taget uden min godkendelse 172,50 kr. måned. Prøver at kontakte Esaypark. Det er robot styrret. ingen menneske at tale med. 4 gange har jeg skrevet med en robot. som siger at CUSTOMER SUPPORT kontakter mig. Hvis jeg sidder foran skærmen. Først var det 4 timer. Så kontakter jeg dem igen. Så skal jeg skrive alle informationer ingen, fordi de har slettet det hele. Så lover de igen på 3 gang at jeg skal vente til CUSTOMER SUPPORT kontakter mig igen. Der går 4 dage. ingen kontakt fra Esaypark. De har fået alle informationer om hvad jeg ønsker fra dem. De er totalt respektløse. Roboter har ingen empati eller opdragelse i god service. Esaypark får 0 stjerner for ekstrem dårlig kundeservice.
Få dog en bogholder til at kontakte jeres kunder når de beder om det utallige gange.

3. august 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi utroligt kede af at høre. Det er stærkt beklageligt, at du har oplevet så lang ventetid og manglende svar. Det er overhovedet ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få stoppet opkrævningen og gennemgået dine overførsler, så du kan få dine penge refunderet.

Du må meget gerne kontakte os direkte på 70221208 elle rmail info@easypark.net med dit registreringsnummer eller telefonnummer.

Manglende mulighed for at kommunikere med Easy ParkStor undren

Stor undren da jeg den 3.juli 2026 så på min konto at Easypark havde trukket beløb derfra. Jeg kunne via Easyparks app se, at jeg havde holdt og var registreret på 3288 Sluseholmen Nord. Jeg har aldrig parkeret på Sluseholmen. Derfor stor undret. Har 3 gange forsøgt at få kontakt til Easypark, hhv. 13/7 via mail, rykker af 27/7 samt 6/8 indtalt til AI agent på telefon. På intet tidspunkt har vi modtaget nogen reaktion, ej heller at vores henvendelse er modtaget.

3. juli 2026

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi utroligt kede af at høre. Du skal selvfølgelig ikke opkræves for en parkering, du ikke har foretaget, og det er stærkt beklageligt, at du ikke har modtaget svar på dine henvendelser. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at yde.

Vi vil rigtig gerne undersøge sagen og hjælpe dig med at få refunderet beløbet med det samme.

Du må meget gerne række ud til os direkte med dit registreringsnummer, telefonnummer, så vi kan få kigget på det sammen.