EasyPark Danmark Anmeldelser 4.893

2,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 165 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker stor utilfredshed med appens funktionalitet, da den ofte viser forkerte priser, ændrer zoner under parkering, eller stopper parkeringen for tidligt, hvilket resulterer i uventede bøder og ekstra omkostninger. Derudover oplever mange problemer med dobbeltbetalinger og uforklarlige opkrævninger, selv efter at have annulleret parkeringer eller brugt rabatkoder. Priserne i appen kritiseres ofte for at være urimeligt høje og ikke tage højde for gratis parkeringsperioder, hvilket fører til, at kunder betaler mere end nødvendigt. Kundeservicen får også hård kritik for at være uhjælpsom, med standardiserede svar og manglende vilje til at løse konkrete problemer, og mange oplever at blive afbrudt under forsøg på at kontakte dem. Nogle kunder har dog haft positive oplevelser med appen i udlandet og fremhæver en god kundeservice, der har hjulpet med at annullere bøder eller refundere betalinger.

Det, folk taler mest om

Application

Kunder udtrykker stor utilfredshed med appen, da mange rapporterer, at den ofte ikke fungerer korrekt,... Se mere

Payment

Brugere beskriver negativ interaktioner med betaling, hvor mange rapporterer om uventede opkrævninger og... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med priser, hvor mange rapporterer om urimeligt høje gebyrer og... Se mere

Location

Forbrugere finder location tvetydig, da mange oplever problemer med appens lokalisering, hvilket fører til... Se mere

Customer service

Kunder deler overvejende negative meninger om kundeservice, idet mange rapporterer om ekstremt dårlig eller... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Som regel fungerer appen udmærket. Kun småfejl som forkert angivet tid tilbage af parkeringen. Men i dag parkerede jeg et sted med 2 timers gratis parkering, indstillede appen til lige over 2 timer,... Se mere

Dobbelt betaling ved kamera registrering Jeg parkerer i en Q-Park kælder med kamera genkendelse, Nørreport kbh. Da jeg har en rabat kupon fra Qpark fjerner jeg nummerpladen fra Q-Park... Se mere

Sætter parkering til 5 timer på Frederiksberg til ca 91. Forlænger med 30 minutter til 112kr. Når tilbage til oprindelig tid men nu skal jeg betale 98kr. Det er simpelthen for fesent. Overvejer seriøs... Se mere

1. Parkeringsplads

Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.

2,0

Under middel

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

0 stjerner. Den værste oplevelse, man skulle næsten tro, at de fik betaling af p-selvskaberne for at gøre appen dårlig, så man får bøder, fordi man ikke kan gennemskue appen

5. februar 2026

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse.Jeg er ked af at læse, at du har fået en afgift. :-(

Vi vil rigtig gerne undersøge det sammen med dig. Send venligst et skærmbillede af din parkering samt et billede af p-afgiften til vores mail info@easypark.net, så kigger vi hjertens gerne på det.

EasyPark DK

Skal pludselig indtaste en kode

Skal pludselig indtaste en kode - koden virker ikke og så går der 5 min. Inden jeg kan indtaste en ny som heller ikke virker = 5 min igen. Fedt når man står på en iskold p-plads ??? Ikke særlig brugervenligt!

11. februar 2026

Hej Søndergaard,

Jeg er rigtig ked af din oplevelse.

Hvis du har evt. skærmbilleder af de fejl som du oplevet, så send dem gerne til info@easypark.net, så undersøger vi gerne sagen.

Du ønskes en god dag.

EasyPark DK

Elendig app - nemt at snyde folk

Elendig app - melder fejl når man kører fra parkeringen så man bliver i tvivl om den har betalt - jeg kørte så tilbage og betalte ved standeren, jeg er nu blevet trukket for både app og betalingsstander og det er hurtigere at få svar på flaskepost end at vente på at de svarer på deres kringlede kontaktformular.

9. februar 2026

Hej,

Vi vil rigtig gerne undersøge det sammen med dig. Send en mail info@easypark.net, så kigger vi hjertens gerne på det. Hvis du ikke vil vente på at få svar på mail, så ring til os mellem 8:30-17:00. :-)

EasyPark DK

Appen virker ikke – og der er ingen reel hjælp

Jeg betalte parkering via EasyPark, men kvitteringen viste et andet sted end hvor bilen faktisk holdt. Resultat: p-bøde.

Appen foreslår forkerte zoner, GPS er upålidelig, og ansvaret placeres konsekvent hos brugeren – også når fejlen åbenlyst skyldes systemet. Supporten er standardiserede svar uden vilje til at tage ansvar eller hjælpe konkret.

En parkeringsapp har ét formål: at sikre korrekt betaling. Når den fejler, og der ikke er hjælp at hente bagefter, er produktet reelt ubrugeligt.

10. februar 2026

Hej Thomas,

EasyPark DK

Hvis det var muligt ingen stjerner

Hvis det var muligt ingen stjerner , emsig parkerings kontrollør , vi var et selvskab i tre biler , inden for
afmærkning, får alligevel en bøde for udhæng over
stregen , elbil model lidt større , og bil to får en bøde
pga manglende mobildækning , det er en kælder parkering i Nicoline hus , øv for deres madunivers ,
kommer ikke til at besøge dette igen , vi var trods alt
18 personer til spisning , vil i selv overbringe dette til
rette madboder eller skal vi sende en direkte mail til
de pågældende restauratører , useriøs p firma som
de fleste , …

7. februar 2026

Hej Preben,

Jeg forstår din frustration - det er rigtig frustrerende, at komme retur til p-bøder.

Det er dog vigtigt for mig at understrege at du har anmeldt EasyPark på den her side.
EasyPark har ikke p-vagter og udsteder dermed ikke p-bøder. Vi kan ikke være behjælpelig med, at videregive din feedback til restauratører, da det ikke er os, som har givet p-bøderne.

Vi er kun en app, som man kan bruge, for at betale for sin p-billet.

Jeg håber derfor, at du vil genoverveje din anmeldelse og kun anmelde din oplvelse med EasyPark-appen i stedet for. :-)

Mvh

Fejl i appen

Virker oftest fint, men flere gange har 'hjulet' man kan dreje på, aldrig registreret min p-tid. App'en er ellers fin med historik og er overskuelig, men som om, teknikken i app'en ikke rigtig er responsiv. Man er tvivler på, om den virker eller ens parkering er registreret. Håber andre brugere vil give deres besyv med her på siden, så EasyPark blir' klar over den 'bug', der kan være i programmet.

6. februar 2026

Usikkerhed og besvær ved parkering = p-bøder

Jeg har desværre flere gange oplevet, at app’en siger, at min nummerplade ikke findes. Sidste gang lykkedes det omsider alligevel, men app’en stoppede efter tre minutter. EasyPark mener, at det var mig selv, der gjorde det. Faktum er, at jeg fik en parkeringsbøde på 900 kr. og ikke fattede mistanke, før jeg fik en rykker.

17. januar 2026

Hej Anne,

EasyPark DK

Jeg parkerede inde i København indre by…

Jeg parkerede inde i København indre by og misforstod P-Skiltet og fik derfor en bøde af Københavns P-vagt.
Da jeg havde betalt for parkeringen via min Easypark app.
tænket jeg at det ikke kunne være rigtigt at skulle betale både p-afgift og easypark for parkeringen. Jeg kontaktede der easypark for at hører om der var mulighed for at få refunderet min parkerings betaling.
Der var ingen som helst problem med at få refunderet betalingen. Stort Tak for god kundeservice

24. januar 2026

Hej Bo,

Hvor er det sødt af dig, at bruge tid på, at skrive så sød en anmeldelse! Jeg håber, at vi altid kan leve op til dine forventninger.

L. M. Jensen
EasyPark AS

Jeg ville ønske jeg kunne skrive nul…

Jeg ville ønske jeg kunne skrive nul stjerner! Har haft den dårligste oplevelse med kundeservice, hvor de påstår jeg lyver og de tager ingen ejerskab eller lytter til udfordringen. Det handler ikke engang om en bøde, men at deres app ikke ville registrere 2 timers gratis parkering, som den normalt gør. De påstår de 2 timer er pr parkering, så fordi jeg har holdt 1 minut, så mister jeg resten af de 2 timer! Jeg oplyser, at grunden til at det kun blev 1 minuts parkering var fordi den allerede opkrævede, så jeg skyndte mig at slette parkeringen igen, da den ikke bør opkræve for 30 min parkering, når der er 2 timer gratis. Det siger de er løgn, for deres system siger at den stod til 0 kr! Det er ikke korrekt og uanset, så burde easyparks app være designet til, at jeg stadig kan holde 1 time og 59 min gratis! Jeg blev oplyst, at jeg måtte tage den med kommunen eller finde et andet sted at holde. Jeg tænker ikke at kommune kan ændre easyparks app og det hjælper ikke at flytte min bil, da områdekoden vil være den samme. Jeg ville ønske, at I mødte mig med forståelse og nysgerrighed - også selv om I ikke kunne løse det! Men at påstå jeg lyver og pege anden vej er virkelig dårlig service.

29. januar 2026

Træt og skuffet…

jeg er træt og skuffet af brugervenligheden i Easy Park - alt for mange tryk før en parkering er fundet, vælge til og fra, tidsrum, godkende, bekræft og starte !! 2 tryk burde være nok, tid og nummerplade.. jeg skal bare parkere - det er for omstændigt - ommer Easypark - tak!!!!

23. januar 2026

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. :-)

Vi forstår godt, at det kan føles omstændigt, hvis man bare ønsker at starte en parkering hurtigt.

Det ekstra bekræftelsestrin i appen blev indført for at mindske fejl, som fx forkert område, nummerplade eller starttidspunkt – noget flere brugere tidligere har efterspurgt mulighed for at dobbelttjekke, inden parkeringen starter.

Vi er klar over, at det er en balance mellem hastighed og tryghed, og ændringer rammer ikke altid alles behov. Din feedback er noteret og indgår i vores løbende arbejde med at forbedre brugervenligheden.

EasyPark DK

Telefonnummeret i appen står forkert

Telefonnummeret i appen står forkert. Det er ikke noget jeg får lov at ændre, jeg ringer ind til dem og de siger at de ikke kan ændre det. Det er deres eget system, selvfølgelig kan det ændres...

Hvorfor lyve om dette?

15. januar 2026

Hej Christoffer,

Tak for din henvendelse.

Det er ikke muligt, at rette et telefonnummer, da det er låst til den enkelte bruger. Hvis man skal rette et telefonnummer, så vil det resultere i en ny konto.

Dog, hvis du vil så kan du få tilsendt en fil med de parkeringer, som du har haft på det forkerte telefonnummer, efter kontoen er blevet lukket ned.

Du kan blot sende os en mail med det forkerte nummer, skrive at den konto skal lukkes og og bede om evt. parkeringshistorik for den konto. Når du modtager bekræftelse, så kan du logge ud af appen også logge ind og oprette dig med det korrekte nummer efterfølgende.

Vi hjælper hjertens gerne med den del - det er dog korrekt, at nummeret ikke kan rettes. Da det anses som et nyt nummer - nyt nummer = ny konto.

Du ønskes en rigtig god dag.

Nem i brug og bruger venlig

Nem i brug og bruger venlig

10. januar 2026

Hej Gert,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, jeg håber at vi altid kan leve op til dine forventinger i fremtiden!

Jeg har givet din fine feedback videre til vores kundeservice!

EasyPark DK

Parkerede i 3 minutter ved Skodsborg…

Parkerede i 3 minutter ved Skodsborg Hotel den 7/1 kl. 17:16 -17:19. Fik en regning på kr 57,50. Det må da siges at være en “god forretming” for EasyPark.

7. januar 2026

Hej Henning,

EasyPark er et alternativ til betaling af parkering - det betyder at vi ikke sætter priserne. Vi opkræver det som pladsejer/p-operatøren på pladsen vil have for parkeringen.

Dog må denne bero sig på en fejl, da der er 4 timers gratis ved Kurhotel Skodsborg.

Jeg kan ud fra din anmeldelse ikke finde din parkering. Hvis du gerne vil have sagen undersøgt, og om prisen er korrekt, så send os en mail på info@easypark.net, så kigger vi hjertens gerne på det.

Fejl i App på IOS.

Fejl i App på IOS.
App'en har selv stoppet min parkering 1 min efter jeg har altiveret denne i 2 timer, hvilket selvfølgelig resulterer i en afgift fordi bilen nu ikke var parkeret korrekt....
Easypark påstår at jeg selv manulet har afsluttet og bekræftet min annullering ?
Jo selvfølgelig har vi da parkeret 2 biler ved siden af hinanden ved zoologisk have, aktiveret parkering på begge biler via 2 forskellige telefoner og så efter 1 minut slukket den ene for lige at Spice vores 1
Juledag lidt op med en afgift på 915,- ???
min konklusion er at Android app fungere men ikke IOS!
Håbløs sagsbehandling og endnu mere håbløst, at jeg ikke som bruger selv kan læse min log! Easypark kan herved drage egen konklusion med bedste udfald for dem selv.
Ærgerligt for mig godt for dem, god forretning og de får lov til det for hvad kan man gøre? Den som skriver afgiften er jo en helt anden virksomhed og den gør jo ikke noget forkert, men jeg skal betale prisen for noget der ikke virker...
Kan du finde alternativer til easypark? Så skal du gøre dette og melde dette ud til alle du kender, for Easypark vil bare have dine penge ikke andet! retfærdig service kender de ikke til!

25. december 2025

Min nr plade var pludselig ikke at…

Min nr plade var pludselig ikke at finde i så - og kunne ikke oprettes/ tilføjes, da der var et udestående….. dog ikke mig , men åbenbart en anden?- men min nr plade.
Jeg har ikke modtaget noget om dette problem - men opdagede bare jeg ikke kunne benytte min nr plade 😞da det var 21.12.2015 var det indtil i dag kun muligt at tale med ubrugelig ai- der ikke kunne hjælpe- grundet dens manglende muligheder.
Jeg kan i dag skrive med kundeservice - der ikke kunne ringe eller ringes op…. Og de siger der er et udestående, hvilket jeg ikke kan se nogle steder , det kort nummer de siger har udestående er ikke mit ( og jo derfor ej heller på min app)
Dog tillod “kundeservice” at min bil kunne tilføjes …. Men ved stadigvæk ikke hvad, hvornår mm i forhold til det udestående min nr plade åbenbart har. Her havde en mulig telefonisk kundeservice været en stor glæde…….fremfor denne manglende kundeservice kontakt

Dejligt med tilbagemelding fra jer - men der er ingen der låner min bil, så ellers brugbart svar fra jer er det ærgerligt at der lige flettes ind” om nogen har lånt min bil” hvilket for mig virker som om I frasiger jer bøvlet og får det vendt igen til det nok er min egen fejl!
Måske der ikke burde kunne oprettes konti uden at der i samme moment blev taget et billede af nr plade på den bil hvor man ønsker at have en konto.

21. december 2025

Hej Liv,

Jeg er ked af at du har haft en øv oplevelse og især lige i julen hvor der er en masse heldigdage og længere svartid fra os.

Ud fra det du skriver her, så fortæller det mig, at der er en, som har din nummerplade på deres EasyPark konto, parkeret med den og ikke betalt, og derfor spærres nummerpladen for brug.

Uagtet at det er din bil, så vil nummerpladen spærres i EasyPark, hvis der er en anden, som har kørt i din bil og parkeret og ikke betalt til os for parkeringen som vedkommende har startet gennem deres app.

Det er dog helt rigtig, at du ikke kan se udestående i din app, fordi det ikke er din EasyPark bruger, som nummerpladen er spærret på, og fordi det ikke er dig, som har udestående med os.

Det vi kan være behjælpelig med, er at give de sidste 4 ciffer i et mobilnummer, på den EasyPark konto, hvorpå det udestående er, så kan du søge på det i din telefonbog og se om ikke det er en som du kender, som på et tidspunkt har lånt din bil.

Du er velkommen til at sende os en mail på info@easypark.net, hvis du ønsker en uddybet forklaring af forløbet, vi vil hjertens gerne hjælpe dig.

EasyPark DK

Skyhøjt service parkeringsgebyr i lufthavnen.

Endte med en regning for 4 dage & 20 minutters parkering som var højere end forventet i Århus lufthavn.

Det burde have kostet 490 kr for 4 døgn, og havde også kostet det, hvis jeg havde brugt automaten, da der så ikke havde været døgn 5 pga. jeg så havde betalt parkeringen, mens jeg ventede på baggage fra flyet.

Jeg fik i stedet en opkrævning på 690 kr pga døgn 5 + 80 kr til EasyPark's service.

Denne 'service', som sikrer at det koster næsten 30% mere at parkere 4 dage i lufthavnen, kan ikke anbefales.

Efter henvendelse til EasyPark om problemet står de fast på deres opkrævning, og får derfor én stjerne, og fremad anvendes deres app ikke længere i lufthavne.

30. december 2025

Hej Allan,

Vi er kede af at høre, at din parkering i Aarhus Lufthavn ikke levede op til dine forventninger – og vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når prisen bliver højere end først antaget.

Servicetillægget, er dog tydeligt oplyst både ved download af appen, på vores hjemmeside samt i appen, inden en parkering startes.

Parkering stopper ikke automatisk

Parkering stopper ikke automatisk og det er ikke muligt at stoppe parkeringen via appen og chat bort funktionen er helt til grin. Mega frusterende og nu skal jeg igen bruge tid på at ringe til kundeservice i morgen. Det burde være muligt at komme i kontakt til kundeservice 24/7 når man har et produkt der udbydes 24/7 og som fungerer så dårligt.

28. december 2025

Hej Britta

Jeg håber at du fik den hjælp du skulle bruge i dag og jeg er ked af at du har haft sådan en dum oplevelse.

Der er rigtig mange som er kørt ind og ud af de store p-huse disse dage efter julen og det har desværre resulteret i lidt tekniske udfordringer.

En anden gang, så kan du blot sende os en mail med nummerplade, dato for parkering og tidspunket for udkørsel, så standser vi parkeringen og retter samtidig tid og pris til for dig, så du ikke skal bruge tid på at ringe.

Du ønskes et godt nytår!

EasyPark DK

App fungerer ikke og kundeservice er lukket

Jeg har skiftet telefon og kan ikke logge ind på app'en, da den ikke vil acceptere mine tidligere nummerplader som verifikation. Jeg kan heller ikke oprette en ny bruger, da mit telefonnummer allerede er i brug. Med andre ord kan jeg ikke komme videre og kundeservice har kun åbent indenfor normal forretningstid. Så hvad skal man gøre hvis man parkerer på søn- og helligdage?

24. december 2025

Hej Lars,

Jeg er rigtig ked af, at du har haft en øv oplevelse!

Jeg håber at du har fået kontakt til os, her efter julen, så vi kan få løst din henvendelse.

EasyPark er et alternativ til betaling, så hvis man oplever udfordringer med appen, så kan man gøre brug af et af de andre betalingsmetoder på pladsen.

EasyPark DK

Easypark dobbeltfakturer deres kunder og…

EasyPark dobbeltfakturer deres kunder og er efterfølgende umulige at få kontakt med, både telefonisk og per mail. Virkelig ringe kundeservice.

16. december 2025

Hej

Vi beklager den ekstra svartid. Grundet jul og helligdage, så er vores svartid steget.

Jeg kan desværre ikke finde nogen info på dig ud fra din anmeldelse, så jeg ved ikke om vi er nået til din mail endnu, men hvis ikke, så er jeg sikker på, at du høre fra os retur senest i morgen.

Du ønskes en god dag.

Ikke eksisterende kundeservice!

Jeg har altid brugt EasyPark med stor succes.
Men d. 16/12-2025 parkerede jeg i Bryggens parkeringskælder i vejle. Nummerpladeregistrering skete 13.21, og jeg forlod parkeringskælderen ca 13.45, uden registrering om udkørsel. Derfor prøvede jeg at afbryde parkeringen manuelt via appen ca kl 14.00. Der er to timers gratis parkering i den pågældende parkeringskælder, men først kl 18.48 afbrydes parkeringen på EasyPark appen, og jeg er blevet trukket 64,40 kroner. Jeg har siden forsøgt at få fat i kundeservice. Først via appen hvor jeg skrev med AI-kundeservice, som ikke kunne hjælpe. Den henviste mig til livechat i et specifikt tidsrum, som jeg prøvede at komme igennem til dagen efter. Der var bare ingen livechat, og AI-kundeservice henviste mig til et telefonnummer med kundeservice, som jeg kunne ringe til. Jeg har i skrivende stund siddet i telefonkø i 2 timer og 29 minutter, med en lang ringetone, ingen besked om hvad nummer man har i køen eller forventet ventetid.
Jeg vil bare gerne have mine penge tilbage

16. december 2025

Hej Emma,

Grundet helligdage over julen, så er vores svartid forlænget. Vi nået dog til din mail i dag klokken 13:39. Jeg kan se at min søde kollega Michael sørger for at du får det for meget betalt beløb retur..

Man skal aldrig betale for meget for parkering - det synes vi ikke. Vi er kede af den ekstra lange svartid, men håber at du vil vurdere os igen herinde, efter vi nu er vendt tilbage efter julen.