Som regel fungerer appen udmærket. Kun småfejl som forkert angivet tid tilbage af parkeringen. Men i dag parkerede jeg et sted med 2 timers gratis parkering, indstillede appen til lige over 2 timer,... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.
Svarer typisk inden for 2 uger
Hej har ikke hørt fra dem i over de 5 dage de skrev og nu er der gået 14 dage. Det er simpelthen svindel firma ellers havde de henvendt sig. Hold jer væk fra det firma…

Kamara parkering pas på
Var den 10 april i Bruuns galleri og holdt i p huset. appen checkede ind fint
Da jeg senere kom hjem så jeg tilfældigt at parkering stadig var aktiv stoppede den manuelt
Det er for dårligt hvis I ikke har styr på elektronikken pil det ned og vi betaler som vi plejer
Havde jeg ikke kikket havde jeg fået en kæmpe regning for parkering og endda måske en afgift

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Parkerede 4 dage i Århus Lufthavn, da jeg checkede ud stod der kr 360 på skærmen, men er blevet trukket kr 414, i tager åbenbart et gebyr på 15% ??
Så kan kun advare imod at have kameraparkering slået til 😡

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Denne praksis fremstår urimelig, idet der opkræves samme takst for blot fem minutters parkering som for en hel times parkering. Dette er særligt problematisk, når applikationen samtidig anmoder brugeren om at angive den forventede parkeringstid. En mere hensigtsmæssig og gennemsigtig løsning ville være at opkræve betaling i overensstemmelse med den faktiske parkeringstid eller som minimum fastsætte en klar timebaseret takst.
Som følge heraf er applikationen blevet afinstalleret. I stedet kan det anbefales at anvende ParkMan, hvor betalingen afregnes mere retvisende i forhold til det faktiske antal minutter, køretøjet er parkeret.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
I flere måneder har jeg ikke kunnet bruge min EasyPark app men har måttet bruge andre apps. EasyPark app standser der hvor der står Kontroller parkeringsområdet. Hvordan gør man det og hvordan kommer man videre derfra. Har prøvet alt: afinstallere, geninstallere, spurgt chatgpt og fulgt en masse råd derfra., vist den til en anden EasyPark bruger og spurgt ind og ud. Nix

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Sidder hjemme i min sofa og bilen holde i carporten, og pludselig får jeg besked om en parkering starter i Fields 30 km væk.
Ikke særlig tillidsvækkende.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Hvis muligt havde jeg givet 0 stjerner!
Fuldstændig useriøst at man som kunde henvender sig via mail, for blot at få et svar retur af deres AI “kundeservice”.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Ved parkering blev, der af min klient anvendt det i appen registrerede køretøj med rigtig reg.nr. da kvittering kom, var der et andet nummer.
Alle registreringer før og efter med samme bil, er fejlen ikke sket og selvfølgelig har min klient ikke gået ind og rettet til forkert reg.nr. inden parkering, ligesom hun ikke har rettet tilbage - der må være en fejl i app.
Det medfører en bøde på kr. 995

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Jeg har brugt jeres app gennem flere år. Været godt tilfreds. Men på det seneste har jeg oplevet 3-4 gange, at I ikke reducerer beløbet, når jeg forkorter parkeringen. Hvad sker der? 😳

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Har fået 5 afgifter, fra samme parkeringshus. Da easy park ik vil gøre en opmærksom på, at hvis man ik har betalt for parkering samme dag, virker automatisk nrplade genkendelse ik. Også ringer man ind til dem, får afvide man skal skrive en mail, for så at blive afvist pr mail. De fortæller ik om der andre parkinger der udestående, eller noget som helst. Alt i alt ville får de 1 stjerne, og det egenligt kun fordi jeg kan lide konceptet og har været stor fan af det. Men det her er slet ik acceptabelt.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Ved udkørsel fra Hørsholm midtpunkt, standser parkering ikke. Jeg kontakter i min app en chatrobot og får at vide de ikke ejer kameraerne så de kan ikke fejlmelde. Jeg ejer dem sgu heller ikke men får regning i timer efter jeg har forladt p pladsen
jeg kontakter support som siger de ikke ejer kameraerne og henviser mig til en anden. Altså det er sgu ikke mig der har et problem men dem. De må tage sig af det

Besvarelse fra EasyPark Danmark
30 minutters ventetid kl 14.15. Det må man vist kunne gøre bedre på en mandag.
Udover det har de taget betaling for 1.5 times parkering som til at starte med er gratis.
Update. Jeg får svar på min mail som jeg har skrevet tidligere og det er et svar fra en ai genereret chat robot som slet ikke svarer på min mail. Det er virkelig problematisk og provokerende.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
har fået en p afgift og samtidigt har easy park opkrævet en parkering på kr. 15,00 selv om jeg har bevis på at jeg ikke har parkeret på deres område.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Virkelig en god oplevelse med kundeservice telefonisk, fik en meget lyttende og venlig ansat, han gjorde mig tryg og var meget behjælpelig. 🙏
Han hed Nicolai S.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Vanvittige høje og uigennemskuelige priser!!!! 322 for at holde ved Scandinavia centret i Aarhus 1 arbejdsdag.
Prisen popper ikke op i app’en når man kører derfra så der gik lidt tid før jeg fandt ud af at de trækker sådan en absurd pris.
De her firmaer bør reguleres, bør være strafbart at være sådan et skodfirma.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
I er bare et stort scam der starter med at trække penge uden kvitteringer så man ikke bliver gjort opmærsom på træk -
Man undrer sig over at det er lovligt at trække penge uden at advisere.
Brug dem aldrig!!
EasyPark trækker penge på ens kort selvom man har afsluttet sin parkering og de kan se man har forladt området inden for gratis perioden - Jeg kontaktede EasyPark og sagde der var et problem - men de er ligeglade - det er en ren pengemaskine Øv øv
Jeg har brugt EasyPark masser af gange og det plejer at gå fint. Men i går blev en dyr og dårlig oplevelse med en app, der ellers kun skal kunne én ting!
Jeg har netop fået en parkeringsafgift i Navitas, efter appen afsluttede min parkering kort efter oprettelse. Parkering var derfor ikke aktiv, da p-vagten kom forbi nogle timer senere. Jeg skulle parkere det meste af en arbejdsdag (kl 11.20-17.00) og var på alle måder i god tro, da jeg forlod min bil.
Ifølge EasyPark kundeservice er parkering afsluttet manuelt, men jeg havde telefonen fremme og har derfor ikke grund til at mistænke, at det er sket i lommen, og forstår slet ikke - med mit øvrige kendskab til appen - hvordan jeg har afbrudt uden at opdage det.
Det bliver et farvel til EasyPark appen herfra.

Besvarelse fra EasyPark Danmark
Jeg opdagede i appens aktivitsoversigt, at jeg var blevet trukket 110,40 i Bruuns Galleri her til aften d 25/2 (kameraparkering). Min bil er en norsk indregistreret bil og den har ikke forladt vores sommerhus i Hals (Nordjylland) i dag. Appen oplyser ikke om et telefonnummer til kundeservice, men sendte mig på en tur rundt med en ubrugelig chatbot. Normalt fungerer EasyPark ganske godt, men her er det gået helt galt og jeg har ikke til hensigt at betale for det som angiveligt er en dansk bil (Skoda Enyak 85) med samme bogstav og talkombination.