EasyPark Danmark Anmeldelser 4.893

2,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 165 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker stor utilfredshed med appens funktionalitet, da den ofte viser forkerte priser, ændrer zoner under parkering, eller stopper parkeringen for tidligt, hvilket resulterer i uventede bøder og ekstra omkostninger. Derudover oplever mange problemer med dobbeltbetalinger og uforklarlige opkrævninger, selv efter at have annulleret parkeringer eller brugt rabatkoder. Priserne i appen kritiseres ofte for at være urimeligt høje og ikke tage højde for gratis parkeringsperioder, hvilket fører til, at kunder betaler mere end nødvendigt. Kundeservicen får også hård kritik for at være uhjælpsom, med standardiserede svar og manglende vilje til at løse konkrete problemer, og mange oplever at blive afbrudt under forsøg på at kontakte dem. Nogle kunder har dog haft positive oplevelser med appen i udlandet og fremhæver en god kundeservice, der har hjulpet med at annullere bøder eller refundere betalinger.

Det, folk taler mest om

Application

Kunder udtrykker stor utilfredshed med appen, da mange rapporterer, at den ofte ikke fungerer korrekt,... Se mere

Payment

Brugere beskriver negativ interaktioner med betaling, hvor mange rapporterer om uventede opkrævninger og... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med priser, hvor mange rapporterer om urimeligt høje gebyrer og... Se mere

Location

Forbrugere finder location tvetydig, da mange oplever problemer med appens lokalisering, hvilket fører til... Se mere

Customer service

Kunder deler overvejende negative meninger om kundeservice, idet mange rapporterer om ekstremt dårlig eller... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Som regel fungerer appen udmærket. Kun småfejl som forkert angivet tid tilbage af parkeringen. Men i dag parkerede jeg et sted med 2 timers gratis parkering, indstillede appen til lige over 2 timer,... Se mere

Jeg har desværre flere gange oplevet, at app’en siger, at min nummerplade ikke findes. Sidste gang lykkedes det omsider alligevel, men app’en stoppede efter tre minutter. EasyPark mener, at det var mi... Se mere

Dobbelt betaling ved kamera registrering Jeg parkerer i en Q-Park kælder med kamera genkendelse, Nørreport kbh. Da jeg har en rabat kupon fra Qpark fjerner jeg nummerpladen fra Q-Park... Se mere

1. Parkeringsplads

Lad os gøre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedeværelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en værdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle være i nærheden af køretøjet. Vores mål er at gøre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.

2,0

Under middel

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Pas på med at lade bil ved dem

Pas på med at lade bil ved dem
Nogle af de dyreste og oven i den dyre pris ligger de så 15% ekstra i service tillæg

3. september 2025

Hej Jesper,

Tak for din feedback.

Vi sætter hverken priserne for opladning eller parkering da de er fastsat af udbyderen.

Det er korrekt at der pålægges et servicetillæg på 15% oveni prisen når du parkerer eller lader med vores app. Dette skyldes at resten af beløbet bliver sendt videre til dem der administrerer opladeren eller parkeringspladsen og de 15% går derfor til os for at vi kan blive ved med at forbedrer vores app og service.

Jeg forstår at man kan blive overrasket når man blot ser en pris, men det har omkostninger at drive en virksomhed og have en app til at følge med tiden.

Nadja B. / EasyPark

Har du firma kan jeg ikke anbefale og…

Har du firma kan jeg ikke anbefale og indgå samarbejde med dem. De charger for noget man ikke har brugt. God gammeldags bonde fangeri, men de kræver stadig skriver man har haft god service hos dem før de vil lukke ens aftale som jeg ikke nåede og benytte før de trak mig.

3. september 2025

Hej Christian,

Tak for din feedback.

Det er korrekt at det koster et abonnement at have en erhvervsaftale hos EasyPark.

Du har 14 dages fortrydelsesret hvis du ikke ønsker at have det alligevel men hvis du aldrig har brugt de fordele som der er som erhvervskunde og har haft betalt for en erhvervsaftale så er det naturligvis dit ansvar at kontakte os hvis du har brug for hjælp til hvordan du bruger det eller få det opsagt indenfor fortrydelsesfristen.

Når du opsiger din erhvervsaftale hos os spørger vi ind til hvordan du synes vores service har været og om der er noget vi kan gøre anderledes. Du skal naturligvis ikke svare at vores service har været god hvis det ikke er det du mener.

Nadja B. / EasyPark

Parkerede i bruns galleri i århus hvor…

Parkerede i bruns galleri i århus hvor der er 1 time gratis og den selv registrere bilen køre ind og ud og vi har startet parkeringen i appen og det hele og stoppet den og så får man en parkering bøde på 125 kr hvad dælen sker der for danmark.
Og easy park

30. august 2025

Hej Bo,

Tak for din feedback.

EasyPark udsteder ikke afgifter men vi vil naturligvis altid gerne være behjælpelige med at forstå hvorfor at du har fået den.

Du må meget gerne sende et billede ind til os på info@easypark.net så vi kan undersøge hvorfor du har fået afgiften.

Forkerte priser oplyses

Priserne i Kalvebod brygges P-Phus er helt forkerte. Det koster minimum det dobbelte. Så betaler man dobbelt service gebyr.
Vi holdt det i 4 timer og troede det kostede kr. 25 pr. Time.
Vi fik en opgørelse på EasyPark på kr. 236.
Men da beløbet blev trukket var det kr. 296.
Derud over skal man vide at det er UMULIGT at få kontakt til Apcoa eller EasyPark.
Du kan udfylde en online blanket, der er mere end almindelig omstændig bare for at høre fra dem.
Jeg er rystet over kommunikationen og de falske priser

29. august 2025

Hej Søren,

Tak for din feedback.

Vi kan både kontaktes på mail, info@easypark.net og telefonisk +45 70 22 12 08.

Udover dette har vi fået en chat funktion både via vores app og hjemmeside hvor du kan skrive til os.

Hvis der er en fejl i den pris der er udregnet så skal vi naturligvis have kigget på det, du skal dog være opmærksom på at priserne er pr. påbegyndt time.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Nadja B. / EasyPark

Vil ikke sende faktura på det trækket…

Vil ikke sende faktura på det trækket beløb

Har du flere gange skriver og forsøgt at ringe til firmaet.

Da de har trukket et beløb på mit Mastercard, men der er ingen regning på min EasyPark konto der stemmer med det beløb.. surt når jeg skal sende udlægs regninger til mit firma👎🏻

Hvis de har ren mel i posen, så oplys da hvad det beløb er for.. ?

1. september 2025

Hej Martin,

Tak for din feedback.

Vi vil meget gerne sende dig en kvittering på det beløb der er trukket fra din bank.

Hvis du sender os de 4 sidste cifre i dit kortnummer samt et billede fra din bank hvor vi kan se tydeligt at det er EasyPark der har trukket pengene så sender vi en kvittering til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe bedst muligt.

Du må have en dejlig dag.

Mest elendig skiltning

Mest elendig skiltning. Har brugt en halv time på at forsøge at betale for en parkering for at få at vide efter man har ringet til dem at man skal bruge en helt anden app. Noget at man skal gætte sig til da det ikke er skiltet nogen steder.

31. august 2025

Hej Johnny,

Tak for din feedback.

EasyPark sætter ikke skiltning op, hvorfor at du desværre har fået skrevet din anmeldelse det forkerte sted.

Hvis du ønsker at klage over skiltningen på område, skal du rette henvendelse direkte til dem der administrerer området.

Du må have en dejlig dag.

Svindel firma

31. august 2025

Hej Tyler,

Tak for din feedback.

Jeg ville ønske du havde sat lidt flere ord på hvorfor du har fået en følelse af at vi er et svindel firma.

Du må meget gerne sende en mail ind til os hvis der er noget vi skal kigge på eller hjælpe dig med men jeg vil gerne understrege at vi på ingen måde svindler hos os.

Fup og fiduser

Fup
Er plus kunde, stadig gebyr på 4 kr. For parkering på 4 kr. Jeres kundeservice.findes ikke. Chatbot dr katastrofe

29. august 2025

Tak for din feedback.

Jeg går ud fra at du mener at du er erhvervskunde når du skriver plus kunde.

Vi har 2 pakker som man kan vælge i mellem hvoraf at man i den ene betaler et fast servicetillæg på 6,5 kr. før moms og minimum 4,00 kr ved parkeringer med pris.

Vi har også en anden løsning hvor man slipper helt for servicetillæg.

Du kan læse mere om vores pakker inde på vores hjemmeside:

Du må have en god dag.

Jeg fik en bøde

Jeg fik en bøde, da min bil var parkeret med EasyPark. Da jeg kontakter dem for at få dem til at betale bøden, vil de på ingen måde hjælpe. De fastholder at bilen ikke var parkeret, selvom jeg så parkeringen var sat i gang på min mobil. Hold jer væk fra dette firma!

8. august 2025

Hej Lise,

Tak for din feedback.

Jeg forstår naturligvis godt at det er ærgerligt at få en afgift.

Jeg kan se at der var tale om at du desværre ikke havde fået trykket på "Start parkering" inde på din EasyPark app og det som du har kunne se på din app har været siden lige inden at du trykker på "Start parkering".

Vi vil altid gerne hjælpe vores brugere med at forstå hvorfor de har fået en afgift og ind i mellem dækker vi dem også hvis vi kan se at det skyldes en fejl i vores app.

Vi kan desværre ikke dække en afgift hvor at den skyldes at der ikke er blevet trykket "Start parkering" i appen.

Ålborg kommune Ikke muligt at forny P-licens

Jeg bor i Ålborg kommune og skal betale kommunal P-licens gennem "easypark".
Dette har jeg gjort i alle de år jeg har boet på min adresse og har skullet betale P-licens (over 15 år, forskellige biler) men
i dag 20.8.25 ca. kl 19 da jeg skulle FORNY min EKSISTERENDE P-LICENS (online) der udløber d.21.8 kl 23.59 får jeg pludseligt en besked om at de ikke kan "verificere min adresse" og at jeg skal søge om manuel behandling og dokumentation hos kommunen" FØR MIN BETALING på 2500 KRONER ER GYLDIG.

Vel at mærke for at få fornyet en EKSISTERENDE LICENS på en bil der allerede ER OMFATTET AF P-LICENSEN.

Nu kan jeg så regne med at få en bunke P-bøder, fordi "easypark" kalder min P-licens for "ugyldig" FORDI DE HAR BEGÅET EN FEJL.

Det er vel at betragte som svindel.

Ja, sjovt nok kan man jo ikke komme i kontakt med hverken "easypark" eller kommunen så man kan få rettet fejlen...

20. august 2025

Tak for din feedback.

Jeg kan sagtens forstå at dette er frustrerende.

Vi har været med til at udvikle de systemer at rigtig mange kommuner benytter til P-Licenser, hvorfor at vores navn desværre fremgår mange steder inklusiv når der bliver trukket penge.

Det er dog ikke os der administrerer licensen, men Kommunen som du bor i og de vil kunne hjælpe dig med denne problematik.

Easypark

Easypark, I har svaret på min anmeldelse fra parkering i Tyskland d 5 august. I skrev man kun kunne downloade, såfremt telefonen var opdateret og havde ydeevne etc., min kunne der gjorde vi, prøv at læse mit første oplæg inden I svarer!!! I forventer da ikke folk der skal parkere først skal ringe til jer og have hjælp telefonisk, gider dette? Vi har fået vores penge retur, men vi parkerer aldrig, hvor I er, vi har fir nylig kontaktet området i Tyskland for at gøre opmærksom på jeres yderst dårlig måde at håndtere dette på.

5. august 2025

Hej Joan,

Tak for din feedback.

Årsagen til at jeg svarede at telefonen skulle være opdateret for at downloade vores app var at du skrev at din mand sammen med flere andre familier havde problemer med at downloade vores app.

Jeg har i mellemtiden slået det firma op som din mand er blevet trukket fra og det er en hjemmeside med spil hvor din mand kan få en masse spil for 299,00kr.

Jeg er derfor i tvivl om hvad du tænker at vi skulle have gjort anderledes, da du også nævner at vi træk det rigtige beløb da du startede parkeringen på din egen telefon.

Hvis du fortsat ønsker dialog omkring hændelsesforløbet vil jeg anbefale at du enten kontakter os på mail info@easypark.net eller telefonisk +45 70 22 12 08.

Nadja B. / EasyPark

Chat fungerer ikke = ingen hjælp

Umulige at komme igennem til på support. Ingen mulighed for at de kan ringe tilbage.
Duer ikke når der er fejl på app i et område som Easypark har monopol på.
Smidt af chat mange over flere dage.

Tilføjelse efter svar fra EasyPark:

Jeg har som skrevet kontaktet jer over flere dage inkl. Hverdage.
Det drejer sig om parkering Padel Yard Jernbanebyen, Otto Busses vej, hvor personalet også oplyste at EasyPark var eneste mulighed for at registrere parkering. Skriv gerne hvis dette ikke er korrekt og hvilke alternativer der kan benyttes. Mvh.

16. august 2025

Hej Martin,

Tak for din feedback.

Jeg kan se at du har skrevet en søndag, og hvis det er samme dag du har forsøgt at kontakte os, så er det rigtigt at vi har lukket denne dag.

Vi har ikke monopol nogen steder, hvorfor at det bør være muligt at betale på anden vis end igennem vores app.

Nadja B. / EasyPark

Har lige parkeret i område 47250…

Har lige parkeret i område 47250 (Lyngby). Parkerede 4 minutter og 12 sekunder....parkeringspris kr. 20 + servicetillæg kr. 4 ialt kr. 24.
Det er total knald i låget...

14. august 2025

Hej S. H.

Tak for din feedback.

Jeg forstår at priserne for parkering kan være overraskende.

EasyPark administrerer ikke parkeringspladserne og sætter derfor heller ikke priserne på området.

Det er korrekt at man betaler 20,00kr pr. påbegyndt time på dette område, hvorfor at det naturligvis lyder voldsomt når man kun parkerer i 4 minutter, men du kunne naturligvis have holdt der 59 minutter for den samme pris.

Du får prisen præsenteret inden du starter din parkering i vores app, og man vælger naturligvis selv om man vil parkerer på området eller om man ønsker at finde et andet sted hvor det er billigere.

Nadja B. / EasyPark

Dårlig kundesevice og manglende anerkende kommunikation

Dårlig service - minus anerkende kommunikation.
Kontakter selvskabet da jeg har fået en bøde fra sikkerparkering da min parkeringslicens ikke var/er gået igennem. Systemet virker åbenbart ikke når man kører igennem slotsarkadens parkeringshus x 3 på samme dag. Når man kontakter det ene selvskab bliver man bare kastet frem og tilbage imellem sikkerparkering og Easypark. Easypark fralægger et ansvar og de nævner bare kontakt support og man hører ikke fra dem. De kontakter ikke engang en telefonisk.
Det er selskabets pligt at sørge for at parkeringslicens fungere.
Kontaktet easy park x flere og de bliver bare ved med at sige skriv en mail. Hvilken service er dette? Er de bange for menneskekontakt. Det fremmer ikke ligefrem tillid til virksomheden. Når man har en parkeringslicens forventer man den fungere og bilen bliver registeret igennem kameraet. Man handler i god tro og tror tingene fungere. De er dårlig til at informere og kaster bare aben videre. Deres samarbejdspartner gør det samme.
Selvskabet virker ligeglad og er kun interesseret i at tjene penge. Firmaet virker i mine ører griske. Synes ikke, at man som forbruger bliver mødt og vil ikke anbefale dette firma da de ikke har en anerkende måde at fremstå på.

12. august 2025

Hej Elisabeth,

Tak for din feedback.

Vi administrerer ikke licenser hos EasyPark og kan derfor ikke være behjælpelig med at aktiverer denne for dig, hvorfor at vi har bedt dig kontakte SikkerParkering som du har haft Licensen igennem.

Vi beder dig om at sende os en mail i tilfælde af at vi skal tjekke om du har haft Automatisk Kameragenkendelse aktivt den pågældende dag og til dette har vi nogen super dedikerede medarbejder som kan gå ind bagom i vores system og tjekke dette, og dette skal de bruge lidt ekstra tid til.

så for at du ikke har skulle sidde i en telefon og hænge imens at vi har undersøgt sagen for dig, har vi bedt dig sende os en mail som vi gerne skulle have svaret på, på nuværende tidspunkt.

Jeg skal dog gøre opmærksom på at det til en hver tid er ens eget ansvar at fornye sin licens så man ikke risikerer at parkerer uden at betale.

Du må have en dejlig dag!

Easypark Support

Jeg skulle parkere og blev på appen mødt af beskeden: “Køretøj deaktiveret”. Fik ingen forklaring men besked om, at jeg kunne kontakte Support. Men det var umuligt at finde et telefonnummer. I stedet for forsøgte jeg mig med deres chatbot, som ikke kunne svare på spørgsmålet, men bad om mine kontaktoplysninger, så ville Support kontakte mig. Det har support ikke gjort. Jeg er meget utilfreds!

4. august 2025

Hej Henrik,

Tak for din feedback.

Jeg forstår at det er ærgerligt at du ikke har kunne finde vores kontaktoplysninger og at du er blevet mødt af en chatbot der ikke har viderestillet dig som den burde.

Dette er naturligvis meget beklageligt.

Hvis dit køretøj er deaktiveret skyldes det ofte at en tidligere betaling på køretøjet (på din EasyPark konto eller en anden som har brugt køretøjet) ikke er blevet betalt.

Hvis der bliver tilknyttet et gyldigt betalingsmiddel til den pågældende konto som det drejer sig om, så vil bilen blive aktiv igen med det samme igen.

Vores telefonnummer er i øvrigt +45 70 22 12 08.

EasyPark fratager sig ansvaret

Jeg har betalt via EasyPark appen. Appen popper op med en områdekode automatisk, hvor jeg - der stolede så blindt på EasyPark - tænker nå men det være den kode så! (Det skal lige siges at alle parkeringspladserne, rundt om ,også var dækket ind i cirklen og var under samme områdekode via appen) Jeg betaler parkering og går så ud og når det jeg skal. Da jeg kommer tilbage, kan jeg se en parkeringsafgift - for manglende betaling! 895kr skal det lige siges. Jeg kontakter dem, der har udsedt bøden, og siger at jeg altså betal, nej nej de er fuldstændig ligeglade - da områdekoden var forkert? Jeg kontakter så EasyPark og de siger at det ikke er deres ansvar, men at de gerne vil tilbage betale det jeg betalte via appen. Jeg skriver at det ikke er godt, da det er deres app der viser HELE det område jeg var i under samme kode. De er stadig utroligt ligeglade. Kommer ikke til at bruge EasyPark igen, og vil dele denne oplevelse med alle dem jeg kan. Synes simpelthen det er for dårligt.

26. juli 2025

Tak for din feedbacck.

Jeg forstår at det er frustrerende at få en afgift når man føler man har gjort alt hvad man kan gøre for at undgå det.

Jeg vil anbefale dig at tjekke skiltningen ved den plads som du holder parkeret ved for at tjekke at områdekoden stemmer overens med den som du er ved at vælge inde i din app.

Dette skyldes at det kan være et område hvor du ikke kan bruge vores app eller hvis din mobil's GPS er upræcis. Du kan på denne måde altid sikrer dig at vælge korrekt.

Vi gør også opmærksom på dette i appen inden at du starter din parkering for at undgå at du får en afgift.

Du må have en rigtig god dag.

Nadja B. / EasyPark

Sætter parkering til 5 timer på…

Sætter parkering til 5 timer på Frederiksberg til ca 91. Forlænger med 30 minutter til 112kr. Når tilbage til oprindelig tid men nu skal jeg betale 98kr. Det er simpelthen for fesent. Overvejer seriøst at droppe easypark da det her er for groft 😡

8. august 2025

Hej Steen,

Tak for din feedback.

Jeg forstår godt at det er frustrerende at betale meget for parkering.

Vi sætter ikke priserne hos EasyPark men er blot en betalingsløsning.

På dette område er det Frrederiksberg Kommune som sætter priserne, og det eneste du betaler til os er vores servicetillæg som lyder på 15% af parkeringsprisen.

Hvis du parkerer lidt ofte kan du med fordel få vores abonnement på 49,00 kr, om måneden for at sparer vores servicetillæg.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse med appen, der har afbrudt parkering selv. Har desværre betalt 910kr pga appen ikke har registreret min parkering. Har kontaktet easypark. Medarbejderen mener, jeg ikke har aktiveret parkering, selvom jeg har gjort det.
Har brugt appen gennem flere år og i flere lande. Gør det dog aldrig igen

5. august 2025

Hej Sarmad,

Tak for din feedback.

Jeg forstår at det kan være rigtig frustrerende at få en afgift når man føler at man har gjort alt rigtigt.

Vi har absolut ingen interesse i at lyve overfor dig og fortælle dig at du ikke har startet din parkering hvis tilfældet er at du har startet din parkering.

Du kan med fordel selv gå ind og tjekke din parkeringshistorik for at se om din parkering ligger herinde, da alle dine parkeringer ligger her også dem der kun har varet 1 minut.

Når du starter din parkering vil der dukke et digitalt ur op hvor tiden vil begynde at tælle ned fra det tidspunkt du har sat den til, og du vil få en besked i appen om at din parkering er startet.

Vi kan hos os se om du har fået denne besked og om parkering har været igangværende.

Hvis du nogensinde er i tvivl, må du altid kontakte os for at være helt sikker.

Nadja B./ EasyPark

Appen for 0 point

Ja det er den parkerende der har ansvaret for at parkering er det korrekte sted men Appen er intet værd når ikke den vælger den rigtige position

7. august 2025

Hej Ann,

Tak for din feedback.

Vores app tager udgangspunkt i din mobil's GPS og det er korrekt at denne kan være upræcis.

Vi har derfor gjort det muligt både at søge på adresser, områdenumre og selv at flytte knappenålen med bilen hen til der hvor man parkerer i tilfælde af at det ikke er det rigtige område du er placeret i.

Udover dette, er det naturligvis altid en god ide at tjekke skiltning på pladsen da der her vil fremgå de regler og vilkår som gør sig gældende på pladsen.

Nadja B. / EasyPark

Dobbelt betaling ved kamera…

Dobbelt betaling ved kamera registrering
Jeg parkerer i en Q-Park kælder med kamera genkendelse, Nørreport kbh.
Da jeg har en rabat kupon fra Qpark fjerner jeg nummerpladen fra Q-Park appen og trækker billet ved indkørsel og kører ud og betaler med rabatkode og rest på kort.
Men nogle dage efter opkræver Easy park også for samme parkering.

Som bilist kan man ikke forestille sig at de 2 selskaber har noget med hinanden at gøre.
Jeg kontakter selvfølgelig Easy park og taler med en arrogant dame om refusion.

Erfaringen har så lært mig at nummerpladen også skulle fjernes på andre p-app. Men hvor skulle jeg vide det fra?
Hvor skulle jeg vide det fra at p selskaberne samarbejder?
Men som damen sagde “det er da en selvfølge “

“Af skade bliver man klog men sjældent rig.”

31. juli 2025

Hej Eigil,

Tak for din feedback.

Jeg forstår at det er frustrerende at betale 2 gange for den samme parkering.

Jeg har undersøgt sagen inde hos os og jeg kan se at du har været i dialog med 2 af mine kollegaer d. 05/08-2025 hvor at vi har refunderet dig det trukkede beløb fra EasyPark.

Når du tilslutter Automatisk Kameragenkendelse inde i vores app godkender du at du ønsker at betale via vores app, og når du så samtidig trækker en billet på området og betaler denne så betaler du 2 gange for den samme parkering og det er naturligvis ikke meningen.

Jeg er glad for at vi senere kunne hjælpe dig og refunderer pengene.

Nadja B. / EasyPark A/S