Livraison trés rapide, produits PRO. Ils répondent assez vite au service client. Je recommande totalement ce magasin. J ai commandé un galaxy s25, modem internet, produits tp-link à l'appoint!!

Slechte ervaring met Dect Direct. Ondanks 'voorraad' op de site duurde de levering weken. Een deel van de bestelling (€800+) bleek bij aankomst defect. De klantenservice (o.a. Thomas) was onbekwaam en... Se mere

Altijd goed advies en snelle levering Bij elke bestelling die ik plaats. Ik bestel nu regelmatig bij dectdirect door de goede service

Geweldig bedrijf. Ik heb een video-intercom gekocht voor €1.000. Ik maakte me zorgen over de levering, maar het product was al na twee dagen bij mij thuis. Ik beveel het van harte aan, 100% tevredenhe... Se mere

1. Leverandør af telekommunikationsudstyr

Elk huishouden en elke bedrijf dient zijn bereikbaarheid optimaal op orde te hebben tegen de meest gunstige voorwaarden. Vanuit die visie en passie werkt DectDirect.NL dagelijks aan het samenstellen, aanbieden en leveren van telecom- en IT oplossingen. De mensen achter DectDirect.NL hebben veel kennis over producten die telefonie en breedband connectiviteit mogelijk maken. Dat maakt dat ze het juiste advies kunnen geven en daarbij altijd op zoek zijn naar de laatste innovaties. Dankzij een zeer efficiënte online organisatie en de grote inkoopkracht kan DectDirect.NL de meest gunstige voorwaarden in de markt bieden. De installatieservice maakt dat klanten ook nog eens kunnen profiteren van de fysieke installatie in het huis of kantoor waar telefonie en breedband optimaal moet gaan functioneren. Voor scherpe prijzen van Telefonie-, en breedband Hardware, Sipdiensten, soft pbx’n en een professionele installatiedienst is DectDirect.NL de juiste keuze!

4,2

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Positief verrast.

Goede website. Nette prijzen.
Het betalen ging goed, maar vond ik niet heel overzichtelijk.
Artikel snel verzonden met goede Track en Trace.

29. maj 2023

Bestelling was snel gestuurd

Bestelling was snel gestuurd. Toen bleek dat het gekochte niet compatibel was met andere apparaten heb ik het geretourneerd. Het bedrag is snel weer teruggestort op mijn rekening!

7. april 2023

Zeer goede service

Zeer goede service. Ik had per ongeluk een azerty keyboard besteld maar kreeg even een email om dit te bevestigen. Ik kon zeer gemakkelijk een qwerty keyboard ipv de azerty krijgen.

19. marts 2023

Ik was nog steeds aan het wachten op…

Ik was nog steeds aan het wachten op mijn pakket, Maar nu ik beoordeling al kreeg wist ik dat iets verkeerd was. Ik had mail gekregen op 06/04 dat bestelling verzonden was en verder niets. Is was dus nog in afwachting van mijn pakket. Gekeken in historiek..blijkbaar werd dit op 03/04 aangeboden. Nu blijkt dat het pakket al in een afhaalpunt lag.. maar werd daar niet van op de hoogte gebracht. Niet via mail, ook geen briefje in bus..
Op track en trace stond dat pakket teruggestuurd zou worden op 11/03. Gebeld naar ophaalpunt en gelukkig lag het daar nog, en haal ik dus vandaag ook op 14/03.
mvg

14. marts 2023