Livraison trés rapide, produits PRO. Ils répondent assez vite au service client. Je recommande totalement ce magasin. J ai commandé un galaxy s25, modem internet, produits tp-link à l'appoint!!
Se, hvad kunderne siger
Slechte ervaring met Dect Direct. Ondanks 'voorraad' op de site duurde de levering weken. Een deel van de bestelling (€800+) bleek bij aankomst defect. De klantenservice (o.a. Thomas) was onbekwaam en... Se mere
Altijd goed advies en snelle levering Bij elke bestelling die ik plaats. Ik bestel nu regelmatig bij dectdirect door de goede service
Geweldig bedrijf. Ik heb een video-intercom gekocht voor €1.000. Ik maakte me zorgen over de levering, maar het product was al na twee dagen bij mij thuis. Ik beveel het van harte aan, 100% tevredenhe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Elk huishouden en elke bedrijf dient zijn bereikbaarheid optimaal op orde te hebben tegen de meest gunstige voorwaarden. Vanuit die visie en passie werkt DectDirect.NL dagelijks aan het samenstellen, aanbieden en leveren van telecom- en IT oplossingen. De mensen achter DectDirect.NL hebben veel kennis over producten die telefonie en breedband connectiviteit mogelijk maken. Dat maakt dat ze het juiste advies kunnen geven en daarbij altijd op zoek zijn naar de laatste innovaties. Dankzij een zeer efficiënte online organisatie en de grote inkoopkracht kan DectDirect.NL de meest gunstige voorwaarden in de markt bieden. De installatieservice maakt dat klanten ook nog eens kunnen profiteren van de fysieke installatie in het huis of kantoor waar telefonie en breedband optimaal moet gaan functioneren. Voor scherpe prijzen van Telefonie-, en breedband Hardware, Sipdiensten, soft pbx’n en een professionele installatiedienst is DectDirect.NL de juiste keuze!
Kontaktoplysninger
Smederijstraat 23B, 2861GP, Bergambacht, Holland
- 010-7470126
- info@dectdirect.nl
- dectdirect.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Uitstekende klantenservice.
Uitstekende klantenservice.
Had door misverstand mijnerzijds de verkeerde harddisks voor mijn nieuwe NAS besteld. Werd uiterst vriendelijk de klantenservice te woord gestaan, en omruilen was geen enkel probleem.
Het retour proces verliep soepel, en ik kreeg het geld binnen 2 dagen teruggestort. Ook kreeg ik een goed advies over de juiste hardisks die binnen een dag geleverd werden
Super klantenservice
Heel betrouwbaar, fijn bedrijf. Ze zijn misschien iets duurder dan bekende concurrenten maar daar krijg je ook heel veel service voor terug.
Ik had een videodeurbel en camera s van ubiquiti bij ze gekocht. Toen de elektricien de deurbel ging installeren ging een onderdeel kapot. DectDirect heeft zonder bijkomende kosten en snel het onderdeel vervangen.
Ubiquiti bleek bedoeld voor professionele IT ers en netwerkbeheerders, maar via een belafspraak met een technisch goed onderlegde ICT er werd ik als consument van begin tot eind begeleid bij de installatie waardoor het nu allemaal feilloos werkt.
Ze zijn snel en goed bereikbaar en rustig en vriendelijk in het contact. Echt een aanrader!
Nieuwe monitor gekocht, perfect!
Bij DectDirect nieuwe monitor aangeschaft. Kende de firma niet, is prima bevallen. Vlot geleverd, niets op aan te merken.
Correcte en perfekte service !!
Correcte en perfekte service !!! TOP !!!
Snelle levering, goede prijs, maar niet tevreden met de klantenservice
Ik kocht een Jabra headset bij dit bedrijf. De levering was snel en de prijs was zeer competitief. De website is goed ontworpen en makkelijk te navigeren. Ik stelde een vraag via e-mail en kreeg snel antwoord, maar ik was niet tevreden met het antwoord dat ik kreeg. Over het algemeen tevreden met de aankoop, maar de klantenservice kan beter.
Echt een super fijn bedrijf
Echt een super fijn bedrijf. Mooie site, nette prijzen en elke keer snel geleverd en in een goede stevige doos verpakt.
Excellent service
Small problem on delivery due to PostNL. Very quick reaction from DectDirect and I received the package with minimal delay. Excellent service
Snelle levering + scherpe prijzen
Snelle levering en scherpe prijzen.
Mooi assortiment en goede prijs
Producten nog niet ontvangen !!!
Producten nog niet ontvangen !!!
Ze zijn verloren gegaan / onderzoek is lopende maar pas resultaat over een week !!!!
Geplande werken kunnen niet uitgevoerd worden / extra kosten want uitvoerder moet speciaal terugkeren Hopende op spoedige levering
DectDirect beviel mij direct
DectDirect heeft een ruim assortiment van diverse, bekende merken zoals Jabra en Yealink. De kwaliteit van de producten is uitstekend. Zelf kocht ik onlangs een headset, de Jabra Evolve 65 UC Stereo. Zeer tevreden met dit product. Ook de prijsstelling was bij DectDirect erg scherp en scheelde tientallen euro's op hetzelfde product bij sommige andere leveranciers. Levering was snel, verpakking keurig, zonder onnodig grote dozen of teveel opvulling. Prima ervaring met dit bedrijf.
prima product en snelle levering.
Slechte dienst na verkoop (retour)
De kwaliteit van service herken je natuurlijk pas echt wanneer er effectief iets misloopt en hoe de klantendienst hierop reageert. In mijn geval: grote bestelling van NAS en HDs.. 2 ervan blijken DOA. Niet hun fout natuurlijk, maar wel de afhandeling. Eén ervan kon retourneerd worden via de fabrikant (Seagate), binnen de 5 dagen nieuwe HD.
De andere moest via hen.. En de HD wordt voor retour afgekeurd vanwege een deukje in de behuizing, ook retourneren op eigen kosten trouwens (itt bij Seagate zelf). Geloof me: die HD bij Seagate zelf, zal ook wel een deukje hebben gehad en echt niemand gaat die HD effectief forensisch onderzoeken. En indien het onwaarschijnlijke geval dat dit wél zou gebeuren, verwacht ik een bedrijf die mijn zaak verdedigt ipv niet eens "te proberen".
We leren: bij Seagate rechtstreeks kopen (of schijven kopen (IronWolf Pro) die je rechtstreeks naar hen kan sturen, en niet via DectDirect.
Bonne expérience pour avoir commandé de…
Bonne expérience pour avoir commandé de France, la commande a été reçue au bout d'une semaine.
- L'article était bien emballé.
Merci à Thomas du support pour m'avoir renseigné sur la possibilité de livraison en France.
Pas de frais de douane, mais ça m'a quand même couté 27 € de frais de livraison.
Je recommande.
WD Elements Desktop Storage 22TB Zwart…
WD Elements Desktop Storage 22TB Zwart bij DectDirect.NL besteld omdat hij de volgende dag geleverd kon worden. Dit bleek niet te kunnen maar kreeg snel een mail daarover en de keus of ik wilde wachten of de bestelling wilde annuleren. Gekozen om te wachten omdat ik het heel netjes vond zo snel geïnformeerd te worden.
Schijf zou woensdag geleverd worden, maar kreeg dinsdag avond om 23 uur met de Track&Trace waaruit bleek dat de schijf toch pas donderdag geleverd zou worden.
Contact opgenomen met DectDirect.NL en kreeg wederom snel contact en kreeg een korting aangeboden die ik heb gebruikt.
Verliep niet vlekkeloos maar werd zeer snel en netjes geholpen, en dat is mij ook wat waard. Al met al zeer tevreden.
Klantenservice
Snelle proactive reacties en goede oplossingen aangeboden gekregen. Zeer tevreden met de service die DectDirect.NL levert.
Reasonable price and quick delivery
Price was reasonable and delivery was quick with track an trace. HDD in original package!
Thanks
Pas de livraison en 1 jour comme prétendu
Attention, sur le site DectDirect.NL, l'entreprise prétend livrer en un jour, j'ai commandé un samedi sur le site il y avait écrit quelque chose du genre : "commandez maintenant recevez le chez vous le lendemain", une fois le mail de confirmation de ma commande reçu, j'ai même regardé le lien de tracking du colis fournis dans l'email et pendant 12h il affichait: "vous recevrez votre colis demain, dimanche, entre 15 h et 21h".
Une fois le lendemain arrivé, j'ai a nouveau regardé la page du tracker et elle disait "nous savons que votre colis est route mais il n'est pas arrivé. J'ai commandé sur ce site uniquement parce que je pensais pouvoir une livraison en 1 jour pendant un week-end comme le site le prétendais, attention, ce n'est pas le cas, ils mentent noir sur blanc. Commandez sur Amazon, vous devrez peut-etre payer 5 euros plus cher sur un article a 250 euros mais au moins, quand ils disent "recevez le demain", ca veut dire "recevez le demain".
Vente en ligne sérieuse
J'ai commandé un processeur.Reçu dans les délais.Je remercie le service clientèle (Thomas) pour l'exactitude des informations fournies.
Voor het 2e jaar op rij een Office365 licentie aangeschaft
Voor het 2e jaar op rij een Office 365 licentie via Dectdirect aangeschaft. Wordt snel toegestuurd met tevens uitleg hoe te activeren. Is een paar euro duurder dan een andere aanbieder, maar deze stuurt wel een factuur (met BTW) op naam zodat deze ook makkelijk in de zakelijke boekhouding kan worden opgenomen.
Volgend jaar weer.
Bedrijf handelt dingen niet correct af op bol.com
Bedrijf maakt een fout in prijs op bol.com, waardoor ik een monitor voor ongeveer 1/2 van de prijs kan bestellen. In plaats van eerlijk te zijn dat ze hierin een fout hebben gemaakt blijven ze vasthouden dat ze hem mij niet kunnen leveren, al hebben ze volgens de website 50+ op voorraad. Niet correct.
Geef toe dat je een fout hebt gemaakt of eet uw verlies en stuur hem toch op.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.