Banner for OfficeEasy NL

OfficeEasy NL Anmeldelser 1.007

3,9

Telefoonnummer 070 doet mij vermoeden regio Den Haag. Bestelling geplaatst, vooruit voldaan. Blijkt mijn bestelling van 3 verschillende adressen uit Frankrijk en België te komen. Dus afhalen is... Se mere

Uitstekende afhandeling en kwaliteit. Wij van Rogon BV zijn Marcel en War dankbaar voor hun fijne service, we hadden verkeerde beugels besteld en kregen op tijd een nieuwe op dit moment werkt alles... Se mere

Goede producten en kennis van zaken bij de medewerkers. Verbeterpunt is de levering en communicatie omtrent levering. Is lang onduidelijk of iets is verstuurd en wanneer dit geleverd wordt.Track & Tra... Se mere

Ik had per ongeluk een IP noodtelefoon besteld in plaats van een analoog toestel. Omdat de nieuwe aansluiting van de provider even op zich liet wachten kwam ik daar pas na vele weken achter. Toch moch... Se mere

1. Mobiltelefonbutik

OfficeEasy is specialist in video conference, digital signage, radiocommunicatie, vaste en mobiele telefonie. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en telt vandaag meer dan 180.000 klanten verspreid over Frankrijk, België en Nederland. De klantenservice staat tot uw beschikking om u te adviseren over diverse artikelen: video conference, headsets, vaste telefonie, portofoons, conferentiesystemen en meer. OfficeEasy werkt samen met de grootste merken en telt meer dan 30.000 referenties tegen de beste prijzen.

3,9

God

1 t anmeldelser

Vraagstelling over product via email en…

Vraagstelling over product via email en ook via chat nooit antwoord op gekregen. Toch product besteld en prima tevreden.

13. april 2026

Beste klant,

We hebben de afgelopen twee weken te maken gekregen met een eernstig personneelstekort door afwezigheden binnen het bedrijd. Dat is intussen opgelost.

Onze excuses voor het ongemak.

Slechte communicatie bij veelvuldige vetragingen

Product als preorder eind vorig jaar, Zou vanaf februari worden uitgeleverd.

Toen de levering uitbleef zelf contact opgenomen en gaf men aan dat er vertraging bij de fabrikant waa opgetreden.

Ondertussen 20 mails en diverse toezeggingen verder voor uitlevering maar tot op heden nog niks mogen ontvangen.

Goed bedrijf maar onbetrouwbare service

9. april 2026

Beste Pascal,

Ik kan u niet terugvinden in ons klantenbestand. Kan u me per telefoon contacteren om dit dossier te bespreken op 070 499 01 56?
Alvast bedankt

Telefoonnummer 070 doet mij vermoeden…

Telefoonnummer 070 doet mij vermoeden regio Den Haag.
Bestelling geplaatst, vooruit voldaan.
Dus afhalen is niet mogelijk.
Had ik misschien eerst moeten bellen. Mijn fout.
Maar dan vind ik toch de woorden 'voorraad' en een 070 nummer ietwat misleidend.
Voor ik alles compleet had; 2 ritten, 320 km en een boze klant.

1. april 2026

Beste,

Wij zijn een internationaal bedrijf, actief in 4 landen en we hebben logistieke magazijnen in verschillende Europese landen, dit om het logistiek proces zo efficiënt mogelijk te maken.

Afhalen is in veel gevallen wel mogelijk, een groot deel van onze stocks bevinden zich in België en Nederland. Sommige producten moeten echter van verder komen.

U bestelde ook een artikel dat niet als in voorraad zijnde aangegeven was op onze website, vandaar dat die levering langer duurde. De overige goederen hebben we wel snel geleverd.

Graag wensen wij ons te excuseren voor het ongemak en blijven wij voor u telefonisch bereikbaar op het volgend nummer: +31 (0)704990156.

Na een week nog geen pakket ontvangen

Na een week nog geen pakket ontvangen. Toen ik eerder de klantenservice belde met een vraag over een product (of het compatible was) bleek de verkoper/telefonist te weinig productkennis te hebben. De website sprak me aan, maar tot nu toe heb ik dus geen goede ervaring met dit bedrijf.

23. marts 2026

Beste klant,

U heeft een bestelling geplaatst op 23/03, wij hebben deze ook op 23/03 verzonden.

Uw pakket zit momenteel nog in het netwerk van de externe transportfirma. Mogelijks heeft het pakket daar vertraging opgelopen. Bij uw eerste contact met OfficeEasy, hebben wij dan ook een onderzoek opgestart bij deze transportfirma.

We houde u verder op de hoogte.

Slecht advies en service - Poly Visioconferentie Kit

Ik heb een Poly Visioconferentie Kit + XL Scherm + Microfoon - Verrijdbare Standaard besteld. Na installatie blijkt dat de kwaliteit van de camera van het Poly Studio systeem niet al te best is. Office easy bevestigd dat en zegt dat ook eigenlijk beter is om de Poly Studio V12 erbij te nemen omdat die maar €60 duurder is en veel betere beeldkwaliteit levert. Ik wil dus de Poly Studio uit mijn pakket bestelling wisselen voor die V12 versie die ik niet kon kiezen bij bestelling van het complete pakket. Helaas gaat dat niet vanwege het feit dat er geen verpakking meer is. Ik vind dus het support en het meedenken met de klant en zoeken naar een oplossing erg slecht. Ze hadden hun leverancier ook kunnen vragen naar een verpakking zodat we alles weer compleet kunnen maken en toch de systemen kunnen wisselen voor de V12. Nu zit ik met een systeem die niet toereikend is wat betreft beeld. Rest van de installatie werkt perfect, dus beetje zonde van de opstelling.

20. marts 2026

Beste klant,

U heeft een Poly Studio besteld.
U had de mogelijkheid om deze om te wisselen. Echter zonder de oorspronkelijke verpakking kunnen we de Poly Studio niet terugnemen. Ik denk dat u dat ook begrijpt.

Ik bestel laptop maar ontvang niks

Ik bestel laptop jullie geven aan speaker kwam niet door de test en zouden hem later van de week opsturen is nooit gebeurd we zijn nu 3 weken en 6 email verder tot de dag van vandaag niks binnen gekregen geld niet terug geen excuses geen cashback geen enkele vorm van medewerking om mijn probleem zsm op te lossen ondanks verschillende mailtjes geen enkele vorm van oplossing zal ook direct laatste x zijn dat ik zaken doe met jullie wat een gezeik allemaal zeg

17. februar 2026

Beste klant,

Ik denk dat u zioch van bedrijf vergist heeft. Bij ons heeft u geen laptop, maar een headset besteld. Wij verkopen trouwens niet eens consumentenlaptops.

U bestelde deze headset op 16/02 ('s avonds) en deze werd de volgende ochtend verzonden en binnen de 24 uur geleverd.