Telefoonnummer 070 doet mij vermoeden regio Den Haag. Bestelling geplaatst, vooruit voldaan. Blijkt mijn bestelling van 3 verschillende adressen uit Frankrijk en België te komen. Dus afhalen is... Se mere
Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret
Uitstekende afhandeling en kwaliteit. Wij van Rogon BV zijn Marcel en War dankbaar voor hun fijne service, we hadden verkeerde beugels besteld en kregen op tijd een nieuwe op dit moment werkt alles... Se mere
Goede producten en kennis van zaken bij de medewerkers. Verbeterpunt is de levering en communicatie omtrent levering. Is lang onduidelijk of iets is verstuurd en wanneer dit geleverd wordt.Track & Tra... Se mere
Ik had per ongeluk een IP noodtelefoon besteld in plaats van een analoog toestel. Omdat de nieuwe aansluiting van de provider even op zich liet wachten kwam ik daar pas na vele weken achter. Toch moch... Se mere
OfficeEasy is specialist in video conference, digital signage, radiocommunicatie, vaste en mobiele telefonie. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en telt vandaag meer dan 180.000 klanten verspreid over Frankrijk, België en Nederland. De klantenservice staat tot uw beschikking om u te adviseren over diverse artikelen: video conference, headsets, vaste telefonie, portofoons, conferentiesystemen en meer. OfficeEasy werkt samen met de grootste merken en telt meer dan 30.000 referenties tegen de beste prijzen.
OfficeEasy retouren, Koperslager 8, 6422 PR, Heerlen, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vraagstelling over product via email en ook via chat nooit antwoord op gekregen. Toch product besteld en prima tevreden.

Besvarelse fra OfficeEasy NL
Het blijkt dat wanneer je een product retour stuurt, op eigen kosten, geen geld terug krijgt maar een waardebon. Dat vind ik erg slecht van Office Easy.
Product als preorder eind vorig jaar, Zou vanaf februari worden uitgeleverd.
Toen de levering uitbleef zelf contact opgenomen en gaf men aan dat er vertraging bij de fabrikant waa opgetreden.
Ondertussen 20 mails en diverse toezeggingen verder voor uitlevering maar tot op heden nog niks mogen ontvangen.
Goed bedrijf maar onbetrouwbare service

Besvarelse fra OfficeEasy NL
Telefoonnummer 070 doet mij vermoeden regio Den Haag.
Bestelling geplaatst, vooruit voldaan.
Dus afhalen is niet mogelijk.
Had ik misschien eerst moeten bellen. Mijn fout.
Maar dan vind ik toch de woorden 'voorraad' en een 070 nummer ietwat misleidend.
Voor ik alles compleet had; 2 ritten, 320 km en een boze klant.

Besvarelse fra OfficeEasy NL
Product besteld en was ook snel binnen. prima prijs
Snelle en betrouwbare service, goede backoffice
Na een week nog geen pakket ontvangen. Toen ik eerder de klantenservice belde met een vraag over een product (of het compatible was) bleek de verkoper/telefonist te weinig productkennis te hebben. De website sprak me aan, maar tot nu toe heb ik dus geen goede ervaring met dit bedrijf.

Besvarelse fra OfficeEasy NL
Mooie nette offerte ontvangen. Snelle levering en goede service.
Ik heb een Poly Visioconferentie Kit + XL Scherm + Microfoon - Verrijdbare Standaard besteld. Na installatie blijkt dat de kwaliteit van de camera van het Poly Studio systeem niet al te best is. Office easy bevestigd dat en zegt dat ook eigenlijk beter is om de Poly Studio V12 erbij te nemen omdat die maar €60 duurder is en veel betere beeldkwaliteit levert. Ik wil dus de Poly Studio uit mijn pakket bestelling wisselen voor die V12 versie die ik niet kon kiezen bij bestelling van het complete pakket. Helaas gaat dat niet vanwege het feit dat er geen verpakking meer is. Ik vind dus het support en het meedenken met de klant en zoeken naar een oplossing erg slecht. Ze hadden hun leverancier ook kunnen vragen naar een verpakking zodat we alles weer compleet kunnen maken en toch de systemen kunnen wisselen voor de V12. Nu zit ik met een systeem die niet toereikend is wat betreft beeld. Rest van de installatie werkt perfect, dus beetje zonde van de opstelling.

Besvarelse fra OfficeEasy NL
Goed contact met kantoor en een snelle levering. Top!
Ik bestel laptop jullie geven aan speaker kwam niet door de test en zouden hem later van de week opsturen is nooit gebeurd we zijn nu 3 weken en 6 email verder tot de dag van vandaag niks binnen gekregen geld niet terug geen excuses geen cashback geen enkele vorm van medewerking om mijn probleem zsm op te lossen ondanks verschillende mailtjes geen enkele vorm van oplossing zal ook direct laatste x zijn dat ik zaken doe met jullie wat een gezeik allemaal zeg

Besvarelse fra OfficeEasy NL
they were busy due sick people and there for the contact and processing took a bit long.
Wat ik besteld heb werd goed geleverd en het product werkt zeer goed
Læs mere om andre typer anmeldelser.