DE Laminaatexpert Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Binnenkort hopen wij een nieuw huis te hebben daarom een rondje gemaakt op woonboulevard Cruquius. Veel van hetzelfde tot we bij de laminaat expert kwamen! Deals waar leggen al bij zit en eerlijke en... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wel grappig na een halfjaar een reactie.Maar net zoals bij alle andere negatieve beoordelingen over dit bedrijf krijg je als antwoord: We kunnen uw klantnummer niet terugvinden in onze administratie.O... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne winkel en aardige verkopers die met je meedenken, ik heb advies gekregen van Gabrielle en ze raadde me aan om op onze houten ondervloer een laminaatvloer te kiezen! We hebben een hele leuke vloe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gulvforretning
  2. Gulvlægger
  3. Leverandør af træ- og laminatgulve

Skrevet af virksomheden

De Laminaat Expert is al jarenlang dé specialist op het gebied van laminaatvloeren in Nederland. Vanuit onze showrooms helpen wij jaarlijks duizenden particuliere en zakelijke klanten met het kiezen, leveren en professioneel installeren van kwalitatieve laminaatvloeren. Wij geloven dat een vloer meer is dan alleen een product. Het vormt de basis van uw woning of bedrijfsruimte en moet jarenlang meegaan. Daarom begeleiden wij onze klanten van A tot Z. Van deskundig advies in de showroom tot het leveren van de vloer, de juiste ondervloer, plinten en professionele montage door ervaren vakmensen. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde laminaatvloeren in uiteenlopende stijlen, kleuren en prijsklassen. Of u nu kiest voor een moderne betonlook, een warme houtstructuur of een luxe visgraatvloer, wij helpen u graag bij het vinden van de vloer die perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Naast de levering van laminaat verzorgen wij ook aanvullende werkzaamheden, zoals het verwijderen van bestaande vloeren, het egaliseren van ondervloeren, het plaatsen van plinten en diverse afwerkingen. Zo kunnen wij een compleet totaalpakket aanbieden, waarbij kwaliteit en gemak centraal staan. Bij De Laminaat Expert staan transparantie, vakmanschap en service hoog in het vaandel. Tijdens het gehele traject houden wij onze klanten zoveel mogelijk op de hoogte via WhatsApp en e-mail, zodat zij precies weten waar zij aan toe zijn. Als groeiende organisatie blijven wij continu investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom hebben wij recent een volledig nieuw CRM- en servicemanagementsysteem geïmplementeerd. Hiermee hebben wij onze communicatie, planning en opvolging van projecten verder geoptimaliseerd, zodat wij onze klanten nog beter en sneller kunnen helpen. Positieve én kritische feedback nemen wij serieus. Iedere beoordeling helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze processen verder te optimaliseren. Bent u op zoek naar een kwalitatieve laminaatvloer met professioneel advies en vakkundige installatie? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms. Ons team staat graag voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw nieuwe vloer.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super slechte verschrikkelijk bedrijf

Nooit nooit een vloer hier halen of bestellen !!!!!!!!!!

Wij hadden 3 mnd geleden een vloer besteld aanbetaald datum vast gezet voor leggen
We zijn bezig met een gigantische verbouwing alles strak op elkaar gepland zo dat de meubelmaker voor me kasten de dag ernaar in de kasten kamer kon beginnen
Ten eerste 2 weken voor dat de vloer gelegd zou worden werd de afspraak voor leggen via een e-mail afgezegd heel apart
Wij bellen na 4 dagen bellen van onze kant werd er gezegd je vloer is er niet u moet een nieuwe uitzoeken
Zo gezegd zo gedaan nieuwe vloer uitgezocht na veel gezeur van hun kant
De rest betaald en dan komt de dag van leggen
8 november 2022
Om 8 uur stond de legger er zonder vloer man sprak geen goed Nederlands dus ik moest achter me eigen vloer aan moesten wachten tot 9 uur
Me vloer was er niet werd gezegd
Maar ze gingen hem inlanden en meteen laten komen
Dat duurde 3 uur bijna !!!!
Waardoor mijn man van ze werk moest komen
Ik belde op wat ik aan het zeuren was want Sylvia de mevrouw zei ik heb het toch goed geregeld ze komen
Dan komen ze met een zwarte vloer totaal me kleur niet die ik had uitgekozen en mijn vloer was spoorloos
Na zelf de hele dag bellen de legger en de bezorger nog bij ons want de vloer moest vandaag gelegd worden ivm de kasten kamer
Kreeg ik antwoord om 4 uur mijn vloer was er niet en niet leverbaar en het leggen vandaag ging niet meer lukken misschien over een paar weken weer vertelde Rick
Waardoor ik lichtelijk ontvlammende en zelf met oplossingen probeerde te komen omdat hun totaal niet meer werkte
Ik had gwn pech en klaar
Waarop ik zei regel leggers ik haal andere vloer bij jullie en laat vanavond of morgen ochtend me kasten kamer er werd gwn gezegd zeg je meubelmaker af doe je over 3 weken hij zal wel meer werk hebben dat terwijl iedereen weet dat moet je voor plannen + als ik hem zou afzeggen ben ik voorlopig niet aan de buurt en ik moest een groot bedrag betalen omdat hij toch 3 dagen had ingeplant dus dat ging ik niet doen
Hun nog om oplossingen gevraagd maar nee Ze begonnen daar niet aan en kwamen nergens mee
Ik moest wat nieuwe vloer ergens anders gehaald werd prima geholpen daar dubbel betaald voor leggers dat ze dezelfde avond kwamen leggen top service
Ik me geld terug gevraagd werd onbeschoft geholpen ben nog bezig met me geld terug krijgen bel hun 10 x per dag ze willen nu maar een deel van me geld terug geven omdat ze een onder vloer van 110 euro hebben achter gelaten
Terwijl ik allemaal extra kosten heb moeten maken
Verschrikkelijk bedrijf nooit echt nooit mee in zee gaan
Sylvia en Rik zijn een stel leugenaars en verschrikkelijke mensen net of het in deze tijd al niet duur genoeg is
Laconiek en totaal niet meedenkend bellen niet terug komen geen afspraken na niks niet
Ik hoop bij deze dat de zaak failliet gaat want het is niet normaal hoe hun met mensen omgaan nog nooit zo slecht behandeld geweest

9. november 2022

Beste reviewer,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd uw dossier terug te vinden. Op basis van de door u gebruikte naam en de informatie in uw review kunnen wij deze situatie echter niet herleiden in ons systeem. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat de door u beschreven gebeurtenissen te verifiëren of inhoudelijk te beoordelen.

Daarnaast willen wij u vriendelijk verzoeken om onze medewerkers niet persoonlijk aan te vallen of van leugens te beschuldigen. Wij begrijpen dat een vervelende ervaring emoties kan oproepen, maar wij vinden het belangrijk dat de communicatie respectvol blijft, zowel richting onze klanten als onze medewerkers.

Mocht deze review betrekking hebben op een project van De Laminaat Expert, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via WhatsApp op 085 08 353 25, onder vermelding van uw klant- of ordernummer. Dan zoeken wij uw dossier graag op en beoordelen wij de situatie zorgvuldig.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een ontzettend slecht bedrijf is dit

Wat een ontzettend slecht bedrijf is dit eerst word er een verkeerde vloer geleverd ja ze wisten niet hoe dit kon .
Toen zou er op maandag toch gelegt worden ze brachten de goede vloer mee nou wachten wachten komt dus niemand op dagen maar even gebeld ze gingen bellen nou degene die het moest leggen was zogezegt vertrokken naar het buitenland wegens ziekte.
Woensdag zou de vloer gebracht worden en vrijdag komen ze leggen na lang aandringen .
Woensdag weer de verkeerde vloer bezorgt ja dan moest ie weer omgeruild worden en kon er vrijdag niet gelegt worden.
Dus dan maar deze vloer leggen het was wel mooi maar veel bredere planken .
Waardoor het bedrag bijna verdubbeld werd ja ze zijn heel gehaaid daar.o en ook de ondervloer was niet goed die er geleverd was
En nu nog steeds met ze bezig om 2,4 mtr hoge plint terug te krijgen kijk wat hun kunnen kan ik ook maar om wat terug te krijgen van ze moet je heel sterk zijn .
Ik raad dit bedrijf bij niemand aan zo slecht en de kantenservice zitten er een paar bij die ronduit heel onbeschoft zijn

16. september 2022

Beste Anita Palland van de Pol,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd uw dossier terug te vinden. Op basis van de door u vermelde naam kunnen wij u echter niet als klant in ons systeem terugvinden. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat de door u beschreven situatie te verifiëren of inhoudelijk te beoordelen.

Mocht deze review betrekking hebben op een project van De Laminaat Expert, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via WhatsApp op 085 08 353 25, onder vermelding van uw klant- of ordernummer. Dan zoeken wij uw dossier graag op en beoordelen wij de situatie zorgvuldig.

Daarnaast willen wij u vriendelijk verzoeken om onze medewerkers met respect te behandelen. Wij begrijpen dat een vervelende ervaring emoties kan oproepen, maar persoonlijke kwalificaties richting onze collega's dragen niet bij aan een oplossing.

Zeer goed

Zeer tevreden ik had niet veel tijd om te verhuizen , toch in kunnen plannen , vriendelijk geholpen. Ervaren vakmensen alles netjes afgehandeld. Ik zal dit zeker aanbevelen !!

12. juli 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Buitengewoon tevreden over de…

Buitengewoon tevreden over de dienstverlening van deze vloerenboer. Qua planning was het even krap aan, maar uiteindelijk is alles goed gekomen en was de vloer daags voor de verhuizing compleet afgewerkt. Houen zo

20. juni 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteren is bij ons op de…

Gisteren is bij ons op de benedenverdieping een kleine 50 vierkante meter laminaat gelegd door John en Paul 2 super hagenezen maar vooral vaklui...vloer is zeer netjes gelegd en afwerking plinten super...prijs
kwaliteit zeer goed en zal zeker bij jullie volgende keer weer langskomen en laten leggen..

16. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vloer besteld, niemand gekomen op legdag ondanks controlecontact paar dagen tevoren

Vloer besteld, datum afgesproken. Meubilair en spullen verpreid over keuken en tuin. Morgen komen nieuwe meubels dus dan herinrichten. Gelukkig droog dus overig meubilair in tuintje gestald. 3 dagen geleden gebeld of planning klopt. Dit klopte, helaas niemand verschenen. Schijnbaar hanteren ze 2 agendas en degene die wij maandag belde heeft maar in 1 vd 2 gekeken. Opmerking mw klantenservice: ja ik ben alleen de boodschapper. Geen passende oplossing geboden. Order is geannuleerd, nu lege benedenverdieping, betonnen vloer en volle tuin, keuken etc etc. Zeeer slechte zaak.

15. juni 2022

Beste Marion Peters,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Uiteraard begrijpen wij dat het vervelend is wanneer een planning onverwachts wijzigt. Tegelijkertijd willen wij benadrukken dat de uitvoering van werkzaamheden afhankelijk blijft van onvoorziene omstandigheden, waardoor wij klanten altijd adviseren om vervolgwerkzaamheden of leveringen niet direct aansluitend in te plannen. Hoewel wij er alles aan doen om de afgesproken planning na te komen, blijft dit mensenwerk.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Laminaat was door één ervaren jongen gelegd samen met een jongen die het nog nooit eerder had gedaan. Hierdoor hebben we van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in een kale woning gezeten.

Vlak daarna ging de vloer krom staan omdat het blijkbaar niet goed gelegd was, en wij moesten vooral aan hen bewijzen dat het niet door "waterschade" van onszelf kwam. Na 2 keer ons gelijk gegeven te hebben en wij onze zaterdag kwijt waren omdat de vloer opnieuw gelegd moest worden, na zeer vermoeiend en soms agressief mailverkeer vanuit hun kant, en na urenlange telefoongesprekken kwamen we er achter dat we aan een lijntje gehouden werden door ze. Uiteindelijk hebben wij het er maar bij gelaten door dreigen met het opdraaien voor de kosten van een "neutrale" inspecteur. Dan maar op een vloer die soms bol staat en waar duidelijk de laminaat zo dicht tegen elkaar zit dat de hoeken allemaal naar boven staan.

Als je het geluk hebt dat ze het goed leggen heb je vast geen enkel probleem, maar de klantenservice is echt een drama. Voor ons nooit, nooit meer dit bedrijf.

9. juni 2022

Beste Stefan,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd uw dossier terug te vinden. Op basis van alleen de voornaam "Stefan" kunnen wij echter geen dossier of project vinden dat overeenkomt met de door u beschreven situatie. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat uw review inhoudelijk te verifiëren.

Daarnaast herkennen wij ons niet in het door u geschetste beeld. Wanneer een vloer na oplevering gebreken vertoont, onderzoeken wij altijd eerst zorgvuldig de oorzaak. Dat doen wij om vast te stellen of sprake is van een product-, montage- of externe oorzaak, zodat een passende oplossing kan worden geboden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service Laminaat expert.

Offerte opgevraagd voor 5 slaapkamers die in twee of drie fases gelegd zou moeten worden in verband met de meubelen. Meer dan 100m2.
Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht als je 3 losse orders van elk 30 m2 besteld dan worden er geen extra kosten berekend...... Deze mentaliteit geeft mij geen vertrouwen om daar te bestellen.
Bij Bebo parket begrijpen ze dit wel.

21. april 2022

Beste Robert,

Allereerst onze excuses dat we destijds niet op uw review hebben gereageerd.

Het spijt ons dat wij destijds niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Wij herkennen ons echter niet volledig in de omschrijving van onze werkwijze. Bij De Laminaat Expert is het namelijk mogelijk om een project in meerdere fases uit te voeren. Wanneer iedere fase als een afzonderlijke order wordt uitgevoerd en voldoet aan de minimale oppervlakte, worden hiervoor geen aanvullende kleine-opdrachtkosten berekend. Alleen wanneer een afzonderlijke opdracht onder de minimale oppervlakte uitkomt, kunnen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Het is daarom goed mogelijk dat er destijds sprake is geweest van een misverstand of onduidelijkheid in de communicatie.

Mocht u uw project alsnog met ons willen bespreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via WhatsApp op 085 08 353 25. We kijken graag met u mee.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring is echt geweldig..

Mijn ervaring is echt geweldig... telefonisch offerte aangevraagd, vloerkeuze gemaakt in de winkel en binnen 3 weken een prachtige vloer met plinten. De leggers waren zeer vriendelijk en hebben goed gecommuniceerd met mij..

16. marts 2022

Drama

Goede prijs, maar de legservice was van zeer slechte kwaliteit. De beste mannen hadden geen idee wat ze deden. Alles verdoezeld met kit. Zoals meerdere hier al hadden aangegeven, drama! Klachten worden niet serieus genomen.

3. marts 2022

Beste Jan de Zomer,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Daarnaast herkennen wij ons niet in het door u geschetste beeld. Bij de montage van een laminaatvloer wordt gewerkt volgens de geldende montagevoorschriften en is het zeker niet onze werkwijze om een vloer "te verdoezelen met kit".

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nog steeds super blij met mijn laminaatvloer! Plakplinten lieten los en ondanks dat daar geen garantie op zit toch een leuke tegemoetkoming gekregen! Goede en snelle service!

2. februar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ronduit slecht en schandalig behandeld!

Ik heb beoordeeld met 1 ster omdat je niet minder dan 1 ster heb.
Los van het feit dat ze zich, bij ons, niet aan de leveringstermijn gehouden hebben zijn wij - als klant - ook nog eens schofterig behandeld. Het laminaat is niet goed gelegd, kraakt van alle kanten en we zijn er, na twee herstelkansen, nu wel klaar mee! Als je dan compensatie vraagt wordt je totaal niet serieus genomen.
Beter elders iets meer betalen dan dat je maanden lang stress hebt van een waardeloze vloer!

19. januar 2022

Beste John,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd uw dossier terug te vinden. Op basis van alleen de door u vermelde voornaam kunnen wij deze situatie echter niet herleiden in ons systeem. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat de door u beschreven gebeurtenissen inhoudelijk te verifiëren.

In de afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het verbeteren van onze organisatie, communicatie en dienstverlening. Daarnaast zijn wij recent overgestapt op een volledig nieuw CRM- en servicemanagementsysteem, waarmee wij onze planning, administratie en opvolging van projecten verder hebben verbeterd.

Ondanks dat wij de situatie van destijds niet meer kunnen beoordelen, nemen wij feedback als deze serieus en gebruiken wij deze om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf

Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Verkoper Dave is arrogant en onbeschoft. Ik moest snel beslissen en maar kiezen uit samples die hij had staan. De sample die ik vooraf had besteld was niet aanwezig. En ik moest genoegen nemen met het antwoord “ ja jammer”, terwijl ik anderhalf uur heb moeten rijden. Verder vond hij dat ik geen basiseisen mocht stellen want hij had het te druk met andere opdrachten.
Ik adviseer je om geen zaken met dit bedrijf te doen. Je zal er spijt van krijgen.

30. december 2021

Beste Riet,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Daarnaast willen wij opmerken dat wij het betreuren dat in uw review een van onze medewerkers persoonlijk wordt genoemd en negatief wordt weggezet. Wij vinden het belangrijk dat feedback op een respectvolle manier wordt gegeven, zonder persoonlijke kwalificaties richting onze collega's.

Zeer onprofessioneel leggen

Ze verkopen mooie vloeren, maar het leggen was een en al drama, slechte communicatie en onhandig beginnen zodat aan de andere kant smalle strookjes overbleven. Ook niet strak genoeg gelegd zodat de plinten niet blijven zitten en waar er hoge plinten zitten dikke lijm/kit randen om dit te verdoezelen. Ook een enorm snijverlies. Al met al spijt dat wij een mooie vloer hebben laten verpesten door deze cowboys.

18. juni 2021

Beste JvH,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd uw dossier terug te vinden. Op basis van de door u gebruikte initialen kunnen wij deze situatie echter niet herleiden in ons systeem. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat de door u beschreven gebeurtenissen inhoudelijk te verifiëren.

Daarnaast herkennen wij ons niet in het door u geschetste beeld. Het is nooit onze werkwijze om een vloer op een onprofessionele manier af te werken of gebreken te verdoezelen. Onze monteurs werken volgens de geldende montagevoorschriften en streven altijd naar een kwalitatief eindresultaat.

Sindsdien hebben wij bovendien veel geïnvesteerd in het verbeteren van onze organisatie, communicatie en dienstverlening. Daarnaast zijn wij recent overgestapt op een volledig nieuw CRM- en servicemanagementsysteem, waarmee wij onze planning, administratie en opvolging van projecten verder hebben verbeterd.

Niet doen!

Ik zou dit bedrijf mijn grootste vijand nog niet aanbevelen. Ik weet niet waar ik moet beginnen...Achteraf blijkt dat we niet het juiste advies hebben gekregen over de ondervloer met alle gevolgen van dien, er was geen enkele communicatie tijdens het leggen, geen overleg oid, geen vriendelijkheid. Veel klachten na afloop en nog nooit ben ik zo onbeschoft te woord gestaan door een klachtenafdeling. We zijn nu inmiddels bijna 4!! maanden verder en nog steeds zijn er klachten die verholpen moeten worden. Wat hebben wij een spijt dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

15. februar 2021

Beste Debora De Roos-van Wingerden,

Het spijt ons dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren.

Naar aanleiding van uw review hebben wij geprobeerd uw dossier terug te vinden. Op basis van de door u vermelde naam kunnen wij deze situatie echter niet meer herleiden in ons systeem. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat de door u beschreven gebeurtenissen inhoudelijk te verifiëren.

Daarnaast herkennen wij ons niet in het door u geschetste beeld. Wij streven er altijd naar om klanten vooraf goed te adviseren, werkzaamheden volgens de geldende richtlijnen uit te voeren en serviceverzoeken zorgvuldig af te handelen.

Sinds 2021 is onze organisatie bovendien op veel vlakken veranderd. De afgelopen jaren hebben wij fors geïnvesteerd in onze processen, communicatie en dienstverlening. Daarnaast zijn wij recent overgestapt op een volledig nieuw CRM- en servicemanagementsysteem, waarmee wij onze planning, administratie en opvolging van projecten verder hebben verbeterd.

Team De Laminaat Expert

Læs mere om andre typer anmeldelser.