Vandaag laminaat gekocht bij De Laminaat Expert en ik ben erg tevreden over de service tot nu toe. Patty heeft me uitstekend geholpen: duidelijk advies zonder poespas, precies waar ik naar op zoek w... Se mere
Se, hvad kunderne siger
In de winkel vriendelijk en kordaat geholpen met een bak koffie - bonnetje was snel gemaakt. Duidelijke afspraken, goede prijs, en ook de klantenservice via whatsapp is super. Hele duidelijke commun... Se mere
Onze ervaring is top met de-laminaat expert Locatie Zwijndrecht! Wij hebben zowel onze vloerverwarming, vloer laten egaliseren, laminaat gekocht maar ook onze laminaat laten leggen. En wat een top s... Se mere
Adviseur: Samed Alanya Mijn adviseur voor de aanschaf van mijn product. Goed onder handen genomen, snel en duidelijk gehandeld. Altijd gericht geweest op zowel kwaliteit als prijs advies.... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Very good quick work.Good price.
Very good quick work.Good price.Tweelingvloeren team is a best!
Ze zouden vandaag de vloer komen…
Ze zouden vandaag de vloer komen leggen, na eindelijk in contact te via wattsap, telefonisch niet te bereiken krijg je te horen dat de monteur is uitgevallen en ze wat anders gaan inplannen, hadden ze wel eerder kunnen communiceren, slechte zaak .
Marcel heeft mij uitstekend geholpen
Marcel heeft mij uitstekend geholpen, alles laten weten wat nodig is!
Erg mooi laminaat, goeie deal te pakken!
Fijn geholpen
Fijn geholpen, met alle rust door Marcel. Zeker niet opdringerig.
Zeer goed geholpen en geadviseerd door Marcel
Zeer goed geholpen en geadviseerd door Marcel. Prettige zaak en uitgebreid Top
Aanschaf op locatie
Adviseur: Samed Alanya
Altijd gericht geweest op zowel kwaliteit als prijs advies.
Buitenom verantwoord.
Zeker een aanrader!
Aanrader!!!
Mooie pvc en laminaat uitgekozen binnen 15minuten, betaald en meegenomen. Snel en top service!! Geholpen door gabrielle
Behulpzaam personeel
Behulpzaam personeel. Goed geholpen door Patty. Snelle service en meteen met mooi laminaat en advies naar huis gegaan.
Top ervaring!
Johnny Uitstekende service
Johnny Uitstekende service, geweldige hulp...dank u wel
Vakmanschap!
Alles is vanaf het begin af aan goed verlopen
Het uitzoeken in de winkel, het zelf ophalen van de materialen en daarna het laten plaatsen op de zolder. Er werd niet gedaan zonder overleg en er werd meegedacht in oplossingen mbt de schuine wanden.
Top geholpen door Marcel
Top geholpen door Marcel. Fijne ontvangst en kennis van zaken.
Goed geholpen door Gabriëlle!
Goed geholpen door Gabriëlle!
We zijn erg blij met onze vloer!
Een fijne winkel met veel keuze
Een fijne winkel met veel keuze. In de winkel ook gelijk een afspraak kunnen maken voor het leggen, dus je weet gelijk waar je aan toe bent.
Een week voor het leggen werd het laminaat geleverd en het leggen ging super snel. Vriendelijke mannen en het ligt er netjes in! We hadden hier al goede ervaringen en de tweede keer was het ook weer een fijne ervaring.
Alles ging top
Alles ging top: van de offerteaanvraag tot de bezorging van het laminaat en het leggen ervan.
Vorige week bij Gabrielle geweest
Vorige week bij Gabrielle geweest, ze nam alle tijd voor ons en hebben gisteren onze definitieve keuze gemaakt! Kan niet wachten tot de vloer ligt.
Super goed geholpen in de showroom door…
Super goed geholpen in de showroom door Gabriëlle! Met haar hulp echt een mooie vloer uitgezocht!
They do not reply
They never answer your requests, though they put on their website that they promise to answer you in a day
Super geholpen door Gabrielle!
Super geholpen door Gabrielle!
Leuke vloer uitgezocht en goed geadviseerd!
Heb bij hun een super mooie vloer uit…
Heb bij hun een super mooie vloer uit gezocht samen met patty . Patty weet precies hoe of wat en ben nog nooit zo goed geholpen volgende kom daar ook weer vandaan
Læs mere om andre typer anmeldelser.