Charly's Anmeldelser

4,3

Jasje van Engel Natur besteld. Snelle levering en heel leuk product. Had van te voren nog een andere vraag en deze gesteld via Instagram en ook hier kreeg ik een snelle reactie op. Overal top ervarin... Se mere

Wat is Charly’s een waanzinnig leuke en mooie site. Ze ontwikkelen ook zelf met n hele mooie kledinglijn. Of je nu iets zoekt voor je kleintje of voor jezelf bij Charly’s weet je dat je iets exclusief... Se mere

Probeert een cadeaubon te geven om mij tegemoet te komen terwijl ik mijn geld gewoon terug moet krijgen. Vervolgens dagen wachten tot ik mijn geld terug krijg en geen enkele reactie. Had perongeluk de... Se mere

Ten eerste een super fijne en mijn favoriete webshop met de leukste kindermerken! Maar ook echt topservice: altijd snel reactie op vragen, fijn advies en goede support als er iets is. Echt een aanrade... Se mere

1. Børnetøjsbutik
  2. Babyudstyrsbutik

De drie zussen Wij zijn drie zussen én beste vriendinnen, ieder met onze eigen talenten die perfect samenkomen in het runnen van een business. Ondernemerschap zit in ons bloed – onze ouders waren ondernemers en wij verzonnen als kinderen al onze eigen “bedrijfjes”. Soms succesvol, soms gewoon voor de lol, maar altijd met passie. De echte vonk sloeg over toen we zelf kinderen kregen. Ineens waren we op zoek naar baby- en kinderkleding die meer was dan alleen mooi: stukken met een verhaal, gemaakt met aandacht en liefde. Tijdens een van die zoektochten keken we elkaar aan en wisten: dit willen we delen. Zo begon ons avontuur, gewoon vanuit de woonkamer in Amsterdam. Inmiddels is de voorraad verhuisd naar een grotere plek, en zijn ook onze werkzaamheden gegroeid – van pakketjes inpakken tot brand strategy, social media en het samenstellen van collecties die inspireren. Onze selectie is zorgvuldig en bewust. We kijken naar materialen, herkomst en het hele productieproces. Duurzaamheid is voor ons geen trend, maar de basis. We ontmoeten de makers, luisteren naar hun verhalen en kiezen alleen merken waar we écht in geloven. Zo bouwen we stap voor stap aan een shop vol parels voor kleine avonturiers met een grote glimlach.

Svarer typisk inden for 1 uge

46 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Manipulatieve service

3 weken moeten wachten op een gepersonaliseerde hydrofiele XL doek. Geen communicatie dat dit vertraagd zal zijn door een vakantieperiode.
Vervolgens het verkeerde item ontvangen, netjes een nieuwe toegestuurd gekregen maar ook deze helaas verkeerd.
De oplossing zou zijn, voor 25% korting een nieuwe te kunnen ontvangen.
Het product komt niet overeen met de werkelijke kleur. De Swaddle is wit met een beige kleur zoals op de site staat aangegeven maar je krijgt wit/grijs (in mijn ogen donkerblauw). Nergens staat Weergegeven dat je dit in een donkere kleur zult ontvangen, de reactie van het bedrijf was dan ook: je ziet het niet goed. Zeer manipulatieve reactie, ik bestel hier nooit weer!

23. august 2024

Ik had voor de tweeling twee pantoffels…

Ik had voor de tweeling twee pantoffels besteld
. Waarbij de verkeerde maat in de doosjes zat
. Ik heb 5 keer een mail gestuurd om te overleggen hoe ze dit wilde oplossen . Uiteindelijk geen reactie gehad . Ik heb zelf de retourkosten betaald terwijl de bestelling fout was geleverd. Ik heb nog nooit meegemaakt dat je geen fatsoenlijke oplossing aangeboden wordt en er geen reactie op de mail komt

8. april 2024
Charly's-logo

Besvarelse fra Charly's

Hi there,

Dank voor je bericht. Wat vervelend om te horen. Wij reageren altijd binnen 24 uur dus ik zou graag je email adres willen hebben om te kijken hoe dit mogelijk is want dit heb ik oprecht nog nooit meegemaakt. Ik zou graag de retourkosten op mij willen nemen en dit netjes oplossen. Wanneer je je email adres kan geven kan ik kijken hoe dit mogelijk is.

Fijne dag

Hele goede service

Hele goede service. Reageert snel op mails, netjes met een oplossing gekomen betreft een bestelling.
Erg klantvriendelijk! 100% aan te raden om iets te bestellen!

21. februar 2024

Uitmuntende klantenservice

Goede communicatie, snelle verzending en na een defect in een van de artikelen een zeer nette oplossing geboden gekregen. Super service!

12. februar 2024

Incompetent

They messed up the customs forms so the product did not arrive and then refused to refund the entire amount

1. december 2023
Charly's-logo

Besvarelse fra Charly's

Hi there, Culd you tell me your order number that I can check and try to help :)

Geweldige slofjes

Na een lange zoektocht naar slofjes voor mijn dochter, op de site van Charlys gekomen. Ik heb de slofjes van enfant besteld en wauw! Ze staan niet alleen super schattig, maar zitten goed, gaan makkelijk aan. En raad eens de eerste stapjes gaan als wonderen! In een woord dik tevreden.

5. januar 2024

Helemaal top

Helemaal top! Ze hebben fijne merken en betere prijzen van hetzelfde artikel dan op sommige andere websites. Ook snel in huis! Verpakking kan idd leuker maar laagste prijs en snel in huis vind ik nog belangrijker.

23. januar 2024

Snelle levering

Ik kreeg de bodywarmer snel geleverd. Misschien een aanrader om de artikelen iets leuker te verpakken zodat het meer een lifestyle artikel wordt.

12. januar 2024

Top klantenservice en kwaliteit

Om advies gevraagd maar dan toch een maat ontvangen die niet paste. Contact opgenomen en hele vriendelijke en professionele afhandeling. Hele snelle reactie van de klantenservice telkens. Bestelling kunnen terugsturen en 2 dagen later de wel passende varianten ontvangen. Klantenservice dus op en top, voorbeeld voor vele andere bedrijven. Super blij met de producten op zich. Bestelling was netjes verpakt en producten zijn enorm kwaliteitsvol.

14. januar 2024