Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Anmeldelser 4.365

3,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 295 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er begejstrede for produkterne og finder dem lækre og af god kvalitet. Mange sætter pris på muligheden for at prøve nye skønhedsprodukter, som de ellers ikke ville have købt, og fremhæver, at produkterne er pengene værd. Folk nyder overraskelsesmomentet hver måned og den selvforkælelse, det giver. Dog var nogle utilfredse med leveringsservicen, især efter ændringen til PostNord, hvor pakkerne ikke længere blev leveret direkte til døren. Enkelte oplevede også problemer med beskadigede produkter ved levering. Ydermere var en del kunder utilfredse med manglen på direkte kontaktmuligheder, da virksomheden primært benytter en chatbot, som nogle fandt ineffektiv, og de savnede muligheden for at tale med et menneske.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produkter. Kunderne fremhæver, at produkterne er lækre, af god... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten. Mange fremhæver, at produkterne er lækre og af god kvalitet,... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig. Nogle kunder roser hurtig levering og at pakker ankommer som... Se mere

Subscription

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med abonnementet. Mens mange forbrugere udtrykker glæde ved at... Se mere

Customer communications

Anmeldere udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

*Opdatering* Har sidenhen snakket med Goodiebox teamet og får tilsendt en ny kasse. Håber og regner med indholdet i denne omgang er fin. Deres kommunikation har været rigtig god. --- Lugtede forfæ... Se mere

Opdateret: efter en del skriv frem og tilbage og dokumentation af hvad jeg havde fået, hvad jeg ønskede at få, lykkedes det mig at modtage introgaven. Den er fin og kvaliteten som jeg forventede. E... Se mere

Er meget glad, at goodiebox har BYOB en gang i mellem, når man kan bygge sin egen boks. Alligevel var valg af varer lidt kedelig denne gang, fordi der ikke var rigtigt mange produkter som jeg normalt... Se mere

Jeg er altid spændt på at se hvad min pakke indeholder hver måned. Det er som en lille fødselsdag hvert måned. Deres produkter er hellere ikke til at klage over da det altid er fra nogle dyre-øko-bran... Se mere

1. nr. 37 af de 40 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter

Om Goodiebox Danmark

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

3,9

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Hold jer væk fra goodiebox…

Hold jer væk fra goodiebox julekalenderen.
Du får kun meget små prøver på forskellige produkter… Intet du reelt kan bruge til noget..

Spild af penge - og en skuffet modtager af kalenderen….

25. december 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Andreas, vi er virkelig kede af, at julekalenderen var en skuffelse for dig. Vores intention er altid at levere den bedste "me-time" med hjælp fra fantastiske produkter. 🤍

Din feedback om produkterne er værdsat og er blevet delt med teamet. Vi forsøger altid at forbedre vores produkter og services, så det betyder meget, at du deler dette med os. 💕

Vi vil meget gerne dykke længere ned i dette, så ræk endelig ud til Team Happiness via chatbotten eller de sociale medier, så vi kan drøfte forbedringer. ✨🔝

Julekalender

Jeg købte en googiebox julekalender til min datter. Den er virkelig ikke særlig god. Nærmest kun cremer og alt er i små størrelser, hvilket jeg havde forstået deres ting ikke ville være. Den er virkelig kedelig. Købte Matas’s sidste år og den var meget bedre. Meget mere varieret og større ting generelt. Så alt i alt en mega skuffende oplevelse.

21. december 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak fordi du deler din feedback med os. Vi er virkelig kedelige af at høre, at vores julekalender ikke levede op til dine forventninger i år, og at din datter blev skuffet. 😔

Vores mål er altid at tilbyde et mix af både selvforkælelse og makeup, men vi har fuld forståelse for, at smag og behag er forskellig, når det kommer til variation. Hvad angår størrelserne, forsøger vi at være så gennemsigtige som muligt omkring indholdet, men vi er kede af, hvis der er opstået en misforståelse omkring produkternes størrelse.

Vi leder altid efter måder at forbedre vores fremtidige kalendere på, så vi sikrer, at de føles som en stor værdi for vores medlemmer. Vi håber, at du vil give os en chance til for at overraske dig med noget, der falder mere i din smag i fremtiden! ✨

Dårlig købsoplevelse

Dårlig købsoplevelse, og desværre en ubrugelig AI chatbot der ikke kan hjælpe og som ikke engang kan viderestille til rigtig kundeservice.

18. december 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Frederik, vi beklager mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse med vores chat, det er bestemt ikke sådan en oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer. 'The Chatty One' er skabt med det formål at hjælpe med enkle spørgsmål og give Team Happiness ekstra information til medlemmernes sager. Det ser ud til, at din besked har nået Team Happiness, og at de allerede er i kontakt med dig. Vi sætter stor pris på din feedback og arbejder hele tiden på at gøre kundeoplevelsen endnu bedre. ❤️

Min første boks

Jeg har modtaget min første boks i går. Jeg er helt vild glad. Det er super flotte og spænden produkter i og jeg glæder mig til at prøve hver eneste af dem. Jeg ser frem til min næste boks og har allerede vist boksen til flere og fortalt hvor glad jeg er for at give mig selv lidt selvforkælelse hver måned. Jeg ville aldrig have købt en eneste af de produkter selv. Men nu kan jeg prøve dem og se om det er noget jeg skal købe en anden gang igen. Tak for lækker boks med lækker indhold.

12. december 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Din feedback gjorde vores dag! Tak fordi du delte din oplevelse med din første boks her hos os! 🥹 💕

Vi er så glade for, at du ser boksen som en månedlig forkælelse til dig selv, og at du prøver nye produkter, som måske ender med at blive dine foretrukne selvplejeprodukter nogensinde. Vi ser frem til at levere mere lækkert indhold til dig med dine næste bokse. 🔥

Superlækre luksusprodukter

Superlækre luksusprodukter, store besparelser, nem bestilling og hurtigt levering! Tak🤩

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🤩💛
Det betyder rigtig meget at høre, at du er glad for de lækre produkter, de gode besparelser og den nemme og hurtige levering.

Vi er super glade for at have dig med! ✨

Lækkert udvalg

Lækkert udvalg, og dejligt med BYOB 💪

29. november 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hvor er det skønt at høre! 💛

Vi er rigtig glade for, at du synes om udvalget – og ja, BYOB er bare en fantastisk måde at få præcis dét, man bedst kan lide 💪✨

Tak for din anmeldelse, og rigtig god fornøjelse med dine produkter! 💕📦

Jeg føler ikke at jeg har fået produkter for mere værdi end jeg har betalt.

Jeg har nu modtaget 4 Goodiebox-bokse, og overordnet synes jeg, at konceptet er rigtig fint. Jeg kan godt lide idéen om at prøve nye produkter, og min første boks var virkelig god, hvilket gav mig høje forventninger.

Efterfølgende bokse har dog været lidt mindre spændende for mig. Jeg har oplevet gentagelser af produkter, f.eks. at få en stor øjenskygge, neglelak og serum i 2 ud af 4 bokse. Derudover virker nogle af de angivne værdier en smule høje i forhold til produkternes reelle priser – især når der oplyses nypris for full-size produkter, men boksen indeholder rejsestørrelser.

Jeg har desværre valgt at melde mig ud, da jeg samlet set ikke føler, at jeg har fået produkter for mere end ca. 800 kr. i værdi. Jeg håber, at der fremover kommer lidt mere variation og måske mere kreative produktvalg, for konceptet er godt, det ramte bare ikke helt det niveau, jeg havde forventet.

10. december 2025

Tak for din feedback! 💌

Det er rigtig godt at høre, at du har været glad for konceptet og især din første boks. Vi arbejder altid på at skabe spændende og varierede bokse, men nogle gange kan der desværre forekomme gentagelser eller mindre variation – især når vi sørger for, at hver boks indeholder produkter med en vis minimumsværdi. 🎁

Med hensyn til værdierne: vi kommunikerer altid de priser, vi får oplyst af mærkerne, og nogle gange kan mindre størrelser give indtryk af en højere værdi. Hvis du nogensinde har spørgsmål om et specifikt produkt eller værdi, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne. 😊

Vi sætter stor pris på din ærlige vurdering, og den hjælper os med at gøre vores bokse endnu bedre i fremtiden! ✨

Slet ikke et tilbud alligevel…

Jeg hoppede i fælden med Black Friday tilbud. Troede jeg gjorde en god handel på en box. Nu 1,5 uge senere står boxen stadig til den pris, men bliver ikke markedsført som et tilbud. Så det vilde Black fridag tilbud var åbenbart slet ikke et tilbud - men derimod normalpris med et højere reklamebudget 🤥

30. november 2025

Tak for din feedback! 💌

Vores Welcome Box er altid til en rabatpris, og til Black Friday blev der naturligvis også givet denne prisfordel. 🎁✨ Det særlige ved Black Friday-tilbuddet var dog, at man kunne vælge det ekstra overraskelsesprodukt selv samt få nogle særlige produktfordele i boksen.

Vi forstår godt, at det kan virke lidt forvirrende, og vi tager din feedback til os, så vi kan gøre kommunikationen omkring tilbuddene endnu tydeligere fremover. 😊

Vedr ordre 209672 (Danmark)

Vedr. ordre 209672 (Danmark)
Jeg har bestilt 6 bokse med levering inden for 3-4 dage. Jeg har desværre kun modtaget 1 ud af 6 bokse men betalt for alle 6 bokse. Håber der er sket en fejl, men har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Jer ang. min manglende levering her 11 dage efter bestilling, men intet hørt. Håber jeg kan komme i kontakt med Jer denne vej igennem, så jeg kan få mine sidste 5 bokse leveret (som I har trukket pengene for). På nuværende tidspunkt kan jeg desværre ikke anbefale andre at handle her - virker som en bevist handling kun at sende en del af ordren og gøre det enormt besværligt at komme i kontakt med kundeservice, hvis det overhovedet findes i denne virksomhed??

Hej! 💛

Vi beklager meget, at der opstod en fejl i vores lager.😔

Jeg kan se, at du allerede er i kontakt med vores Team Happiness, og en erstatningsforsendelse er nu afsendt, så de resterende bokse er på vej til dig. 📦

Vi håber, de når frem hurtigt, og at du snart kan nyde alle dine bokse! ✨

Ideen er god

Ideen er god, og nogle produkter fine. Men efter at være blevet snydt, for deres “mystery gift” der eftersigende skulle koste 799,- hvor du får den mindste creme i verden, står jeg af. Skrev en mail for at høre, om dette kunne være rigtigt, hvilket det godt kunne. Af den grund, bliver jeg aldrig medlem igen eller anbefaler jer til nogen.

29. november 2025

Hej! 💌

Det er ærgerligt at høre, at din oplevelse med “mystery gift” ikke levede op til forventningerne. 😔

Vi samarbejder altid med seriøse mærker, og de priser, vi angiver, er de officielle fra producenten. Vi forstår dog godt, at det kan virke skuffende, hvis størrelsen på produktet ikke matcher forventningen.

Hvis der nogensinde er tvivl om et produkt eller dets pris, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne og kan forklare det nærmere. 💛

ANTAL PRODUKTER I GOODIEBOXEN

I skriver man får mellem 5 til 7 men det er jo kun velkomst pakken der er 7 i alle de andre 5 Goodiebox jeg har købt har der kun være 5 i. Så jeg håber der er lidt ekstra i boxen nu når det er Jul.

26. november 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det er korrekt, at vi lover 5–7 produkter i hver box – nogle gange bliver det 5, andre gange flere. 🎁
Vi sørger dog altid for, at værdien af produkterne lever op til minimumsværdien, så man får noget lækkert for pengene. ✨

Aldrig noget at klage over

Aldrig noget at klage over. De gøre det super godt

Hvor dejligt at høre! 💛

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med os 😊✨

Jeg har abonneret på Godiebox af flere…

Jeg har abonneret på Godiebox af flere omgange og i længere tid, og synes produkterne er lækre, der er god variation og den kommer altid til tiden :) jeg elsker konceptet!

7. december 2025

Hvor dejligt at høre! 💛

Vi er glade for, at du elsker konceptet, og at du er tilfreds med både produkterne og variationen 😊✨

God produkter som kan bruges på ferie…

God produkter som kan bruges på ferie og fint størrelse til tasker

27. november 2025

Hvor dejligt at høre! 🌸

De er perfekte til rejser og i praktisk størrelse til tasker – skønt, at du kan få glæde af dem på farten. 💛

dårlig stil ingen kontakt muligt chat…

dårlig stil ingen kontakt muligt chat siger ups fejl prøv igen senere. har opsagt to gange uden held nu er der trukken for den næste boks. mega dårlig side.

3. december 2025

Hej! 💌

Det lyder frustrerende, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores medlemmer skal have. 😔

Jeg kan desværre ikke se, at du har fået kontakt med os endnu, men vi vil meget gerne hjælpe dig med at få styr på dit abonnement. Du kan altid kontakte os via vores Chatbot på hjemmesiden eller i appen, eller sende os en besked på Instagram eller Facebook, så sørger vi for, at du får hjælp hurtigt. 💛

Vi håber, at du giver os mulighed for at løse det!

Man får lov at afprøve nye ting og få…

Man får lov at afprøve nye ting og få atvide hvordan.
Jeg kunne godt tænke mig at man kunne ønske sig spesifikke varer. Ellers er jeg godt tilfreds.

26. november 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Dejligt at høre, at du er tilfreds! 🌸

Det kunne være en sjov idé med ønskeliste for specifikke produkter – vi tager altid medlemmernes feedback med i overvejelserne. 💛

Helt vildt scammmer-agtigt og dårlig…

Helt vildt scammmer-agtigt og dårlig kundeservice, at det er så svært at finde jeres emailadresse. Få den nu listet under "kontakt os".

Skuffende, når jeres brand er så stort.

3. december 2025

Hej! 💌

Det er vi kede af at høre, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende. 😔

Jeg kan desværre ikke se, at du har kontaktet os endnu via e-mail, så vi har ikke haft mulighed for at hjælpe dig direkte. Vi vil meget gerne hjælpe, hvis der er noget, der er gået galt. Du kan altid kontakte os via vores Chatbot på hjemmesiden eller appen, eller sende os en besked på Instagram eller Facebook – så sørger vi for, at du får hjælp med det samme. 💛

Vi håber, at du giver os mulighed for at løse det!

Pengene trukket uden modtagelse af pakke!!!

Jeg bestilte d. 22/11 en julekalender, men denne er endnu ikke modtaget. Pengene er trukket fra min kontor og har forsøgt at række ud via chatbotten og pr. mail, men får en ingen svar.
Har ikke modtaget noget opdatering på, hvorvidt julekalenderen er på vej eller ej.

1. december 2025

Hej! 💌

Det er vi virkelig kede af at høre – vi kan godt forstå, at det har været frustrerende. 😔

Jeg kan se, at du har været i kontakt med vores Team Happiness, og at sagen vedrørende den mistede julekalender er blevet løst. Pengene er blevet refunderet til dig, og vi håber, det har hjulpet med at rette op på oplevelsen.

Vi undskylder mange gange for ulejligheden og takker for din tålmodighed. 💛

Kanon gode priser, hurtig levering og kvalitet i top.

Kanon gode priser, hurtig levering

9. november 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din dejlige feedback! 💛
Det betyder meget for os, at du oplever både gode priser og hurtig levering — lige præcis sådan ønsker vi, det skal være! ✨

Råb endelig ud, hvis der er noget, vi kan hjælpe med 💕