Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Anmeldelser 4.365

3,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 295 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er begejstrede for produkterne og finder dem lækre og af god kvalitet. Mange sætter pris på muligheden for at prøve nye skønhedsprodukter, som de ellers ikke ville have købt, og fremhæver, at produkterne er pengene værd. Folk nyder overraskelsesmomentet hver måned og den selvforkælelse, det giver. Dog var nogle utilfredse med leveringsservicen, især efter ændringen til PostNord, hvor pakkerne ikke længere blev leveret direkte til døren. Enkelte oplevede også problemer med beskadigede produkter ved levering. Ydermere var en del kunder utilfredse med manglen på direkte kontaktmuligheder, da virksomheden primært benytter en chatbot, som nogle fandt ineffektiv, og de savnede muligheden for at tale med et menneske.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produkterne positive. Mange roser de lækre og velduftende produkter af god kvalitet, som... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten. Mange kunder er begejstrede for de lækre... Se mere

Subscription

Kunder havde tvetydige oplevelser med abonnementet. Mange udtrykker glæde ved at modtage deres månedlige boks... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Nogle kunder oplever hurtig levering og... Se mere

Customer communications

Anmeldere udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

*Opdatering* Har sidenhen snakket med Goodiebox teamet og får tilsendt en ny kasse. Håber og regner med indholdet i denne omgang er fin. Deres kommunikation har været rigtig god. --- Lugtede forfæ... Se mere

Jeg er altid spændt på at se hvad min pakke indeholder hver måned. Det er som en lille fødselsdag hvert måned. Deres produkter er hellere ikke til at klage over da det altid er fra nogle dyre-øko-bran... Se mere

1. nr. 37 af de 40 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter

Om Goodiebox Danmark

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

3,9

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Gode kvalitets produkter til en super…

Gode kvalitets produkter til en super pris ❤️

26. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det er præcis det, vi stræber efter ❤️ Vi er så glade for at høre, at du nyder både den høje kvalitet og den gode værdi. Rigtig god fornøjelse med udpakningen, og tak for anmeldelsen!

De har mine ynglings cremer til spot…

De har mine ynglings cremer til spot pris. Hurtig levering.

25. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hvor er det dejligt at høre, at vi har dine favoritter på hylderne! 😍 Vi er superglade for, at du sætter pris på både prisen og den hurtige levering. Rigtig god fornøjelse med plejen!

Forkert boks med forkert indhold

Min sag starter med, at jeg går ind på Goodiebox shoppingside og vælger en boks, hvor man for 249,- kan vælge nogle travel size og normal size produkter. Jeg vælger først en rød boks og derefter vælger jeg møjsommeligt mine nøje udvalgte produkter trin for trin. Udover boksen vælger jeg en ansigtsmaske, og betaler til sidst via MobilPay. Jeg drømmer ikke om, at det jeg har valgt og betalt for, ikke ender op på min ordrebekræftelse. Der er tre muligheder for bokse, hvoraf den ene er blå, så det virkede ikke usædvanligt, at der på ordrebekræftelsen bliver vist en blå boks. Det viser sig jo så, at det er en helt anden boks som åbenbart ender på ordrebekræftelsen.

Da jeg pakker min boks ud, opdager jeg at jeg har modtaget en såkaldt Lucky Box, hvor alle produkter er uvilkårlige produkter, og i mit tilfælde, ikke kan bruges til noget. Jeg kontakter med det samme Goodiebox og får en chatbot, som jo ikke kan hjælpe, så jeg sender en skabelon ind til kundeservice. Den mail bliver besvaret med at jeg jo har valgt en Lucky Box, hvor meningen jo er, at man får udvalgte overraskelsesprodukter. På intet tidspunkt i købssituationen har jeg været i nærheden af en sådan boks, da det ikke er noget jeg nogensinde ville overveje, så noget er gået galt fra jeg betaler, til der bliver sendt en ordrebekræftelse på den forkerte boks.

Problemstillingen er todelt. For det første, at jeg har spildt min tid med at sidde og bestille og betaler for noget, som jeg ikke tilnærmelsesvis modtager. For det andet, at det er totalt umuligt at komme til at tale med en medarbejder når noget går ud over den sædvanlige proces.

Jeg arbejder med IT til daglig, og jeg er ikke helt idiot til at bestille varer online – dette er virkelig en meget mærkelig og frustrerende situation at stå i, især når du ikke kan komme til at tale med en medarbejder, og Goodiebox anser sagen for afsluttet, da jeg ifølge dem har fået det ordrebekræftelsen siger.

Jeg føler mig snydt og ignoreret, da jeg aner ikke om jeg har betalt for den boks jeg bestilte eller den jeg har fået. Slutresultatet er, at jeg har modtaget en, for mig, totalt ubrugelig boks, og kan vinke farvel til alle de fede produkter jeg havde glædet mig til. Produkter jeg i øvrigt ikke bare kan bestille igen.

Utrolig dårlig oplevelse!

29. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du føler, du har modtaget den forkerte boks og har spildt din tid på bestillingen. Det er bestemt ikke meningen, at vores kunder skal have det sådan – vores mål er netop at skabe glade øjeblikke med vores bokse og de lækre goodies. Vores Team Happiness har allerede svaret på din henvendelse, og de vil meget gerne hjælpe med at få opklaret hele situationen!

Vi vil gerne understrege, at vores kundeservice altid står klar til at hjælpe dig, uanset om det er via chatten på vores hjemmeside/app eller via vores sociale medier. 💌

Meget tilfreds

Har abonnement på Goodiebox og køber også deres box de har en gang imellem
Hvor man selv kan vælge de produkter man ønsker. Det er lækre produkter til gode priser.

25. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak! Det redder virkelig vores dag at læse dette. Vi sørger for at dele dine søde ord med resten af teamet. God fornøjelse med unboxing! 🚀

Det er det rene fub

Det er det rene fub, der er ikke de ting i den kasse, som man får ved tilmelding, og efterfølgende skal man betale 120 kr for AT OPSIGE DET IGEN, det er total svindel, og mange af produkterne kommer fra KINA, SÅ HOLD JER VÆK

16. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, men vi er glade for, at du skriver, så vi kan få ryddet en stor misforståelse om betalingen af vejen.

Angående gebyret på 120 kr.: Goodiebox tager aldrig betaling for at opsige et medlemskab. Det er altid gratis at melde sig ud via vores egen hjemmeside. Ud fra beløbet du nævner, lyder det til, at du har benyttet dig af en ekstern "opsigelses-service" (en tredjepartsside, der tager betaling for at afmelde abonnementer på dine vegne). Vær venligst opmærksom på, at Goodiebox ingen forbindelse har til disse tjenester, og at det ikke er os, der har modtaget pengene.

Angående boksen: Det siger sig selv, at du skulle have modtaget hele din velkomstgave! Vi indkøber produkter fra hele verden under streng kvalitetskontrol, og manglende varer er bestemt ikke standarden.

Kontakt venligst vores support-team direkte via The Chatty One eller på de sociale medier. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at bekræfte, hvem der faktisk har trukket gebyret, samt sikre os, at du får de produkter, du er blevet lovet!

Det var en ok BYOB, men der var bedre fore gange.

Er meget glad, at goodiebox har BYOB en gang i mellem, når man kan bygge sin egen boks. Alligevel var valg af varer lidt kedelig denne gang, fordi der ikke var rigtigt mange produkter som jeg normalt køber med BYOB - for mange makeup produkter og negle farve og lidt for mindre hudpleje varer, som jeg altid køber med BYOB

23. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er super glade for, at du er fan af vores BYOB-koncept! 🙌 Det er dog ærgerligt at høre, at udvalget føltes lidt kedeligt denne gang. Vi ved, hvor vigtigt det er med den helt rigtige balance mellem makeup og lækker hudpleje.

Vi tager din feedback til os og giver beskeden videre til vores team, så vi kan sørge for, at der er masser af skincare-favoritter at vælge imellem næste gang! 🧖‍♀️✨

Der mangler noget til mænd

Lillemor er glad for boksen. Jeg har bestilt den til hende hver måned.

Det kunne være rart hvis der også var en mulighed for mænd - vi vil jo også gerne passe på vores hud.

31. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi elsker den her feedback! Selvforkælelse har bestemt intet køn. 💆‍♂️ Selvom vi ikke har et månedligt abonnement til mænd endnu, så tilbyder vi af og til særlige 'one-off' bokse til mænd i vores Goodieshop. Vi håber, du kan nå at snuppe en, næste gang de er tilgængelige!

Den var fantastisk

Den var fantastisk

19. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Jane, tusind tak for din anmeldelse. Det er præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder og medlemmer skal have det! Nyd dine lækkerier. 🤩✨

Fik først ikke det produkt, jeg bestilte. Øv

Opdateret: efter en del skriv frem og tilbage og dokumentation af hvad jeg havde fået, hvad jeg ønskede at få, lykkedes det mig at modtage introgaven. Den er fin og kvaliteten som jeg forventede. Et dejligt plaster på såret og den ærgerlige oplevelse. /
Jeg købte et særligt introtilbud med en gratis gave - en øjenskyggepallette - som egentlig var årsagen til at jeg meldte mig ind. Nu har jeg så modtaget en pakke. Uden den. Og jeg er mildest talt skuffet. Øv.

Jeg har sendt nummeret på forsendelsen eller ordren til jer. Det hjalp ikke

20. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Åh nej! 💔 Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig. Det er super frustrerende at mangle sin gave, og vi er virkelig kede af, at det er sket for dig.

Vi har tjekket vores system og kan se, at du ikke har kontaktet Team Happiness angående dette endnu. Giv os endelig en chance for at rette op på det, og kontakt os via 'The Chatty One' eller på vores sociale medier. Vi sidder klar til at tjekke din ordre og sende den manglende palette afsted til dig så hurtigt som muligt. 🚀

I har mange gode produkter...

I har mange gode produkter...
Kunne godt tænke mig at pakken kom tidligere på måneden. Syntes det er sent den kommer.
Men ellers godt tilfreds👌👍🏻😊

29. november 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

June, tak for din feedback og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her! ❤️

Det kræver nogle gange lidt tålmodighed at vente på, at boksen lander, så tak fordi du har været tålmodig. Vi håber, at indholdet opvejede ventetiden denne gang. Vi arbejder hele tiden på at forbedre leveringstiden, men det er fantastisk at have kunder, der har forståelse for det og alligevel har den bedste oplevelse. 🎁

God service og rigtig fin app til at se…

God service og rigtig fin app til at se hvad hvert produkt kan. Det er altid hyggeligt at åbne en ny box hver måned.

16. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det er vi så glade for at høre! 📱 Vi lægger masser af kærlighed i vores app-indhold for at sikre, at du får mest muligt ud af hvert eneste produkt, så det betyder alverden for os, at du synes, det er brugbart. Rigtig god unboxing og tak for anmeldelsen! ✨

Fornuftige priser og ganske glimrende…

Fornuftige priser og ganske glimrende produkter.

7. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din feedback, det sætter vi virkelig stor pris på. 🙌

Vi arbejder hårdt på at skaffe gode tilbud på nogle af de mest fantastiske produkter til vores medlemmer og kunder, så det er sød musik i vores ører at høre, at det er din oplevelse! 🎶

Pålideligt firma

4. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tak for tilliden og de pæne ord! 🥹 Vi stræber altid efter at være en partner, man kan regne med, så vi er utroligt glade for din feedback. Nyd dine sager!! 🤩

bedrager folk og løber fra deres ansvar og svare ikke

Værste fusker virksomhed
1 vi kigger på produkter
Lægger 3 evt gaver i kurv
Inden vi lukker ned har de trukket penge for det vi havde i kurven , uden vi bestilte
da vi handler og har det samlet på Shop
Og det bare frækt i sig selv
Trækker uden godkendelse trods det det eneste de har svaret på
At de ikke bare kan trække 1200
Kr
Men det kan det på shop
Og der var ingen ekstra pakke med som de skrev man fik
Dem fik vi ikke??

Og den ene æske vær total ødelagt
De har de fået foto på ALT
Ignorere ser også andre oplever dette
Så de bliver meldt
Og hold jer væk
Bedrag og ikke svare det viser hvilket firma det er
Anbefaler IKKE nogle køber her
Da man bliver bedraget
Det meget dårlig stil ikke at svare på de 3 mail vi har sendt😡
De
Og så lover de man

Så kig igen
For jeg har de 3 mail s der er sendt
Dårlig undskyldning
Nu reagere i pga jeg skr og anmelder jer her
I har bedraget og I har modtaget 3 mails
Er jo ikke dum som i vil det skal se ud
Og løgn
Jeg ser de 3 mail her
Og intet svar
Nogle af de 3 gange
Der er også sendt photo
Af de ødelagte
Og den våde kasse
De kom i
Jeg tror i skal lede igen
Der kommer en mere 1 🌟
Til jer fra min kollega her på nordisk film
De har oplevet akkurat det samme
Ingen svar
Mangler varer
Så mega dårlig service
Og nej INGEN har svaret
Så vidste du nok også hvad der stod
Og kunne forklare jeres fejl
Jeg mangler 3 gaver
Jeg har fået en box der er ødelagt
Og en box vi ikke har bestilt
Og vi har jo intet bestilt
Men de træk pengene via shop
Og så var der bestilt
Så mystisk de kan
Og NEJ har intet svar fået på noget, så skr jeg nok ikke her
Og tænker jeg kan ligge foto uds på mine profiler
Så kan i gå ind og se hvor usselt det er det modtaget
Og at I først reagere næsten 2 mdr efter
Mega dårlig svar at komme med

13. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mette, vi er kede af at høre, at dette har skabt frustration hos dig, men vi er lidt forvirrede over din feedback. Det ser nemlig ud til, at Team Happiness allerede har besvaret dine e-mails og blot venter på svar fra dig.

Vi ignorerer aldrig henvendelser, og vi trækker bestemt ikke penge uden en godkendt ordre. Svar venligst på den korrespondance, du allerede har med os, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning!

Besvarelse efter opdatering af anmeldelse d. 15. januar 2026:
Hej Mette

Vi har ledt overalt efter de henvendelser, som du nævner at have sendt os, og med de informationer vi har, har vi desværre ikke kunne finde flere end dem, vi allerede har svaret på.

Vi afventer din besvarelse, og vil super gerne hjælpe med at tage et kig nærmere på sagen - vi ønsker bestemt ikke at skabe denne slags frustration hos nogen, og vi håber, at vi sammen kan finde en løsning til dig på mail, hvor vi kan behandle situationen.

Vi vil ikke længere besvare denne Trustpilot anmeldelse, og vil heller ikke besvare fremtidige anmeldelser fra din bruger, før vi er kommet i direkte kontakt med dig.

Vi har senest sendt dig en mail den 14. januar 2026.
Vi håber meget, at høre fra dig der ❤️

1. januar 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tak fordi du deler din oplevelse med os her! Vi er super glade for, at dine lækkerier nåede hurtigt frem til dig. 🎁🚚 God fornøjelse med de nye produkter! 💖

Nogle rigtig gode produkter

Nogle rigtig gode produkter

30. december 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er simpelthen så glade for at høre, at du nyder dine lækkerier. 🤩💖

Vi arbejder hårdt på at udvælge produkter af høj kvalitet, så det redder vores dag, hver gang vi får positiv feedback fra vores medlemmer og kunder! 💯

Gode produkter, besværlig kundeservice

Er glad for produkterne, og stadig medlem, men deres kundeservice trænger desværre til en forbedring.

Blev trukket for en The Classic One d. 30/12, og har i den sammenhæng ændret til The Cute One fra 01/02.

Når jeg kigger på appen ligner det at det er den forkerte der er bestilt nu, og jeg kan ikke få hverken svar gennem chat, messenger, eller på mail. Og det er altså d. 06/01 i dag 😥

Ville ønske man stadig kunne ringe ind 😮‍💨

30. december 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din feedback og fordi du er et loyalt medlem! 🥰

Vi er rigtig glade for, at vi kunne fange dig privat og få styr på dit medlemskab. Vi beklager mange gange den forsinkede svartid, juletiden har været meget travlere end forventet, og vi arbejder hårdt på at vende tilbage til vores sædvanlige hurtige service! 🏃‍♀️

Vi er glade for, at der nu er helt styr på din næste boks, og hvis du nogensinde har brug for andet, er vi altid klar til at hjælpe. 💖

Hudpleje

Gode og spændende produkter

2. marts 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er begejstrede for at høre, at du elsker vores hudplejeprodukter. 🤩 Vores mål er at gøre vores medlemmer og kunder tilfredse og begejstrede for deres selvforkælelsestid, så vi er glade, når det lykkes. 🙌 ❤️

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os her, det er virkelig værdsat! ☺️

Den største skuffelse

Jeg er så skuffet over jeres julekalender i år. Den er virkelig ikke pengene værd. Har haft en pause fra Goodiebox og ville i år bestille kalenderen og i det nye år starte på boksene igen. Men jeg må sige at efter denne skuffelse af små usigelige pakker så er det et farvel herfra 👎

28. december 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det gør os triste at høre, at vores julekalender ikke levede op til dine forventninger. 😔 Vores mål er altid at give den ultimative "me-time"-oplevelse, og vi er virkelig kede af, at vi skuffede dig denne gang, men vi vil meget gerne forsøge at få dig på andre tanker omkring dit abonnement. 🎁

Din feedback om produkternes værdi og størrelse er meget vigtig for os og er allerede blevet delt med teamet. Vi forsøger altid at forbedre os, så det hjælper os virkelig meget, at du deler dine tanker med os. 🙏

Ræk endelig ud til Team Happiness via chatbotten eller de sociale medier, så vi kan dykke længere ned i dette sammen med dig og finde en måde, hvorpå vi kan få dig til at blive hos os og fortsætte med at modtage fantastiske lækkerier i vores bokse!