*Opdatering* Har sidenhen snakket med Goodiebox teamet og får tilsendt en ny kasse. Håber og regner med indholdet i denne omgang er fin. Deres kommunikation har været rigtig god. --- Lugtede forfæ... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har netop modtaget min første gaveæske fra jer og set meget frem til produkter og gave. Men gaven (en natcreme fra Skøn Skincare) mangler i æsken. Den eneste måde min kan kommunikere med jer, er gennem en chatbot, da I hverken har telefon eller mail. Chatbotten fungerer ikke, men den går hele tiden ud af den kontaktformular, jeg forsøger at udfylde, når jeg vil uploade et billede, som den beder om. Jeg er meget interesseret i velkomstgaven, så jeg håber at nå igennem til jer her.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Absolut håbløs kundeservice med 'for præparerede' besvarelser. Bliver som kunde kastet rundt mellem PostNords Chat robot og Goodiebox Chatrobot og en enslydende mail fra jer 'Goodiebox', hvor der ovenikøbet står, at man ikke skal kontakte jer mere, da I har arbejdsbyrde. Jeg har betalt for Nov. -25 pakken og den har nu befundet sig ved PostNord siden den 04. november. I skrivende stund, siden den 11 Nov (9 dage), på Køges pakke sorterings lager !? Jeg ønsker min betaling refunderet....hvilket så også er håbløst at kommunikere med jeres CHAT ROBOT om. Det burde kunne gå smidigere, end som så. Hilsen Linda

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Chat botten fungerer overhovedet ikke og man kan ikke henvende sig til en personlig kundeservice! Chatbotten nægtede at give mig en mail til personlig kundeservice selvom den konstant gav mig “muligheder” der ikke passede til mit problem. Er det ikke lovpligtigt at en virksomhed skal sikre at det er let for forbrugeren at komme i kontakt med en virksomhed? Det kigger jeg nærmere på..
Svar til Jeres respons; Chatbotten fungerer i så fald ikke efter hensigten for det var ikke hvad der skete! Da den konstant svarede i øst når jeg spurgte og forklarede i vest og jeg bad den give mig mulighed for personlig kundeservice bad den mig have tillid til at den kunne hjælpe mig. Så useriøst. Jeg har svaret på anmodning om oplysninger.
Tilføjelse efter modtagelse af mail: Også denne besked lyder som noget der er genereret af en robot og I slutter af med at spørge om jeg har prøvet jeres chatbot for eller vil I anbefale at jeg gør det. Seriøst?
Det er respektløst at spilde folks tid med hjerteemojis og robotsnak.
I har pligt til at sikre at fx kontaktoplysninger er nemme at finde! Tjek Forbrugerombudsmanden - oplysningspligt.
En chatbot kan være supplement. Ikke erstatning. Få styr på reglerne.
Tilføjelse til sidste svar:
Du vedhæfter beskeden men glemte følgende; P.S. Har du allerede prøvet vores chatbot "The Chatty One" af? Den er klar til at hjælpe dig når som helst, hvis du har flere spørgsmål. Prøv det endelig af 🙌
Når du skriver sådan, føles det ikke særligt personligt!
Hvis I gerne vil løse sagen så svar konkret og direkte på hvad jeg skriver! Forhold jer venligst til:
Er I bekendt med at I har pligt til at sikre at jeres direkte kontaktoplysninger såsom en mailadresse SKAL fremgå og være let at finde på jeres website?
Og hvorfor kan jeg ikke finde det?
Jeg vil ikke høre at I har en chatbot for det er irrelevant.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Goodiebox har trukket pengene på min konto men aldrig sendt noget. De ignorer mails om refundering.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Aldrig nogensinde har jeg oplevet såååå dårlig en service.
Jeg bestilte en intro boks , fordi jeg havde hørt godt om dem, det gjorde jeg sammen med min veninde.
Min veninde fik ordre bekræftelse, og en besked 3.5 dag efter at pakken var sendt, dagen efter igen fik hun besked at pakken ville blive leveret til pakkeshop dagen efter. Altså tirsdag d. 11 november.
Og vi bestiller den 3 november.
Helt fair når der har været weekend.
Men jeg har hverken fået ordrebekræftelse, besked på pakken et afsendt, eller kan afhentes.
Min veninde og jeg bestille samme dag samme tidspunkt. Og bor 4 Min fra hinanden. Og jeg har stadig i dag d. 11.11 ikke modtaget noget som helst.
Når man vil i kontakt med kundeservice får du den dummeste chat robot jeg nogensinde har oplevet. Når man beder den videre stille mig så jeg kan skrive til en medarbejder skriver den gudhjælpene at den er klogere end man regner med og et menneske. WHaaat. !
Jeg har skrevet til kundeservice som intet har hørt fra.
post nord venter stadig på pakken og kan kun se at der er hentet fragt nummer. Og har med min tilladelse kontaktet firmaet men uden held heller. Og har nu givet firmaet 3 dage til at få leveret pakken til dem ellers udløber deres fragt mærke og produktet vil ryge tilbage til dem når det er sendt pgs mærket er udløbet.
Det her må simpelthen være verdens største svindel firma til dato jeg har mødt. Men pengene skal de nok får trukket hurtigere end du kan synke dit spyt...
Jeg afmelder nu mit medlemskab før jeg overhovedet har modtaget noget fra dem..
Og nå ja de beder dig hente deres app den virker så kun 2/10 gange.... !!!!!

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
jeg modtog min velkomstbox i oktober. Desværre var mascaraen helt tør. Har prøvet at kommunikere med chat bot, men det fungerede ikke , den forstod intet. Da jeg skrev at det var den seneste box kom den frem med den box der er på vej. Tidligere kunne man ringe eller sende en mail med ens problem, der kunne man da få hjælp. Det fungerer bare ikke med sådan en chatbot.
Vil lige tilføje at jeg idag 18.11.25 har fået en besked på at de sender en erstatningsvare for det ødelagte produkt jeg fik. Syntes de skal overveje meget kraftigt at gå fra den chatbot de har, da den ikke kan hjælpe en videre med ens problem .

Jeg har bestilt siden 31.10.2025
Jeg har ikke taget dem endnu

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Jeg er SÅ skuffet over at jeg ikek har modtaget min velkomsgave som faktsik var årsag til min oprettelse. Og så kan man ikke ringe til jer og få en forklaring. Skriver til jerws facebook chat hvor jeg får en besked om at I ikke kan svare. Sender mig i samme besked et link som ikke fungerer til hvor jeg så kan kontakte jer. Prø wr herefter igennem appen at skrive med jerea robot og udfylder en formular. Den kan så ikke sendes da I skriver at keg ikke har vedhæftet billede. Jeg HAR vedhæftet billede! Jeg er rasende over at I har snydt mig for velkomsgaven. Og er rasende over at I ikke kan kontaktes. Og drop jeres undskyldninger med at I har chatbox for at kunne besvare hurtigere. Man SKAL kunne ringe og være i dialog med er menneske.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Forstår ikke folk har så svært ved at få hjælp af kundeservice. Chatbotten fik en række spørgsmål som jeg ikke følte jeg fik rigtig svar på og så kunne jeg nemt klikke mig videre og inden for 2 dage fik jeg svar på email af en rigtig person. Så fint! hvis man vil have billige produkter kan man ikke forvente at de har ansat en masse personer til at svare på spørgsmål som botten kan.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Jeg ELSKER BYO- boksen, det er for vildt at man kan få Sine yndlingsprodukter på én gang

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Produkterne er af god kvalitet. Man får meget for pengene. Dejligt at prøve nye produkter .
Der er dog en del gentagelser i pakken som Hår håndklæder, ansigtsbørster,masker.
Måske komme lidt mere makeup i istedet.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Det er bare gode produkter lækkert indpakning glæder mig til næste pakke

Besvarelse fra Goodiebox Danmark
Altid lækre produkter jeg for fra jer 🤩 elsker og modtage den hver måned 🥳