Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Anmeldelser 4.365

3,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 286 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er begejstrede for produkterne og deres gode kvalitet, og mange sætter pris på muligheden for at prøve nye ting. Folk fremhæver, at produkterne ofte er pengene værd og giver en følelse af selvforkælelse. Dog var nogle utilfredse med leveringsservicen, især efter ændringer til PostNord, og oplevede forsinkelser eller manglende levering. En del anmeldere var også frustrerede over vanskelighederne ved at komme i kontakt med kundeservice, da de kun kunne bruge en chatbot, som ikke altid fungerede optimalt.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produkterne positive. Mange roser de lækre og velduftende produkter af god kvalitet, som... Se mere

Quality

Anmeldere fremhæver positive aspekter af kvaliteten. Mange kunder er begejstrede for de lækre... Se mere

Subscription

Kunder havde tvetydige oplevelser med abonnementet. Mange udtrykker glæde ved at modtage deres månedlige boks... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Nogle kunder oplever hurtig levering og... Se mere

Customer communications

Anmeldere udtrykker stor frustration over vanskelighederne ved at komme i kontakt med virksomheden. Mange... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

*Opdatering* Har sidenhen snakket med Goodiebox teamet og får tilsendt en ny kasse. Håber og regner med indholdet i denne omgang er fin. Deres kommunikation har været rigtig god. --- Lugtede forfæ... Se mere

Opdateret: efter en del skriv frem og tilbage og dokumentation af hvad jeg havde fået, hvad jeg ønskede at få, lykkedes det mig at modtage introgaven. Den er fin og kvaliteten som jeg forventede. E... Se mere

Er meget glad, at goodiebox har BYOB en gang i mellem, når man kan bygge sin egen boks. Alligevel var valg af varer lidt kedelig denne gang, fordi der ikke var rigtigt mange produkter som jeg normalt... Se mere

Jeg er altid spændt på at se hvad min pakke indeholder hver måned. Det er som en lille fødselsdag hvert måned. Deres produkter er hellere ikke til at klage over da det altid er fra nogle dyre-øko-bran... Se mere

1. nr. 36 af de 40 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter

Om Goodiebox Danmark

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

3,9

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Lækker boks med spændende brugbare ting…

Lækker boks med spændende brugbare ting lækkert med selvforkælelse

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Der er intet bedre end en omgang velfortjent "mig-tid"! 🧘‍♀️✨ Vi er begejstrede for, at du fandt produkterne både spændende og brugbare. At skabe det perfekte øjeblik til selvforkælelse er vores absolutte yndlingsmission, og vi er så glade for, at du nyder de godter, vi har udvalgt til dig. Rigtig god fornøjelse med din forkælelse! 🌸

Fantastisk oplevelse

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er så utroligt glade for at høre, at din oplevelse hos os har været helt fantastisk. At bringe lidt ekstra glæde ind i din hverdag er præcis det, vi stræber efter. Tusind tak fordi du er en så skøn del af vores community! 💗

Goodiebox jippie yea

Goa produkter min kone blev riktigt glad 😀

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Jippie yea! Vi er så glade for at høre, at din kone blev rigtig glad for produkterne. Der er intet bedre end at være den, der overleverer en boks fyldt med glæde og overraskelser 🎁

Tusind tak fordi du valgte os til hendes forkælelsesstunder. Vi vil gøre vores bedste for, at den næste oplevelse bliver til fulde 5 stjerner for jer begge 🔝

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din ærlige feedback! 🙏 Vi er glade for, at du synes om produkterne, men vi er trætte af at høre, at du har oplevet for mange gentagelser på det seneste. Vores mål er at gøre hver boks spændende og unik, så det er helt sikkert noget, vi gerne vil kigge nærmere på. Vi rækker ud til dig direkte for at høre mere, så vi kan sikre os, at din skønhedsprofil er sat rigtigt op til at give dig den bedste variation ♥️

Blev helt glad i låget

Blev helt glad i låget. Kassen var fuld af gode produkter som straks blev taget i brug. Skønt.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hvor er det bare skønt at høre, at du blev helt glad i låget af din boks! 🌸 Det er præcis den følelse, vi håber på at give, når kassen åbnes. Vi er super glade for, at produkterne faldt i så god jord, at de kom i brug med det samme. Rigtig god fornøjelse med dine nye yndlingsprodukter! ✨

Fin boks

Fin boks, spændende med produkter man normalt ikke selv ville købe.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for de fine ord! 🌸 Det er lige præcis det, vi elsker; at give muligheden for at gå på opdagelse i produkter, man ikke nødvendigvis selv ville have fundet. Det er ofte sådan, man finder sine nye favoritter! ✨ Rigtig god fornøjelse med at få dem testet igennem.

God produkter

God produkter

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os utrolig meget at høre, at du er glad for produkterne. Det er lige præcis det, vi arbejder for! Rigtig god fornøjelse med dem. ✨

...........

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Det glæder os meget at se, at du er glad for din oplevelse hos os.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din feedback! 🤩 Hvor er det dejligt at høre, at du fandt indholdet spændende. Det er lige præcis det, vi håber på! Vi glæder os til at overraske dig igen næste gang.

Fine produkter

Fine produkter

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for de fine ord! 🌸 Det glæder os utrolig meget at høre, at du er glad for produkterne i kassen. Rigtig god fornøjelse med dem! ✨

Et ok mix men håber at der kommer flere…

Et ok mix men håber at der kommer flere plejeprodukter som øjencreme, masker og ikke kun creme og serum. Man skal jo nå at bruge det. Og lidt mere makeup - foundation, pudder, læbestift, øjenbrynet mm. Dejligt at der også var et hårprodukt - også gerne flere hårprodukter. Ser frem til de næste bokse om der er mere af ovenstående.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din ærlige og detaljerede feedback! 🌸

Vi forsøger altid at finde den bedste balance og sammensætte et godt mix af produkter både i den enkelte boks og på tværs af månederne. Da alle vores medlemmer har hver deres personlige præferencer, er det altid en spændende udfordring at ramme plet hos alle hver gang! ✨

Hvis du savner endnu mere makeup, har vi faktisk en specifik makeup-tillægsboks, The Crush One, der udkommer hvert kvartal og udelukkende fokuserer på de kategorier. Vi har noteret os dine ønsker, og vi håber meget, at din næste boks vil overraske dig positivt. 📦💖

Virkelig nogle skønne ting- men træls…

Virkelig nogle skønne ting- men træls at man så bliver bombarderet med beskeder, ekstra boxe etc hele tiden. Jeg kan ikke nå at bruge alle tingene på et par dage- så hold lige lidt igen.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din feedback og de pæne ord om vores produkter! 🌸

Det glæder os, at du synes tingene i kassen er skønne. Vi kan dog godt forstå, at det kan føles som meget, hvis beskederne og de ekstra tilbud lander lidt for ofte i din indbakke. Vi sender dem for at sikre, at ingen går glip af de gode deals, men vi ved også, at balancen er vigtig. ✨

Du kan altid justere dine præferencer for nyhedsbreve nederst i vores mails, hvis du ønsker færre opdateringer. Vi håber, at du finder et tempo, der passer dig, så du kan nå at nyde alle dine nye goodies i dit eget tempo! 📦💖

Super lækkert i en smuk box

Super lækkert i en smuk box

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hvor er det dejligt at høre! 🤩 Mange tak for de pæne ord. Vi er super glade for, at du synes om både boksen og de lækre sager indeni. Vi glæder os til at overraske dig igen næste gang!

Har været god 😃

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din anmeldelse! 🌸 Det er vi simpelthen så glade for at høre. Vi håber, at du får masser af glæde ud af produkterne! ✨

Det er bare lækre produkter

Det er bare lækre produkter, og man glæder sig hver måned til sin goodiebox

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fine ord! 🌸 Det gør os helt utrolig glade at høre, at du ser frem til din boks hver måned, det er lige præcis den glæde og selvforkælelse, vi ønsker at sende afsted til dig. Rigtig god fornøjelse med alle dine lækre produkter!

Det er god nok

Det er god nok

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din anmeldelse! 🌸

Vi er glade for at høre din feedback. Vi arbejder hele tiden på at udvikle vores koncepter og indhold, så vi kan give vores medlemmer den bedst mulige oplevelse hver eneste gang. ✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din vurdering med os. Vi ønsker dig en rigtig god dag! 📦

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌸 Det gør os utrolig glade at høre, at du altid er tilfreds med produkterne i vores bokse. Det er lige præcis det, vi stræber efter!

Dårlig oplevelse ang. levering og penge retur

**Rettelse**
Er efterfølgende blevet kontaktet af Goodiebox teamet, som har hjulpet mig med nedenstående problem. Jeg har modtaget goodieboxen på den korrekte adresse uden ydeligere betaling. Produkterne var som altid rigtig lækre😊

Da jeg tilmeldte mig Goodiebox igen efter et par års pause, sørgede jeg samtidig for at opdatere min adresse. Desværre blev ændringen af en eller anden grund ikke registreret, og min Goodiebox blev derfor sendt til en forkert adresse.
Det er frustrerende, at svartiden på henvendelser er forholdsvis lang, og endnu mere ærgerligt, at jeg nu enten skal betale for at få pakken returneret eller over 100 kr. for at få den gensendt til den korrekte adresse.
Det oplever jeg som en utilfredsstillende service. Jeg har derfor valgt at afmelde mit abonnement igen, da jeg ikke ønsker at risikere yderligere ekstraomkostninger. Det er virkelig ærgerligt, da jeg ellers havde glædet mig til igen at modtage deres lækre produkter.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse og for de 4 stjerner! 🫶

Vi er virkelig glade for, at vi kunne vende din oplevelse og sikre, at du modtog dine lækre produkter uden ekstra omkostninger. Vi er kede af den oprindelige frustration med adressen og ventetiden; din feedback hjælper os med at forbedre både vores svartid og vores systemer ⏲️💖

Vi har fuld forståelse for din beslutning om at holde en pause, men vid at vores dør altid står åben, når du igen er klar til mere selvforkælelse. Rigtig god fornøjelse med produkterne! 🧖‍♀️

De er umulige at kontakte

De er umulige at kontakte. Giver ikke penge retur, på trods af at de har modtaget boxen for 1 mdr siden. Kommer aldrig til at købe noget der igen.

17. april 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din frustration, da vi altid ønsker at hjælpe vores medlemmer hurtigst muligt. 🌸

Vi kan dog se i vores system, at vi besvarede din henvendelse d. 19. marts (under et døgn efter du kontaktede os) med et løsningsforslag angående din refundering. Vi har desværre ikke modtaget et svar fra dig endnu, hvilket er årsagen til, at sagen ikke er afsluttet. ✨

Vi har netop sendt dig en opfølgende mail, så vi kan få løst dette med det samme. Tjek meget gerne dit spamfilter, hvis du ikke kan se den i din indbakke. 📦

Ingen mulighed for kontakt

For nogle år siden var det faste dage hvor man modtog sin Goodiebox, man kunne ringe til dem, hvis noget gik galt og de svarede meget hurtigt på ens henvendelser. Nu er det ustabil levering, de har fjernet muligheden for at kontakte dem telefonisk, og ens skriftlige henvendelser bliver sjældent besvaret. Jeg har skrevet og skrevet til dem, men de svarer ikke. Nogle af boksene er fine nok, men det skaber utryghed at man ikke kan få kontakt til dem, hvis noget går galt. Tonen på deres respons er total uafstemt og overdrevet proaktivt selvom man klager, og det virker total kunstigt. Goodiebox har desværre ændret sig drastigt hvad angår deres kundeservice og hjælp, og det er kun i den dårlige retning desværre. Af den grund tænker jeg snart at afmelde mit abonnement.

17. april 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er oprigtigt ked af at høre, at du har det sådan, da det aldrig er vores hensigt at virke "kunstige" eller utilgængelige. 😔 Vi vil meget gerne kigge nærmere på dine specifikke henvendelser, men da vi ikke har din e-mailadresse, kan vi desværre ikke spore vores tidligere korrespondance med dig. Vi har anmodet om den via Trustpilot, så vi håber, at vi modtager den snart, så vi kan undersøge sagen nærmere!

Selvom vi ikke længere tilbyder telefonsupport, er vores Team Happiness i højeste grad aktive og hjælper hver dag vores medlemmer via Live Chat, "the Chatty One" og chats på de sociale medier. Vi stræber altid efter en venlig tone, men vi hører, hvad du siger – det skal føles ægte.

Hvad angår levering, arbejder vi hårdt på at forbedre processen, selvom vi ofte er afhængige af eksterne fragtfirmaer i de sidste led. Kontakt os endelig, så et rigtigt menneske kan hjælpe dig direkte, eller del din e-mailadresse med os, så Team Happiness kan række ud til dig! 💌