Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Anmeldelser

4.505

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 364 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fortæller, at de glæder sig enormt meget til at modtage deres månedlige æsker med masser af lækre skønhedsprodukter og rigtig god selvforkælelse. Mange peger på, at det er en rigtig god og spændende måde at prøve helt nye mærker på, og de roser både de fine æsker samt den praktiske vejledning. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringstiderne, da de oplevede lange ventetider og forsinkelser på de pakker, de havde bestilt hjem. Derudover nævnte en del personer, at de modtog uønskede gentagelser af de samme varer eller oplevede irriterende tekniske fejl med appen.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med product, og forbrugere fremhæver de lækre, varierede produkter... Se mere

Quality

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kvaliteten af de lækre og varierede produkter, som ofte lever op til... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af leveringstjenesten med både hurtige forsendelser og forsinkelser.... Se mere

Subscription

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med subscription, hvor mange udtrykker stor glæde for deres... Se mere

User experience

Anmeldere nævner tvetydig feedback om brugen af platformen, hvor forbrugere roser de lækre produkter og de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl... Se mere

Opdateret: efter en del skriv frem og tilbage og dokumentation af hvad jeg havde fået, hvad jeg ønskede at få, lykkedes det mig at modtage introgaven. Den er fin og kvaliteten som jeg forventede. E... Se mere

Fin æske, ny kunde, fin service at en palet var gået i stykker fik så tilsendt surprice men det var dublikat af et produkt der allerede var i kassen. Kunne være super man lige kunne give besked på om... Se mere

Det er nogle lækre produkter, der nok vil gøre de fleste henrykte, men jeg mangler muligheden for at anføre at jeg er meget lys og at jeg har brug for produkter til tør hud.

1. nr. 31 af de 37 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter

Om Goodiebox Danmark

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(4.505)

Gode produkter til en god pris.

Gode produkter til en god pris.

10. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hvor er det dejligt at høre! At samle skønne produkter til en god pris er altid vores største mål. ✨

Tusind tak fordi du deler din oplevelse, og rigtig god fornøjelse med at afprøve de forskellige produkter! 💎

Lekkre produkter

Nemt og hurtigt

10. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Nemt og hurtigt – præcis som det skal være! 🥳✨ Det skal altid føles smidigt og dejligt at modtage sin box.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, og rigtig god fornøjelse med dine produkter! 💖💎

VÆRSTE EVER!!!

Modtog aldrig min goodie box. 200,- ud i luften, og det eneste du kan, er at chatte med en robot, som er dummere end pap!🤦🏻‍♀️ INGEN ANBEFALING HERFRA! Trods jeg brugte dem for år tilbage, men nu sejler det hele for dem da😑

15. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er utroligt kede af at høre dette, og vi forstår fuldt ud din frustration – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have.

Vi vil meget gerne rette op på det med det samme! Vi har kontaktet dig direkte via e-mail for at løse sagen for dig med det samme. Tjek venligst din indbakke, så vi kan få styr på det for dig! 💖✨

Boksen 5 stjerner levering med Postnord 1

Boksen 5 stjerner levering med Postnord 1, jeg har i mange år, nydt at hente min goodiebox på dørmåtten, DAO virkede hver gang, 2 ud af 3 leveret bokse med Postnord har jeg måttet hente i en pakkeshop, og jeg har meldt mig til Flexmodtager i Postnord appen, jeg har også tjekket at jeg stadig er tilmeldt. Nu har jeg taget konsekvensen og har desværre måtte opsige mine 2 abonnementer, da jeg blir frustrerende over at skulle hen til en pakkeshop og stå i kø.
Opdatering DAO vil fremover levere hjemmeleveringer, så jeg ændre mine stjerner til 5 ☺️

14. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for de 5 stjerner til vores bokse! ⭐️ Vi er dog utroligt kede af at høre, at leveringsproblemerne har ødelagt din samlede oplevelse hos os. Det bør altid være en gnidningsfri og glædelig oplevelse at modtage sin boks, så vi forstår til fulde din frustration. ✨

Vi sætter stor pris på feedback fra vores medlemmer og arbejder hele tiden på at tilbyde den bedst mulige service.
Vi har kontaktet dig direkte, så husk endelig at holde øje med din indbakke 💖

Det er bare lækre produkter og en vild…

Det er bare lækre produkter og en vild hyggelig og brugbar app

8. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det gør os bare så fantastisk glade at læse! ✨ Vi lægger utroligt meget kærlighed i at skabe en hyggelig og inspirerende oplevelse i appen, og i at håndplukke de allerbedste skønhedsperler til dig.

Tusind tak for de skønne ord – vi glæder os til at fortsætte med at forkæle dig i appen og i dine næste bokse! 💎

Fint men for dyrt

Fint men for dyrt

12. maj 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak, fordi du deler din ærlige feedback med os! Vi er glade for at høre, at du synes godt om indholdet, men vi har fuld forståelse for, at værdi for pengene er afgørende. Vores mål er altid at levere en boks fyldt med luksusprodukter, der langt overstiger abonnementsprisen. Vi tager din feedback til os, mens vi løbende arbejder på at sikre, at hver eneste boks føles som et fantastisk kup og en forkælelse, du elsker at modtage. 💖✨

Er lidt skuffet over mærkerne

Er lidt skuffet over mærkerne, da de alle er ukendte,

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak, fordi du deler din ærlige feedback med os!
Vores mission er at præsentere dig for skjulte skønhedsperler, nichebrands og nye favoritter med fokus på fantastiske ingredienser og høj kvalitet – produkter, du måske ikke ellers ville være stødt på. Vi tilstræber altid en god blanding, der er spændende at prøve! Vi håber, du vil give produkterne chancen for at overraske dig med deres resultater, og vi sætter stor pris på din feedback, mens vi løbende arbejder på at sammensætte vores bokse. 💖✨

Lækre prudukter kan anbefales især hvis…

Lækre prudukter kan anbefales især hvis man som jeg ikke har skiftet prudukter i mange år 🥰

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det er bare så skønt at høre! 🥰 Det kan godt være lidt af et spring at bryde en mangeårig rutine, men vi er simpelthen så utrolig glade for, at vores lækre produkter har givet dig en fantastisk og forfriskende oplevelse.

Tusind tak for din varme anbefaling og fordi du lader os bringe lidt ny, spændende hverdagslyx ind på badeværelset. Rigtig god fornøjelse med din opdaterede selvforkælelse! 💖💎

God første gangs indryk af boksen

God første gangs indryk af boksen

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi er utrolig glade for at høre, at din allerførste oplevelse med vores box har været en succes. Vi håber, at produkterne vil bringe dig masser af skønne og velfortjente forkælelsesstunder, og vi glæder os helt vildt til at overraske dig med endnu flere spændende sager i fremtiden! 💖

Pakke forsvundet i posten og Goodiebox reagere ikke

Min Goodiebox blev afsendt fra jer 2 juli
10 juli meddeler Postnord at de har modtaget en pakkelabel uden pakke og jeg derfor skal kontakte Goodiebox . Nu har jeg prøvet i tre dage via e-mail, i dag via Facebook ,
To dage via Chatbot ..
to gange via tlf

Jeg får ingen respons

Min box er betalt . Jeg modtager den bare ikke og kundeservice svarer ikke

16. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi beklager den utroligt frustrerende situation! Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores medlemmer.

Vi vil gerne undersøge sagen og sørge for, at du får tilsendt en ny boks med det samme. Vi har kontaktet dig direkte for at kunne håndtere dette. Tjek venligst din indbakke, så vi kan løse sagen for dig med det samme! 💖

Skønt at være tilbage og dejligt med…

Skønt at være tilbage og dejligt med nye spændende produkter.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Velkommen tilbage! 🥳✨ Vi er begejstrede for at have dig tilbage hos os, og vi bliver så glade for at høre, at dit gensyn har budt på spændende nye skønhedsskatte. Tusind tak for den dejlige feedback – vi glæder os til at forkæle dig med mange flere skønne overraskelser. 💖💎

Leverings tid

Er det kun mine boxe der tager en krig at blive leveret ? I dag er det d.14/7 og der er nu gået 13 dage siden mail med at nu blev min box gjort klar til afsendelse men der står den stadig, det er godt nok kun min 2 box men tvivler jeg hænger på hvis det ikke bliver bedre 🫤

14. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi beklager meget, at din pakke er så længe undervejs! Det er helt forståeligt, at du synes, det er frustrerende; at vente i 13 dage uden opdateringer er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har sendt dig en e-mail, så tjek venligst din indbakke, så vi kan få løst sagen for dig med det samme! 💖

Hurtig levering og spændende produkter

Hurtig levering og spændende produkter

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det glæder os helt vildt at høre, at du er glad for både vores levering og indholdet i din box. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din fine feedback, og vi glæder os til at sende mange flere spændende overraskelser din vej! 💖💎

Jeg elsker mine månedlige overraskelser…

Jeg elsker mine månedlige overraskelser og gode spændende produkter

13. juli 2025

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det varmer hele vores hjerte at høre, hvor glad du er for dine bokse og spændingen ved at gå på opdagelse i indholdet. Tusind tak for din skønne feedback, og vi glæder os til at fylde dit år med mange flere fantastiske overraskelser! 🥳✨

Lækker Goodiebox til billige penge

Lækker Goodiebox til billige penge. Lækker indpakning og gode produkter

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det glæder os helt vildt at høre, at du er så glad for både det visuelle og indholdet i din box. Tusind tak for din dejlige feedback 💖✨

Super go og nem at bruge

Super go og nem at bruge

12. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det glæder os helt vildt at høre, at du har så god og ukompliceret en oplevelse med os. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din søde feedback 💖💎

Noget for alle

Vi er tre kvinder i husstanden, så alle produkter bliver brugt..

1. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Med tre kvinder i husstanden må det at dele boksen gøre hver eneste udpakning til en sjov, fælles stund med selvforkælelse. Vi er så glade for at høre, at hele indholdet bliver brugt. Tak fordi I delte dette skønne indblik i jeres rutine – vi ønsker jer alle tre masser af sjov, når I skal teste de næste overraskelser sammen! 💖💎

Gode produkter

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det glæder os helt vildt at høre, at du er glad for produkterne i din box. Tusind tak for din positive feedback, og vi glæder os til at forkæle dig med mange flere skønne overraskelser fremover! 💖💎

Der er 2 produkter som er ekstra gode.

Der er 2 produkter som er ekstra gode.

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det er lige præcis den følelse af at finde nye personlige favoritter, vi ønsker at give dig. Vi håber, at resten af indholdet også giver dig en skøn stund med selvforkælelse, og vi glæder os til at overraske dig igen i næste måned! 😍✨