Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Anmeldelser

4.505

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 364 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fortæller, at de glæder sig enormt meget til at modtage deres månedlige æsker med masser af lækre skønhedsprodukter og rigtig god selvforkælelse. Mange peger på, at det er en rigtig god og spændende måde at prøve helt nye mærker på, og de roser både de fine æsker samt den praktiske vejledning. Nogle anmeldere var ikke glade for leveringstiderne, da de oplevede lange ventetider og forsinkelser på de pakker, de havde bestilt hjem. Derudover nævnte en del personer, at de modtog uønskede gentagelser af de samme varer eller oplevede irriterende tekniske fejl med appen.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med product, og forbrugere fremhæver de lækre, varierede produkter... Se mere

Quality

Kunder udtrykker stor tilfredshed med kvaliteten af de lækre og varierede produkter, som ofte lever op til... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af leveringstjenesten med både hurtige forsendelser og forsinkelser.... Se mere

Subscription

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med subscription, hvor mange udtrykker stor glæde for deres... Se mere

User experience

Anmeldere nævner tvetydig feedback om brugen af platformen, hvor forbrugere roser de lækre produkter og de... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl... Se mere

Opdateret: efter en del skriv frem og tilbage og dokumentation af hvad jeg havde fået, hvad jeg ønskede at få, lykkedes det mig at modtage introgaven. Den er fin og kvaliteten som jeg forventede. E... Se mere

Fin æske, ny kunde, fin service at en palet var gået i stykker fik så tilsendt surprice men det var dublikat af et produkt der allerede var i kassen. Kunne være super man lige kunne give besked på om... Se mere

Det er nogle lækre produkter, der nok vil gøre de fleste henrykte, men jeg mangler muligheden for at anføre at jeg er meget lys og at jeg har brug for produkter til tør hud.

1. nr. 31 af de 37 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter

Om Goodiebox Danmark

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

God

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(4.505)

Jeg kan varmt anbefale det til andre

Jeg kan varmt anbefale det til andre

5. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak, det varmer virkelig at læse. Det er den absolut bedste ros vi kan få, når vores medlemmer vil anbefale os videre. Vi glæder os til at fortsætte med at sende skønne bokse din vej✨💖

Holder mig næsten helt forsynet med…

Holder mig næsten helt forsynet med gode produkter. Og det er altid spændende hvad de nu har fundet på.

7. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Sikke en skøn anmeldelse at få, stort tak for din feedback ⭐️ At vores univers kan holde dig godt dækket ind med skønhedsfavoritter, samtidig med at overaskelsesmomentet bevares hver måned, er den absolut bedste ros, vi kan få! Vi glæder os allerede til at vise dig, hvad vi har fundet på til de næste bokse 💖🌸

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det bringer et kæmpe smil frem hos os at læse din anmeldelse ⭐️ Vi lægger utrolig meget kærlighed i både udvælgelsen af skønne produkter og det visuelle design af selve æsken, så det betyder alt at høre, at hele oplevelsen ramte plet hos dig 💖🌸

Det er nonge gode ting man får i pakken

Det er nonge gode ting man får i pakken

4. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Det er så koselig å høre at du finner gode favoritter i esken din. Å fylle hver levering med fine produkter som gir litt ekstra glede i hverdagen er det vi jobber for hver eneste dag. Vi gleder oss til å fortsette å skjemme deg bort i tiden fremover 💖🌸

Jeg bestilte noget fra Goodiebox…

Jeg bestilte noget fra Goodiebox shoppen, det er stadig ikke på vej til mig selvom det er en uge siden jeg bestilte...øvrige bestillinger kom dog hurtigt

3. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hej Jane 💛 Hvor er det ærgerligt, at netop denne bestilling lader vente på sig...Vores Team Happiness har taget fat i dit referencenummer og har sendt dig en besked direkte på e-mail, så vi kan få fulgt op på pakken med det samme. Tak for din tålmodighed ✨💖

Spændende produkter

Spændende produkter

14. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hvor er det skønt at høre - det betyder meget, at du har haft en god oplevelse. Rigtig god fornøjelse med produkterne og hav en skøn dag ☺️🌸

Det går hurtigt

4. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplever hurtig betjening og levering 🤩 God dag ✨💖

Tak for denne måneds boks der næsten…

Tak for denne måneds boks der næsten gav mig tårer i øjnene 🤎 Jeg elsker ELSKER når nogen gør sig umage - og det gør I👌🏼

27. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hej Rikke ⭐️ Wow, tusind tak for de utroligt smukke ord. Det rører os helt ind i hjertet at læse 🫶 Vi lægger utrolig meget kærlighed i at sammensætte hver eneste boks, så det betyder alverden at mærke, at det når frem til dig. Rigtig god fornøjelse 💖🌸

Hold jer væk

Jeg bestilte deres box til en kampagne hvor man kunne vælge 2 ekstra produkter ud over opstarts æsken.
Men æsken var en gammel box med fokus på at booste gløden i din hud i starten af sommeren med sol faktor til ferien etc men jeg fik først denne box i august så ferien var overstået… og jeg køber jo ikke produkter der skal stå og fylde i skabet mens det venter på at det bliver sommer igen.

Og mine gratis produkter fik jeg aldrig…

Jeg har prøvet at kontakte deres kundeservice men kan kun komme til en chat der ikke kommer med svar.

Og til trods for at man ifølge deres side kan afbestille uden binding så er der intet kontakt info at finde…

Super useriøs virksomhed

3. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at din første oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger, og det vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe med 🌷

Vi vil gerne hurtigt opklare et par ting:
Vores Sunset Edition er vores august-boks og bestemt ikke en gammel udgave. August er for mange en stor ferie- og sommermåned på tværs af Europa, og vi ønsker altid at levere produkter, der matcher sæsonens sol og varme lige nu.

De to ekstra gaver fra kampagnen pakkes direkte ned i selve boksen sammen med resten af indholdet (så der er 7 produkter i alt). Vores kundeservice, Team Happiness, rækker ud til dig med det samme for at dobbelttjekke, at du har fået de helt korrekte gaver med, som blev valgt ved tilmeldingen.

Du kan altid nemt og hurtigt opsige eller sætte dit medlemskab på pause direkte inde på din profil på vores hjemmeside.

Team Happiness har netop sendt dig en e-mail, så vi kan få kigget på din sag sammen og sikre os, at du får en god løsning 💌

Rigtig god dag 🌸✨

Gode og solide æsker som kan bruges til…

Gode og solide æsker som kan bruges til mange ting. Gode produkter, som jeg køber i flere omgange . Et mega hit

13. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for din anmeldelse ⭐️ Hvor er det dejligt at høre, at du kan genbruge æskerne til forskellige ting. Vi glæder os til at sende dig flere gode oplevelser fremover 💖🌸

Jeg elsker at få Goodiebox hjemme

Jeg elsker at få Goodiebox hjemme
Det er behagelig at bruge dem alle, føler mig mere frisk på huden. Glæde mig til næste Goodiebox

13. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🫶⭐️ Hvor er det bare vidunderligt at høre, at du elsker at modtage dine bokse og produkterne. At skabe den slags selvforkælelse i hverdagen er præcis dét, vi brænder for! 💖🌸

Lækre gode produkter

Lækre gode produkter - hvor det hele er brugbart. Det er bæredygtigt.
Fungerer smart med unbox med QR kode.

2. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for de skønne ord og 5 stjerner ⭐️ Det gør os utroligt glade, at alle produkterne rammer plet hos dig. Vi ser vildt meget frem til at forkæle dig med endnu en skøn boks og lækre unboxings fremover 💖🌸

Fint

Fin oplevelse, hurtig levering. Elsker appen!

29. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️ Hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig levering, og at du er vild med vores app. Vi har lagt så meget kærlighed i at skabe et ekstra hyggeligt univers derinde – fra den magiske unboxing-oplevelse til alle vores små tips og guider. Det gør os virkelig glade, at du nyder det 💖🌸

Flere større produkter

Godt , flotte boksen .

2. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Mange tak for de 5 stjerner ⭐️ Vi glæder os til at forkæle dig med endnu flere skønne favoritter og lækre overraskelser fremover ✨🌸

Det er fedt at prøve nye produkter

Det er fedt at prøve nye produkter, og så er det billigt, -men ærgerligt, når samme produkter kommer flere gange indenfor få måneder.

1. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Hvor er det skønt at høre, at du glæder dig over at prøve nye produkter til en god pris.

Vi forstår dælme godt, at det er øv at modtage de samme produkter igen! Hos os har vi en garanti for, at man aldrig får de samme produkter inden for 12 måneder, så længe ens medlemskab er aktivt. Når man opsiger og starter op igen, kan systemet desværre koble en på som et "nyt" medlem, hvilket kan skabe overlap. Derfor anbefaler vi altid at sætte medlemskabet på pause (skippe en boks) i stedet for at opsige, hvis du har brug for en pause! 🌸

Vores fantastiske Team Happiness har lige sendt dig en e-mail for at uddybe dette og med en lille hyggelig overraskelse til dig! Tjek endelig din indbakke. Rigtig god dag! 💖✨

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for de søde ord og de 5 stjerner. Vi er så glade for at høre, at du synes om produkterne ✨ Vi glæder os allerede til at forkæle dig med næste box 🌸

Rigtig god service jeg har bare afmeldt…

Rigtig god service jeg har bare afmeldt mig fordi man skifter hvem der levere pakker, jeg kunne hente min goodibox i min brugs i byen 0,8km væk men nu skal jeg hente den ca 6 km væk fordi man skiftede postbud uden egentlig at fortælle det i en email selvom jeg kan modtage mange emails med tips.

9. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Tusind tak for de pæne ord om vores service, men hvor er vi kede af, at skiftet af fragtfirma har skabt så stor en omvej for dig. Vi sendte en e-mail ud til alle vores medlemmer med information om skiftet og valg af nyt udleveringssted, men vi beklager rigtig meget, hvis den er smuttet forbi din indbakke. Vi har fuld forståelse for, at 6 km er besværligt. Hvis du en dag får lyst til at vende tilbage, må du endelig række ud til vores Team Happiness – så vil vi super gerne se, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig med en bedre løsning 💖🌸

Dårlig kundeservice

Jeg er okay tilfreds med produkterne, selvom der er er gentagelser. Men de er blevet så svære at komme i kontakt med, siden de udskiftede personale med en håbløs chatbot. Jeg har nu sendt en mail til kundeservice d.29/7 og har stadig ikke hørt tilbage her d. 9. August, trods jeg har sendt en rykker. Det er ikke ok og jeg opsiger.

9. august 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Hej Camilla ✨ Mange tak for din feedback. Det gør os dog kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice.

Vores chatbot er designet til at tage det første lag af spørgsmål, men giver stadig adgang til vores fantastiske Team Happiness. Vi svarer altid inden for 5 hverdage, så da der er gået længere tid, er vores svar højst sandsynligt havnet i din spammappe. Vil du tjekke den?🙏

Vi har sendt dig en anmodning om flere oplysninger her på Trustpilot, så jeg kan finde dig i vores system og følge op på din sag med det samme. Vi vil super gerne hjælpe dig godt videre 💖🌸

Jeg bestilte boxen til min adresse men den er ikke leveret

Jeg bestilte boxen til min adresse. Den blev leveret til en gammel adresse og nu har jeg ikke hørt mere.

30. juli 2026

Besvarelse fra Goodiebox Danmark

Vi vil så gerne hjælpe med det her 🫶 Vores systemer trækker altid automatisk adressen direkte fra Goodiebox-profilen, og da den ikke var blevet opdateret inde på kontoen, blev pakken desværre sendt til den tidligere adresse. Vi har dog været inde og opdatere adressen for dig på din profil og sendt dig en ny boks 🌸 Tjek gerne din e-mail for flere detaljer – vi håber, du bliver super glad for den 💖