I ordered my first box in April, but it went missing. I contacted your customer service team straight away and received excellent assistance. They promised to send me a new box, and as I was go... Se mere
Virksomheden har svaret
Had in het verleden de goodiebox uitgeprobeerd (2018). Toen was het inclusief verzendkosten, nu moet je deze helaas extra betalen. Heb het twee maanden geprobeerd en terug stopgezet omdat er niet veel... Se mere
Virksomheden har svaret
You've got mail! Goodiebox is onderweg... Whoop whoop!!! Zo'n leuke beleving, wetende dat ik binnenkort weer mezelf extra ME-TIME zal gunnen met verrassende producten op mijn maat! Trouwens ook in ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥 Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken. Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld. Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌 Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.
Artillerivej 86, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik werd lid van goodiebox en betaalde dus zo voor de eerste keer. Echter ontving ik geen box en kreeg ik geen antwoord na meerdere mails naar het bedrijf te sturen.

Great service!
Even when something goes wrong they really are helping en fast too.
Nothing bad to say.

Besvarelse fra Goodiebox België
Ik ben al jaren klant van goodiebox en doorgaans zeer tevreden. Afgelopen tijd heb ik echter meermaals hetzelfde product ontvangen in de box, wat als afzetterij voelt want daarvoor neem je natuurlijk geen abonnement op zo’n box. Nu wacht ik al sinds januari (nu april) op een oplossing van “Team Happiness” na mijn bericht hierover meermaals te hebben verstuurd. Het laatste dat ik heb gehoord is dat ze me andere producten zouden opsturen ipv de dubbele die ik al heb gekregen, wat heel erg klantvriendelijk overkomt, maar ze sturen helaas niets op… heel veel personeelstekort op de klantendienst of zo?
Bewerking review: Na mijn review op Trustpilot te hebben geplaatst, heeft Manuel van de Goodiebox klantendienst contact opgenomen en zich verontschuldigd voor het lange wachten. Ze hebben alsnog de extra producten opgestuurd die ze hadden beloofd, dus ik ben tevreden en pas mijn review aan van 1 naar 4 sterren.

Besvarelse fra Goodiebox België
Ondanks alle negatieve mails hier, wens ik te vermelden dat ik heel tevreden ben over de producten en de levering. Een blauwe eyeliner/oogpotlood onlangs was wel een slechte keuze, maar bon, dat kon ik plaatsen. Er zijn ergere dingen ;) Ik lig er niet wakker van.
Ik ben me er echter van bewust dat het vaak bij dergelijke organisaties moeilijk is een abonnement stop te zeggen. Ik ben dus benieuwd indien ik ooit het abonnement zou willen stopzetten, alle negatieve ervaringen ook bij mij het geval zullen zijn. I hope not.

Besvarelse fra Goodiebox België
Zeer slechte ervaring mee !!!
Neem nooit een abonnement want na het opzeggen zullen ze dit terug zelf activeren en word je verplicht , dozen te betalen die je nooit hebt besteld. Ze worden opgestuurd naar je en na 2 maand zonder enige berichtje een incasso bureau op je dak die je ook probeert te doen extra betalen.
Mensen uit België laat je niet vangen! INFORMEER JE BIJ DE CONSUMENTEN RECHTEN!!! Dozen die ongevraagd opgestuurd worden mag je houden zonder te betalen of terug te sturen. Ook al zegt goodiebox iets anders, geloof het niet en neem contact op met rechten voor de consument.

Besvarelse fra Goodiebox België
The worst service ever. Many people, including me are still waiting for the box for February, and in the meantime we got charged for the March box, too. I just cancelled my subscription because all we get is promises.

Besvarelse fra Goodiebox België
Er werd een goodiebox verzonden maar dit hebben ze niet af mijn rekening gehaald (er stond voldoende op de rekening, betaling via domicilie). Nooit een mail van ontvangen of dergelijke, ik zou dit uiteraard meteen rechtgezet hebben. Zonder enige melding krijg ik een factuur van een incassobureau van 65 euro. Plezant hoor. Abonnement meteen gestopt, nooit meer. Ik raad goodiebox aan niemand aan. Ze gingen het zogezegd onderzoeken maar Ze haalden in plaats daarvan deze reactie offline, laat u niet in het zak zetten mensen

Update:
Na enkele maanden niks te horen gekregen, eindelijk antwoord op mijn terugbetaling. Het is nu opgelost waar ik blij mee ben, maar ik ben niet tevreden over de gang van zaken. Daarom verhoog ik mijn 1 ster naar 3 sterren
Geen contact mee te krijgen terwijl ik al 1,5 maand op mijn geld wacht!! Als je een abonnement wil afsluiten zijn ze er als de kippen bij om je wat te verkopen maar als je als trouwe klant vragen hebt of een box wilt retourneren geven ze geen gehoor over een terugbetaling terwijl de box al is aangekomen bij hun! Erg slecht!!

Besvarelse fra Goodiebox België
Ik ben al jaren klant maar de kwaliteit is zo extreem achteruit gegaan dat ik dit bedrijf echt af raad!! Als je wat rondkijkt op het internet dan vind je heel veel klachten. De klantendienst is een ramp! Ze antwoorden soms gewoon niet en anders moet je enorm lang wachten op een antwoord. Op het belachelijke af. Je abonnement stopzetten is niet eenvoudig.. als ze je eindelijk antwoorden, dan krijg je te horen dat dat via de site kan via je login en dan naar 'abonnementen'. Alleen..hoe toevallig.. krijg je een error "de pagina bestaat niet meer". Je kan het dus niet zo eenvoudig stoppen, het wordt je echt heel moeilijk gemaakt om het op te zeggen. Mij lukt het niet. En dan lees ik van vele mensen dat ze ineens een incassobureau op hun dak kregen. Ik denk niet dat dit bedrijf nog lang gaat bestaan..

Besvarelse fra Goodiebox België
Zo teleurgesteld. Lang verhaal kort: er is al drie keer geld van rekening gegaan, slechts één box ontvangen. De tweede is al bijna maand onderweg zonder nieuws en de derde is al aangerekend, maar opnieuw zonder meer info. Al vier (!) mails gestuurd via allerlei kanalen, zonder respons. Bovendien kan ik mijn abonnement niet ‘beheren’ en stuurt de link mij gewoon rechtstreeks naar de homepage. Heb noodgedwongen betalingen via Paypal stopgezet. Krijg ik m’n geld terug? Of krijg ik toch nog de boxen?
Sowieso: ik ben klant af.
UPDATE: We zijn vijf dagen later en Goodiebox heeft mij nog steeds niet gecontacteerd (ondanks hun bericht hieronder). Ik heb wel eindelijk de weg gevonden naar het opzeggen van abo. Voor wie ook steeds een foutmelding krijgt als je rechtstreeks naar 'je abo beheren' wilt: je klikt op menu met drie streepjes, vervolgens kies 'beoordeel box', dan verschijnt links een menu en kies je 'mijn membership' en klik je vervolgens x-tig keer door en krijg je eindelijk de verlossende mail dat je abo is opgezegd.

Besvarelse fra Goodiebox België
Heel gelukkig met mijn box
Dank u wel ☺️😘

Besvarelse fra Goodiebox België
Oplichting! Krijg na 1.5 jaar een mail van het incassobureau voor een niet betaalde goodiebox. Ik heb deze box nooit ontvangen en ik heb ook nooit een betalingsherinnering of aanmaning gekregen. Wanneer ik het incassobureau contacteer en zeg dat ik deze box nooit heb ontvangen krijg ik een random foto toegestuurd zonder adres, zonder handtekening en zonder transportbedrijf dus gewoon een tijdstip van levering maar niet waar hoe of wanneer.. Ik ga hierdoor ook klacht indienden bij de ombudsdienst FOD.

Besvarelse fra Goodiebox België
Leuke box, opzeggen is niet simpel, heb in oktober al 30 euro betaald om abonnement op te zeggen, maar toch blijft het maandelijks van mijn rekening gaan terwijl ik niet altijd nog box ontvangen heb

Besvarelse fra Goodiebox België
Slecht! Zoals onderstaande klachten 2j na datum een incassobureau over een openstaande box terwijl de box maanden voordien werd opgezegd en ik daarna niets meer heb ontvangen. Nooit een brief, mail, herinnering ontvangen. Incassobureau (onbeschoft) dreigt met juridische stappen terwijl ik bewijs stuurde van opzegging. Gemaild met goodiebox, onderstaand zeggen ze contact opnemen voor oplossing en als je mailt naar hun kunnen ze niet helpen en moet je het met het incassobureau regelen. Indien geen oplossing dien ik klacht in!

Besvarelse fra Goodiebox België
Nadat mijn abo een jaar was beëindigd, ontvang ik ineens een ‘laatste aanmaning’, waarin zelfs verwezen wordt naar voorgaand schrijven dat ik nooit ontving. Ineens zou ik ooit een box niet betaald hebben en niet eens de laatste ontvangen box… ze sturen meteen een incassobureau op je af. Nooit meegemaakt! Dus ook niet voor herhaling vatbaar. Ik was maar gestopt omdat ik toen voldoende productjes had. Jammer, ze verpesten het zelf zo!
Ter info: ik heb de zogezegd onbetaalde box betaald aan het incassobureau om ervan af te zijn. De rente en incassokosten betaal ik niet. Volgens de Belgische wetgeving kan dit ook niet zomaar zonder voorgaande communicatie aangerekend worden. Bij verdere briefwisseling/eisen ga ik gewoon klacht neerleggen.

Besvarelse fra Goodiebox België
I sent a goodiebox back, but still got an incasso procedure started. I mentioned this and the team said they fixed it. Now I have an even higher bill than before even though I sent the goodiebox back weeks ago. They say I should go fix it myself. Incredibly rude, don't even order here please.

Besvarelse fra Goodiebox België
Heel teleurgesteld. Ik kreeg een crush membership die ik niet eens wou en ik kreeg random boxen opgestuurd waarvan ik geen facturatie kreeg. Ze zeggen dat het af mijn rekening ging maar dat gebeurde niet, maar er staat nergens op de site hoe ik anders kan betalen?? Daarna kreeg ik een mail van een incasinobureau waar ik extra 40 euro moet betalen. Ik had gesproken met goodiebox maar die zeiden dat ze er niets konden aandoen! Het incasinobureau was ook onbeleefd en wou me niet helpen. Echt spijtig. Nu moet ik die boxen betalen +40 euro. Ik wou ook een box opsturen maar ze antwoorden bijna niet.

Besvarelse fra Goodiebox België
Eerst lokken ze je met een mooie reclame dat je super veel leuke/verschillende producten krijgt. De boxen nadien zijn belange zo leuk niet & bevatten veel minder producten. In die 6 maand dat ik een abbo had kreeg ik 2x een borstel en 2x een droogshampoo. Waar is die variatie?? Vandaag kreeg ik dan weer een nieuwe box. Zie ik dat die face scrub er weer niet in zit? Dat is nu al de twee keer dat ze een product vergeten. Mijn vriendin (die ook goodiebox heeft) had deze ook niet in haar box zitten.. Als je dan gaat klagen bij de klantendienst mag je wel weken wachten op een antwoord🤦🏼♀️ Ik heb direct mijn abbo opgezegd en hoop dat ik niet zo vaar als de andere recensies hieronder (incassobureau). Echt een slechte ervaring met goodiebox. Ik raad het zeker niemand aan want het is een zonde van je 25€‼️‼️

Besvarelse fra Goodiebox België
J ai fait l abonnement hier nouvelle cliente à 12 ,95e au lieux de 24,95e et ça commence mal il mon retiré 24,95e😡...et évidemment personne ne prend les communications tel tout par mail.... j attend de voir😤
2jours plus tard j ai reçu un appel qu il vont me rembourser la moitié mais que la box nouvelle cliente n arrivera que mi févier et que le 27 janvier il vont retiré 24,95e pour la box janvier et 24,95e pour la box février donc je doit recevoir 3box en fevrier je trouve que cela est un peux exagéré j ai pas commencé en décembre de 1 et de 2 les colis ne sont pas suivis vue que je reçois les 3box en même temps à si perdre sont latin
En date du 19janvier et aillent été recontacter(par madame calista,j ai bien compris leurs systèmes mais ) je n ai toujour rien reçu ni colis ni remboursé ....j attend de voir
Remboursement reçu le 20janvier plus cas recevoir la boîte
A voir
Nous voici le 27 janvier et toujour rien(soit disant envoyéle 18 janvier) à part le retrait pour la 2eme box toujour rien... j en suis bien déçue
Bonjour je reviens vers vous Car goodiebox c'est vraiment la cata...
La box de bienvenue reçue le 29janvier, retrait de la box janvier fait le 27 et a ce jour toujour pas reçu la box de janvier hors on est bien le 9 février
J abandonne trop de soucis ,on répond plus au message ni appel .
Vraiment déçue 😡😡😡
Madame calista vous êtes bien sympathique, mais la société pas très sérieuse

Besvarelse fra Goodiebox België
In september mijn abonnement opnieuw gestart , voor 19.55 euro, dus de kleinere box. Heb er ontzettend na uitgekeken. Geldbedrag oktober en november afgeboekt van rekening , geen boxen helaas ontvangen. Inmiddels ook december afgeboekt. En geen box Contact via mail gehad , ze gingen het oplossen... uiteindelijk idd in december de box van oktober alsnog ontvangen , maar dan een ander box qua inhoud ( wat ik niet erg vond . ) Ernaar nooit meer een box ontvangen...contact gehad via mail, hierop altijd reactie , maar wordt beweerd dat de boxen zijn geleverd. Wordt dan een link van DHL gestuurd waar te zien is idd dat box schijnbaar is geleverd, er staat dan in de link " box geleverd België " maar echter ik heb nooit iets in ontvang mogen nemen ! Telefonisch contact lukt niet ofwel kloppen de nummers niet ofwel zit men uren in een wachtrij als nr 5 ... heel bizzaar . Reacties op mijn e mail altijd op engels... Mijn abonnement inmiddels stop gezet ! Zo zonde van mijn geld ook...en vooral ook de tijd van mailen etc ...Niet fijn en dus voor mij geen Goodiebox meer :-(

Besvarelse fra Goodiebox België
Læs mere om andre typer anmeldelser.