I ordered my first box in April, but it went missing. I contacted your customer service team straight away and received excellent assistance. They promised to send me a new box, and as I was go... Se mere
Virksomheden har svaret
Had in het verleden de goodiebox uitgeprobeerd (2018). Toen was het inclusief verzendkosten, nu moet je deze helaas extra betalen. Heb het twee maanden geprobeerd en terug stopgezet omdat er niet veel... Se mere
Virksomheden har svaret
You've got mail! Goodiebox is onderweg... Whoop whoop!!! Zo'n leuke beleving, wetende dat ik binnenkort weer mezelf extra ME-TIME zal gunnen met verrassende producten op mijn maat! Trouwens ook in ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Er werd een goodiebox verzonden maar dit hebben ze niet af mijn rekening gehaald (er stond voldoende op de rekening, betaling via domicilie). Nooit een mail van ontvangen of dergelijke, ik zou dit uit... Se mere
Virksomheden har svaret
Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥 Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken. Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld. Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌 Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.
Artillerivej 86, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De bestelling is na 2 weken nog steeds niet aangekomen

Besvarelse fra Goodiebox België
Zo ver mogelijk weg blijven van dit bedrijf. Zolang je lid blijft zijn ze super vriendelijk.
Abonnement stop zetten was een heel gedoe. Uiteindelijk gelukt dus tevreden. Bevestigings mail dat het ok was. Domiciliëring werd gestopt. Maanden later bericht van incasso bureau dat er een onbetaalde rekening was voor een box die ik nooit ontvangen had. Volgens goodiebox was die wel geleverd en moest ik dit regelen met koerier bedrijf. Enige probleem, na 3 maanden kan je die niet meer verantwoordelijk stellen. Wel handig gezien van goodiebox ...
De periode dat je protesteert lopen de incasso kosten alleen maar op. Pure oplichterij dus.

Besvarelse fra Goodiebox België
Pure oplichterij...er werd tweemaal op dezelfde maand geld afgehaald....producten zijn oud...

Besvarelse fra Goodiebox België
Het concept dat je zelf mag kiezen wat er in je box zit is heel leuk omdat je altijd precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt.

Besvarelse fra Goodiebox België
Schandalig! Ik had mijn abonnement stopgezet en heb moeten betalen schandalig!!!
Ik snap niet waarom ik moest betalen ? ik had slechte review’s gelezen en dacht van bij mij zou dat niet gebeuren niet doen mensen heb spijt en de producten waren vroeger beter nu is het niet de waard !

Besvarelse fra Goodiebox België
Je suis toujours aussi satisfaite des produits que je reçois et en plus pour le prix je ne regrette vraiment pas.
Je recommande.

Besvarelse fra Goodiebox België
Jusque maintenant je trouve les produits très chouette je viens de recevoir ma 3 eme box un peu déçu car juste 5 produits et encore du démêlant pour cheveux un a chaque box , mais sinon globalement j en suis vraiment contente

Besvarelse fra Goodiebox België
Heel snelle en vriendelijke hulp gekregen. Over het algemeen ben ik zeer tevreden van Goodiebox.

Besvarelse fra Goodiebox België
er is 3 x geld afgegaan van mijn rekening ik wou enkel maar 1 box kan mijn geld terug gestort worden wat onterecht er is afgehaald? ik wil geen 3 boxen in 1 maand , ik ben hier echt niet blij om 🥹 dat is echt iemand zn geld stelen die het moeilijk geeft financiëel hopelijk wordt ik rap geholpen kan hier echt niet mee lachen!! dit is echt niet oke

Besvarelse fra Goodiebox België
Ik ben Goodiebox member geworden omdat de box van deze maand voor mij echt interessant leek.
Nu kreeg ik net mijn box en dit bleek de foute box (van de vorige maand) te zijn. Deze bevat producten die me niet aanspreken en die ik, als tiener-meisje ook niet meteen kan gebruiken.
Dit is voor mij een slechte start. Ik ben echt ontgoocheld. ;-(((
-----------------------------------
Positieve feedback wil ik hier ook graag delen.
Na onderstaand antwoord, heeft Goodiebox de fout hersteld. We hebben het fout pakketje gratis kunnen terugsturen en ze hebben het juiste pakket meteen opgestuurd. Bedankt hiervoor !

Besvarelse fra Goodiebox België
Als ik kon dan had ik ze nul sterren gegeven. Er is iets fout gelopen met mijn betaling. Geen verwittiging maar hupla naar een incassobureau en 40 euro extra kosten!!
En bijkomende opmerking gezien hun reactie: Ik kijk elke dag mijn spam na om te kijken of daar toch geen belangrijke mails zijn beland!!! Dus hun antwoord trekt zelfs op niets

Besvarelse fra Goodiebox België
Al twee jaar lang elke maand 5 topproducten, een echt verwenmoment voor mezelf. Producten zijn vegan, natuurlijk, en van heel goede kwaliteit. Je leert nieuwe producten, maar ook nieuwe beautyrituelen kennen.

Besvarelse fra Goodiebox België
Ik ben nu 2 maanden ‘lid’. Bij mijn eerste box ontbrak er een product: gewoon een leeg doosje kreeg ik. Na contact met de klantendienst kreeg ik een vervangproduct. Niet fijn voor een eerste ervaring, maar was dankbaar voor de oplossing.
Nu merk ik dat er voor 2 boxen 4 betalingen van mijn VISA zijn gegaan. Totaal niet wat ik hoorde te betalen en gewoon niet correct. Dan kreeg ik een mailtje dat dat wel klopte. Sorry nee, ik denk er na 2 maanden al over om te stoppen. Hopelijk zien ze in dat dit niet oké is. Als zij hun deurwaarders voor het minste kunnen inschakelen, schakel ik mijn advocaat in voor deze klantvriendelijke aanpak.

Besvarelse fra Goodiebox België
mijn vrouw sheila vanden heede heeft al tijdje opgezegd maar blijft ontvangen , nu al dreigen met incassoburo ? heel moeilijk om op te zeggen , telefoonnummer nederland niet bereikbaar enz.. graag dringend een correcte oplossing aub
WAT IS JULLUE TELEFOONNUMMETR ??
03 NR ONBESTAANDE

Besvarelse fra Goodiebox België
* In het begin was ik super tevreden en kreeg ik altijd leuke dingen die ik kon gebruiken.. De laatste maanden zijn het altijd dezelfde producten, ik ben natuurlijk al lang klant maar eens iets origineler doet toch meer plezier
* Toen ik vroeger een vraag had, kreeg ik onmiddellijk antwoord... nu reageren jullie gewoon niet en als ik blijf aandringen en na veel herinneringen krijg ik dan toch een reactie maar te laat natuurlijk...
Dus, de service is slecht geworden en voel me daar niet zo positief bij
* De datum van ervaring heb ik niet direct bij de hand en er zijn verschillende slechte ervaringen geweest
Jaren klant geweest maar intussen minder tevreden door vaak terugkerende producten. Proberen op te zeggen via de site. Staat niet meer actief daar. Toch worden boxen opgestuurd. Domiciliëring opgezegd dan maar. Dan dreigen met incassobureau en extra kosten. Geen antwoord op mijn mail. Begin hier niet aan. Zolang het gaat om klant worden gaat alles goed. Opzeggen is vreselijk. Ik ben echt niet tevreden! Ik zou het niemand aanraden!

Zeer tevreden!
Goede en snelle communicatie.
Er was een artikel uitgeput maar men mailt je direct met de keuze van terugbetaling of een andere box te kiezen.
Supervriendelijke mensen bij goodiebox!!

Besvarelse fra Goodiebox België
J’ai reçu deux goodies box, celle de lux et la welcome box et je suis super satisfaite.
Les produits sont de grandes qualités et les la plupart en full size ou travel size. Des produits au top niveau et vraiment je suis pas volée. Je n’ai pas encore tout testé mais les tests que j’ai pu déjà réalisé sont très satisfaisant. Je suis passée en abonnement mensuel et j’ai vraiment hâte de recevoir tous les mois ma box. Le packaging est aussi très classe juste là box vide est superbe et me servira dans le rangement de mes produits. Niveau service et contact c’est aussi un 10 sur 10. Je suis conquise. 💕 merci pour tout 💋

Besvarelse fra Goodiebox België
Super friendly staff, immediately helped me forward!

Besvarelse fra Goodiebox België
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.