I ordered my first box in April, but it went missing. I contacted your customer service team straight away and received excellent assistance. They promised to send me a new box, and as I was go... Se mere
Virksomheden har svaret
Had in het verleden de goodiebox uitgeprobeerd (2018). Toen was het inclusief verzendkosten, nu moet je deze helaas extra betalen. Heb het twee maanden geprobeerd en terug stopgezet omdat er niet veel... Se mere
Virksomheden har svaret
You've got mail! Goodiebox is onderweg... Whoop whoop!!! Zo'n leuke beleving, wetende dat ik binnenkort weer mezelf extra ME-TIME zal gunnen met verrassende producten op mijn maat! Trouwens ook in ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Er werd een goodiebox verzonden maar dit hebben ze niet af mijn rekening gehaald (er stond voldoende op de rekening, betaling via domicilie). Nooit een mail van ontvangen of dergelijke, ik zou dit uit... Se mere
Virksomheden har svaret
Goodiebox heeft als missie om vrouwen over de hele wereld te inspireren om tijd voor zichzelf te nemen – zonder schuldgevoel. We nemen afstand van de cultuur waarin vrouwen zich steeds moeten verontschuldigen en zeggen: sorry not sorry! 🔥 Met Goodiebox ontvang je elke maand een zorgvuldig samengestelde selectie van beautyproducten die je zullen verrassen en blij maken. Elke box zit vol met geweldige producten om te ontdekken, proberen en van te houden 🌟 We laten je de nieuwste trends en populairste merken uit de beautywereld zien 💄💋 – elke box wordt met liefde, aandacht en zorg samengesteld. Ons geweldige Team Happiness staat altijd voor je klaar. De snelste manier om contact op te nemen is via de chatbot in de app of op onze website. Je kunt ons ook bereiken via e-mail, Facebook of Instagram 💌 Benieuwd? Lees meer op onze website en ontdek het Goodiebox-universum.
Artillerivej 86, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
ik ben al jaren geen lid meer van goodiebox en tot mijn verbazing was er gisteren zomaar 24.95 van mn rekening gehaald dat is niet de bedoeling heb het gelijk weer terug geboekt

Besvarelse fra Goodiebox België
De verzendtijd is enorm lang. Je krijgt een mail en dan nog twee weken onderweg!
Elke box een borstel terwijl ik die niet gebruik. Full size product is vaak lippenbalsem of de borstel dan ben je wel teleurgesteld, de boxen komen vaak geblust aan en
Mijn parfum in vorige box was uitgelekt en dus nog maar halfvol, jammer,

Besvarelse fra Goodiebox België
Wacht nog steeds op mijn box na meer dan 1 week plus is het contact met Goodiebox onbestaand. Gelieve iets te doen want het is zelfs nog niet verwerkt en dit voor 2 boxen

Besvarelse fra Goodiebox België
Très déçue de mon expérience cela fait un an que je suis abonnée. J'ai demandé de sauté une livraison dans l'application et on m'a prélevé sur mon compte 7,50€ parce que je ne prend pas une boîte. Et ce matin je reçois un mail me disant que si je ne paye pas la goodiebox que justement je ne prend pas on va m'envoyer un service de recouvrement. Ne mettez pas l'option " sauter une livraison" si ensuite vous me prélevé de l'argent et que vous m'obliger a la prendre quand même! J'avais essayé de les contacter pour essayer de comprendre mais comme le service après vente ne ce fait pas non plus .. plusieurs de mes copines ainsi que ma soeur sont choquées on ne voudra plus entendre parler de vous en espérant qu'on puisse annuler l'abonnement et qu'on ne soient pas obligées de les prendre a vie bien sûr !

Besvarelse fra Goodiebox België
Soms zijn het heel mooie boxen, maar soms zijn de boxen wat pover. Als je alles optelt, kom je vaak niet aan de beloofde som. Wel heel goede service, want na gebroken haarspray onmiddellijk een nieuwe gekregen.

Besvarelse fra Goodiebox België
2e maand terug een goodiebox (na een stop van enkele jaren dacht ik dat het leuk was om nog eens op te starten) je kan in je profiel je voorkeuren qua producten opgeven maar hier wordt precies niets mee gedaan... ik heb bv geen behoefte aan make up, 1e box een blush, wenkbrauw lamination product, liptint balm, in de 2e box zijn 3 van de 5 producten make up of make up borstel... en een exfoliator die +80 euro kost volgens de unboxing maar je vind eogenlijk alle producten online (apart) heel gemakkelijk 20% à 60% goedkoper wat wel jammer is omdat voor mij de boxen tot nu toe nauwelijks bruikbaar zijn... de mooie opbergdozen zijn ook telkens beschadigd aan de hoeken wat heel erg jammer is en door transport komt.
Ik geef het nog 1 kans... hopelijk wordt er dan rekening gehouden met mn voorkeuren... (3e keer goede keer??)

Besvarelse fra Goodiebox België
Ben nog altijd heel tevreden over mijn maandelijkse box, bedankt

Besvarelse fra Goodiebox België
Super leuke producten, telkens een verrassing maar zeker dat deze goed werken zonder teleurstelling!

Besvarelse fra Goodiebox België
Verkeerde levering, wacht nog steeds op pakket met ruime vertraging..

Besvarelse fra Goodiebox België
Nog steeds na heel wat jaren kijk ik iedere maand uit naar 'mijn verrassing' in een pakje. Nog nooit heb ik een tweede keer hetzelfde product ontvangen. Het is altijd een ontdekkingsreis in de doos. Heel content met de maandelijkse variatie van de kwaliteitsproducten.
Dank jullie wel goodiebox, ik blijf jullie trouw.

Besvarelse fra Goodiebox België
Mijn bestelde box van 49,99 die minstens 9 producten zou bevatten was maar half gevuld. 5 producten samen iets meer dan 100e waard ipv de 320e. Al gehaald, bericht op Facebook gestuurd maar geen reactie. Ook de handcrème zat er niet bij! Denk niet dat ik verder ga met goodiebox!

Besvarelse fra Goodiebox België
heel fijn om nieuwe producten te ontdekken en altijd zo een mooie boxen die ik dan nog eens een 2 de leven kan geven echt de goodieboxen zijn echt een aanrader want ze zijn heel gevarieerd en als er iets in zit wat niet mijn ding is geef ik het aan iemand anders maar dit komt zelden voor want het zijn leuke en goede producten

Besvarelse fra Goodiebox België
Zoals in mijn mails ook al vermeld was ik eerder al wantrouwig en wou het toch proberen. Maar jammer genoeg loopt het hier al mis van bij de eerste box en krijg ik van jullie gewoon geen enkele reactie op mijn mails. Ik krijg alleen maar mails van jullie dat jullie mijn betaling zogenaamd niet zouden hebben ontvangen en de betaling is wel degelijk van mijn rekening gegaan.
Als dit de manier is dat jullie klanten wensen binnen te halen, is dit zeker niet ok.
Ik hoop voor jullie dat dit echt niet de standaard is waarop jullie werken, maar mijn vertrouwen zijn jullie nu al kwijt nog voordat dit gestart is. Jullie hebben mijn geld ontvangen en daarbij is het dan klaar en blijven jullie mij sturen dat jullie geen betaling hebben ontvangen. Heel slim gespeeld zo, als jullie van iedere nieuwe klant 12 of 25 euro kunnen ontvangen en voor de rest zelf niets doen is dat makkelijk geld verdiend. Er zullen altijd wel mensen zijn die daar dan in trappen.

Besvarelse fra Goodiebox België
Mijn abonnement gestart en betaald in november, wanneer kan ik mijn eerste box ontvangen ?
Mvg

Besvarelse fra Goodiebox België
Heel leuk en altijd fijn om een verrassing te krijgen. Leuk om nieuwe dingen te ontdekken. De doosjes zelf zijn ook super leuk en handig.
Wel spijtig dat de kado doosjes al allemaal uitverkocht zijn.

Besvarelse fra Goodiebox België
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.