Anmeldelser af Bilkas morgenbuffet i bistroen. Kedelig og trist udvalg, tit beskidt og rodet. altid urent bestik og tallerkener, der bliver ikke løbende fyldt op med ting der mangler i buffeten. perso... Se mere

Bistroen pizzaslice afviger kraftigt fra billedet i menuen, ca halv størrelse. leverer mad til forældre 13 min før børne Meny er klar, og begynder først på maden efter at være blevet adspurgt 2 gange... Se mere

Elendig kundeservice. Både i kiosk/bager og havecenteret. Kassemedarbejderne i den nye Kiosk/Bager kunne hverken smile eller gøre oplevelsen god. Hans 2 pige kollegaer havde travlt med at snakke nede... Se mere

Rigtig dårlig oplevelse på bistroen. Vi måtte side og vente på vores mad i 30 minutter. Da maden så endelig kom, var der stadig vand fra pastaen i retten, Flæskestegen var Ekstremt tykt skåret, og fis... Se mere

2,1

Under middel

KØB IKKE CYKLER HER.

KØB IKKE CYKLER HER.
Jeg har købt en SCO-elcykel i september 2023 for 8.000 kr. og har haft den til reparation 5 gange på under et år. Alle gange har gearene hoppet og kun 2 gear har fungeret. En gang begyndte opladeren at sitre og blive ekstremt varm. 2 gange er kæden SPRUNGET hvilket jeg aldrig nogensinde har hørt om eller oplevet før nu. Til sidst var jeg ude for at reklamere over kæden var sprunget, gearene hoppet og sadlen var blevet deform. Jeg blev belønnet med en "Gratis kæde" fordi jeg ikke havde taget kæden med og at deres medarbejder ikke kunne finde den kasse jeg indleverede med nøgler, oplader, kvittering og alt andet til reklamationsindlevering.

Mange tak Bilka for at spilde min tid og ikke gøre det rigtige...

27. december 2024

Vi fik Luxus julefrokost d 16-12

Vi fik Luxus julefrokost d 16-12, rigtig lækker og rigeligt mad, desværre havde de glemt fiskefiletterne, vi ringede derud og vupti 17 minutter efter stod der en mand her med dejlig friske og varme fiskefileter, og 2 flasker som “ plaster” virkelig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. november 2024

Latterlig regler.

Købte ved en fejl, en mobil igennem bilkas hjemmeside som jeg ikke kan bruge, den er stadig helt ubrugt men, da de har latterlig regler, som gør at de ikke tager noget tilbage pga brudte klistermærker. Så det er min sidste gang, jeg køber den slags igennem dem, før plejet jeg at synes om dem.

19. november 2024

Morgenmadsbuffeten er så hyggelig og…

Morgenmadsbuffeten er så hyggelig og lækker en oplevelse, med masser af frisk frugt, pålæg og brød Elsker deres sprøde rugbrød og rundstykker. Selvom der var mange besøgende var der god plads og service og hjælp i cafeteriet Skøn start på en Bilka tur - <3

22. september 2024

Havde lavet en online bestilling som…

Havde lavet en online bestilling som skulle komme fra Bilka i tilst. Det tæppe som jeg fik have ikke samme farve som det jeg bestilte og så lugtede det af mug. De leggings jeg fik var beskidte og de "nye" sko jeg fik var også beskidte og åbenbart gået med og så var der en vare jeg ikke fik fordi den havde de ikke på lager alligevel OG har heller ikke fået mine penge tilbage for den. Jeg har måtte smide tæppet ud pga. Lugten. Jeg HÅBER KUN det er i Bilka Tilst den er gal! For min oplevelse er at jeg handler ALDRIG online hos Bilka nogensinde mere!

8. juli 2024

Stressende "musikstøj" i højtalerne

Stressende "musikstøj" i højtalerne! Vælger kun Bilka, hvis højest nødvendigt. Må have earplugs i ørerne, gå målrettet efter varer og skynde mig ud igen. Dårligt musik og alt for højt. Det fremmer på ingen måde mit indkøbs gen

10. juli 2024

Elendige Bilka

Vi har virkelig dårlige erfaringer med Bilka - både online og i butik. Ved reklamationer er man nærmest magtesløs. Virkelig svært at få ombyttet defekte varer. Lagerstatus kan man ikke regne med. Senest kørte vi i dag til Bilka efter en vare, som der skulle være 50+ på lager af blot for at blive mødt med at der var udsolgt. Lagerstatus som kundeservice ellers henviser til, opdateres ikke, var beskeden, som vi fik.

23. juni 2024

Bilka pakkelevering

Bilka pakkelevering
Altid langsomt betjening. Lange køer. Ventetid er utroligt langt. For flere medarbejder eller lad andre tager sig af opgaven. Rigtigt dårlig service.

22. juni 2024

Jeg bestilte 2 kasser vin hos Bilka og…

Jeg bestilte 2 kasser vin hos Bilka og fik leveret en bunke glasskår! Det er under al kritik, og ved reklamation er svaret, at de har ekstraordinært travlt! Måske de skulle bruge et andet fragtfirma, så de fik færre klager/reklamationer!

31. maj 2024

OK produkt men elendig levering

For en uge siden bestilte jeg en markedsparasol på Bilka.dk. Jeg har modtaget 5 mails – chattet tre gangen med ”Kundeservice” – med ventetid, ringet tre gange til ”Kundeservice” med ventetid op til 58 minutter, og haft to køreture til Tilst (64 km. i alt).
Ordrebekræftelsen oplyste, at levering i Tilst ville ske senest den 22. maj. Jeg ville modtage en sms med en ”hentkode”, hvorefter jeg ville få den udleveret. Da jeg intet havde hørt den 23. henvendte jeg mig til ”Kundeservice” – og efter lang tids venten fik jeg oplyst, at jeg blot skulle køre derud med mit ordrenummer – så ville jeg få varen udleveret. Dette var bare ikke tilfældet – så hjem og ringe til ”Kundeservice” igen – mere ventetid og en venlig dame i røret. Dagen efter endnu en langsom chat – der endelig førte til en ”hentkode” og endnu en køretur.
Produktet er fint og til en god pris – men jeg skulle nok bare være kørt til den lokale XL-byg og hentet den lidt dyrere version.

24. maj 2024

Bilkas bager afdeling i Tilst

Bilkas bager afdeling i Tilst
Jeg bestiller kage til en komfirmation halvanden uge før konfirmationen i Bilkas bagerafdeling hos en ung pige. Da jeg i morges kommer over for at hente kagerne, får jeg at vide at kagerne ikke er I deres sortiment mere??? I havde haft 10 dage til at ringe og sige det til mig! Eller sige det da jeg bestilte… Der var ingen engang et forsøg på at løse det bortset fra “du kan får en wienerstang!”
Det er den dårligste service, jeg nogensinde har fået.

5. maj 2024

Aldrig igen

Aldrig igen! Alt sejler!

Står og tørre sved af panden, også lige ned med fingeren i maden igen, uden hansker på.. føj!

Har aldrig oplevet så dårlig service! Intet af det mad vi bestilt var rigtig mangle alt. Høj musik mens de laver mad. Er ligeglade med kunder der kommer og gerne vil have det de har bestilt.

Seriøst overvej hvem i har ansat var det min restaurant var de fyret med det samme .

4. maj 2024

Har nu stået i kø i en halv time i…

Har nu stået i kø i en halv time i bistroen efter jeg har fået bestilt to snitzler skal vi vente en halv time på at få vores mad personalet gør en stor indsats der er intet galt med dem men jeg tror at der skulle være 20 på arbejde i stedet for der stod seks foran os i køen da vi ankom og det tog en halv time og ekspedere disse seks mennesker Det virker ikke som om at der er styr på ret meget i det køkken men maden smager skide godt det er derfor vi finder os i det.

19. april 2024

Pakket og klar til afhentning, men ingen varer

Ordrenr 35974660

Jeg modtog en mail om at vurdere jer på trustpilot, men linket virkede ikke... mon det var fordi I ønskede det alligevel :)

Jeg købte i dag kl 14:30 et tv via Click og Collect kl 14:45 fik jeg en SMS om at nu var min vare klar til afhentning, waoo tænkte jeg der var delme hurtigt især da der ved bestilling stod at der ville gå to timer. Jeg kunne så først hente det kl.16:30, jeg ventede ca 10-15 min. på min tur og blev mødt af den sødeste medarbejdere der fik mit ordre nr. Han kom tilbage uden tv'et og fortalte at han ikke kunne finde det på lagert men ville gå i butikken efter dét. Han ventede tilbage tomhændet og beklagede meget, for det tv jeg skulle hente havde de simpelthen ikke ... ? Han ville selvfølgelig tilbageføre beløbet for tv'et og beklagede endnu engang. Den unge medarbejder ville få 5 stjerner for han var sød og venlig, men Blika I ville få nul stjerner hvis jeg kunne gi jer det!@#€
Jeg forstå stadig ikke hvordan det kunne lade sig gøre og at det eneste jeg får ud af min ulejlighed er en undskyldning og en tilbageførsel af mine penge, et Gavekort eller et nedslag i prisen på et andet tv ville være på sin plads nu når jeg et kørt fra Silkeborg og har venter i 30 min på at afhente mit tv som var købt og betalt.
Syns dét er dårlig service!

12. februar 2024

Snyd og bedrag til Black Friday pris

Jeg har til Black Friday bestilt et løbeur (Garmin 45) ved Power Tilst (Århus). Der stod i tilbudsannoncen at Power har 300 stk. Ved bestillingen så stod der at varehuset ville få uret hjem og så kunne jeg afhente det. Og så skete det slet ikke mere i nogle uger. Jeg kørte ud til Tilst for at checke om de havde lavet en fejl. De eneste de kunne sige var at ordren var systemet. Jeg har også ringet ind til kundeservice mange gange og fik det same svar at de ikke havde det på lageret.
Jeg har på fornemmelse at det var fup og bedrag at de havde sat prisen lavere end andre og så ville de trække ud indtil folk bliver træt og så vil folk afbestille det.
Power hør lige her: jeg havde købt mange ting ved jer over mange år og den her gang er måske steppen til at jeg vil skifte over til Elgiganten fordi jeg føler mig totalt snydt ved jer.
Håber en en af jeres chef vil læse det her og rette op på jeres prispolitik.
For min skyld kan jeg sagtens give 100kr mere for uret et andet sted. Det er mere pricippet at jeg bliver taget ved næsen

24. november 2023

Vi havde til lørdag 25/11-2023

Vi havde til lørdag 25/11-2023, bestilt den store julemenuen i Bilka Tilst.
Torsdag kl. 16.30, fik vi afvise at vores gæster havde fået corona.
Ringede til Bilka for at annullere vores bestilling , og det gik så godt.
Kl. 20.00, stod vores penge på vores konto.
Super god og fantastik service.

23. november 2023

Er dette din virksomhed?