Anmeldelser af Bilkas morgenbuffet i bistroen. Kedelig og trist udvalg, tit beskidt og rodet. altid urent bestik og tallerkener, der bliver ikke løbende fyldt op med ting der mangler i buffeten. perso... Se mere
Bistroen pizzaslice afviger kraftigt fra billedet i menuen, ca halv størrelse. leverer mad til forældre 13 min før børne Meny er klar, og begynder først på maden efter at være blevet adspurgt 2 gange... Se mere
Elendig kundeservice. Både i kiosk/bager og havecenteret. Kassemedarbejderne i den nye Kiosk/Bager kunne hverken smile eller gøre oplevelsen god. Hans 2 pige kollegaer havde travlt med at snakke nede... Se mere
Rigtig dårlig oplevelse på bistroen. Vi måtte side og vente på vores mad i 30 minutter. Da maden så endelig kom, var der stadig vand fra pastaen i retten, Flæskestegen var Ekstremt tykt skåret, og fis... Se mere
Ida B var en stor hjælp
Ida B var en stor hjælp, og rigtig smilende i kassen. Godt at se vi stadig høflige unge mennesker.
Køb af lænestol
Købte en stol d 9 februar og ca 3 uger efter var den sat ned med knap 2000, kontaktede bilka, og syntes det var hurtigt den var sat ned, men ingen rabat, så vil på ingen måde anbefale bilka dårlig forretningspolitik
Rigtig go´ kundeservice
Christoffer gav en rigtig god vejledning og hjæp ved køb af to havemaskiner.
Rigtig go´ kundeservice
De sælger israelske dadler og deres…
De sælger israelske dadler og deres priser er alt for høje.
Meget dårlig kundeservice og total mangel på opfølgning
Jeg er yderst utilfreds med Bilkas håndtering af min reklamation.
Den 24. januar indsendte jeg en formel, skriftlig reklamation til Bilka Tilst Servicecenter vedrørende en defekt Parksafe Sun solcelledrevet p-skive, købt den 16. november 2025. Produktet har en veldokumenteret teknisk fejl, hvor uret tilfældigt viser forkert tid. Denne fejl medførte direkte, at jeg modtog et kontrolgebyr på 875 kr..
Jeg fremsendte:
• En detaljeret skriftlig redegørelse
• Fotodokumentation af fejlen
• Kopi af kontrolgebyret
• Købskvittering
Trods dette modtog jeg ingen form for svar.
Den 30. januar kontaktede jeg Bilka igen via chatten i Bilka-appen. Her fik jeg besked om, at jeg ville blive kontaktet pr. e-mail “hurtigst muligt”.
Det skete aldrig.
På nuværende tidspunkt har Bilka:
• Ikke givet noget skriftligt svar
• Ikke oplyst, hvordan den defekte vare skal returneres
• Ikke forholdt sig til det dokumenterede økonomiske tab
Dette er ikke en bagatel. Et defekt produkt har påført mig et reelt økonomisk tab, og Bilka har udvist manglende ansvar, manglende kommunikation og manglende kundeservice.
Jeg havde forventet en langt mere professionel håndtering fra en stor landsdækkende detailkæde. I stedet er min sag blevet ignoreret.
Meget dårlig kundeservice. Jeg kan på ingen måde anbefale Bilka, hvis der opstår problemer
Ringe click og collect de pakker ikke…
Ringe click og collect de pakker ikke før kunde så man står og. Venter i 30 min
Hurtig ekspedition
Bestilte en vare kl 09.00 og fik besked 1 time senere at var klar til udlevering. Jeg var ved udleveringen kl 11.00 og var på vej hjem 5 minutter senere.
Ukompetente ekspedienter i bagerafdeling
Var i dag d. 4 - 1 - 26 kl. 1600 i Bilka`s bagerafdeling i Tilst og ville købe 2 kartoffelkager som stod til " 2 for kr. 40,-", men vi blev bedt om at betale kr. 50,- og sagde til ekspedienten at prisskiltet sagde 2 for 40,- men nu fastholdt alle 3 ekspedienter at prisen var sat op !
Jeg prøvede at fortælle dem at de skulle sælge varen til den pris som stod på prisskiltet, men de ville ikke forstå at reglerne var således og vi gik derfra uden at købe noget.
Hvis prisen var sat op ville kompetente ansatte ændre prisskiltet !
Nu kan jeg tilføje at vi igen var i samme Bilka dagen efter, altså d. 5 - 1 og så at prisskiltet stadig var “ 2 for kr. 40,- “ ! Så er man virkelig holdt for nar af forretningen. Vi købte naturligvis ikke noget og man kan undre sig over at varehuschefen eller butikschefen ikke er deres ansvar voksent.
Nytårsmenu
Har lige nydt en 3 retters nytårsmenu og kan kun sige at vi er godt tilfredse. Så godt nytår til jer 🇩🇰🇩🇰🥰
Dårlig behandling.
Bilka tilst har desværre en masse udenlandske ( civile) vagter der går efter folk konstant, de er desværre ikke civile nok. Det føles som om man har lavet noget forkert i butikken og giver ubehag istedet for. De stirre heletiden på en siger jeg og mine bekendte/venner. Jeg er defor stoppet med at handle i bilka tilst. Og for det anden har de ofte forkert skiltning på deres varer, det gør ret ofte at man står i en dumt situationen ved kassen.
SUR flæskesteg juleaften
Vi købte flæskesteg til juleaften og da vi d. 24/12 pakkede stegen ud, var den hvinende sur. Vi måtte derfor holde juleaften uden kød. Da vi efterfølgende kom ud til Bilka i Tilst for at reklamere, lød kompensationen på EN MÜSLIBAR!!!😡
Min ven og jeg var nede efter nogle vin…
Min ven og jeg var nede efter nogle vin den anden dag og fik muligheden for at støde på en meget meget indsat ældre herre. Han vidste præcis hvad vi ledte efter, og efter nogle svært beskrivende deltager fra vores side. Men han var hurtig og vidste præcis hvad vi skulle bruge til vores “2 mans date” og lovede os endda noget som efter vores begivenhed var rigtigt. Han burde og skal have et klap på skulderen og mer end det! Vi nåede desværre ikk at få herrens navn men tak for de gode råd og hans geilser.
Ventet 25min på de var løbet tør
Vi var i bistroen i Bilka tilst bestilte mad til 4 personer og da vi så hade ventet i 25min får vi så af vide de er løben tør for to af retterne så vi ente med af kører uden aftens mad
(Vi fik trods alt penge igen )
Dem i vareudleveringen er sjove
Dem i vareudleveringen er sjove
I dag var jeg i Bilka Tilst
I dag var jeg i Bilka Tilst. Hvor jeg bestilte tre store softice. Jeg fik ikke engang hvad der svarer til en spiseske softice på toppen af min vaffel. Da ja så spurgte ekspedienten om det er det han kalder en stor softice fik man bare et flabet svar, skal jeg “ veje den” så stiller han sig til at smile/grine til sin kollega. Og så ringer man til Bilkas kundeservice for at beklage sig over oplevelsen. Så bliver man bedt om at skrive en mail. Og ikke engang den kan de svare tilbage på. Kan ikke anbefales.
Ubehøvlet personale!
Ualmindelig dårligt personale
Jeg har i sidste uge d. 9/10-25 købt en el-cykel!
Efter 5 dage går batteriet i stykker… jeg ringer til kundeservice som siger jeg skal lave en sag på den selvom det er inden for 14 dage. Jeg bliver så omstillet til Bilka Tilst (der den er købt) hvor de så siger at jeg bare kan hente en ny. Jeg får den nye og den virker så heller ikke. Den kan ikke samles der noget i styret der er i stykker!!
Nu er det 2 cykler på 1 uge og jeg tager der ud igen! Her konstatere de det samme og vil give mig en ny! De vil ikke hjælp med samling, kompensation eller en anden løsning da jeg selvfølgelig ikke ønsker sammen cykel igen nu hvor det er den tredje på 1 uge! Kundeservice er ualmindelige dårlige på ingen måder løsningsorienteret og kan af princip ikke hjælpe mig eller gøre noget!
Jeg har hver gang skulle leje en bil for at komme der ud!! MEGET DYRT!! Her er de ikke behjælpelige og selv hvis cyklen bliver fikset vil de ikke kunne levere den, jeg skal igen selv hente den trods at jeg fortæller at jeg syntes det er dårligt!
Ingen af dem havde styr på noget. De rendte frem og tilbage, skulle selv spørge efter en leder!! Har aldrig prøvet noget så dårligt i mit liv
Fejl prismærket
I deres cykel handle , hvor de har deres nedsatte cykler ser jeg en mega god pris på 2 cykler. Jeg tænker at jeg gerne vil købe den ene.
Går ind og spørger på den. Får ad vide at det er en fejl. Eller 2 for det på begge de billige cykler at prisen ikke passer .
Jeg håber så lidt på at vi kan finde en god pris
Men nej
Pomfritter
Har lige været i Bilka Bristro i Aalborg/skalborg, hvor min veninde fik en Bøfsandwich med pomfritter. Bøfsandwichen, var ok at spise. Men promfitterne var uspiselig, da de smagte af gammel friture olie, gjorde det opmærksom om det oppe ved kassen, men fik svaret at de havde skiftet olie i går, men føj de var ikke gode.