Jeg giver 5 stjerner for en yderst professionel, kundeminded, service på højt plan, og effektivbehandling jeg har fået. Min nye Elcykel have defekt i controlleren, og blev afleveret i Bilka, hvor... Se mere
Planlægger ikke deres arbejde. Hentede min cykel 14 dage efter ordre blev lavet. Svarer ikke på henvendelser ( har brugt timer på emails og forgæves telefonopringninger) og beholdt min cykel i 2 uger... Se mere
En rigtig god oplevelse!
Jeg punkterede på vej på arbejde - på en dag, hvor jeg selvfølgelig var afhængig af cyklen umiddelbart efter fyraften. Jeg faldt tilfældigvis over Bikehero.dk, som kørte ud til min arbejdsplads, og inden kl. 11.00 havde jeg fået ny slange og nyt dæk. Så var dagens planer reddet :)
Fup og svindel
Jeg bad om et tilbud på en reparation. Det var dog for dyrt, og jeg afslog tilbuddet. Alligevel hævede Bikehero pengene fra min konto.
Jeg har været i telefonisk kontakt med firmaet og blev lovet en tilbageførsel. Intet skete. Har skrevet mails og efterfølgende ringet, uden at røret blev taget. Fandt indehaverens navn i CVR-registreret og gav ham et kald. Intet svar. Men han ringede tilbage 5 minutter, men skyndte sig at lægge på igen.
Det er fup og svindel.
Hurtig, effektiv, venlig service
Helt igennem god oplevelse. Venlig medarbejder, hurtig og effektiv service og så lavede han endda et ekstra tjek af bremser, gear og bolte på cyklen, hvilket ikke var med i aftalen.
Nyt dæk og slange
Bestilte mandag aften. Cykel repareret tirsdag! SMS'er orienterede hele vejen. Jeg anbefaler!
Mvh Søren
Fantastisk service
Bikehero leverer som altid en fantastisk service! I er søde, rare og klar på at give gode feedback i henhold til hvad der vil være fordelagtigt at gøre!
Fin service
Har ventet 14 dage på dele til en velobit dame cykel , det er ikke bikehero skyld at delene ikke kunne frem skaffes fra forhandleren men skidt at man lover at cyklen bliver lavet så derefter ikke giver besked fra Coop eller bikehero . Måtte ringe flere gange ti Coop for at få delene til cyklen som først kunne leveres 1/11 2015 ? Efter et par ring skaffe de så lige pluslig dele til cyklen .
Fin service
Skulle have skiftet display på min el-cykel. De kom til den aftalte tid og alt er som det skal være. Fin service
Super service og hurtig ekspedering
Motoren på min elcykel svigtede. Bikehero kørte ud til mig og fiksede problemet på en halv time.
Perfekt!
blev holdt orienteret hele vejen under forløbet. Reservedel var medbragt og cykel blev repareret på stedet. En virkelig positiv oplevelse.
Bikehero 😊 super service 👍🏼
Kan absolut kun anbefale bikehero.
God service og prisen er i orden.
Tjekket koncept
Super god og effektiv service. Alt fungerede optimalt og til tiden. Tjekket service, når man er i sommerhuset med en flad cykel :-)
Meget lang ventetid
Jeg fik, da jeg bestilte skift af en slange på forhjulet, at vide at det ville blive lavet inden mandag den 6-7 kl 13.30.
Der skete ikke noget og da jeg rykkede et par dage efter den aftalte tid, fik jeg at vide at de havde meget travlt men at de håbede at nå det i løbet af ugen.
Sidst på ugen fik jeg en besked om at cyklen ville blive lavet mandag den 13-7 mellem kl 6 og 9 og det kom heldigvis til at passe.
Arbejdet er udført flot, men ventetiden - uden forklaring før jeg selv henvendte mig - var jeg ret træt af.
Super betjening og arbejde
Jeg købte sidste år en elcykel. I mandags grimme lyde (motor). Ringede til forhandler mandag, der sagde de ville kontakte Bikehero. En time efter fik jeg mail fra Bikehero med aftale om tid og sted for rep. Dagen efter en mail at der var bestilt ny motor - samme dag blev jeg ringet op at han kunne komme om en ½ time. Fik sat ny motor i - fik justeret forbremsen (som ikke virkede) :-) ualmindelig dygtig og professionel reparatør. Anden gang jeg er blevet betjent af Bikehero - men bestemt ikke sidste. Super behandling
Super og helt perfekt service
Jeg købte sidste år en elcykel. I mandags grimme lyde (motor). Ringede til forhandler mandag, der sagde de ville sende en mand ud. En time efter fik jeg mail fra Bikehero med aftale om tid og sted for rep. Dagen efter en mail at der var bestilt ny motor. Fredag en opringning om at motoren nu var kommet og kl. 11.00 var cyklen repareret. Den blev endda både pumpet og og spændt efter. Super med god information hele vejen og en perfekt og hurtig reparation. Tak.
Mette
Super flink "cykelmand"
Jeg bestilte et serviceeftersyn i en periode, hvor der på hjemmesiden stod, at de havde travlt. Dog fik jeg en mand ud tre hverdage efter, jeg bestilte via hjemmesiden. Super flink cykelmand, der har styr på sit kram. Han skiftede ikke nogle dele, der krævede mer-betaling, men anbefalede blot at jeg kunne skifte et par ting, hvis jeg syntes, jeg ville bruge penge på det.
Kan anbefales :)
Kan anbefales
Bike Hero modtog bestillingen ons 10.6. og tilbød at reparere man 15.6.
Da det passede mig dårligt fik jeg det udsat til ons 17.6., hvor cyklen så blev repareret tilfredsstillende af en kyndig og behagelig reparatør.
Har lige fået nyt dæk og slange på min datters cykel. Ikke sidste gang jeg vælger denne løsning. Al den tid det sparer mig for at gå til cykelsmeden og hente igen - de penge er givet godt ud. Min cykel blev repareret ca 24 timer efter jeg bestilte service. Kan klart anbefales.
Cykel rep
Har lige fået min el cykel repareret hos bike hero. Hurtig og præsis information om tidspunkt og efterfølgende. Og en rigtig rar fyr der kom og ordnede den på stedet. Så er super glad og tilfreds