BIYÙ Anmeldelser

4,5

Ik ben super tevreden met de artikelen die ik heb ontvangen. Ik hoorde veel positieve reacties over de borstels en kussenslopen en zelf vind ik ze ook ontzettend fijn. Ik heb eerdere producten besteld... Se mere

Reageren niet op mails! 2 mails gestuurd maar nog steeds geen reactie! Slechte beoordeling gegeven ook op de website! Ik heb de bi yù heatless curls besteld voor mijn meiden want ze hebben alleb... Se mere

zat een kleine beschadeging op de borstel. kan gebeuren natuurlijk een mail gestuurd naar de klantenservice meteen gingen ze er mee aan de slag en dezelfde dag nog reactie dat ze het opnieuw gaan ver... Se mere

Svarer typisk inden for 1 uge

108 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Producten zijn in perfecte staat

Producten zijn in perfecte staat. Super mooi verpakt.
Ik ben heel tevreden met mijn bestellingen en gebruik echt alles wat ik besteld heb.
Kwaliteit van de producten zijn echt hun geld waard. Heel tevreden, hoop in de toekomst op nog meer artikelen! 🩷

16. februar 2026

Bi yu lip butter

Ik heb de bi yu lip butter besteld en het is echt de beste lip butter ooit! Je lippen worden er super zacht van en hij ruikt ook heel lekker. Ik gebruik hem 's nachts als lipmaskertje.

20. februar 2026

Hele fijne klantenservice

Hele fijne klantenservice! Ik had de bonnet gekregen in december, maar hij bleef totaal niet zitten. Ik zag op Tiktok dat ik niet de enige was en ze nu het verbeterde model verkopen. Ik heb contact opgenomen en ze hebben gelijk de verbeterde bonnet naar me toegestuurd. Super fijn!!

20. februar 2026

Positief!

Ik heb al een tijdje verschillende producten van bi-yù en ik ben positief verrast. Ik gebruik al een aantal maanden de gummies en ik merk echt verschil. De lipbutter steelt mijn vriend af en toe zelfs! Sinds kort heb ik ook de bonnet en satijnen kussensloop en ik ben zo positief over alle producten. De tote bag gebruik ik ook als werktas met mijn werk als kleuterjuf!

18. februar 2026

Heel blij mee

Snelle levering, fijne klantenservice toen bleek dat er een productiefout zat, kreeg gelijk een nieuwe en super blij mee! Ik vind ook alle ‘togo’ items heel handig.

6. februar 2026

GEWELDIG!

Heeel blij met m’n producten van Bi yù. Snelle levering en goeie kwaliteit!! De lipbutter is mijn lievelingsproduct, maar alles is fantastisch. Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen en zorgen dat ik de hele collectie in huis heb :)

11. februar 2026

Butter soft lips

De lipbutter maakt mijn lippen echt super zacht! Ik gebruik ook de gummy’s, door de lekkere structuur en smaak is het geen straf om ze elke dag te nemen.

8. februar 2026

Zeer tevreden

Ik heb de bi yù on the go gekocht. Mooi snel geleverd en netjes verpakt. Erg blij mee! Mooie, duidelijke site en fijne spulletjes. Aanrader!

6. februar 2026