Goedkope rommelproducten, Minder goede recensies (1 , 2 ster), worden niet geplaatst op hun site. Het sterke vermoeden dat niet alleen de door een medewerker van bi yu geplaatse recensie van 5 sterr... Se mere
Ik ben super tevreden met de artikelen die ik heb ontvangen. Ik hoorde veel positieve reacties over de borstels en kussenslopen en zelf vind ik ze ook ontzettend fijn. Ik heb eerdere producten besteld... Se mere
Hele fijne klantenservice! Ik had de bonnet gekregen in december, maar hij bleef totaal niet zitten. Ik zag op Tiktok dat ik niet de enige was en ze nu het verbeterde model verkopen. Ik heb contact op... Se mere
Ik heb bij ze de satijnen kussenslopen en de brush set besteld. Ik merk echt dat de kussenslopen helpen met mijn huis en haar er zitten geen klitten meer in mijn haar en ik heb minder puistjes. De bor... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
Goedkope rommelproducten,
Minder goede recensies (1 , 2 ster), worden niet geplaatst op hun site. Het sterke vermoeden dat niet alleen de door een medewerker van bi yu geplaatse recensie van 5 sterren op een nog niet te koop zijnde artikel, maar ook (alle) andere recensies op de site en waarschijnlijk ook hier, niet door een echte klant zijn geplaatst maar door medewerkers of door jada zelf zijn geplaatst! Niet intrappen dus! Had de dure borstels aangeschaft. De borstels zijn goedkope chinese rommel, kan beter een borstel bij de hema kopen, die zijn beter en een heel stuk goedkoper! Janneke

Besvarelse fra bi yù
So bad and false never buying again from this shit web

Besvarelse fra bi yù
Ik heb de beauty bag medium besteld en wauw ben er enorm tevreden van! Alles past er netjes in. Gisteren besteld en vandaag al in huis!!?? Echt een aanrader
Ik ben echt heel blij met de producten van bi yù. Ik heb op de website de pillowcase set gekocht en ik vind het verschil in mijn haar echt top! Minder pluis, minder afgebroken en heel shiny. Thanks bi yù!!
Mijn haar is zo zacht en glanst niet normaal mooi na het gebruik van de kam. 🤩 ECHT WAUW! 🥰
Mega fijne borstel die je haar mooi zacht en glanzend maakt. Hij is makkelijk mee te nemen in de handtas. Ook was die de volgende dag na bestellen al bezorg!
Heel snel binnen en gezonden stralende krullen!!
Perfect voor een blow-out look. Super simpel om in te doen en heel comfortabel om mee te slapen. Mijn haar is dik en lang, waardoor het me nooit lukt om zo’n perfecte blow-out look te krijgen, maar met deze rollers is het eindelijk gelukt✨
Ik heb de brushset gekocht van Bi Yu en mijn haar is nog nooit zo pluisvrij geweest. Als ik mijn haar 's avonds had gewassen, werd ik met erg pluizig haar wakker. Nu ik de borstel van Bi Yu gebruik is mijn haar 's ochtends niet meer pluizig!
Ik had de heatless curls tool bij bi yù besteld. Alleen me telefoon had automatisch verkeerde gegevens ingevoerd. Bi yù heeft me gelijk gecontacteerd en het opgelost! Zeker een aanrader dus!
Zo blij mee! Mijn haar is zo lastig te behandelen door de structuur, deze borstel zorgt ervoor dat ik eindelijk m'n pluis onder controle krijg en de handdoek neemt het vocht ook goed op. ❤️
Never been this happy to be influenced hihi!
Ik ben verliefd op de bi yù borstel, wat een wonder dat die borstel kan doen met je haren.
Heb de Brush set besteld met de flash sale en ik ben er zo tevreden mee! Het maakt me haar super mooi glad en het is oprecht de fijnste borstel die ik heb gehad!
Het is echt een prachtig merk! Ik ben mega tevreden en de producten doen wat ze moeten doen!☺️