Jeg havde en meget dårlig oplevelse hos Babylon-huset. Jeg deltog i et arrangement i salen, hvor der blev serveret mad, men desværre blev flere af os syge bagefter. Jeg selv fik kraftig kvalme, op... Se mere
God service Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest. Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden før i andre lejligheder og det var godt. kan være... Se mere
Vi blive imødekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbød en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rådighed som sørgede for udskiftning af vand... Se mere
Man kommer ind til et rigtig flot lokale hvor vi efterfølgende bliver serveret en velkomstdrink af den søde tjener.Rigtig god mad, maden bestod af tarteletter til forret. Hovedretten bestod af oksecuv... Se mere
Babylon Huset er en innovativ og kreativ virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser inden for underholdning og events. Vores mission er at forvandle fantasier til virkelighed og give vores kunder en uforglemmelig tid. Vi er specialiserede inden for eventmanagement og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra konceptudvikling og planlægning til eksekvering og gennemførelse af begivenheder. Uanset om det er en intim virksomhedsfest, en storslået bryllupsreception eller en spektakulær musikfestival, er vi udstyret med ekspertise og erfaring til at levere en skræddersyet løsning, der opfylder vores kunders behov og forventninger.
Elmegårdsvej 20, 8361, Aarhus, Danmark
- hsk@babylon-huset.dk
- babylon-huset.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Flotte lokaler og god service.
Blev gift i august 2017 - Ejeren var nem at snakke med og vi fik alle vores ønsker opfyldt - både hvad angår pynt, mad og kage. Ingen problemer der - ejeren var venlig og åben. Alle gæsterne roste brylluppet - og især maden var gæsterne glade for. God service på selve dagen. Kan kun anbefale det. Herudover er lokalet flot og elegant.
Respektløs, middelmådig, utilfredsstillende, modbydelig
Respektløs, middelmådig, utilfredsstillende, modbydelig
Aldrig mere
Alt hvad der bliver lovet, bliver ikke afholdt. Tingene ændrer sig de sidste 3-4 dage inden jeres store dag, hvor man ikke kan gøre noget ved det.
Husk at kræve en kontrakt med alt beskrevet hvor begge partner skriver under. Han vil ikke lave et kontrakt for han vil ikke love noget som ikke blive afholdt.
Amatør ejer, som går rundt i lokalet hele tiden og fotografere/filmer med hans mobil.
Jeg gad vide om SKAT er informeret om at der bruges tyske drikkevarer såsom Øl, Cola og ikke mindst de forskellige Whisky.
Hold JER VÆK!

Besvarelse fra Babylon Huset
VÆRSTE sted og FORFÆRDELIG ejer
Jeg búrde have skrevet denne anmeldelse længe siden, men har aldrig taget mig sammen.
Ejeren af dette sted er ikke en person man kan forestille sig. Det starter alt sammen som en drøm men slutter af med det værste mareridt, som bliver til virkelighed.
De første møder vedr. aftale til aftalen er i hus går som smurt og bekymringer er der ingen af - det gør ejeren megt op i at gøre en opmærksom på, det er jo trods alt ens bryllup der er tale om. Stedet er smukt og der er alt hvad man kan forlange ellers skaffer ejeren der gerne for en.
Når dagene nærmer sig og alt er betalt går ALT galt - Ejeren bliver en hel anden person, alt det aftalte i kontrakten er visket rent. Hvis ejeren ikke synes det skal være i aftalen sletter han det bare fra sin kontrakt, selvom der står andet i ens kopi. Det værste er at han farer op som om at man har gjort alt besværligt for ham - alt koster ekstra og hvis man ikke betaler det ekstra beløb som bliver til flere gange ekstra beløb, så smider han en ud og siger man kan holde det et andet sted - men hvor skal man kunne finde et lokale på 2 uger der kan rumme 3-400 gæster samt give gæsterne besked og at festen holdes et andet sted. På facebook er ejerens solution. Det er til at blive rasende over den måde man behandles, men intet kan gøres da ens penge også er betalt, så man må holde ud til det er overstået.
Jeg kan nævne utrolig mange ting, som alle andre har nævnt, men det vil bare blive en lang roman. Man må bare se det i øjnene at intet bliver overholdt, han vil kræve ekstra penge ind for alt muligt, der er ikke rent service, heller ikke nok, der vil ikke blive pyntet op som aftalt og an bliver smidt ud fra ens egen fest når han bliver træt, han vil holde øje med alle ens gæster fra de træder ind og går ud. Han vil være tilstede på ens dag og gå ind og ud af lokalet som var det hans egen fest. Med andre ord du skal forstille dig det værste og forvente at det er meget værre end det man har forestillet sig.
Hvis der var en side hvor man kunne skrive om de værste steder i DK eller man kunne få ham på forsiden af avisen - på en eller anden måde gøre det mere tydeligt for andre at se han er en Svindler og Bedrager så vil jeg gøre det eller anbefale folk til at gøre det, samt melde ham til SKAT, der er jeg sikker på at alle de ekstra penge han får ind ikke er registreret, samt ikke alle fester er registreret, selvom han normalt her en fest hvis ikke flere fester hver uge.
Inden min anmeldelse slutter vil jeg hurtigt gøre jer opmærksom på at en stjerne er ALT FOR MEGET, det skal ned i MINUS stjerner hvis det kunne lade sig gøre. Lidt ligesom eksames karakter. 00 vil jo være dumpet og man tænker lavere kan man ikke gå, men nu går skalaen ned til minus 03, betyder det så at man er dummere end dum? Sårn skal man også tænke om Babylon huset og dens Ejer.
Respektløs ejer
Hold jer væk fra babylon huset, ejeren er grådig og respektløs! Han overholder ikke sine aftaler, og lyver med god samvittighed.
I min lejekontrakt var brudeparrets stole inkluderet prisen, som blev lejet af ejeren. Men op til brylluppet vælger ejeren at tag på ferie i udlandet, og nogle af hans familiemedlemmer overtager arbejdet for ham. Men de kunne så ikke finde stolene dagene op til brylluppet, og endte med at fortælle os, at et af stolene manglede et ben. Derfor skulle jeg selv skaffe stole, og det blev hele vejen fra SVERIGE af! Da han så vender tilbage fra ferien og min familie skal betale ham de resterende penge for lejen, så fortæller de ham om hvad der skete. Og han siger med et smil på læben, at han skylder jeg og min mand 1000 kr. Og min familie undre sig, at han ikke giver dem med det samme. Der går to uger og min familie fortæller mig, at jeg skal huske og hente min tus fra ham inden der går for langt tid. Jeg ringer så, og han nægter det simpelthen. Og siger til mig ironisk, "tror du jeg åbner min pung og giver dig 1000" Men efter en endt diskussion siger han, at jeg kan få den tus næste gang en familiemedlem skal giftes og lejer babylon huset. Så trækker han 1000 fra prisen, og min familiemedlem giver mig den 1000. Det går jeg så med til. Nu ringer jeg, efter 10 måneder og spørger om det er i orden med ham, at min kusine der skal op og betale ham depositum i løbet af denne uge giver mig en tus og giver dig det resterende beløb af depositum. Han går sgu amok! Og nægter igen. Og siger så "jeg sagde når en fyr skal giftes fra din familie, ikke en kusine"!!!!! Hva fanden gøre det af forskel for ham? Han beskylder mig derefter for at lyve og siger, at det ikke hvergang en araber skal giftes så skal jeg komme og sige jeg vil have mig penge. Og jeg har kun ringet de 2 gange!!!! Jeg fortalte ham så, at han skal overholde sine aftaler, men det mente han, at han gjorder. Og jeg siger så at jeg ikke længere vil have pengene, og dem kunne han selv beholde. Også smækker han røret på! Sikken behandling, respektløshed og grådighed. Håber han får dårlig smag i munden, når han ser det her.
Hold jer væk!
Jeg tillader mig hermed at rase ud i dette forum på vegne af min bedste ven, som jeg var forlover hos sidste år.
Babylonhuset er et rimeligt pænt festlokale og kan huse mange gæster og da der ville komme omkring 400 gæster til dette iranske bryllup ville dette lokale være et fint alternativ. Da vi vil tilse lokalet bliver vi mødt af en udadvendt positiv ejer, som mener at dette vil være det perfekte sted for os og han vil kunne opfylde de ønsker og krav vi har til brylluppet. Vi aftaler hvad der skal ske og alt er godt, lige indtil parret har betalt regningen. Pludselig ændrer ejeren adfærd fra glad og opløftende til negativ og hadsk. Men hvorfor skulle han ikke det, parret havde jo betalt ham!
Da listen er lang over de ting han ikke har opfyldt vil jeg fremhæve nogle af de ting som primært ødelagde dagen for brudeparret. Der blev aftalt at han stod for oppyntning af lokalet og der blev aftalt hvordan det skulle se ud osv. Da vi ankommer til lokalet på dagen ser det slet ikke ud som ønsket og lokalet er kun halvfærdigt i forhold til at festen skal til at starte. Derudover er der ikke nok pladser eller service til alle gæsterne.
Tjenerne som han stod for, var både uhøflige og ligeglade med gæsterne. Der blev på visse tidspunkter serveret mad til halvdelen af salen og resten kunne vente op til en halv time til 1 time før maden kom til deres bord. Disse ting bliver nævnt for ejeren men han bliver sur og vrisser af os samtidig med at han siger at vi bare kan finde et andet sted til de 400 gæster hvis vi er utilfredse. Det kan vi naturligvis ikke og brudeparret bliver nødt til at indfinde sig i det.
Noget af det mest mærkelige var at ejeren ville være tilstede under hele festen og sad og holdt øje med gæsterne via overvågningskameraer, hvilket gjorde mange af gæsterne utilpas. Ikke nok med det, så sad han også ved indgangen inde på sit kontor med sine egne gæster, mens han sad og hyggede samt overvågede de andre gæster.
Da kl nærmer sig 00.00 beklager ejeren sig og spørger flere gange om vi ikke er færdige, så han kan komme hjem og sove. Vi diskuterer frem og tilbage da der lige er blevet åbnet for disko så gæsterne kunne danse, så vi får lov til at blive længere. KUN 1 TIME efter beder han os om at pakke og gå da han ikke gider at vente længere og smider os derefter ud.
Herretoiletterne stank af tis inden festen overhovedet var startet.
Jeg må sige at det forløb som de har været igennem vil jeg ikke anbefale til nogen. Ikke mange af aftalerne blev overholdt og det er bare ærgerligt at deres store dag skal ødelægges af sådan en ejer. Specielt da de luftede deres tanker angående hele forløbet blev de mødt af en truende adfærd, og den dag i dag ved jeg at de stadig er kede af at den mand har ødelagt deres store dag.
Respektløs, hensynløs, løgnagtig og grådig ejer!
Skulle til min vens bryllup og kom et par dage før for at hjælpe til. Vi får lokalet fredag morgen, så vi kunne gøre det hele klar.
- Alt service var beskidt, så vi måtte vaske det hele.
- Der var ikke nok service
- Der skulle være delvis dækket op. Der var ikke gjort noget som helst
- Der blev lovet at have en bestemt farve til stoldekoration - Vi fik en anden farve på dagen
- Blomsteropdækning - mens der blev pyntet op med blomster på bordet, så bliver der lagt visitkort på alle bordene for at reklamere for blomsterdekoratøren
- Lyset bliver slukket omkring kl seks om fredagen, mens vi er ved at klargøre lokalet, da han skal spare penge
- Under opdækningen finder vi så ud af, at der ikke er nok service til 275 gæster, som ellers lovet
- der er ikke rødvinsglas, der er kun 200 hvidvinsglas.
- der var ikke nok kaffekrus til vores gæster. 100 af dem fik lov til at få kaffe på dagen
- Vi måtte ikke tildække det kæmpeskilt midt i lokalet, som stod og reklamerede for lokalet
De vi så klager over det og stille spørgsmål til tingene, så hidser ejeren sig op og siger, at han havde sagt, set som beset. Han var pisseligeglad med den underskrevne kontrakt, da han nu havde få pengene. Han var endda så fræk at sige, så kan i bare finde et andet sted.
På selve festdagen:
- Ejeren går rundt under festen og står midt i det hele og ser på
- De såkaldte professionelle "tjenere" havde ikke styr på noget som helst, jeg måtte stå og dirigere dem og fortælle, hvad de skulle
- De såkaldte "tjenere", som lovet, skulle sørge for opvasken, tog aldrig opvasken. Som ejeren selv sagde: "Hello, de er tjenere, hvad tror du selv?"
- Han lukker af og til strømmen for anlægget i løbet af aften.
- Sidder på hans kontor med åben dør, lige ved indgangen til festen
- Spørger til, hvornår vi er færdige af flere gange
- Da klokken var 02:30, så fik vi besked på, at nu skulle festen snart lukkes
- Alt rester af maden blev vi bedt om at tage hjem og måtte ikke låne hans service, da han mente vi ville ikke returnere det
I skal slet ikke overveje, at leje det her sted til jeres bryllup!!!!
Har hørt fra et andet bryllup til 400 mennesker, at de fik lokalet på selve bryllupsdagen og de skulle lukke festen kl et om morgenen. Plus de skulle betale mere for ekstra service.
Grådig ejer med det formål om at snyde folk!
Babylon huset burde lukkes på stedet for den måde der bliver drevet forretning på! De fortjener ikke 1 stjerne og hvis man kunne give mindre, havde de fået det.
Folk der overvejer eller kender nogle der vil leje stedet, så hold jer væk LANGT VÆK der fra! Man bliver snydt på det groveste uden at kunne gøre noget, da ejeren allerede har pengene og ved, at man ikke kan nå at finde et andet sted.
Kontrakten er ikke fyldestgørende og selvom der er blevet lavet en udvidet kontrakt hvor tingene er blevet specificeret, bliver disse heller ikke overholdt. Han løber fra alle sine aftaler og kræver for ekstra betaling for lydanlæg - selvom der står direkte i udvidet kontrakt, at musikanlæg er inkluderet i aftalen. Ejeren kommer med en masse forklaringer som ikke holder vand, underskriver og siger senere at han ikke læst kontrakten ordenligt, forstår ikke ordet musikanlæg, det er ikke hans anlæg og derfor skal han have betaling. Er uprofessionel, hæver stemmen og skændes med kunden.
Kræver alt betalt 1 mdr. før festen finder sted, med den begrundelse, at han har oplevet flere har løbet fra deres regning. Derfor kan han tillade at løbe fra sine aftaler og sætte kunden i et dilemma.
Under aftale indgåelsen får man lov til at komme et par dage før og pynte op i lokalet, men reelt er det kun 1 dag og i det tidsrum der passer ham, da han skal være til stede og lukke op og låse op. Selvom lokalet ikke er færdig, bliver man smidt ud uden videre! Alt service er beskidt og skal vaskes igen! Selvom der ved kontrakt indgåelse er garanteret, at der er nok service til antallet af gæster, er der langt fra nok! 300-400 gæster kan IKKE deles om de ca. 150 champagneglas der er på lageret, og når der så bliver spurgt ind til det, råber og skriger ejeren og kommentere at det er ikke noget han kender til eller selv bruger.
De "professionelle" tjenere, som bliver lejet er hverken servicemindet eller professionelle. Laver så lidt som muligt, og har ikke styr på servering.
Selvom der bliver lovet man kan leje stedet helt til næste dag, så bliver festen lukket og slukket når det passer ejeren. Han er tilstede under hele festen på sit åben kontor, og når han er træt skal festen lukkes. Uden varsel tændes der for alt lys og musik anlægget slukkes selvom de festglade gæster stadig er i gang med at hygge. Der er hverken tid til at få styr på tingene eller hente ens ting udover en besked om at man kan komme tilbage i morgen på det tidspunkt der passer ham.
Intet er nok for ejeren. Der er altid noget der dukker op, som skal betales ved siden af udover den aftale der er indgået.
En Omgang groft bedrageri!!! Min stjerne er et -1 Stjerne!!!!
Dette lokale har kun et formål. Penge afpresning og atter penge.
Jeg var til min venindens bryllup i slutningen af juni, hvor de nærmest ødelagde stort set alt for brudeparret. Vi gæster havde alle samme opfattelse af stedet. Uprofessionel, grådig, respektløs og har ingen hensigt på at yde en god service eller et godt stykke arbejde. Så snart pengene er modtaget er de ligeglade med en.
Min venindens familie og venner blev også udsat for pengeafpresning hvor de skulle betale igen ugen før brylluppet. Han blæser på deres aftaler som og hvis de ikke ender med at bøje sig for hans dumme vilkår må de finde et andet sted , hvilken han selvfølgelig ved med 1000% er umulige for dem på blot 1 uge.
Jeg synes at han enten burde anmeldes til politiet ellers også skal man føre en sag an imod ham, da der både er tale om pengeafpresning samt ændringer på aftaler hvilken ifl. kontrakten ikke burde ske.
Det er så synd for bruden, hun skulle løbe stressende frem og tilbage for at minde tjenerne om at de skal gå rundt og skænke vin, sodavand, bære mad ud, rydde op osv.
De mennesker som har benyttet ham burde lægge en sag an imod ham. Han kan da ikke blive ved med at ødelægge den vigtigste dag i folks liv.
Sæt en stop for denne mand og hans onsvage crew som ikke lavede andet end at chit chatte med hinanden. Desuden ønsker han kun cool cash så han ikke skal betale skat af dette beløb.
Alle dem der har holdt bryllup kan lægge sag an imod ham, skrive ned hvor meget de har betalt til ham, sende det til skattevæsnet, lad os se hvor meget han har oplyst til dem. Han vil sikkert få en fed check på hvor meget han skal betale tilbage til skat.
Bare et par forslag til dem som føler sig dårlig behandlet af denne mand.
Respektløs, hensynløs og grådig ejeren
En af mine venner holdte brylluppet i Babylon huset. Aftalen var at opvasken var i orden, og opvaskning af tilbehørerne under festen samt andre ting som jeg havde hørt/oplevet til selve bryllupsdagen.
Min vens familien fik lokalet som var fyldt med skidt på tilbehørerne "skåle, glas osv" hvilke de skulle brugte 5 timer på at gøre rent i stedet for at bruge tid på at klargøre lokalet.
Til selve festen skulle der være en køkkenchef som diregerede tjenere hvordan tingene fungere. Chefen dukkede aldrig op, og der var kaos. Selve betjening hos tjenerne var meget koldt og uprofessionelt. Vi bad om noget vin og fik en halv tomt flask fra et andet bord slam foran vores ansigt og så gik tjeneren.
Om aftenen kom ejerens venner forbi og kiggede rundt i festen og var ligeglad om det var et brylluppet. De hyggesnakkede med hinanden og gik senere, ejeren var tilstedet i hans kontor som stod med åbent dør mens han ordene sine ting, som om gæsterne var usynlige.
Jeg vil bare lige nævnte nogle af de ting som jeg har oplevet og jeg kendte til mange andre lignende historier fra andre bryllupper hvor ejeren på ingen måder respektere brudgom/pigens dag, hvor han krævede ekstra betalinger som ikke var med i aftalen.
Hold JER langt væk fra babylonhuset...hvis i vil have et ordentlig bryllup hvor gæsterne bliver behandlet ordentlig og der tages hensyn til den vigtigste dag for brudegom/pigen.
Grådig ejer med diktatoriske handlinger
Lad mig starte med at forklaring hvorfor jeg har givet babylon huset en stjerne, der var ikke mindre. Som overordnet bedømmelse af min fætters bryllup i dagene op til festen og selve aftenen syntes jeg ikke at behandlingen af de nygifte har været ejeren bekendt.
Min kone og jeg havde selv overvejet stedet men allerede under første møde takkede vi nej da han virkede meget arrogant og grådig. Hele samtalen handlede om hvor mange penge han kunne få ud af det på hurtigst vis. Jeg snakket ekstra betaling for brug af lydanlæg, lys show, køkken m.m.
Et par uger før min fætters bryllup betalte de pengene som aftalt, alt var som det skulle indtil ejeren en uge før brylluppet krævede 10.000kr ekstra med besked om at de skulle betale ellers finde et andet sted og holde fest. De fin forhandlet det ned til 6000kr og betalte.
Dagen før hvor vi er ude for at stille op kommer hans to nevøer og vil låse os ud. Vi måtte på ingen tidspunkt bare få nøglen og selv låse lokalet af. De i giver os lov til at bruge halvanden time og vi bliver færdige.
På selve dagen:
Festen er godt igang, men ejeren er der hele tiden, sider enten inde på sit kontor med åben dør eller cirkulere rundt indeni fest salen. Endvidere sidder hans ven ved et bord alene med en bærbar computer og hvad det ser ud til sufer nettet tyndt. Det er skide irriterende at se på, at de skal være der. Kl halv to om natten tager ejeren fat i bruden og høre om festen snart er slut, folk har det sjovt og er fest glade, så hvorfor skulle den slutte. Ejeren siger han er træt og vil gerne hjem så festen skal slutte. Han går ud i køkkenet og ber vores kokke om at blive færdige og da han kan se at de ikke han nå det inden for overskuelig fremtid lukke ejeren bare festen og ber folk om at gå. Vi må i al hast pakke vores personlige ting og slutte festen.
Dagen efter kimer han min fætter ned om siger at de skal komme og gøre rent i køkkenet og al mulig, min fætter kom dog aldrig derud.
Jeg kan bestemt ikke anbefale babylon huset til nogle, behandlingen af direkte penge afpresning, hans tilstedeværelse til festen og lukning af en godt fest er ikke de 40.000kr hver som det til sidst blev. Der var en glædelig dag for min fætter og hans nye kone men oplevelsen fra ejeren kaster en sort skylle over det hele.