Babylon Huset Anmeldelser 103

3,4

Jeg havde en meget dårlig oplevelse hos Babylon-huset. Jeg deltog i et arrangement i salen, hvor der blev serveret mad, men desværre blev flere af os syge bagefter. Jeg selv fik kraftig kvalme, op... Se mere

God service Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest. Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden før i andre lejligheder og det var godt. kan være... Se mere

Man kommer ind til et rigtig flot lokale hvor vi efterfølgende bliver serveret en velkomstdrink af den søde tjener.Rigtig god mad, maden bestod af tarteletter til forret. Hovedretten bestod af oksecuv... Se mere

1. Eventbureau

Babylon Huset er en innovativ og kreativ virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser inden for underholdning og events. Vores mission er at forvandle fantasier til virkelighed og give vores kunder en uforglemmelig tid. Vi er specialiserede inden for eventmanagement og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra konceptudvikling og planlægning til eksekvering og gennemførelse af begivenheder. Uanset om det er en intim virksomhedsfest, en storslået bryllupsreception eller en spektakulær musikfestival, er vi udstyret med ekspertise og erfaring til at levere en skræddersyet løsning, der opfylder vores kunders behov og forventninger.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Rigtig flot lokale

Rigtige flot lokale med flotte omgivelser. God service under hele begivenheden. Et sted hvor der er styr på tingene👍

22. juli 2023

Tak for de fine ord Josefine 😁

Rigtig god kommunikation

Vi har valgt at afholde både vores hennafest og bryllup hos Babylon Huset, og vi er meget tilfredse med begge begivenheder.

Hamid og Henry har været fantastiske at samarbejde med, da de har holdt os opdaterede med nye dekorationsmuligheder og tilvalg, som vi frit må gør brug af. Både vi og vores gæster har haft en rigtig god oplevelse.

1. marts 2023

Stor tak til Babylon Huset

En stor tak til Babylon Huset for at arrangere et fejlfrit bryllup. Alle løfter blev opfyldt under festen, og vi var især glade for at vi gik medfølgende gnistrende fontæne. Der var rigeligt med mad, og vi kan klart anbefale dem til din kommende begivenhed.
Hilsen Mohammed og Aya

1. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Vi glade for i er tilfredse med at holde jeres store dage hos os. Stort tillykke endnu en gang😁

Anbefaling

Har været her et par gange og der har altid været styr på tingene. Kæmpe anbefaling herfra

6. maj 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tak for den fine anmeldelse Omar. Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os

Smukke omgivelser

Forrige weekend deltog jeg i et bryllup, og her fik vi en rigtig god oplevelse. Stedet var imponerende med smukke omgivelser, og vi blev forkælet med lækker mad i rigelige mængder. Én lille ting, der måske kunne forbedres til kommende begivenheder, er at tjekke toiletterne en enkelt gang i løbet af aftenen.

Kristina Nielsen

17. juni 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Kristina, tusind tak for den gode anmeldse. Vi tager kritik på rengøring af toiletter med til vores kommende personalemøde😁

Vi blive imødekommet rigtig godt af tjeneren

Vi blive imødekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbød en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rådighed som sørgede for udskiftning af vand og drikkevare.

Rigtig gode til at hjælpe når man manglede noget på bordet. Maden smagte godt, dog kunne kartoflerne godt bruge en smule mere i ovnen ellers spillede resten godt.

27. maj 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Maria, tak for den fine anmeldse. Vi tager kritik på kartoflerne med til kommende begivenheder😁

Fremragende service

Jeg deltog i et bryllup hos Babylon Huset, og servicen var virkelig fremragende. Det var virkelig fantastisk at se, hvordan tjenerne gav slikkepinde til de små børn, hvilket virkelig gjorde oplevelsen endnu bedre. Derudover var der et imponerende lysshow, og maden var virkelig god. De omgivelser, hvor brylluppet fandt sted, var også utroligt flotte. Alt i alt var det en mindeværdig begivenhed. Vi går der fra rigtigt tilfredse som gæster😁

13. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Morten, vi er virkelig glade for du har haft en en god oplevelse hos os😁

Jeg var inviteret til bryllup

Jeg var inviteret til et bryllup hos Babylon Huset for 2 uger siden og må sige at made smagte suverænt. Rigtig god kylling og flinke tjenere der forklarede hvad bestod af da jeg er lidt ny til de mellemøstlige retter. Super fin service, rengøring på bordene og udskiftning af drikkevare flere gange igennem aftenen. Kærlig hilsen Rikke

13. juli 2023

Hej Rikke. Tak for den fine anmeldse😁

God fest
Intet at klage over!
Forstår ikke alle de klager folk har omkring støj? Jeg bor i Hasselager (ret tæt på lokalet) og har aldrig haft problemer med larm eller andet.

7. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Consumer. Tak for den gode anmeldse :)

Tip top service

Vi takker Babylon Huset for at løfte vores store dag og give os en oplevelse for livet. Der har været god kommunikation fra start af og, Hamid og Henry har ydet deres bedste for at imødekomme vores ønsker.
God service, venlige tjener, og et brag af en fest!

Mange tak!

30. juni 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tak for anmeldsen Oliver og stort tillykke til dig og Diana

Kan helt klart anbefales :D

Kan helt klart anbefales :D
Jeg havde en super god oplevelse hos Babylon Huset Aarhus. Medarbejderne var søde og venlige, rene lokaler og generelt mega god stemning.

2. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tak for den gode anmeldse Serena :)

Bedste festlokale til større…

Bedste festlokale til større arrangementer!! Maden er god, tjenerne og servicen er god, lokalet er flot, der er intet at brokke sig over…
Kan klart anbefales ;))

10. juni 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tak for den gode anmeldslse🤩

Jeg vil helt klart anbefale dette sted

Jeg vil helt klart anbefale dette sted til folk. Grunden til dette sted er godt er fordi at mad, hygiejne og service er i top. Når det er sagt har chefen og personalet aldrig skuffet mig i løbet af alle de massere af fester, bryllupper og konfirmationer, som jeg har været til hos Babylon huset. Jeg giver 5 stjerner af en god grund. ALT er perfekt.

4. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tusind tak for den fine anmeldse😁

Lokale med gentagen succes!

Var til bryllupsfest i dette lokale, hvor oplevelsen var som de mange andre gange jeg har deltaget i arrangementer her. Top service i flotte omgivelser!

13. maj 2023

Tak for de fine ord🤩

I trygge hænder

Vi mødtes med Hamid for at få vejledning og rådgivning omkring vores drømme. Hamid formåede at tage os i hånden og følge os igennem hele processen og hjælpe os med at træffe de rigtige valg. En speciel tak, skal lyde til Henry, som udviste en sublim service overfor os og vores gæster. Jeg kan kun anbefale Babylon Huset, til alle som ønsker at afholde en fest eller et event.

27. maj 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

tak for den gode anmeldelse Alan og stort tilykke endnu en gang😁

Bedste fest lokale

Bedste lokale, bedste tjenere, alt spiller bare!

30. juni 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tak for anmeldsen Alen :)