Babylon Huset Anmeldelser 103

3,4

Jeg havde en meget dårlig oplevelse hos Babylon-huset. Jeg deltog i et arrangement i salen, hvor der blev serveret mad, men desværre blev flere af os syge bagefter. Jeg selv fik kraftig kvalme, op... Se mere

God service Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest. Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden før i andre lejligheder og det var godt. kan være... Se mere

Vi blive imødekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbød en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rådighed som sørgede for udskiftning af vand... Se mere

1. Eventbureau

Babylon Huset er en innovativ og kreativ virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser inden for underholdning og events. Vores mission er at forvandle fantasier til virkelighed og give vores kunder en uforglemmelig tid. Vi er specialiserede inden for eventmanagement og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra konceptudvikling og planlægning til eksekvering og gennemførelse af begivenheder. Uanset om det er en intim virksomhedsfest, en storslået bryllupsreception eller en spektakulær musikfestival, er vi udstyret med ekspertise og erfaring til at levere en skræddersyet løsning, der opfylder vores kunders behov og forventninger.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Inviteret til bryllup👍

Inviteret til bryllyp👍

Første gang jeg er til et mellemøstligt bryllup og man må sige, tingene gøres anderledes. God mad, service var god. Tjenere var adskillige gange henne og spørge indtil om alt var fint på det bord jeg sad ved. Flot med røgmaskine og lysshow👍

24. august 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Christian. Tak for sætte tid af til skrive en anmeldse til os. Vi takker for den gode feedback😁

Mange tak til Babylon Huset

Mange tak til Hamid og Henry for at arrangere en fantastisk fest. Fra begyndelsen til slutningen var kommunikationen helt perfekt, og vores ønsker blev nøje taget i betragtning.

Vi havde nogle dekorationer i tankerne, som ikke var tilgængelige hos Babylon Huset, men de besluttede at investere i den nye dekoration, som vi kunne bruge til brylluppet.

Gæsterne var meget tilfredse med både maden, servicen og det stilfulde lokale, som Babylon Huset tilbyder i Århus. Vi giver vores varmeste anbefaling herfra.

10. august 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Mohammed. Tak for et godt samarbejde og den gode feedback😁

Rigtig flot lokale

Rigtigt flot lokale. God mad og søde tjenere der tit var ved mit bord for hører om der mangler noget.

6. august 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Ida, tak for den gode anmeldelse😁

Igen- igen belemres vi naboer med…

Igen- igen belemres vi naboer med lavfrekvent støj, og biler som holder med hornet i bund i lang tid. Mennesker, dyr og fugle lider, men Babylon Huset er helt ligeglad og fortsætter sit miljøsvineri. Føj🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

5. august 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Kristina. Vi har under hele begivenheden idag hold øje med lydniveauet og at alle døre er lukket. Det skal siges at lydniveauet ikke er overskredet og vu også løbende har bedt om at der gerne må skrues en smule ned da vi er i et tættere bebygget område.
Vedrørende biler der holder hornet i bund. Det er desværre ikke noget som vi kan forhindre eller tage ansvar for fordi vi hverken har retten eller er i stand til at kunne fortælle vores gæster hvad de må og ikke må, men vi kan gør dem opmærksom på at der skal tages hensyn til vores naboer hvilket vi gør til hvert møde vi har med de lejere der lejer sig ind hos os. Vi er skam slet ikke ligeglad. Hvis vi var ligeglad så havde vi ikke tilføjede flere tiltag end de krav som vi har fået for teknik og miljø, men fordi vi gerne ville stoppe med at høre på disse klager lige så meget som du og dine naboer ikke ønsker at høre på larmen. Du må have en rigtigt god weekend. Hvis du har mulighed for at kontakte os privat ville vi rigtigt gerne fremvise til lokalet og lyden når det er på maksimalt niveau fordi man kan bogstaveligt ikke hører noget når man er ude for de 4 vægge hvilket gør vi desværre ikke forstår din frustration. Hvis du har tid til kontakte på instagram så kan vi få et møde sat op med borgerne i hasselager så vi kan få talet ud.

Waow en service og mad

Jeg havde en fantastisk oplevelse idag hos Babylon Huset. Waow en service og mad. Maden smagte rigtigt godt, karry sovsen skal Babylon Huset have ros for og den rigtige gode service. Al ting spillede.

3. august 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Mahmoud, vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os😁

Babylon Huset Århus

Rigtig flot dekoration samt opsætning af lokale spillede. Maden smagte godt og servering af mad gik smurt. Der kom ekstra mad på bordene, mere end rigeligt endda. Service var rigtig god og der hele tiden en tjener at tage fat i. Vi glæder os til at komme igen😃

31. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Iman. Vi takker for dine fine ord og er glad for du har haft en god oplevelse hos os😁

Fantastisk lokale

Fantastisk lokale! Har holdt og været til adskillige bryllups fester og fejringer. Det er et pænt og rent sted, som sætter stor fokus på service, hvilket er det vigtigste når man holder store arrangementer.

15. marts 2023

Hej Ahmed, Tak for den rigtige fine anmeldse😁

Endnu en gang tak til Hamid og Babylon Huset

Endnu en gang tak til Hamid og Babylon Huset for en vidunderlig aften. Alt gik som planlagt og vores gæster var rigtig tilfredse med både service og mad. Vi ser frem til holde vores bryllup hos Babylon Huset. De anbefales herfra

29. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Esra, tak for et godt samarbejde og vi er rigtige glade for du har haft en god oplevelse😁

5/5 stjerner

Vi var forbi til en forlovelsesfest hos babylon huset og blevet mødt af rigtig venlige tjenere som stod for rigtig god service. Især tjeneren Henry var opmærksom på de ting vi manglede på bordet. Kom med en slikkepind til min nevø hvilket han blev rigtig glad for. Det er god service og maden smagte rigtigt godt. Henry spurgte venligt om vi kunne skrive en anmeldelse om vores oplevelse hos Babylon Huset og de fortjener mere end 5 stjerner. Stor anbefaling her fra

29. juli 2023

Hej Hassan. Tusind tak for den gode anmeldse😁

Tak til Babylon Huset

Tak til Babylon Huset for at hjælpe med min datters store dag. Alt har gået smurt og lige efter planen.
Hvis der har været det mindste tvivl så har Hamid haft fat i mig for sikre om at alt er som det skal være. Gæsterne var rigtigt glade for maden og den søde betjening. Helt klart en anbefaling👍

30. juli 2023

Bryllupsfest

Man kommer ind til et rigtig flot lokale hvor vi efterfølgende bliver serveret en velkomstdrink af den søde tjener.Rigtig god mad, maden bestod af tarteletter til forret. Hovedretten bestod af oksecuvette med sides til. Dygtige tjenere der betjente vores bord og kom løbende under aftenen for st tjekke op.

31. maj 2023

Vi har været forbi adskillige gange…

Vi har været forbi adskillige gange til begivenheder hos Babylon Huset og syntes det er et rigtigt flot sted, maden smager fint, rigtig god service. Vi havde min niece med til et af bryllupperne og her lagde vi mærke til en sød tjener der delte slikkepinde ud til de små hvilket gir er ekstra touch

Jeg har været forbi og snakke med ejer idag for at booke en dato til min hennafest og bryllup og mødet gik so smurt. Vi fik en grundig rundvisning af lokalet og de faciliteter vi har til rådighed og gik igennem kontrakten grundigt så det ingen uenigheder er

28. juli 2023

Julefrokost

Jeg har været forbi til julefrokost hos Babylon Huset sidste år med min virksomhed da det var et vellykket arrangement så vi har været forbi endnu en gang for at booke en dag til vores kommende julefrokost. Her blev vi spurgt om vi havde mulighed for ligge en anmeldelse med vores oplevelse.

Under begivenheden og op til har Hamid været samarbejdsvillige og lyttede til de ønsker vi har haft iforhold mad. God service og servering af maden fungere rigtigt fint.

28. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Christian, tak for din fine anmeldse og vi ser frem til endnu et godt samarbejde :)

Dyb rystet/skuffet gæst

Når jeg kigger på mange af de andre dårlige anmeldelser i har fået, så ser det for mig ud til at det mange gange er de samme ting der bliver beskrevet. Dårlig og kold mad, serverings personale ser nærmest ud som om de ikke GIDER at være der, ser sure ud, ingen service osv osv. Det er også noget jeg lagde mærke til. Når jeg har lavet mad til store arrangementer hvor der var tjenere med var/er det en HELT anden standard. Bare så simpel en ting som påklædning, det er hvid skjorte, sorte bukser/nederdel og sorte sko. Det i sig selv sender et signal. En af dine folk, så jeg havde nogle møj beskidte hvide kondisko på, som så ud som om han lige var kommet fra kamel stalden hvor han havde muget ud og direkte ind i salen. Du skriver at maden kom direkte ud af ovnen eller varme skab. Det kan godt være du tror jeg er dum, men jeg kan med 100% sikkerhed sige at det passer ikke, ikke så kold som maden var og jeg sad ved et af de borde der fik først. Med hensyn til kagen. Du skal ikke komme og forsøge at bilde mig ind at et brudepar synes det er okay at bryllupskagen er lavet af flamingo bare for show og så kan gæsterne bare få en skive kage bagefter. Det er også noget ævl og skrive, så enten har i ikke oplyst dem om måden da i aftalte hvad der skulle ske ved deres arrangement eller også er i fløjtende ligeglade med jeres kunder og deres specielle ønsker på DERES dag. Jeg tror mere på det sidste, ud fra mange af de andre dårlige anmeldelser. Det er jo principielt også bare den samme smører i skriver tilbage til alle med dårlige anmeldelser, men det virker overhovedet ikke til i tar aktion på det, derfor kan jeg så kun konkludere, I skal bare have jeres vanvittigt mange penge for arrangementet og så skidt med resten. I burde lære at forstå hvad der menes med, pris og kvalitet hænger sammen. DET gør det bestemt ikke hos jer. Sindssyg høj pris, dårlig service og mad af en kvalitet jeg ikke engang vil servere for min hund. Jeg håber i er i besiddelse af BARE LIDT samvittighed og returnere mindst 50% af beløbet I har modtaget fra det unge par, MEN jeg har min tvivl. Jeg vil fremadrettet løbende holde øje med anmeldelser om jer og se om i formåer at stramme jer an, men det tror jeg heller ikke på, I tænker kun PENGE PENGE PENGE. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at sprede informationen omkring jeres forretningsmetoder til så mange mennesker som muligt i min omgangskreds, så der forhåbentlig kan blive sat en stopper for jer. Så igen, SKAM JER, FØJ

Besvarelse fra Babylon Huset

Vi ønsker ikke at skjule noget eller give indtryk af, at alt er i orden. Vi vil blot forklare, at det er vores nuværende serveringssystem hos Babylon Huset for de begivenheder, vi arrangerer. Det er sådan, vi serverer kagen. Vi har ingen intention om at lyve om, hvordan maden bliver serveret, da det ikke ville give mening at servere kold mad til vores gæster. Det er ikke noget, nogen virksomhed ville gøre imod deres kunder. Vi vil gerne bede dig om at sende os en privat besked, så vi kan arbejde på at forbedre disse problemer til kommende begivenheder.

Vi vil også gerne takke dig for din feedback angående påklædning, og vi vil gøre opmærksom på dette over for vores personale. De vil blive informeret om de kritikpunkter, du har delt med os. Vi forstår din frustration, og vi vil gøre vores bedste for at forbedre os.

Som en servicevirksomhed er vores kunders holdninger og ord meget vigtige for os, når de besøger os. Denne anmeldelse har åbnet vores øjne for ting, vi skal undersøge nærmere. Derfor ser vi ingen grund til at ignorere det. Vi ønsker dig en rigtig god dag."

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har andre spørgsmål, er jeg her for at hjælpe!

josefine vogt pedersen

josefine vogt pedersen
lidt underligt du var jo ikke med til bryllyp den 22 juli
hvordan kan du komme med en anmeldelse af babylon huset når du ikke er til stede

åbenbart fake anmeldelser her på trust pilot
synes værten på babylon huset skulle give halvdelen af det indbetalte beløb retur
det er jo nok ham der står bag de fake anmeldelser også
fraråder alle at anvende dette hus medmindre man selv tager en madpakke med
for dansk mad kan de bestemt ikke lave
det er første gang jeg har hørt om et brudepar der er nødt til at køre forbi mcdonald for at få noget bedre at spise….

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Gert. Vi går meget op i vores anmeldelser på trustpilot er troværdige og ville aldrig nogle sinde lave falske anmeldse her inde. Som nævnt under de 2 andre anmeldelser så tager vi din kritik med til personalemøde hvor vi får kigget på hvad der skal forbedres så vi syntes ikke der er behov for at grave hullet større ved at skrive en 3. anmeldse. Vi har forstået kritik og taget fat i den ansvarlige for festen samt kokken og alle de ansatte der var på arbejde den dag for at komme med en konklusion på hvad der er gået galt.

Du må meget gerne skrive en besked til os privat med de punkter vi kan forbedre os på istedet for at hakke ned på os. Vi som virksomhed skal bruge feedback til forbedre os til kommende begivenheder. Fortsat god aften

Top service - Århus og Odense

Jeg har haft fornøjelsen af at være gæst hos både Babylon Huset i Århus og Odense flere gange, herunder til min egen fætters bryllup. De benytter primært det samme koncept, som virkelig fungerer godt.

Serviceniveauet har været enestående under alle begivenheder, og jeg er ikke i tvivl om, hvilket selskabslokale jeg vil vælge til mine kommende arrangementer. Gør man det godt så fortjener man ros for et godt stykke arbejde.

Mvh. Hasan

23. juni 2023

Babylon Huset Odense

Babylon Huset Odense
Tak til Um Noor for hjælpe og rådgive til et fantastisk bryllup. Maden smagte godt og servicen spillede. Mine gæster var rigtigt glade og vi kommer helt klart til at anbefale Babylon Huset Odense til kommende begivenheder

Besvarelse fra Babylon Huset

Vi glade for du har haft en god oplevelse i vores afdeling i Odense Sundus. Vi får sagt de fine ord videre 😁

Positiv overraskelse

Vi som gæster er utroligt tilfredse med vores oplevelse hos Babylon Huset. Det er tydeligt, at de har mange års erfaring med det, de laver, og det kan mærkes, så snart maden bliver serveret. Det var virkelig imponerende at se, hvordan der kom en vogn rundt med ekstra mad, hvilket var en fantastisk detalje. Det var første gang, jeg har oplevet noget lignende til et bryllup, så det var en meget positiv overraskelse.

Lokalet var smukt dekoreret, og servicen ved bordene var af højeste kvalitet. Det var tydeligt, at personalet gjorde deres bedste for at sikre, at vi følte os velplejede og tilfredse under hele arrangementet. Vi blev virkelig forkælet af den opmærksomme og venlige betjening.

Alt i alt var det en uforglemmelig oplevelse, og vi er meget taknemmelige for den indsats, Babylon Huset lagde i at gøre vores tid der så speciel. Vi kan varmt anbefale stedet til andre, da det var en sand fornøjelse at deltage i et sådan velorganiseret og vidunderligt bryllup.

13. juli 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Sophia, Tak for din anmeldelse, de fine ord og at du ville anbefale os sætter vi pris på😄

Stort tak til Babylon Huset

Vi valgte at booke lokalet hos Babylon Huset til vores begivenhed, og de levede fuldt ud op til deres aftaler. Selvom vi selv stod for maden, tjenere og servicen, tillod de os at benytte alle faciliteterne, der var til rådighed i lokalet og køkkenet. Det gjorde det meget nemmere for os at håndtere arrangementet.

Overraskende nok havde Hamid yderligere sørget for to ekstra tjenere til at hjælpe under serveringen af maden, hvilket vi virkelig værdsætter. Det viste den ekstra mile, Babylon Huset var villige til at gå, for at sikre at vores begivenhed forløb gnidningsløst og var en succes. Vi er virkelig taknemmelige for den ekstra opmærksomhed og service, de leverede, og det bidrog til at gøre vores oplevelse endnu mere mindeværdig og behagelig. Tak til Hamid og hele teamet hos Babylon Huset for at gøre vores arrangement så vellykket og uforglemmeligt!

28. marts 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Nimmi, tusind tak for dine fine ord. Vi stræber altid efter at vores gæster er tilfredse og glade med deres besøg hos os😊

Fantastisk bryllup

Jeg vil gerne takke mange gange for den fantastiske service, I leverede til mit bryllup. Fra begyndelsen har alt været upåklageligt. Kommunikationen med ejeren har været problemfri, altid punktlig til vores møder, og I har virkelig forstået og taget hensyn til vores ønsker. Alt, hvad vi talte om, blev nøje noteret.

På selve dagen blev vores forventninger opfyldt, da vi trådte ind i lokalet, præcis som vi ønskede det. Maden og servicen imponerede vores gæster, og det glæder os meget, at Babylon Huset spillede en afgørende rolle i at løfte denne oplevelse til noget helt ekstraordinært. Tak for at være med til at gøre vores bryllupsdag utroligt perfekt!

6. august 2022

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Fatima, Vi er glade for dine fine ord og vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os😁