Babylon Huset Anmeldelser 103

3,4

Jeg havde en meget dårlig oplevelse hos Babylon-huset. Jeg deltog i et arrangement i salen, hvor der blev serveret mad, men desværre blev flere af os syge bagefter. Jeg selv fik kraftig kvalme, op... Se mere

God service Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest. Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden før i andre lejligheder og det var godt. kan være... Se mere

Vi blive imødekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbød en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rådighed som sørgede for udskiftning af vand... Se mere

Man kommer ind til et rigtig flot lokale hvor vi efterfølgende bliver serveret en velkomstdrink af den søde tjener.Rigtig god mad, maden bestod af tarteletter til forret. Hovedretten bestod af oksecuv... Se mere

1. Eventbureau

Babylon Huset er en innovativ og kreativ virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser inden for underholdning og events. Vores mission er at forvandle fantasier til virkelighed og give vores kunder en uforglemmelig tid. Vi er specialiserede inden for eventmanagement og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra konceptudvikling og planlægning til eksekvering og gennemførelse af begivenheder. Uanset om det er en intim virksomhedsfest, en storslået bryllupsreception eller en spektakulær musikfestival, er vi udstyret med ekspertise og erfaring til at levere en skræddersyet løsning, der opfylder vores kunders behov og forventninger.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Desværre kan man ikke skrive 0 stjerner…

Desværre kan man ikke skrive 0 stjerner Multi multi multi vred nabo der læggger øre til støj hver weekend Ja det er den tredie anmeldelse og i fortjener mange mange flere. Vi er naboer der igen igen og atter igen ikke ku sove her forleden pga rigtig høj musiik Ved i fik sat støjværn op men hvad hjælperdet når folk render ud og ind og larmer. Der står osse “de brugte gårdhaven “ ja tak det ved vi Bassen på musikken er den værste og helt vildt skrækkelig musik som vi naboer weekend efter weekend må lægge øre til. Synes ellers lige i starten efter mødet med jer og politiet at det var blevet bedre Jeg skriver lige så mange gange i larmer hvilket nok desværre er hele sommeren og jeg har de første 10 naboer der gerne vil underskrive det Og jeg har mine informationer på plads Det har stået her på Trustpilot ganske enkelt 🖐👍Opfatering tak for svar. For det første trussel med at lægge sag an ville være utrolig dumt da ka jeg fortælle at vi heeeelt klart har beviserne iorden så falsk er det ikke desudrn er der flere der klager Så læg endelig bare sag an for i overholder på ingen tid 1. lukketiden. Salg af øl/spiritus , klager over høj musik osv osv osv vi har riiiigtig mange underskrifter her så trusler kommer i ingen steder med. Vi ber om; der blir lukket helt kl 12. Mener det er almen lukkelov Ingen råben og skrigen udrnfor. Ingen råb /musik igennem natten på hverdage eller efter 12 lukkes meget gerne tidligere. Lige nu er der Feks osse støj kl 22. Hvilket dog måske er Ok på en lørdag I startede dog dog ca kl 5. 0G iabsolut INTET af det jeg har skrevet er falsk og det ka jeg skaffe massevis af vidner på. Og skriver desuden IKKE kun på egne vegne

1. juni 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Endnu en gang Ghita så får i anmeldse fra dig. Der er ingen ændring sket fra efter mødet fra politiet og frem til nu. Alle de lovkrav bliver overholdt som vi har lyd og teknik i forhold til de lovkrav der er. Vi ville snart ligge en sag an mod disse anklage og chikane hvis dette bliver ved fordi vi har været samarbejdsvillige fra starten for at løse dette problem både for at vi kan spare hovedpinen, men også før beboerne i hasselager, men vi føler det ikke længere er det værd da der uge efter uge er falske anmeldser vedrørende fyrværkeri og vi har videoovervågning hvor der er ringet ind og anmeldt fyrværkeri, men ingen form for fyrværkeri er blevet brugt.
Opdatering til Gita
Gita, vi håber du også ser dette fra vores synspunkt. Vi er lige så trætte af klager som i er af lyden. Vi har været samarbejdsvillige fra start og er stadig dette. Istedet for skrive på trustpilot og ødelægge det for os som virksomhed så skriv til os privat og på en høflig måde så vi gerne ville samarbejde med jer og beboerne i hasselager, når du gang på gang skriver nedladende anmeldser så ser vi hermed ikke en grund til at samarbejde og må bruge teknik og lyd som mellemmand. God dag

FANTASTISK OPLEVELSE

Vi har netop holdt en dobbelt 25 års fødselsdagsfest med 50 gæster. Lokalet var perfekt til det formål, god lyd, velfungerende disco lys og masser af plads i køleskabene til drikkevarer.
Vejret var heldigvis godt, så vi gjorde også brug af gårdhaven.
Beliggenheden er god, man generer ikke de omkringboende naboer med høj musik.
God kommunikation med udlejer under hele forløbet, kan helt sikkert anbefales!
Vi kommer igen!

22. juni 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Vi glad for du har haft en god oplevelse Inge

Har været til bryllup med god mad

Har været til bryllup med god mad, service og oplevelse. Rigtig flot lokale med flotte indretninger og dekorationer .

8. april 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Vi glade for du har haft en god oplevelse hos os🤩

Konfirmationsfest - 28.05.2023

Jeg var inviteret til konfirmationsfest den 28/5.2023 hvor vi kom ind til et flot dekoreret lokale. Forretter samt aftensmaden smagte rigtigt godt og servicen var rigtigt god

28. maj 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi pris på🤩

Hold din fest her!

Godt med plads, imødekommende ejer og tjenere! Anbefales både til små intime begivenheder, men især også større festligheder!

2. juni 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tusind tak for den fine anmeldelse

Service i top

Godt lokale, og fantastisk service.

9. april 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Det vi glade for at du syntes

Fantastisk oplevelse,

Fantastisk oplevelse,

Ejeren er en velsoigneret mand samt hele Crew.

Maden smagte himmelsk, service i top og gæster fik en fantastik oplevelse.

Holder helt sikkert bryllup der igen

25. maj 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tak for din finde anmeldelse

Vi holdte vores bryllup i Odense

Vi holdte vores bryllup i Odense, det var bare super fra start til slut. Alt gik som det skulle og super god mad. Super sødt personale, det ikke sidste gang vi vil bruge Babylon huset Odense⭐️⭐️

6. maj 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tusind tak for den finde anmeldelse Ninni

Syntes at en del af disse anmeldelser…

Syntes at en del af disse anmeldelser er overdreven. Bl.a. er de skrevet får 2014 og i løbet af et årti kan der ændres en del. Vi været til en del bryllupper samt nytårsfester og har aldrig været tilfreds med service, rengøringen og de ydelser som Babylon Huset har.

1. januar 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Tusind tak for anmeldelse og brug af sand fornuft🤩

Hold aldrig jeres fest her

Hold aldrig jeres fest her!

Det er muligt at udarbejde et helt juridisk dokument over de mangler samt amatørmæssige forhold der eksisterer her.

Maden: Kold, gammel, dårligste kvalitet
Service: Service niveauet er ej eksisterende
Gæster: Bliver behandlet dårligt.

Ejer: En lusket gammel mand der ligner en tæppe sælger. Kan ej tale ordentligt, skræmmer dine gæster væk og er respektløs.

Konklusion:
Hvis du holder af dine gæster, så ønsker du ej at reservere denne festsal til din særlige dag.

1. marts 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Nabil, vi beklager virkelig du har haft sådan en oplevelse hos os. Vi stræber altid at skabe den bedste relation til vores kunder og gæster. Hvilken dato drejer denne begivenhed sig om. Vi ville gerne se tilbage på tingene og forbedre os til vores næste begivenheder med din feedback

I odense

I odense
Kan virkelig ikke forstå , at man lader sine gæster fryse og ikke tænder for varmen
Man får at vide “I kan bare varme hinanden “
Virkelig lavt , når man smider nogen penge til sådan festlokale
Kan ikke anbefales

11. februar 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Hassan, vi beklager virkelig din oplevelse i vores afdeling i Odense og håber virkelig på at i ikke har fået at vide a tjenere at "i kan bare varme hinanden" Det får vi sagt videre til et møde hvor vi ville være opmærksom på temperaturen i lokalet til de kommende begivenheder.

Generelt lav kvalitet

Jeg har aldrig oplevet at få så dårlig mad serveret til en julefrokost. Alt fra gummiagtig flæskesteg, kartofler der ligger i brunt sukkervand, fiskefilet så hårdt man ikke kan skære det og gammelt, tørt rugbrød. Derudover kikset udsmykning og kloaklugt i lokalet.

27. november 2021

Vi havde en fantastisk oplevelse til…

Vi havde en fantastisk oplevelse til mit bryllup. Ejeren overholde de ting, som der blev lovet og vores gæster var rigtigt tilfredse. Maden var god og rengøringen var i top.
Jeg skriver denne besked da jeg kan se efter opslaget på B.T at der er kommet mange negative kommentar omkring Babylon Huset, men det er ikke en oplevelse vi har haft

24. oktober 2021

Besvarelse fra Babylon Huset

Tusind tak for din anmeldelse Mahmoud. Vi sætter pris på de fine ord

Kold og dårligt tilberedt mad. Elendig service

Som gæst var det en meget skuffende oplevelse, at deltage til en fest med 140 personer, hvor der var så lidt styr på det. Specielt for værtsparet, som havde set så meget frem til denne store dag.

Maden var kold og dårlig tilberedt, virkelig elendig servicering, toiletterne blev ikke holdt rene og manglende låse på 2/3 toiletterne på både herre og dame toilet og yderdøren var ikke til at lukke.

24. oktober 2021

Bedste bryllupsfest!!!!

Vi holdte vores bryllup for 2 år siden. Og vi var virkelige glade for at have valgt netop babylonhuset. Bedste service, bedste mad og alt blev gjordt som vi havde aftalt. Ejeren var god til at tale med og han opfyldte alle vores ønsker. Og positiv feedback fra vores gæster.

Kan se at der er mange dårlige anmeldelser om babylonhuset og ejeren. Men dette er slet ikke noget vi kan relatere til.

23. august 2021

Hamid Sabri Karim bekræfter alt det…

Hamid Sabri Karim bekræfter alt det folk har skrevet om Babylon-huset. Det skal ikke komme som en overraskelse, at ejeren har en dårlig personlighed, og aftaler og kontrakt ikke betyder noget for vedkommende. Det er et spørgsmål om tid, før dette firma erklærer sig konkurs, mange folk som har penge til gode hos Hamid må vinke farvel og se langt efter deres depositum, tilgodenhavende bevis m.m.

Kort sagt: PGA Coronaviruset så blev Babylon-huset lukket, og vores familie kunne ikke holde bryllup 22.03.2020. Da vi ikke kunne benytte lokalerne til den aftalte tid, ønskede vi at få tilbagebetalt 18,000,00 kroner som vi har stillet i depositum. Der er kontrakt på at han modtaget beløbet kontant, underskrift, dato m.m. I første omgang, kontakter vi telefonisk og får oplyst at pengene vil blive tilbage betalt. Som det altid anbefales, sender vi en e-mail med vores telefonisk aftale. Til vores overraskelse, skifter ejeren Hamid mening. Nu oplyser han, at vi har vores depositum tilgode via kredit, og dem kan vi bruge på en ny dato. Vi har ventet flere måneder nu, uden held. Vi har ikke set en eneste krone.

Konklusionen:

Hamid S. Karim er bipolar, og skifter mening som det danske vejr uden nogen varsel. Aftaler, kontrakter m.m bliver ikke overholdt. Vi er glade for ikke at have holdt festen der. Hvis vi har læst alt dette på Trustpilot om dette firma. Så vil vi nok ikke booket os ind. Gør jer selv en KÆMPE tjenest, og spar jer for alt besværet. Tro på hvert et negativ ord naboer, klienter, gæster, familier har skrevet om dette firma og dennes ejer. Dette firma har ingen morale og følger ganske ikke de basele kundeservice spilleregler.

Vi har overdraget sagen til en advokat, og du kan se frem til at betale denne advokatsalær+tolkning+retsudgifter + vores depositum + rentesrenter.
Vi har fået nok. Folket har fået nok af dig, du skal være skuespiller. Du spiller de forskellige roller/personligheder du har virkelig godt.

På vejene af Baarlin

VH