Babylon Huset Anmeldelser 103

3,4

God service Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest. Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden før i andre lejligheder og det var godt. kan være... Se mere

Vi blive imødekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbød en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rådighed som sørgede for udskiftning af vand... Se mere

Man kommer ind til et rigtig flot lokale hvor vi efterfølgende bliver serveret en velkomstdrink af den søde tjener.Rigtig god mad, maden bestod af tarteletter til forret. Hovedretten bestod af oksecuv... Se mere

1. Eventbureau

Babylon Huset er en innovativ og kreativ virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser inden for underholdning og events. Vores mission er at forvandle fantasier til virkelighed og give vores kunder en uforglemmelig tid. Vi er specialiserede inden for eventmanagement og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra konceptudvikling og planlægning til eksekvering og gennemførelse af begivenheder. Uanset om det er en intim virksomhedsfest, en storslået bryllupsreception eller en spektakulær musikfestival, er vi udstyret med ekspertise og erfaring til at levere en skræddersyet løsning, der opfylder vores kunders behov og forventninger.

3,4

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg havde en meget dårlig oplevelse hos…

Jeg havde en meget dårlig oplevelse hos Babylon-huset. Jeg deltog i et arrangement i salen, hvor der blev serveret mad, men desværre blev flere af os syge bagefter. Jeg selv fik kraftig kvalme, opkast og tegn på madforgiftning.

Maden virkede hverken frisk eller ordentligt tilberedt. Nogle retter var kolde, selvom de burde have været varme, og smagen var underlig. Det var tydeligt, at køkkenet ikke blev holdt rent der var snavs på gulvet og madrester flere steder.

Det er helt uacceptabelt at servere mad under så uhygiejniske forhold. Jeg håber, at myndighederne undersøger stedet, så andre ikke bliver syge. Jeg vil absolut ikke anbefale nogen at spise der, før de får styr på rengøringen og madlavningen.

Madforgiftning

Madforgiftning
Godt lokale, men maden gav mig og flere madforgiftning. Det smagte dårligt og havde en sær lugt.

17. oktober 2025

Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest.
Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden før i andre lejligheder og det var godt. kan være kokken havde en dårlige dag 😅🤷🏻‍♀️

Fantastisk

Fantastisk mand, fantastisk mad og bare generelt en fantastisk oplevelse.
Den flinkeste mand med det flinkeste hjerte som holder utrolige fester som får en til at vil feste her mere.
Maden var fantastisk alt fra kyllingen til brødet.
Kæmpe enorm anbefaling herfra.
Fortsæt det rigtige gode arbejde.

7. juni 2025

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Samuel, tak for anmeldsen. Vi er glade for de fine ord😁

Voldelig ejer

Mærkelig og voldelig ejer der kaster stole efter hans medarbejdere foran gæsterne

Update:
Andre kan åbenbart ikke hedde Henry nu hahahahahahahahahah. Sjovt du nævner at du har gæsteliste - når min familie har betalt for at komme med til arrangementer er det altid én der står for at booke til mange personer. Der angives ikke navn på disse gæster. Blot hvor mange vi bliver. I kan helt sikkert have skrevet bookerens navn ned, men ikke resten af partiet, for det har VI i hvert fald aldrig oplyst.

26. april 2025

Hej Henry (ejerens søn),
Tak for dagens gode grin – det er altid sjovt med en anmeldelse skrevet under ejersønnens eget navn. Det havde nok virket en smule mere troværdigt, hvis du havde brugt et andet navn.

Til jer, der læser med: Vi håber, I fik et lige så godt grin ud af det, som vi gjorde.

Opdatering til dit svar😊

Hej igen “Henry”,
Der er ingen grund til at gå dybere ind i denne anmeldelse. Vi er fuldt ud klar over, at der ikke var nogen gæst ved navn Henry den dag, du henviser til. Vi har både gæstelisten og kontaktoplysningerne på dem, der lejede lokalet for præcis et år siden, hvor arrangementet fandt sted.

Af den grund vælger vi ikke at kommentere yderligere.

Hav en rigtig god dag!
Babylon Huset

Fortsat god dag!
Babylon Huset

Ulovlige brug af fyrværkeri

Der har længe været hyppige problemer med støj og ulovligt brug af fyrværkeri fra jeres ejendom. Disse hændelser forstyrrer beboernes nattesøvn og dagligdag.

Især fyrværkeri uden for lovligt tilladte perioder er både forstyrrende og farligt for områdets beboere og dyr. Som ejere af grunden er det jeres ansvar at sikre, at sådanne overtrædelser ikke finder sted.

Venligst tag omgående handling for at håndtere disse problemer. Strengere regler, øget overvågning og bedre kommunikation til beboere og gæster er nødvendige skridt.

Tag jer sammen og få styr på det!!

21. juli 2024

Besvarelse fra Babylon Huset

Vi har modtaget din henvendelse vedrørende problemer med støj og ulovligt brug af fyrværkeri fra vores ejendom.

Vi ønsker at præcisere, at vi udlejer vores lokaler til individuelle personer, som udfylder en lejekontrakt. Vi siger til lejere , at det ikke er tilladt at fyre fyrværkeri. Desværre er det uden for vores kontrol at håndhæve disse regler, og det er politiets opgave at stoppe ulovligt brug af fyrværkeri.

Vi opfordrer jer til at kontakte politiet, hvis I oplever yderligere problemer med ulovligt fyrværkeri. Vi vil fortsat informere vores lejere om reglerne og understrege vigtigheden af at følge dem.

Babylon Huset Århus

Jeg deltog i min fætters bryllup for et par måneder siden, og alt forløb som planlagt. Gæsterne var tilfredse med lokalet, og tjenerne udførte deres arbejde fremragende.

22. juli 2024

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Said, Tak for den gode anmeldse :)

Som en der bor tæt på er det enormt…

Som en der bor tæt på er det enormt generende med det fyrværkeri der brager ud i natten fra babylonhuset, og ikke nok med det så er det også ulovligt at fyrre krudt af på denne tid af året.

Vi er mange i området med børn, hunde og katte etc. Som helt naturligt forstyrres meget af den høje larm.
Tænk jer nu om.
Jeg har af mange omgange forsøgt at komme i kontakt med babylonhuset blandt andet via mail, men der er aldrig kommet svar.
Jeg taler ikke kun for mig selv når jeg siger, at vi er mange der er dybt frustreret over brug af fyrværkeri udenfor nytårsdagene.

21. juli 2024

Hej Anna,

Vi forstår fuldt ud din frustration og beklager, at det går ud over os som virksomhed, da vi ikke har noget med fyrværkeri at gøre. Når man booker hos os, indgår man en lejekontrakt for den dag, man har reserveret – på samme måde som når man lejer et forsamlingshus i det lokale samfund. Vi har gentagne gange været i dialog med Århus Kommune og politiet og har fastslået, at fyrværkeri ikke er vores ansvar. Det er politiets opgave at reagere, hvis der bliver fyret fyrværkeri af. Vi informerer vores gæster om, at det ikke er tilladt på grund af hensyn til naboerne, og at de selv er ansvarlige, hvis politiet bliver tilkaldt under deres lejeperiode.

Jeg kan desværre ikke se, at jeg har modtaget nogen mails fra dig. Hvis det er muligt, vil vi bede dig om at skrive en besked på vores Instagramprofil @babylonhuset, så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

God service!

Hej Babylon!
Jeg vil gerne sige tusind tak for den bedste service i fredags.
Alle var virkelig tilfredse med jeres service! Det var helt i top☺️

Tusind tak!

14. juni 2024

God Oplevelse på Babylon Huset i…

God Oplevelse på Babylon Huset i Hasselager

Vi holdt vores bryllup på Babylon Huset i Hasselager i lørdags, og det var en rigtig god oplevelse. Servicen var rigtig god, og lokalet var smukt og behageligt. Maden var lækker og blev rost af vores gæster. Alt i alt en vellykket dag, og vi kan anbefale Babylon Huset til andre, der planlægger en vigtig begivenhed.

15. juni 2024

Tak for en virkelig god aften

Tak for en virkelig god aften! Vi var et selskab på 12 personer, hvor både maden og servicen var virkelig god! Vil helt sikkert komme igen!

31. maj 2024

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Sebastian, tak for de rigtige fine ord. Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os😁

Som nabo til dette støjhelvede ville…

Som nabo til dette støjhelvede ville jeg ønske at der var mulighed for at give minus stjerner.

Ejerne bryder miljøloven og har trods defekt (og påbudt) støjværn en underlig evne til at bryde miljøloven nærmest pr refleks.

I mine øjne kunne i ligeså vel eje en virksomhed med giftig jord ved Randers, for i er ligeså store miljøsvin.

24. maj 2024

Hej Michael,

Vi beklager oprigtigt den nuværende situation, og vi forsikrer dig om, at vi arbejder intensivt på sagen. Vi afventer i øjeblikket resultaterne fra en undersøgelse, som vil give os præcise oplysninger om, hvor meget vores loftkonstruktion kan bære, så vi kan igangsætte isoleringsarbejdet. I samarbejde med den ansvarlige fuldmægtige for dette projekt har vi konkluderet, at det er nødvendigt at isolere taget.

Vi presser på for at få målingerne hurtigst muligt, og vi forventer, at der inden for den næste måned ikke længere vil være støj fra vores lokale. Vi forstår fuldt ud din frustration og håber på din tålmodighed, mens vi arbejder på at få løst problemet. Vi beklager virkelig de gener, dette har medført, og vi garanterer, at vi vil løse problemet hurtigst muligt. Det er på ingen måde med vilje, og vi ønsker kun at være samarbejdsvillige.

Voldelig ejer der snyder hvor han kan

Voldelig ejer der snyder hvor han kan. Han laver desuden falske anmeldelser hvor han giver sig selv 5 stjerner og sine konkurrenter 1 stjerne.

Opdatering:
Hans dåser kommer fra Tyskland hvilket er ulovligt.
Har været gæst, hvilket er helt underordnet.
Man kan oprette en mail og lave en ny konto herinde? Det er en fake anmeldelse så jeg ville sætte pris på hvis du bare ikke sagde noget i stedet for at lyve. Mange af dine anmeldere er profiler der har skrevet 1 eller 3 anmeldelser på den samme dag. For eksempel Marcus der skrev 3 anmeldelser på én dag og så aldrig mere. Det er dine fake profiler for at få din score op.

Derudover har vi faisal og rada som også er fake anmeldelser. Men jeg gider ikke spilde min tid på dig og din familie så venligst lad vær med at lyve. Det en synd

15. maj 2024

Kære Barak Suji

Vi har læst din anmeldelse og er meget interesserede i at forstå mere om dine oplevelser. Det er vigtigt for os at sikre, at vores service lever op til forventningerne, og derfor vil vi gerne stille dig et par spørgsmål for at få afklaret nogle detaljer:

Kan du præcisere, hvem du mener, vi har snydt? Vi vil gerne undersøge sagen nærmere.
Har du personligt booket hos os? Hvis ja, kan du venligst oplyse navn og dato for reservationen, så vi kan finde kontrakten og gennemgå sagen?
Du nævner, at vi har snydt nogen. Hvem er det, du refererer til? Vi har gemt alle kontrakter siden vi åbnede og vil gerne tjekke disse oplysninger.
Du påstår, at vores konkurrenter har modtaget dårlige anmeldelser. Kan du venligst dele screenshots af disse anmeldelser? Vi har ikke været i stand til at finde sådanne anmeldelser på deres Trustpilot-sider.

Vi ser frem til din tilbagemelding, så vi kan få klarlagt eventuelle misforståelser og tage de nødvendige skridt for at rette op på situationen.

Opdatering
Du nævner, at vi skulle have lavet falske anmeldelser. Kan du venligst specificere, hvilke anmeldelser du mener er falske?

Svar!
Vi vil gerne understrege, at vi aldrig laver falske anmeldelser. Efter hver begivenhed kontakter vi de mennesker, der har booket hos os, og spørger, om de vil dele en anmeldelse af deres oplevelse. Vi gør dette for at sikre, at vi konstant forbedrer vores service og får ærlig feedback fra vores gæster.

Vi har bemærket, at du kun har én anmeldelse på din profil, hvilket kan give indtryk af, at det muligvis er en falsk bruger, som er muligt ifølge dig så det jo lidt sjovt du kun har en anmeldse? Vi har også lagt mærke til, at du nævner vores familie, hvilket indikerer, at der kan være personlige problemer involveret. Hvis du virkelig var en gæst, ville du sandsynligvis ikke være bekendt med vores familieforhold.

For at kunne undersøge din sag nærmere og rette op på eventuelle fejl, vil vi gerne vide, hvilken dag du har været gæst hos os. På den måde kan vi gennemgå vores processer og sikre en bedre oplevelse for alle vores gæster.

Vi vil meget gerne tale med dig direkte om din oplevelse. Kan du kontakte os, så vi kan diskutere problemet og finde en løsning sammen? Vi ønsker at lære af vores fejl og sikre, at lignende situationer ikke gentager sig i fremtiden.

Vi sætter stor pris på din feedback og din hjælp til at gøre os bedre.

Nawroz

Jeg var på besøg hos Babylon Husey for at fejre det kurdiske nytår nawroz hvor der var gratis adgang takket være samarbejdet med Babylon Huset. Tak til Babylon Huset for den store hjælp ved at ligge lokalet til rådighed, rigtig god service😁

20. marts 2024

Hej Rada, Tusind tak for den fine anmedelse

Anbefaling

Rigtig god lokale. Efter flere besøg til kurdiske bryllupper hvor både familier og bekendte er blevet gift hos Babylon Huset er vi altid gået tilfredse derfra. Anbefaling herfra

21. marts 2024

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Juan, vi er glade for du har haft gode oplevelser hos os :)

Flot lokale

Fantastisk lokale med en velstruktureret arrangementafvikling fra begyndelse til slutning. Jeg har deltaget i flere arrangementer på Babylon Huset, både i Århus og Odense, og servicen har været fremragende.

22. november 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Enes, tak for de finde ord :)

Odense

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Babylon Huset, og det var en god oplevelse. Lokalet var utroligt flot. Personalet var opmærksomt og venligt, og maden var en sand fornøjelse for smagsløgene. Jeg kan varmt anbefale Babylon Huset

20. oktober 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Mahmoud, vi er glade for du har haft en god oplevelse i vores afdeling i Odense

Babylon Huset Århus

Det var min første gang, jeg deltog i et bryllup med en mellemøstlig atmosfære, og jeg var virkelig imponeret. Lokalet var utroligt smukt, og brudedansen var noget helt særligt med en imponerende fontæne og røgmaskine, der tilføjede en magisk stemning til øjeblikket.

Det, der virkelig satte prikken over i'et, var det opmærksomme personale. De søde tjenere var konstant i bevægelse, sørget for, at bordene forblev rene og sørget for, at alle havde frisk sodavand og vand til rådighed. Denne opmærksomhed på detaljerne gjorde virkelig en forskel og bidrog til en fantastisk aften. Det var en oplevelse, jeg sent vil glemme, og det er en ære at kunne dele den med andre.

7. september 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Natasja, tusind tak for de fine ord :)

Kæmpe anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i et bryllup på Babylon Huset for nylig, og jeg må sige, at der blev udført en enestående indsats. Alle aspekter af arrangementet, lige fra maden, servicen til renholdelsen af toiletterne under festen, var fejlfrie. Det var tydeligt, at personalet gjorde alt for at sikre, at alle gæster havde en uforglemmelig oplevelse.

Efter brylluppet blev jeg kontaktet af den venlige tjener, Henry, som spurgte, om jeg ville overveje at skrive en anmeldelse af vores fantastiske oplevelse. Det glædede mig virkelig, at de værdsatte vores feedback, da det afspejler den dedikation og professionalisme, jeg oplevede hos Babylon Huset. Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der søger den perfekte ramme for deres særlige begivenhed.

7. september 2023

Babylon Huset Århus

Jeg har besøgt Babylon Huset flere gange, senest i sidste weekend. Servicen er fremragende, tjenerne er opmærksomme og professionelle. Lokalerne er flot dekoreret og behageligt kølige, og maden smager fantastisk. En helhedsmæssig fantastisk oplevelse, der bliver bedre for hvert besøg.

27. august 2023

Besvarelse fra Babylon Huset

Hej Abdullah. Tak for den gode anmeldse og vi glade for du har haft gode oplevelser hos os😁