Kan kun anbefale Auto House. Vi har tidligere brugt dem og den anden dag havde vi en garanti-sag. Det hele blev løst meget hurtigt og der var ingen problemer.
Der opstod under behandlingen af vores bil indtil flere problemer. Bla. gik der mere end en forude til undervejs og det kom til at tage noget længere tid end nogen nok havde forventet. Men god informa... Se mere
Jeg har fået udbedret en mindre skade på mit køretøj. Efter anmeldelse til Forsikringsselskabet blev jeg indenfor en halv time kontaktet af reparationsværkstedet, hvor jeg kunne aflevere min b... Se mere
Fik godt tilbud på tandremsskift på 15 år gammel Audi A6. Grundet uforudsete fastsiddende skruer kunne jeg først hente vognen dagen efter aftalt. Ydermere lød faktura på godt 1000 kr. mere end tilbud.... Se mere
Energivej 24, Ballerup, Danmark
- Info@skorstensgaard.dk
- autohouseballerup.dk
Dårlig oplevelse
Havde min Peugeot 206 til service hos Autohouse/Skorstensgaard/ Bosch Ballerup
Hvor der blev foretaget det årlige service, skift af tandrem, klargøring til syn også blev bundkartet.
Efter at havde hentet bilen, kunne jeg konstatere da jeg kom hjem, at der dryppede olie fra bundkartet. Næste dag ringede jeg til Autohouse/Skorstensgaard/ Bosch Ballerup og fik, at vide jeg kunne komme forbi med bilen med det samme. De skiftede bundproppakningen med det samme da denne åbenbart var defekt.
3 uger efter ovenstående havde jeg bilen til syn. Her dumper den grundet tæring på de baggereset skivebremser selvom Autohouse/Skorstensgaard/ Bosch Ballerup har gennemgået disse og sat et fint kryds i deres "selvkontrol"...
Autohouse/Skorstensgaard/ Bosch Ballerup kommer ikke til, at foretage udskiftningen af skivebremser bag på, det har jeg forlidt tiltro til....
Ikke styr på tingene hos Auto House Ballerup
Jeg må sige, at jeg kun kan bakke op om de anmeldelser der siger, at der ikke er styr på tingene hos Auto House Ballerup.
Mit bud er, at Auto House Ballerup i forhold til at gennemføre service på biler klarer dette hæderligt, men hvis det strækker sig til mere, fungerer det simpelthen ikke. Og her mener jeg både i forhold til det rent tekniske, men også i forhold til at overholde aftaler, informere og foretage de korrekte opkrævninger.
Jeg har to gange haft min bil til reparation. Og begge gange har der været problemer.
Første gang drejede det sig om et defekt rudehejs. Efter udskiftningen virkede automatikken i sidespejlene ikke – hvilket betød et genbesøg på værkstedet – og ordet undskyld eller en beklagelse – ja, det oplever man ikke.
Min seneste oplevelse drejer sig om en defekt kobling i mit automatgear. Sagen startede helt tilbage til den 30. januar 2014. Jeg får oplyst, at der skal fremskaffes nogle reservedele. Jeg får ligeledes oplyst, at jeg vil blive kontaktet når reservedelene er på lager. Efter at have mistet tålmodigheden kontakter jeg værkstedet igen den 24. februar. Jeg får hurtigt fornemmelsen af, at alt om min bil er glemt.
Der bliver nu lavet en ny aftale. Og aftalen er, at reparationen skal ske i uge 14 hvor jeg er på ferie, så jeg kan hente bilen den 5. april. Udover reparation af koblingen, skal bilens bremser undersøges, ligesom bilens logo på bagsmækken skal skiftes, da det er forvitret.
Da jeg henter bilen, ligger der ingen information/brev/faktura eller lignende, ligesom logoet ikke er skiftet. Jeg bliver ringet op om mandagen, og får at vide, at på trods af, at bilen har været på værkstedet en uge, er logoet ikke blevet udskiftet. Igen lover Michael Pedersen at jeg bliver kontaktet, når logoet er på lager.
Den 17. maj hører jeg så fra Auto House Ballerup – ikke i forhold til udskiftning af logoet, men et brev med en 'betalingspåmindelse'!
Jeg har aldrig modtaget nogen form for faktura/information fra værkstedet, og ved reelt ikke, hvad der er lavet ved min bil. Og der er stadig et udestående med ét logo.
Jeg kontakter endnu engang værkstedet og får nu en forklaring om, at fakturaen må være gået tabt i posten.
Den 31. maj modtager jeg så en kopi af fakturaen. Og der kan jeg se, at der er flere ting, der ikke hænger sammen.
Jeg har fået oplyst, at fakturaen er sendt til mig den 30. april. Og på betalingspåmindelse er den 30. april også anført som forfaldsdato - så hvis jeg i givet fald havde modtaget den omtalte faktura, så havde jeg under ingen omstændigheder kunnet overholde betalingsfristen?
Samtidig fremgår udskiftningen af logoet også af fakturaen – altså en reparation, som slet ikke er leveret endnu.
Jeg har nu valgt at betale regningen – fratrukket logoet, og så finde mig et nyt værksted. Jeg kan se, at Michael Pedersen i flere af disse anmeldelser skriver, at: ’ Vores kunder er det vigtigste vi har, og derfor gør vi alt for dem. Hvis de ikke er tilfredse, så gør vi alt der står i vores magt, for at de bliver tilfredse igen. Det lyder flot – men har ikke hold i virkeligheden. Michael Pedersen har haft mulighed for at rette op på denne sag flere gange, senest ved en mail skrevet den 1. juni – men gør det ikke.
Folk må selvfølgelig selv vurdere, hvad de vil stå model til, men jeg orker ikke, at bruge så lang tid, fordi en virksomhed ikke har styr på tingene.
Hold jer lang væk fra dette værksted
Jeg har haft min bil til aircondition service hos Autohouseballerup efter jeg fik et fornuftigt tilbud fra dem. Da jeg hentede bilen, sagde de ikke noget om at aircondition ikke virkede eller om der har været noget i forbindelse med aircondition servicen. Jeg fik at vide at airconditionen var blevet serviceret med ny olie til kompressoren og kølemiddel samt sporstof. Efter jeg fik bilen, konstaterede jeg at airconditionen ikke kølede overhovedet. Jeg kontaktede værkstedet i håb om at de kunne fortælle mig hvad årsagen til at aircondition ikke virkede. Jeg fik at vide at jeg skulle aflevere bilen, så de kunne starte en større fejlsøgning. Jeg fik et nyt tilbud for fejlsøgning på 750 kr. Jeg afleverede bilen to uger efter, idet de ikke havde tid til at kigge på bilen. Dommen var at kompressoren var stået af og skulle skiftes. Jeg fik et nyt tilbud på 5300 kr. Det er en fejl som jeg mener at de burde have set i forbindelse med aircondition servicen. Jeg er blevet 1500 kr. fattigere og min bils aircondition virker stadigvæk ikke.
Ikke en eneste aftale overholdt + pubertær ”hævn”
Lad mig starte med at rose skadecentret for at have udbedret min bulede bil tilfredsstillende. Lad mig dernæst, på det kraftigste, advare andre mod at benytte Auto House Ballerup!
Mit forsikringsselskab anviste mig til dem, og efter en kort, indledende besigtigelse af skaden aftalte vi en dato for aflevering til reparation/udlevering af lånebil. På afleveringsdagen kom de pludselig i tanke om, at der ingen lånebil var til rådighed og udsatte afleveringen med 2 dage (første brudte aftale). Den aftalte reparationstid var 7 arbejdsdage. Ved udgangen af 7. arbejdsdag havde jeg intet hørt og kontaktede dem derfor 8. arbejdsdag for at få en forklaring (anden brudte aftale). Der blev godt nok stille i den anden ende af forbindelsen, og vedkommende lovede at ringe tilbage på et aftalt tidspunkt, så han kunne rådføre sig med pladeværkstedet først. En time efter det aftalte tidspunkt havde jeg stadig ikke hørt noget fra dem og ringede derfor selv tilbage (tredje brudte aftale). ”Pudsigt, at du ringer: Jeg skulle LIGE til at ringe til dig!”. Den efterfølgende besked var kort: ”Du kan ikke få din bil idag”, efterfulgt af længere tids (pinlig) tavshed. Adspurgt om, hvornår jeg kunne få den retur lød svaret: ”I løbet af næste uge”, og at det kunne betyde hvad som helst mellem mandag og fredag, dvs. på et vilkårligt tidspunkt mellem 9. og 13. arbejdsdag!
Stærkt utilfreds med dette kontaktede jeg mit forsikringsselskab, der er jo er arbejdsgiveren i denne sag. De gav mig uden tøven medhold i alle betragtninger og kontaktede Auto House Ballerup med besked om, at kontakte mig om formiddagen den efterfølgende arbejdsdag med EKSAKT tidspunkt for færdiggørelse af bilen. Efter frokost blev jeg kontaktet (fjerde brudte aftale), og vi aftalte et tidspunkt for afhentning af den reparerede bil, dog kunne de ikke dy sig for at kommentere på det faktum, at forsikringsselskabet havde løftet pegefingeren over for dem.
Og hvorfor nævner jeg den løftede pegefinger og Auto House Ballerups reaktion derpå? Det gør jeg, da jeg ved afhentning konstaterer, at min bil er blevet tømt fuldstændig for benzin, bilens ur er åbenlyst sat forkert, temperaturindstillingen er sat til max og de gemte radio-kanaler er blevet slettet… Det er åbenbart den pubertære opførsel, man kan forvente af Auto House Ballerup, når man, som jeg, er så ”uartig” at insistere på, at en aftale er en aftale, og når jeg involverer den betalende part (forsikringsselskabet), nu det er så svært for dem at forstå ved egen kraft.
Nuvel, bilen er tanket igen, og synes egentlig, det er billigt sluppet, når jeg tænker på, at jeg ALDRIG skal beskæftige mig med Auto House Ballerup igen. Forsikringsselskabet får dog at høre om stedets ”hævn”, det siger sig selv.
Fin service - hurtig ekspedition
Fair pris, Fin service og Hurtig ekspedition af min SEAT. De gav god rådgivning med hvad jeg skulle skifte og hvad der kunne vente lidt. Fik skiftet bremser, tandrør og oliefilter. God kaffe og croissanter imens jeg ventede. Kan anbefales.
Fin oplevelse og dejlig imødekommende kundebetjening.
Fik i januar lavet service på min lille Seat Ibiza og det var en dejlig oplevelse at komme ud til Autohouse Ballerup. Jeg havde bestilt tid til et service, fordi jeg havde en rumlende lyd ved kørsel. Da jeg afleverede bilen 7:30 var der en sød værkfører, der tog imod mig og jeg fik som lovet en erstatningsbil.
Et par timer senere ringede værkføreren og fortalte at der var gået et forhjulsleje på min Ibiza. Og at der udover service skulle skiftes bremsevæske.
Jeg fik en pris på 6200 kr, og fik så at vide at der yderligere ville blive trukket 20% af arbejdslønnen, da de kørte med en kampagne i januar, så den samlede regning blev på 4960 kr. Jeg takkede ja og bad dem udføre opgaven.
Jeg hentede bilen kl 16, og der var intet at komme efter, alt var som aftalt...
Alt i alt en god oplevelse hos Autohouse Ballerup.
Bundefangeri
At se Autohouseballerup endnu engang i Sweetdeal er lige til at tude over. Jeg har haft en Golf II igennem et sådant 'tjeck', og den kom værre ud end den kom ind. Der var ikke engang lavet 'alle de ting', som de påstod, de ville. Derudover hang udstødningen og dinglede.
Det éneste, det handler om for dem er at forsyne dig med en liste over, hvad der er galt - og som de i øvrigt gerne vil lave for dig. Meget bekvemt.

Besvarelse fra Autohouseballerup
Fantastisk service og kvalitet til attraktive priser
Jeg oplever Autohouse Ballerup som et yderst professionel samt kvalitetsbevidst virksomhed, der altid gøre deres yderste for at leverer branchens bedste service.
Jeg er altid blevet mødt af et professionel team der har taget sig tiden til at gennemgå min bil, og besvarer enhver form for spørgsmål der har været relevant for mig. Jeg har altid fået en realistisk prisvurdering, og har ofte siddet tilbage med en oplevelse af at jeg har modtaget mere end hvad jeg har betalt for.
Det er første gang jeg oplever et værksted der ikke lader deres service samt kvalitetsniveau blive afspejlet af deres lave priser.

Bondefangeri
Jeg var inde til et service med min Ford Focus, som de udførte mens jeg ventede. Prisen var der ikke noget galt med, men jeg sad næsten 3 timer og ventede. Under hele forløbet kunne jeg se min bil igennem en rude. Der blev arbejdet sammenlagt 35 minutter på den, resten af tiden var mekanikeren til bageren, eller inde og rode med en anden bil. MEN MEN MEN Det værste kommer her. Da jeg endelig fik min bil, fik jeg stukket et tilbud i hånden på nye bremser og skiver. De fortalte mig at der var max 5.000 km tilbage på de nuværende bremser. Siden da har jeg kørt 20.000 km uden problemer. I går var jeg på et andet værksted og bad dem checke bremser. Der var INGENTING galt og mange km i de bremser endnu. Og prisen, hvis jeg i øvrigt ville skifte dem, var BILLIGERE end Auto House Ballerup. Dette er rent ud bondefangeri og ulovligt. Hold dig væk, er det bedste råd jeg kan give.

Besvarelse fra Autohouseballerup
Fantastisk oplevels, i en travl hverdag med job og børn.
Med en travl hverdag med job og børn, og for lidt timer i døgnet, lyser min bil pludselig for service.
Jeg søger efter et værksted på nettet, og Autohouse Ballerup kommer frem.
Jeg ringer ud for at lave en tid, og får en inden for 14 dage.
Tid dato er arrangeret, og jeg gøres opmærksom på at servicet tager ca 3 timer. Fedt så jeg kunne planlægge dagen efter det.
kl. 15,30 blev jeg ringet op, og fik besked på at min bil var klar til afhentning.
Nemt og hurtigt.
Fedt.
Kan helt klart anbefale Autohouse Ballerup.

En deal er ikke en deal hos Auto House Ballerup
Købte lige som så mange andre herinde en deal på service, og fik denne udført 27/5-13. Efter 4100 km. begyndte bilen at give fejl på for lidt olietryk. Det viser sig nu, at de ikke har lavet en pind for pengene. Oliefilteret har de ikke skiftet, og jeg tvivler på de har hældt olie på. De kunne have været skyld i at min motor brændte af. Utrolig gambling af dette værksted. Dette på trods af at dealen var på komplet service.
Jeg fik naturligvis også bremseopkaldet, som er standard for værkstederne hvis de ser børnesæder i bilen. De ringer til en og fortæller at bremseskiverne er slidte og skal skiftes. Da jeg spurgte om hvor meget der var tilbage på dem, blev der tavst i den anden ende af telefonlinjen. Nu var de ikke længere slidte - nu var de rustne??
Desværre er denne brache stadig gennemsyret af svindel og bedrag, men nu er jeg færdig med dette værksted.

ALDRIG IGEN !
Et køb af en Dealhunter-deal, dækkende et tilsyneladende stort serviceeftersyn skulle vise sig at være meget lidt værd ! Det udførte eftersyn var et lille serviceeftersyn på trods af klar forespørgsel, hvorvidt dealen omfattede et fuldt eftersyn. Dette betød, at mobilitetsservicen hos VW ikke ville kunne fortsætte.
Desuden burde der udføres udskiftning af tandrem, div. bærearme osv. for ialt kr. 15.600.- jfr. telefonisk overslag. (Tandremmen havde endnu mere end 30.000 km til næste skifte iflg. VW's udskiftningsprogram)
Alle reparationer blev udført af en anden VW Servicepartner for kr. 5.300.- incl. opdatering af serviceeftersynet, så at mobilitetsservicen nu er intakt.
Ved en tidligere lejlighed udførte firmaet et serviceeftersyn, og kom med en telefonisk anbefaling af udskiftning af bremseskiver. Ved afhentning af bilen efter arbejdets udførelse var de brugte dele ikke at finde som ellers aftalt på telefonen. Var det mon nødvendigt med udskiftning på det tidspunkt - jeg tvivler !
Så bestemt ingen anbefaling af Auto House Ballerup - TVÆRTIMOD !

Besvarelse fra Autohouseballerup
Et værksted der må være presset - siden de vil udskifte ting der ikke fejler noget ??
Købte et årligt serviceeftersyn til 799 kr af min bil, gennem Downtown.dk, hos Auto House Ballerup Aps. og jeg skulle have bilen synet senest 16 juli 2013 og det ville de også gerne gøre. Min bil har ikke kørt mere end 52000 km, og har intet fejlet forud og er passet og plejet som den skal.
Blev ringet op af AutoHouse, som sagde, at de havde fundet at bagerste bremseskiver, klodser mv. burde skiftes og ihvertfald indenfor de næste 2500 km, og derudover havde "man vurderet" at der var lidt slør i rettet og at venstre forreste bærearm skulle udskiftes. Fik at vide at det ville koste 9.000 kr. Jeg valgte at sige fra, selvom jeg da var fristet, da de alligevel havde bilen til serviceeftersyn. Fik efterfølgende bilen synet inden bremseskiver mv blev lavet, og den gik glat igennem hos et andet værksted jeg fandt via Autobutler.dk . Hverken dette værksted ( MLS cars i Farum) eller synsmanden kunne genfinde at min venstre foreste bærearm fejlede noget som helst. Så jeg mener Auto House bør revurdere hvordan de vil have deres image skal være i fremtiden. For på denne her måde kan jeg ikke anbefale dem videre.

Besvarelse fra Autohouseballerup
Utroværdig og ufattelig dårlig service. Brug dem ikke!!!!
Fik udført 4års service på min Mazda 5. Ugen før blev bilen synet uden bemærkninger.
Ugen efter stod mine bremser hele vejen rundt til udskiftning og bærebøsninger var defekte foran. Efterfølgende kontrol har ikke vist fejl. Så den hoppede jeg ikke på.
Den lovede udskrift af digital servicebog er aldrig kommet trods 7 opkald og 2 mails som ikke bliver besvaret.
Det værste var dog at min bil stank grusomt af cigaretrøg efter besøg hos disse uproffessionelle folk. I en bil med 2 børnesæder er det bare totalt respektløs optræden.
Bliv væk derfra for jeres egen og jeres børns skyld.