Autohouseballerup  Anmeldelser 75

3,9

Kan kun anbefale Auto House. Vi har tidligere brugt dem og den anden dag havde vi en garanti-sag. Det hele blev løst meget hurtigt og der var ingen problemer.

Der opstod under behandlingen af vores bil indtil flere problemer. Bla. gik der mere end en forude til undervejs og det kom til at tage noget længere tid end nogen nok havde forventet. Men god informa... Se mere

Jeg har fået udbedret en mindre skade på mit køretøj. Efter anmeldelse til Forsikringsselskabet blev jeg indenfor en halv time kontaktet af reparationsværkstedet, hvor jeg kunne aflevere min b... Se mere

3,9

God

Meget tilfreds - tæt på 5 stjerner

Hurtig respons på henvendelse. Super tilbud m. hente/bringe service. Effektiv og konkret tilbagemelding - og kontakt.
Sidste stjerne ville have været i hus, hvis der også var blevet fyldt sprinklervæske på, efter at beholderen var blevet skiftet :-)

DET ER EN OMMER

Efter at have fået et tid til Service, sad jeg og ventede i godt 3 kvarter, inden de tog vognen ind, og de blev stadig færdig til den aftalte tid, så det gik nok alt for hurtigt, de opdagede ikke at der var en hylen foran, det gjorde dem som efter følgende satte nye fordæk på, samt der var flere ting de skulle have opdaget ved stort syn, godt det ikke var noget fatalt, kommer ikke der mere,

Når enden er god...

Fik godt tilbud på tandremsskift på 15 år gammel Audi A6. Grundet uforudsete fastsiddende skruer kunne jeg først hente vognen dagen efter aftalt. Ydermere lød faktura på godt 1000 kr. mere end tilbud. Værkfører fastholdt at der skulle betales ekstra for det uforudsete tidsforbrug, samt fordi firmaets tilbud oprindeligt var udregnet for billigt! Imidlertid medgav indehaver at det var tilbuddet der var gældende, så jeg fik refunderet differencen. Meget fair og tilfredsstillende, tak :-)

7. september 2014

4 forsøg til én reparation...

1. gang havde de glemt at registrere aftalen, så jeg gik forgæves
2. gang identificerede de fejlen og ville bestille reservedele hjem
3. gang ringede de og sagde de havde identificeret fejlen... De reservedele, de havde fået hjem var delvist bortkommet
4. gang blev jeg bedt om at afsætte bilen i to dage til HVIS det ikke kunne nås på en. Jeg fik den tilbage 7 dage senere. Fiks og færdig :-)
Aldrig har jeg oplevet så uorganiseret et sted

5. september 2014

Ok men der blev ikke meldt tilbage da bil var klar

Sad og ventede på at bilen skule blive klar, og blev ikke informeret om den var klar før jeg spurgte til det, så der gik en ekstra 1/2 time..

Autohouseballerup -logo

Besvarelse fra Autohouseballerup

Hej Flemming

Tak for din besvarelse

Det er selvfølgelig meget uheldig og det beklager vi rigtig meget.

Jeg håber du trods den ekstra vente tid er tilfreds

Rigtig god weekend

Mvh

Autohouseballerup

2 stjerner,-----højt sat!

---- en virkeligkedelig oplevelse, vi kommer aldrig igen.

Autohouseballerup -logo

Besvarelse fra Autohouseballerup

Hej Alice

Tak for din besvarelse

jeg vil meget gerne i kontakt med dig. Kunde service er meget vigtig for os. derfor vil jeg gerne hvis du vil maile direkte til mig på info@autohouseBallerup.dk så vi kan få taget hånd omkring din oplevelse.

Jeg beklager meget at du føler dig dårligt behandlet. det skal vi have lavet om !.

Jeg kender ikke sagen, men vi vil gøre alt for at rette fejlen.

Mvh

Autohouse Ballerup

flot service og god behandling

jeg vil anbefale værkstedet autohouse Ballerup da de holder deres aftaler og man får en flot service. Den aftalte pris holder ikke noget med at regningen lige pludselig er større ind man har aftalt og de ringer hvis der kommer uforudsete reparationer på bilen.

Skadesreparation uden problemer

Jeg har fået udbedret en mindre skade på mit køretøj.
Efter anmeldelse til Forsikringsselskabet blev jeg indenfor en halv time
kontaktet af reparationsværkstedet, hvor jeg kunne aflevere min bil og
få en lånebil stillet til rådighed. Skaden blev ordnet indenfor 2 dage, og
alt forløb uden problemer.
Det eneste der kunne sættes en finger på var lånebilen, den kørte
glimrende men var lidt beskidt indvendig.

Langt fra imponeret

Lad være... Var til stort service, de oplyste aldrig at de havde mistet licensens til at kalde sig autoriseret, ligesom olielampen lyste allerede samme dag jeg hentede bilen, der manglede en LITER olie.. De havde nok ikke regnet med at nogen fandt ud af det, men en liter her og en liter der som folk betaler for ligner svindel og humbug. Er dybt skuffet og ærgrer mig stadig 3 mdr senere over jeg kiggede på prisen frem for kvaliteten

5. september 2014

Rigtig god service hver gang!

Jeg har brugt Autohouse Ballerup de sidste 2 år og har kun gode ting at sige om dem. Jeg har fået lavet service på bilen uden problemer. Fået skiftet diverse ophæng på undervognen og sidst fået ordnet bremser med nye kalibre og andre småting.
Man kan have uheldige episoder med alle værksteder, og den ene gang havde jeg bilen til syn og den gik lige igennem uden problemer. En måned efter var jeg forbi Autohouse Ballerup som kunne se at den ene manchet omkring drivakslen var utæt og havde været det længe. Der var fedt udover hele fælgen og omkring bremsedelene. Det havde de ikke engang opdaget til syn.
Nogen gange skal man skelne mellem menneskelige fejl eller om der ligger inkompetance bagved. Jeg har ikke oplevet nogen af delene hos Autohouse endnu. Jeg kan kun anbefale dette værksted udfra de erfaringer jeg har. Negativ kritik fylder somregel altid mest.

28. august 2014