Jeg ønsker at dele min personlige oplevelse i forbindelse med køb af en Tesla Model Y hos Autossund (sælger: Jamal Hajji). Bilen blev fremvist og senere overdraget i slutningen af august... Se mere

Købte min første elbil hos Autossund, alt gik godt fra rådgivning til finansiering. Kan klart anbefales 👍

1. Bilforhandler
  2. Autoværksted
  3. Bilvask

Hos Autossund handler vi med fornuftige brugte biler. Vi tilbyder altid et bredt udvalg af gode brugte biler i varierende prisklasser. Har vi ikke den bil du ønsker, hjælper vi gerne med at finde den rette bil. Vores biler har altid været forbi værkstedet til et tjek og er omhyggeligt rengjort inden de får nye ejere. Vi afleverer kun noget, vi kan stå 100% inde for.

3,8

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Købte en Mercedes E220d årgang 2020 hos…

Købte en Mercedes E220d årgang 2020 hos autosund og er yderst tilfreds med den rådgivning og behandling jeg fik. 5 ud af 5 stjerner for deres kundeservice og deres venlighed når man henvender sig hos dem efter man har købt bilen

6. november 2025

Min oplevelse med køb af Tesla Model Y hos Autossund

Bilen blev fremvist og senere overdraget i slutningen af august 2025.

Dagen efter overtagelsen fik bilen en fejlmeddelelse (“Rear Motor Disabled”), som krævede hjælp fra Tesla Køge.

Tesla gjorde mig også opmærksom på tegn på en tidligere skade, hvilket jeg ikke var blevet informeret om ved købet. Efterfølgende har jeg trukket rapporter fra carVertical, Carfax, Cebia og autoDNA, der viser, at bilen har været involveret i en ulykke i juli 2024 i Tyskland.

Jeg har forsøgt at løse sagen direkte med sælger og senere via FDM og Ankenævnet for Biler. Jeg beskriver kun min oplevelse og gør opmærksom på, at sagen stadig verserer hos Ankenævnet.

Jeg deler dette for at give andre indsigt i min erfaring. Hvis andre har haft tilsvarende oplevelser i forbindelse med køb af bil fra Autossund, må I meget gerne kontakte mig på +45 5030 7375.

Dette opslag er udelukkende baseret på min egen oplevelse og dokumentation, og jeg udtaler mig ikke om sælgers hensigter.

28. august 2025

Skulle have skiftet…

Skulle have skiftet ventildækselpakning, de spændte boltene så hårdt at dækslet revnede. Samtidig blev alle hjulbolte også spændt så hårdt at jeg næsten ikke kunne få dem af, de spændte også skruen til bremseskiven på venstre forhjul så hårdt at den knækkede da jeg skulle tage den af for at skifte skive. Siden er de flyttet så de ikke kan udbedre det.

2. januar 2025

Køb aldrig en el-bil hos Autossund

D. 7/10-24 købte jeg en ID3 hos Autossund, det er det dummeste køb jeg har gjort indtil videre.
Når man køber en elbil hos en forhandler, er den som regel klar til brug, men ikke denne.
For det første var 12-volts batteriet fladt og jeg endte med at få den kørt på værksted af autohjælp, fordi den løb helt tør for strøm. Hos VW var de meget venlige og tog halvdelen af regningen, hvorefter den anden halvdel blev sendt til Autossund, som betalte som aftalt. Efterfølgende har den været til diverse opdateringer.
Min "nye bil" har siden oktober været på VW-værksted i Odense 5 gange. Jeg kunne ikke komme til at logge ind, da den tidligere ejer ikke var slettet og når du ikke kan logge ind, er der rigtig mange ting, der ikke virker i bilen. Jeg har måtte undvære min bil i ca. 30 dage siden jeg købte den i oktober. Efter 4 gange på værksted, hvor VW havde taget regningen på alt, kommer de med et udspil på at de vil koste ca. 3000 kr. at få lavet det sidste. VW kontakter Autossund og får en mundtlig bekræftelse på at de må sende regningen til Autossund, VW beder om et skriftligt samtykke, som de aldrig får. Bilen bliver lavet og regningen sendes til Autossund, som nægter at betale. Jeg har ringet mange gange til Autossund, hvor de ikke tager telefonen.
I dag, 6 måneder efter bilkøbet, ender jeg med at må betale regningen.
Jeg må indrømme, at det har været et utrolig utrygt forløb og jeg kan desværre ikke anbefale nogen, at handle ved Autossund.

7. april 2025

En god og ærlig handel

Vi havde en super god oplevelse med vores handel hos Sami og Autossund. Vi fik en fin og ærlig online fremvisning af bilen, da vi kommer fra Jylland, og da vi hentede bilen, var der godt humør og god tålmodighed hos dem. Der var styr på det hele, og vi er rigtig glade og tilfredse med vores køb.

Vi vil helt sikkert anbefale andre at købe deres bil hos Autossund.

9. marts 2025

Har netop købt en Tesla Y hos Autossund…

Har netop købt en Tesla Y hos Autossund og har lige fra første henvendelse fået en god og informativ service. Endvidere er det også vær at nævne, at ejeren er utrolig imødekommen og flink.
Hvad bilen angår, blev den klargjort og leveret som aftalt og til tiden….,rengjort og som ny:-)
Jeg kan varmt anbefale Autosund, selvom de har til huse i Frederikssund og jeg bor i København.

30. oktober 2024

Super fint sted,

Super fint sted,
Jeg har købt min første bil her, og har indtil videre været tilfreds med standen. Der har været lidt bøvl med køleren og noget elektronik men så er jeg bare kommet ud og fået det fikset. Selvom at de er gode salgsmoms har jeg slet ikke følt mig som bare endnu en tilfældig kunde, men har oplevet suveræn stemning og hjælpsomhed☺️

18. oktober 2024

Skulle have min bil på værkstedet da…

Skulle have min bil på værkstedet da den skulle have skiftet tandrem, og det hastet da jeg skulle på ferie. Fandt autossund på google og kontaktet dem, fik en tid samme dag og det tog dem 3 timer så var min bil allerede kørende igen. Meget imødekommende medarbejder ved indskrivning og deres service er 100p i toppen takket være dem og deres dygtig mekaniker kom jeg hurtig afsted på ferie efter plan.

Kan helt klart anbefales!! Og kan helt klart sige at det bliver min fast værksted fremmerettet!

2. august 2024

Have min bil til service i maj mdr.

Have min bil til service i maj mdr.
Igennem autobutler.
De lave det største svine arbejde.
De have brugt en tang til at sætte et olirfilter på med det resultat at den var begyndt at smide olie.
Jeg opdage det da jeg fik lavet bremser et andet sted.
Så det kom til koste mig 2300 kr for et nyt oliefilter, nyt olie og olie oprensning.
Og så siger de i autosund at det vil de ikke betale.
Så hold jer fra dem.
De er de største svindler
Og banditter

17. maj 2024

Rådgivningen var i topklasse

Kom igennem til en sælger som virkelig var god til at guide mig hen i retning af hvad jeg søgte. Havde en bil i tankerne som han gennemgik med mig og ydermere fortalte han mig om fordele og ulemper denne model havde. Endte op med at købe den bil han anbefalede til mit kørselsmønster.

Ihvertfald ikke sidste gang jeg handler med dem

10. marts 2024

Hej Seb

Jeg håber bilen bliver din kompagnon det næste lange stykke tid, ellers kender du adressen hvis du nu engang vil udskifte.

Super go service

Super go service, og hurtig ekspedition, kan helt klart anbefales.
Helt sikkert et værksted vi vil bruge igen👍

1. marts 2024

Hej Bjørn

Tak for de rosende ord, du er altid velkommen hernede hvis der skulle være noget.

Velfortjente 5 stjerner herfra

Jeg købte min bil for en lille måneds tid siden og har været så tilfreds med den. Efter at have set på det store udvalg fik jeg prøve kørt 2 biler. Med drengenes ekspertise fik jeg så valgt og jeg kunne ikke have være gladere med købet. Jamal og hele autossund familien var yderst imødekommende og hjælpsomme. Alt gik som det skulle.

Kæmpe stor anbefaling herfra!

12. februar 2024

Hej Romeena

Det var nemt og simpelt at finde det der passede dit behov.

tak for tiltroen og vi glæder os til at se dig.

Virkelig godt sted at handle

Virkelig godt sted at handle
De er helt ærlige omkring bilen og de overholder aftaler, utrolige dygtige sælgere der går op i deres arbejde og kundens behov. Jeg vil klart anbefale dette sted, og vil komme tilbage hvis der er det mindste problem.
5 stjerne er velfortjent!

1. marts 2024

Hej Omar

Vi glæder os til at se dig igen, du er jo booket ind til service allerede kunne jeg se i systemet.

Vi ses snart.

En fantastisk oplevelse hos Autossund

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Autossund! Jamal og hans team var utroligt professionelle og venlige fra start til slut. De gav mig en ærlig vurdering af min bil og udførte arbejdet til perfektion til tiden og inden for budgettet. Jeg blev virkelig imponeret over deres ekspertise og dedikation til kundeservice. Jeg vil helt sikkert anbefale Autossund til alle mine venner og familie. Tak for den fremragende service!

5. marts 2024

Hej Ahmed

Vi er glade for at kunne sende dig forsvarligt videre og at have fået udbredt fejlene på din bil

Jamal | Autossund

De har styr på deres ting

Har fået skiftet dæk og lavet olie service begge dele til stor tilfredsstillelse , rart sted med styr på tingene og fantastisk kundeservice

5. marts 2024

Hej Erik

Det var en fornøjelse at hjælpe dig igennem i din fine Audi A4.

Du er altid velkommen i huset