Broen Esbjerg ved Aunt Betty lørdag eftermiddag. - Jeg bestilte en bland selv salat, og da den unge pige skulle blande den fik jeg næsten ingenting i min skål. F.eks. fik jeg 4 kylling strimler i og... Se mere
Esbjerg Storcenter. Beskidt, uhygiejnisk tilberedning af salat og sandwich, pomfritter alt alt for salte, da jeg ville have nye, sagde hun at hun havde smagt dem og de var fine nok. 3 unge piger på jo... Se mere
Aunt Betty - Esbjerg Storcenter På ingen måde pengene værd. Bestilte en stor salat og en bagel. Der mangler ganske enkelt ingredienser eller kvalitet for at kunne berettige de høje priser En næri... Se mere
Har inden for en uge været hos Broen og Storcenteret, og begge steder fik vi serveret en salat og bagel. (Takaway og spisning på stedet). Personalet var imødekommende og serviceminded. Kunne sær... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vælg ikke Aunt Betty på broen i …
Vælg ikke Aunt Betty på broen i Esbjerg, hvis du skal nå noget efter maden. Ventede 50 min på mad, og da de endelig begyndte at servere, kom vores tallerkener ikke samtidig.
Aunt Betty på Broen, Esbjerg
Imponerende at en restaurant kan bruge så lang tid på at lave lidt mad. Butikken er ikke engang halvfyldt men alligevel har vi nu siddet 45 minutter og bare ventet. Vi har sågar været henne og spørge hvornår maden var klar og fik at vide at det var det om 5 minutter - det er så et kvarter siden!!
Når man tænker på kvaliteten på de andre aunt Betty's I Esbjerg og Varde er vi noget rystet over den elendige service der gives.
Tænker at ejer skulle lave overvejelser omkring restauranten.
Broen Esbjerg
Jeg bar på Aunt Betty i broen Esbjerg, hvor jeg bestiller en brændt bagel og det var det helt rigtige navn til den, den var uspiselig! Brødet var så hårdt at det dårligt var til at tygge, og de steder hvor man kunne tygge det, ja der var det så gummiagtigt at gummifabrikkerne må have været misundelig. Foruden dette var alt fyldet mere eller mindre uden for baglen. Det er simpelthen ikke i orden når man betaler 64kr for en bagel!
Det eneste positive var dog at hende der betjente mig var serdeles i mødekommende, men jeg er færdig med Aunt Betty
Broen Esbjerg
Lørdag den 12. august var vi et par stykker, der ville drikke en kop kaffe hos broen i Esbjerg. Vi bestilte en kop alm., der til et stykke kage samt en orange is-te. Vi fik et nummer og kunne bare sætte os ud i cafeområdet.
Efter en halv time, var jeg inde og gøre opmærksom på, at vi altså havde ventet en halv time, men i følge den unge pige bag disken, er det den tid man skal påregne at vente!!! Ja, hvis man skal spise, men sgu da ikke på en kop kaffe.
Efter 3 kvarter var jeg igen inde ved disken, her talte jeg med den unge pige, der næsten en time tidligere havde taget imod min bestilling, hun var meget forundret over, at vi endnu ikke havde fået vores kaffe. Vi fik vores penge og gik.
I vores 45. min. lange ventetid, kom pigerne i en lind strøm med mad, men ikke EN gang, fik de ryddet et bord. Det flød med madrester, beskidt service og borde overalt i cafeområdet, hvilket vidneder om stor mangel på struktur blandt personalet......måske endda dårlig ledelse.
Hvad er kundeservice
Broen Esbjerg
Skræmmende at man nærmest bliver jaget væk - bare fordi man ikke lige har fået bestilt hurtigt nok! Kommer i centret ret ofte, men aldrig mere på dette spisested!
Fantastisk kundeservice kan ofte overdøve mad af lavere karakter, men her hjælpen maden ikke med den dårlige og ubehøvlede service!
Ejeren burde nok overveje en optimering kvalitet og kundeservice.
Broen- Esbjerg
Som en start , var maden blevet serveret til aftalt tid havde karakteren været 4. Maden var rigtig lækker og der var nok af den...,
Men..... vi blev godt nok orienteret om op til 30 min ventetid på serveringen, men da der var gået 45 min spurgte vi til maden... og fik af vide at der vil gå 10 min... og på opfordring friskede de vores drikkevarer op..,, maden blev serveret efter 60 min ventetid.... ikke godt nok...
Aunt Betty Skanderborg - Verdens dårligste service!
Jeg har det seneste år besøgt Aunt Betty i Skanderborg 3-4 gange. Hver gang er jeg gået derfra med en dårlig oplevelse! Jeg har aldrig før oplevet så dårlig service og lidt smilende personale.! Hvis man spørger om noget, får man et flabet svar og der bliver rullet med øjnene af en.
Man spørger om man må lave lidt om i sin bestilling, det MÅ man ikke! Så hvis man f.eks. Ikke kan li tomater, skal man selv pille dem ud, her kan man da snakke om madspild.!
Men generelt burde hele personalet have et kursus i god kundeservice og smil. Det første step kunne være at hilse på folk når man træder indenfor døren - Et lille tip.!
Mvh.
Pernille
God mad, men dårlig service
Kanon lækker sandwich vi fik👍Men servicen skal der vist arbejdes på. Der var ingen smil og jeg er i chok over at man kan finde på at nægte en højgravid kvinde et glas vand, fordi hun bliver utilpas mens hun venter på mad! Hun blev henvist til at købe en flaske vand til 18 kr, det er fanme noget svineri!!!
Besøgte i dag Aunt Betty i Esbjerg Storcenter.
Sikke en fantastisk, smilende og smittende glad ekspedition.
En skøn oplevelse at tage hjem med to lækre bagels, og godt "smittet" af den glade kvinde bag disken.
Tak for at gøre en træls mandag god igen.
Lækkert mad :)
Som altid er Aunt Bettys bagels i topklasse.
Det eneste minus er når jeg bestiller i forvejen på AuntBetty.dk og alligevel bruge 30 min. i en kø i mens min mad bare står klar. Den søde pige ved disken fortalte mig at når jeg har bestilt i forvejen skal jeg springe køen over. Det kunne være rart at få den info ved bestillingen eller et lille skilt ved butikken.