Super opmærksom og venlig salgsafd. der gik længere end forventet for at opfylde mine ønsker. Audi Hørsholm kan klart anbefales. Bilen ankom fredag til butikken og 3 timer senere fik jeg den udl... Se mere
Vi har benyttet Audi Hørsholm flere gange til begge vores biler, og oplevelsen er altid helt i top. Man bliver mødt med et smil fra første øjeblik, og hele teamet udviser en høj grad af profession... Se mere
Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og taget seriøst. Købet af min A3 forløb problemfrit, og Anders Birk sørgede for en professionel og imødekommende behandling hele vejen igennem... Se mere
Kokkedal Industripark 6, 2980, Kokkedal, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super super fin imødekommende og professionel person Mathias Glud som mødte mig i øjenhøjde hvor snakken handlede om biler og børn

Hejsa
Jeg ville faktisk ikke have skrevet denne anmeldelse hvis ikke det var fordi at Audi idag ringede til mig og spurgte om jeg var tilfreds med reparation af vores bil hvilket jeg er, da det var etableret spurgte han om ikke jeg havde lyst til at gå herind og give dem 5 stjerner så ville han sende et link med det samme. Da jeg så sagde at så ville jeg nok ende med 3 stjerne, da Audi i processen havde været umulige at få fat i (her taler vi om adskillige opkald, hvor det kun lykkes mig at komme igennem til receptionen som jo kun kunne sende min besked videre om at jeg gerne ville ringes op, hvilket aldrig skete.
Min bil som har et abn der går reparation er på audis regning, skulle på værksted 3 gange før problemet blev udbedret, da reservedele der skulle til var dyre prøvede de to gange selv at fixe den, fremfor at bestille sensorene hjem.
Han sagde der ikke var grund til for ham at sende linket til mig, da jeg jo ville trække gennemsnittet ned, hvor mit argument var at det jo er vigtigt at kende både det gode og det mindre gode hvis man skulle ønske at forbedre sig.
Da han så alligevel valgte ikke at sende mig linket, hopper jeg fra 3 til 2 stjerner.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Pga indikation i lyspaneler blev bilen stillet op til Audi
Foreløbigt er der gået 8 dage uden der er foretaget noget på bilen. Kan ikke få oplyst hvornår der bliver foretaget rep.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Som aftalt og med opfølgning undervejs gennem service besøget

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Super behandling. Audi er en dyr bil at få repareret må man konstatere.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Manglende vinterdæk fra dækhotel 2 gange og jeg skulle selv række ud til Audi for opfølgning

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Super god service og altid rigtig god og høflig betjening.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Man bliver taget i hånden fra start til slut.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Vi har i foråret købt en ny Audi inkl. den dæk-pakke de tilbyder, hvor værkstedet vil opbevare vores vinterdæk til sæsonen er til det.
Det lyder jo meget godt, men noget tyder på, at vi har betalt for opbevaring af ikke-eksisterende dæk. Det er i hvert fald komplet umuligt at komme i kontakt med nogen ved Audi, der kan fortælle os hvor vores dæk er, og hvornår vi kan regne med, at de finder dem.
Resultatet er, at vi i nu en måned har prøvet at få vinterdæk på vores bil, der nu er ulovlig at køre i det nuværende frostvejr.
Vi har ikke modtaget nogen kommunikation fra Audi siden de for 20 dage siden skrev, at dækkene var væk, og de ville give besked, når de var fremme - forventet om 14 dage...
Alle opkald til Audi leder til kundeservice, der "desværre ikke kan gøre noget derfra". Vi er blevet lovet mindst 4 gange i den forgangne uge, at værkstedet vil ringe tilbage med en status. Og der bliver sendt haste-mails fra kundeservice.
Vi må konstatere at vi aldrig har oplevet så amatøragtig behandling med tidligere biler - du bliver behandlet væsentligt bedre, hvis du køber en Kia end en Audi. Det må vi nok hellere gøre igen næste gang.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Holdet hos Audi i Hørsholm slog andre forhandlere (Audi & Mercedes) med flere længder - på alle parametre.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
God besked om pris lang tid før service besøget og en medarbejder, der gav sig tid til efterfølgende at sidde i bilen med mig og forklare mig hvordan jeg kan nulstille systemet, så jeg igen kunne logge ind. Meget hjælpsomt personale

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Mit problem blev ordnet på en meget tilfredsstillende måde.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Super oplevelse !! Skulle hente min nye Audi Q6, hos Audi Hørsholm. Jonas O. Jørgensen tog sig rigtig god tid til at gennemgå bilen, samt imødekomme alle ønsker. Helt igennem en meget positive oplevelse. Kan klart anbefale at handle her.
Håber Audi Hørsholms værksted, kan måle sig med deres salgs afd.
Her har jeg ikke altid været lige heldig, med min tidliger opfattelse af Audi værksteder. Der er klart plads til forbedring.

Besvarelse fra Audi - Hørsholm
Måske et prisniveau som er præget af de mange firmabil-kunder. Men "Ordnung muss sein" - det lever man 100% op til!