Audi - Aalborg Anmeldelser 705

4,5

Ny Kærvej 47, 9000 Aalborg, DK

Jeg havde en virkelig god oplevelse med hele købsprocessen fra den første gang jeg trådte indenfor døren. Jeg endte med at privatlease en Audi Q4. Jeg oplevede, at Audi Aalborg gjorde rigtig meget ud... Se mere

Vi havde en rigtig god og samlet købsoplevelse hos Audi Aalborg. Fra første kontakt til levering blev vi mødt med professionalisme, venlighed og stor imødekommenhed. Personalet var hjælpsomme, tog sig... Se mere

Som altid en fantastisk og behandling af kompetent sælger, som møder en i øjenhøjde, og er god til at forklare de forskellige muligheder der findes i elbils verden. 4 gang vi køber der, og har altid v... Se mere

En ventetid og kommunikation der virkelig trænger til eftersyn. Selv da bilen endelig var færdig måtte jeg selv ringe og få bekræftet den kunne hentes - fik dog en mobile pay anmodning med det samme... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 13 af de 23 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  3. nr. 18 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
  4. nr. 30 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
  5. nr. 13 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing

• Ny Kærvej 47, 9000, Aalborg, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Fantastisk service

Fantastisk service

17. februar 2025

Hej Pia,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Thumbs up

God service og alle aftaler, var som aftalt

20. februar 2025

Hej Hårmode,

Mange tak for din bedømmelse.

Det glæder os meget at læse om din positive oplevelse, da vi altid gør alt i vores magt for at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi glæder os til at se dig igen en anden gang og ønsker dig en rigtig god dag.

God hurtig service

25. februar 2025

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med den service, som du har modtaget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Jeg har sat min Audi A6 til salg

Jeg har sat min Audi A6 til salg fordi jeg er træt af dårlige brugeroplevelser af software som efter min mening er fyldt med fejl og unødige fejlmeddelelser.
Lang ventetid på service og manglende løsning på de mange problemer gør at jeg efter at have haft Audi A4, A6, A7, Q3 Q5 og nu igen A6 ikke skal have Audi igen de næste mange år.

18. februar 2025

Hej Lars,

Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vores service reflekterer vores forpligtigelse til kvalitet, uddannet personale, benyttelse af korrekt værktøj og reparation i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Vi forstår, at din oplevelse har været utilfredsstillende denne gang.

Hos Audi Aalborg ønsker vi naturligvis at hjælpe alle vores kære kunder og yde en førsteklasses service. Det ærgrer os derfor, at det ikke lykkedes os i denne omgang.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

MitAudi

Alt blev som aftalt.

22. februar 2025

Hej Jørgen,

Vi er glade for at høre, at alt gik som forventet.

Du ønskes en rigtig god dag.

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Rigtig god service og behandling hos…

Rigtig god service og behandling hos Audi i Aalborg . Vi handlede med Anders og det er altid en rigtig god og grundig betjening vi får hos ham

20. februar 2025

Hej Finn,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service hos Audi Aalborg.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. 😊

God og hurtig service

13. februar 2025

Hej Efe,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi ønsker dig en god dag!

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Aftalt tid god betjening og god…

Aftalt tid god betjening og god information da bilen var færdig

6. februar 2025

Hej Jan,

Tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi pris på.

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Profesionelle og meget kompetente…

Profesionelle og meget kompetente medarbejdere

24. januar 2025

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på.

Mille

perfekt handel

særdeles positiv oplevelse med kompetent, effektiv sælger

29. januar 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på.

Mille

Alt gik som aftalt

Alt gik som aftalt

22. januar 2025

Hej John,

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Fandt tid til og lave service på Audi…

Fandt tid til og lave service på Audi S6 selvom det ikke var det jeg kom for...
Men Tusind tak for det Audi Aalborg

20. januar 2025

Hej Henrik,

Mange tak for din flotte anmeldelse - den værdsætter vi meget.

Vi er glade for at høre, at vi kunne imødekomme dit behov for service på din Audi S6, selvom det ikke var planlagt ved dit besøg.

Det er vores mål at være fleksible og levere den bedst mulige service til vores kunder.

Tak for din tillid, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

god proces i hele forløbet

god proces i hele forløbet, sælger "nede på jorden"

Hej Søren,

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

God oplevelse af service hos Audi…

God oplevelse af service hos Audi Aalborg.
Fint med vidio, af hvad der blev lavet og imødekommende personale da bilen skulle afhentes.

Hej Anya,

Fantastisk kunde oplevelse

Jeg bliver nødt til at skrive denne anmeldelse - for jeg er helt igennem meget meget tilfreds - ikke kun med købet af vores nye Q6 progress plus Quatro, absolut den bedste bil vi til dato har ejet. Vi er igennem hele handelen af Morten blevet informeret om alt det vi havde behov for at vide - Christian hjalp med opsætningen - alt spiller bare - fik lige en softwareopdatering i denne uge - og igen superhurtig service - tak til Michael. Vi fik en pæn og ren lånebil - virkelig glad for at vi valgte at handle hos Audi Aalborg.

8. januar 2025

Hej Michael,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du er så tilfreds med din nye Audi Q6 Progress Plus Quattro.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi værdsætter, at du valgte Audi Aalborg.

Tak for din tillid, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Fantastisk rådgivning og service.

Fantastisk rådgivning og service.

Hej Finn,

audi q6 etron

Har lige fået en audi q6 etron ved audi i Ålborg. Fik en virkelig god service af sælgeren. Så jeg kan klart anbefale audi i Ålborg.Vh.kim Schubert

28. december 2024

Hej Kim,

Tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi pris på.

Vi ønsker dig et stort tillykke med din nye Audi Q6 e-tron og rigtig god dag. 😊

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Jeg fik en super god information og…

Jeg fik en super god information og service af en meget kompetent medarbejder - super

Hej Torben,

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Service i top og personligt betjening…

Service i top og personligt betjening af Michael👌

21. december 2024

Hej Jonny,