Audi - Aalborg Anmeldelser

Ny Kærvej 47, 9000 Aalborg, DK

Jeg er meget tilfreds med, at komme hos Audi Aalborg, Jeg har for kort tid siden, været til 2 års eftersyn med min Audi Q4. Jeg blev godt modtaget af medarbejderne, både ved aflevering og afhentning... Se mere

Jeg havde lidt småproblemer med noget software, men det rettede de hurtigt med en softwareopdatering, og så er jeg kørende igen.. Fanatisk service som altid hos Audi Aalborg

Jeg har kun haft gode oplevelser med Audi Aalborg og er rigtig godt tilfreds med den behandling og service, jeg har fået. Man bliver altid mødt venligt og professionelt, og jeg føler, at der blive... Se mere

Jeg har nu haft en Audi i snart tre år. Siden sommeren, har jeg ikke kunne starte klimaanlægget på deres app, som jeg betaler for. Jeg har haft ringet til dem flere gange, hvor de lover, de vil f... Se mere

1. nr. 49 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted
  2. nr. 27 af de 38 bedste virksomheder i Bilforhandler
  3. nr. 12 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing
  4. nr. 12 af de 22 bedste virksomheder i Bilreservedelsbutik
  5. nr. 19 af de 29 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør

• Ny Kærvej 47, 9000, Aalborg, Danmark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.861 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

alt spillede som aftalt

alt spillede som aftalt. Servicen lægger sig op af brand´et og performer godt.

28. marts 2025

Hej Tom,

Vi er glade for at høre, at alt spillede som aftalt, og at du var tilfreds med servicen. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Jeg havde desværre ikke en god…

Jeg havde desværre ikke en god oplevelse hos Audi Aalborg.
Udover mit værkstedsbesøg, synes jeg at det har været svært at få fat i dem på telefonen og lidt upersonligt at man får et callcenter i røret når man ringer.
Det bliver et lidt længere skriveri hvis jeg skal forbi alt det jeg har været igennem med Audi Aalborg. Så jeg holder beskeden her kort.
En meget dårlig fejlsøgning hvor der er et andet værksted der før har set på bilen godt kunne høre at der var noget galt, men ikke lige hvad det var. Så jeg prøvede at køre forbi Audi Aalborg for hjælp. Fik en ringe fejlsøgning og hurtigt en regning som der skulle betales for noget Audi ikke har fundet fejlen på. Jeg ringer ind for at spørge mere ind til dette, men får kun en ubehøvlet medarbejder i røret.

Jeg anbefaler ikke Audi Aalborg. Find hellere en anden autoriseret forhandler.

25. marts 2025

Hej Kris,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Hvis du har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Telefon- og registreringsnummer kan sendes til os på anmeldelser@semlermobility.dk 😊

Vi håber på at få muligheden for at rette op på dit indtryk.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

God betjening

21. marts 2025

Hej John,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god betjening hos Audi Aalborg. Din feedback betyder meget for os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden 😊

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Arbejdet ikke udført trods faktura.

Indleverede min bil for at få monteret sommerhjul. Ved afhentning blev jeg præsenteret for fakturaen, som var korrekt. Min overraskelse var derfor stor, da jeg kom ud til bilen, og kunne konstatere at hjulene ikke var skiftet, mine vinterhjul sad stadig på bilen.

Næste kapitel - AUDI kontaktede mig og tilbød tid til at skifte mine hjul d. 9/4. Da jeg ankom til værkstedet var mine sommerhjul stadig ikke til rådighed, og jeg måtte endnu engang køre hjem uden at det aftalte arbejde var udført. AUDI kunne i det mindste have kontaktet mig. Desværre kan man ikke give 0 stjerner i Trustpilot.

13. marts 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os - det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give til vores kunder.

Hvis du sender dine kontaktoplysninger (fulde navn, reg. nr. samt tlf. nr.) til anmeldelser@semlermobility.dk, så undersøger vi sagen nærmere.

Vi sætter pris på din feedback og ønsker dig en god dag. 😊

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Jeg har fået en rigtig god behandling…

Jeg har fået en rigtig god behandling af morten Audi Ålborg op til flere gange.
Der bliver kigget på mit behov og rigtigt god hjælp til at se hvad der giver mening på den lange bane
Mht plug in-benzin og el.

14. marts 2025

Hej Mads,
Tak for din anmeldelse og rosende ord!

Det er skønt at høre, at du har fået god behandling hos Audi Aalborg. 😊

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til dig.

Audi Q4 Ålborg

Alle vor aftaler blev oveholdt med dato og levering. Blev informeret under vejs om levering. Meget fin gennemgang af bilen ved afhentning.

13. marts 2025

Hej Carsten,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. 😊

Din feedback er meget værdsat, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Ufattelig ringe service eftersyn

Ufattelig ringe service eftersyn. Bilen manglede både olie 500 ml og kølervæske, der var max 3 cm i beholderen. Så jeg måtte selv hælde over en liter kølervæske på den. Jeg vender ikke tilbage. Har fundet et andet mere seriøst værksted

5. marts 2025

Hej Rene,

Vi beklager dybt din oplevelse med serviceeftersynet hos Audi Aalborg. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Din feedback er vigtig for os, og vi vil bruge den til at forbedre vores service fremover.

Vi takker for din tilbagemelding og håber, at vi kan gøre det bedre en anden gang.

Tilfreds køber af Q4 e-tron

Købte brugt Q4 e-tron. Sælger Jørgen C var rigtig god at snakke med. Vi måtte vente knap en times tid på at få bud på vores byttebil, men Jørgen var meget OBS på at vi ikke blev glemt imens.
Der blev taget den nødvendige tid fra til instruktion ved udleveringen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi handler der gerne igen.
Hvis anmeldelsen i stedet skulle dække telefon-slusen ind til forretningen, så ville bedømmelsen være helt anderledes …. det er altså ikke særligt kundevenligt, og må kunne sættes bedre op.

1. februar 2025

Hej Henrik,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Jørgen og at du følte dig godt behandlet.

Vi bestræber os på at give alle vores kunder en god oplevelse, og vi tager din feedback om telefon-slusen til efterretning.

Du ønskes en rigtig god dag.

Godt med evaluering

6. marts 2025

Hej Svend,

Fantastisk service

Fantastisk service

17. februar 2025

Hej Pia,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden😊

Thumbs up

God service og alle aftaler, var som aftalt

20. februar 2025

Hej Hårmode,

Mange tak for din bedømmelse.

Det glæder os meget at læse om din positive oplevelse, da vi altid gør alt i vores magt for at sikre vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Vi glæder os til at se dig igen en anden gang og ønsker dig en rigtig god dag.

God hurtig service

25. februar 2025

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os og er tilfreds med den service, som du har modtaget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Jeg har sat min Audi A6 til salg

Jeg har sat min Audi A6 til salg fordi jeg er træt af dårlige brugeroplevelser af software som efter min mening er fyldt med fejl og unødige fejlmeddelelser.
Lang ventetid på service og manglende løsning på de mange problemer gør at jeg efter at have haft Audi A4, A6, A7, Q3 Q5 og nu igen A6 ikke skal have Audi igen de næste mange år.

18. februar 2025

Hej Lars,

Vi beklager det indtryk, du er efterladt med. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vores service reflekterer vores forpligtigelse til kvalitet, uddannet personale, benyttelse af korrekt værktøj og reparation i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Vi forstår, at din oplevelse har været utilfredsstillende denne gang.

Hos Audi Aalborg ønsker vi naturligvis at hjælpe alle vores kære kunder og yde en førsteklasses service. Det ærgrer os derfor, at det ikke lykkedes os i denne omgang.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en god dag.

MitAudi

Alt blev som aftalt.

22. februar 2025

Hej Jørgen,

Vi er glade for at høre, at alt gik som forventet.

Du ønskes en rigtig god dag.

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Rigtig god service og behandling hos…

Rigtig god service og behandling hos Audi i Aalborg . Vi handlede med Anders og det er altid en rigtig god og grundig betjening vi får hos ham

20. februar 2025

Hej Finn,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service hos Audi Aalborg.

Din feedback er værdsat, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. 😊

God og hurtig service

13. februar 2025

Hej Efe,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi ønsker dig en god dag!

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Aftalt tid god betjening og god…

Aftalt tid god betjening og god information da bilen var færdig

6. februar 2025

Hej Jan,

Tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi pris på.

Audi Aalborg - en del af Semler Mobility

Profesionelle og meget kompetente…

Profesionelle og meget kompetente medarbejdere

24. januar 2025

Hej Claus,

Mille

perfekt handel

særdeles positiv oplevelse med kompetent, effektiv sælger

29. januar 2025

Hej,