AlgeKvit ApS Anmeldelser

2,6

Det er dog utroligt! Mia i topklasse til at styre det hele og hendes smil, grin, oprigtighed og selvuhøjtidelighed i telefonen slår benene væk under enhver. Hårdt knoklende Alexander, som er o... Se mere

Meget utilfredsstillende forløb omkring rensning af tag for vores ejerforening. Vi har i lighed med andre oplevet fantasifulde forklaringer på hvornår tagrensningen skulle foretages, hvorfor tagrensni... Se mere

Det er nu tredje gang AlgeKvit behandler gårdens tage, terrasser, murværk mv. Modtager mail, sms og opringning dagen inden, så jeg har mulighed for at være hjemme. Nikolaj var omhyggelig, grundig og k... Se mere

Bor i rækkehus og har naboer til begge sider som intet har fået lavet, og man kan IKKE se nogen forskel overhovedet. Da jeg reklamerede fik jeg at vide der skulle gå 1/2 år. Efter 1/2 år nægter de at... Se mere

1. Havecenter

AlgeKvit ApS tilbyder algebehandling af tage, facader, fliser samt rensning og imprægnering fliser, facader og tage, med op til 20 års garanti. Vi har den længste garanti i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Kontakt os i dag!

Under middel

Vi har fået hulmursisoleret

Vi har fået hulmursisoleret - dejligt.
Bedste håndværkeroplevelse i mange, mange år.
Hurtig respons på første mailhenvendelse, og udført 4 dage senere.
Styr på aftalerne, hurtig svar på spsm.
Kvalitetsarbejde.
Flinke folk.
Min allerbedste anbefalinger.

7. november 2018

Mos er stadig i vækst efter behandling.

Algekvit reagerede hurtigt efter min henvendelse. Dog er det sådant at 30% af det mos der sprøjtet på mit tag er knald hamrende grøn igen og det skete efter et par måneder. Kender ikke det algemiddel eller den opløsning der bliver brugt - men det dræber ikke mosset. Jeg fik behandlingen udført i foråret 2017.

23. oktober 2017

Hej Leif

Tak for din henvendelse, tage med meget mos bliver desværre ikke rene efter blot 1 behandling, har man et tag med meget mos må man forvente at taget skal have flere behandlinger ( normalt 2-3 over 2-3 år ) dog afhængigt af hvor meget mos der er.

Dette oplyser vi også om på selve hjemmesiden: https://algekvit.dk/algebehandling

Med teksten:

- Er én algebehandling nok til at få taget helt rent?
I de fleste tilfælde er én behandling tilstrækkeligt, hvis du har en let algevækst. Tage som er svært angrebet af alger, mos og lav kan kræve to eller tre behandlinger for at opnå det perfekte resultat.

Når det så er sagt så har vi self. Virkningsgaranti, som betyder alle behandlinger skal resultere i en synlig forskel, dette beskrives således på hjemmesiden:

- Har I virkningsgaranti?
Ja, det er dog et krav, at du tager et billede af det algebehandlede område max. 5 dage efter algebehandlingen er udført, og gemmer billedet til fremtidig dokumentation. Du kan tidligst reklamere over manglende virkning 9 måneder efter behandlingen. Dette skyldes eksempelvis, at lav først slipper taget 6-9 måneder efter de dør.

Jeg håber derfor du vil tage kontakt til os og lave en reklamation såfremt du ikke mener det har haft nogen effekt.

Såfremt det har haft en effekt og fjernet noget af mosset håber jeg du vil følge ovenstående anbefaling om at få genbehandlet taget flere gange og derved opnå det flotte resultat som en gentagelse af behandlingen giver.

Du er altid vekommende til at kontakte os på 70261011 for yderlig information.

De holder det de lover og lidt til!

Vi fik en enkelt behandling sidste år der har virket helt perfekt. De første 14 dages tid skete der intet, men pludselig kunne vi følge processen.

Grundet blæsevejr blev "operationen" afblæst et par gange dog fik vi en god besked hver gang.

Dette er et troværdigt firma der holder det de lover.

15. august 2017

Fremragende arbejde

Tusind tak algekvit lige fra første snak med mia på kontoret til jeres medarbejder der kom og rensede vores indkørsel dejligt med et firma der holder hvad de lover vil anbefale jer til naboer og bekendte mvh vibeke

8. december 2016

Super service og kvalitet!

Jeg brugte i foråret algekvit til rens af mine fliser og de blev trods en sund skepsis som nye igen, det havde jeg virkeligt aldrig turde håbe på!

kan kun sige gode ting og firmaet og deres personale som er super søde.

18. oktober 2016

Elendig kundeservice læs ingen kundeservice

Anbefaler på det kraftigste at holde sig væk fra Algekvit, der er overhovedet ingen form for kundeservice.

4. oktober 2016

Hej Kristian

Vi har desværre ikke kunne finde noget på dig med ordre ref: 20976720
Ligeledes har du heller ikke svaret på de mange anmodninger her på Trustpilot om validering af køb.
Vi vurdere derfor der må være tale om en forkert anmeldelse af et forkert firma og håber du vil rette denne hurtigst muligt.

Mvh Algekvit.dk

Elendig kundeservice - og har aldrig leveret

Kontaktede dem i starten af maj for at få foretaget ukrudtsbekæmpelse. Først ingen reaktion på mail via deres web site, så ringer jeg, lægger besked i en "reception", ingen ringer tilbage, så ringer jeg igen. Snakker først med receptionst, som intet ved og som senere sender mig videre til en person, der kan svare på et par spørgsmål. Ved samtalen angiver de op til 4 ugers leveringstid. OK - jeg bestiller. Venter 4 uger - intet sker. Ringer igen (efter 5-6 uger) - igen fat i "reception", der lover de vil ringe tilbage - ingen ringer tilbage. Mailer til dem. Får at vide at de sender en SMS dagen før de kommer- jeg spørger via svar på mail om vi ikke kan aftale en dag - det kan vi ikke, de kan kun sende SMS dagen før. Rykker så igen for svar/reaktion efter 1 uge - og igen uden at få svar. Og nu har jeg fået nok af dem. Mit ukrudt er vokset til fordi de hverken har magtet at levere indenfor rimelig tid eller har magtet at have en kvalificeret dialog om hvornår der kan leveres. Har fundet anden løsning. Anbefaler ikke at bruge dette amatørfirma.

28. juni 2016

Hej Jens

Vi er rigtig kede af vi ikke har kunnet levere indenfor de forventet 3-4 uger, dette skyldes at en ukrudtsbehandling skal laves i tørvejr og en dag hvor det ikke blæser, og der har desværre ikke været nok af disse dage til vi har kunnet levere til alle kunder inden for 3-4 uger.

Du skriver vi ikke ringer tilbage men første gang du kontakter os er D 11 Maj og allerede D 12 Maj ringer vi og og du laver så bestillingen via telefon D 12 Maj.

Efterfølgende er der kun kommunikation via mail. Jeg har vedhæftet disse mail så andre der læser din anmeldelse selv kan vurdere dem.

OK, nu kan I glemme alt om at levere nogetsomhelst til mig - og I kan jo selv checke min anmeldelse af Jer på TrustPilot.

/Jens Petersen

On 30 Jun 2016, at 09:03, AlgeKvit.dk <salg@algekvit.dk> wrote:

Hej Jens,

Jeg er meget ked af at ventetiden har ramt dig.

Vi kan ikke komme denne uge da det har regnet hele ugen og de lover mere regn fremadrettet.

Jeg beklager meget ventetiden!

AlgeKvit/Mia

Den 25. juni 2016 kl. 17.17 skrev Jens Petersen <jens@bergpetersen.dk>:

Hej - nu er det ved at være et godt stykke tid siden jeg kontaktede Jer første gang. Ved den lejlighed var der noget ventetid (4 uger) ift. at få lavet en ukrudtsbekæmpelse - da den tid var gået, kontaktede jeg Jer og fik at vide at I ville sende en SMS, når I kom - det var d. 17/6. Nu vil jeg gerne vide, hvornår I realistisk set kan komme - ukrudtet på min gårdsplads og andre steder vokser og vokser (og det er højt nu) og tiden går bare. Kan det blive i uge 26 (denne uge)?

Mvh. Jens Petersen

On 17 Jun 2016, at 09:54, AlgeKvit.dk <salg@algekvit.dk> wrote:

Ja det er helt okay, så kommer du bare med gangen efter :-)

God weekend

Den 17. juni 2016 kl. 09.45 skrev Jens Petersen <jens@bergpetersen.dk>:

OK, men jeg har også et arbejde at passe, så det kan være at mit svar bliver at det ikke går med den dag, som I foreslår, og at vi derfor må finden en anden dag.

Men kom bare med en SMS.

Mvh. Jens

On 17 Jun 2016, at 09:42, AlgeKvit.dk <salg@algekvit.dk> wrote:

Hej igen,

Vi har ikke mulighed for at planlægge disse behandlinger længere frem end dagen før.

Det er derfor vores eneste mulighed at advisere dagen før.

2016-06-17 9:37 GMT+02:00 Jens Petersen <jens@bergpetersen.dk>:

Hej - en SMS dagen før er nok ikke løsningen. Jeg er nødt til at være hjemme, når I kommer (så jeg kan anvise, hvor der skal sprøjtes), så jeg vil gerne aftale dette i bedre tid i forvejen. Venligst kom med et forslag til en dato, hvor I kan komme. Det er ved at haste, da ukrudtet nu er vokset godt til.

Mvh. Jens

On 17 Jun 2016, at 09:31, AlgeKvit.dk <salg@algekvit.dk> wrote:

Hej Jens,

Vi bestræber os på at komme hurtigst muligt.

Du vil modtage en sms dagen før vi kommer.

Mange tak for din tålmodighed.

AlgeKvit/mia

Fantastisk flot arbejde- nu evalueret

Terrasse, gård og indkørsel afrenset på flotteste vis. Alt gammelt skidt, mos i fuger og sort belægning er væk. Efter behandlingen er alt skyllet af og der er intet affald el. lign. tilbage. Fliser ser ud som nye og glemt mønster er dukket op. 110 % tilfreds.
Taget er også behandlet og her ventes spændt på resultatet der i sagens natur ikke er synligt straks... men naboens hus er flot (blev behandlet sidste år)
OPFØLGNING
Så er der gået over et år og vurdering af resultatet må være på sin plads. Terasse, gård og indkørsel har holdt sig meget flot og er efterbehandlet som aftalt. Meget flot resultat der kan anbefales pg som jeg er meget tilfreds med.
Taget.. en helt anden sag. Der er ikke sket meget og fortsat mos. Da jeg ikke har før-billeder vil Algekvit på ingen måde acceptere at resultatet er langtfra forventet og dermed ombehandle. Underligt at naboens tag der blev behandlet året før står flot stadigvæk, men anbefaling kan jeg ikke give. En genbo der fik behandlet samtidig er ligeledes utilfreds og en lovet besigtigelse er glemt.
5 stjerner for fliser så gennemsnit er 2,5.

12. april 2016

Hej Allan

Dejligt at høre du er glad for resultatet.
Vi glæder os til at komme forbi igen næste år.

Med Venlig Hilsen
AlgeKvit.dk

Alge kvit - ikke gearet til service.....

Havde bestilt den store pakke hos Algekvit. Efter to forsøg kommer de forbi i 20 minutter og fixer kun 1/3 af opgaverne....sender regning for det hele. Bare noget rod....og jeg har stadig ikke fået løst den opgave jeg skulle. Gør dem opmærksom på problemet og får at vide de ikke havde det rigtige udstyr med. Håber der er andre som er mere heldige med Alge Kvit

9. september 2015

Hej Jesper

Jeg forstår ikke du ikke syntes vi yder en god service? Du bestiller en Mega pakke som giver algebehandling af tag og alle fliser, da vi ankommer til huset kan vi se der er noget over 4 meter til tagrenden som er vores max højde for at kunne algebehandle, derudover er taget flad hvilket gør man ikke kan se det fra jorden. Link til huset: https://www.google.dk/maps/place/Mozarts+alle+8/@56.4584528,9.9568797,3a,75y,262.76h,90t/data=!3m7!1e1!3m4!1su9U871TcQBbPlsV-AaNMTA!2e0!7i13312!8i6656!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0xe32f8777cebd7f8b!6m1!1e1

Vi har desværre ikke udstyr der kan klare huse med mere end 4 meter til tagrenden hvilket vi også oplyser på hjemmesiden.

Vores medarbejder behandlede derfor kun fliserne rundt om huset hvilket tager de 20 minutter hvilket er meget normalt.

Du kontakter os efterfølgende og oplyser du også gerne ville have sprøjtet din træ terresse hvilket vi tilbyder at komme forbi og gøre U/B men gør opmærksom på den skal være ryddet for møber mm. Vi høre ikke yderlig fra dig hvilket under mig ? og endnu mere undere dette oplæg mig eftersom vi har prøvet at efterkomme alle dine ønsker ?

Men du er som sagt meget velkommen til at kontakte os hvis du ønsker den træterrasse behandlet også.

Mvh AlgeKvit.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (99 anmeldelser)