Det er dog utroligt! Mia i topklasse til at styre det hele og hendes smil, grin, oprigtighed og selvuhøjtidelighed i telefonen slår benene væk under enhver. Hårdt knoklende Alexander, som er o... Se mere
Meget utilfredsstillende forløb omkring rensning af tag for vores ejerforening. Vi har i lighed med andre oplevet fantasifulde forklaringer på hvornår tagrensningen skulle foretages, hvorfor tagrensni... Se mere
Det er nu tredje gang AlgeKvit behandler gårdens tage, terrasser, murværk mv. Modtager mail, sms og opringning dagen inden, så jeg har mulighed for at være hjemme. Nikolaj var omhyggelig, grundig og k... Se mere
Bor i rækkehus og har naboer til begge sider som intet har fået lavet, og man kan IKKE se nogen forskel overhovedet. Da jeg reklamerede fik jeg at vide der skulle gå 1/2 år. Efter 1/2 år nægter de at... Se mere
AlgeKvit ApS tilbyder algebehandling af tage, facader, fliser samt rensning og imprægnering fliser, facader og tage, med op til 20 års garanti. Vi har den længste garanti i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Kontakt os i dag!
Ådalsvej 5, 6040, Egtved, Danmark
- salg@algekvit.dk
- algekvit.dk
Har ventet over et år på at få algebehandling
I juni måned 2019 fik vi behandlet vores tag. Den 17/7-19 betalte vi 16.250 kr. herfor. Den 3. Juli klagede jeg over at alger og mos stortrivedes på taget. Jeg fik i november 2019 (!!) tilbudt en ny omgang - uden beregning. De ville “komme forbi, næste gang de var i området”. Jeg skulle ikke være bekymret. De skulle nok komme, selvom de havde fået betalingen fra første behandling.
De leveringstider, de skriver lange mails om (kort fortalt: at de kommer inden for en måned) passer på ingen måde i vores tilfælde. Algekvit har endnu ikke været her og vi skriver ultimo august måned nu - 2020!!
Vi har ringet og sms’er og de lover og lover - men kommer ikke. Man får fornemmelsen af, at dem, som ikke har betalt kommer i første række. Imens vi venter tager taget skade af mossen og algerne.
Hvornår mon der sker noget?
Stor tak til Frank :-)
Stor tak til Frank :-)
Fliserne er renset til perfektion, alt er rengjort helt ud til kanterne.
Dejligt møde med en venlig og flittig fyr.
ser frem til den sidste del af behandlingen.
Det kan koste dyrt at bruge Algekvit
Det kan koste dyrt, at glemme at bestille for rensning af et areal. Kommer glad hjem og ser de fine nyrensede fliser, men har glemt at bestille rensning af min kældertrappe. Kontakter dem der har renset fliserne og de oplyser mig om at de da nemt og hurtigt kan tage det ekstra areal med. Koordinering i forhold imprægneringen er ikke nødvendig. Men det skal vise sig, at være en fejlmelding. Ringer til Algekvits kontor for også at få en pris for rensning af kældertrappen. Men i stedet for at give en god pris for ekstra arbejdet, så tilbydes jeg en helt ublu pris udregnet som en helt ny opgave. Det er ikke meget goodwill til mig som eksisterende kunde. Har bestilt et utal af håndværker opgaver men aldrig mødt den form for prispolitik. Normalt giver man kunden der bestiller en ekstra opgave en rigtig god pris - ofte billigere end hovedopgaven. Underlig kundepleje/politik at tilbyde en pris der er lang højere end normalprisen. Troede først der var tale om en fejl, men kontoret fastholdt en pris der var 3 gange så høj som normalprisen. Jeg vender derfor ikke tilbage til Algekvit en anden gang.
Algekvit har efterfølgende truet mig med bål og brand fordi de mener der er fejl i min anmeldelse. De mener jeg har opnået goodwill. Det er korrekt de startede med at tilbyde mig en pris der var 1000 kr højere hvilket gjorde prisen 4 gange højere end deres listepris. Om det er goodwill vil jeg lade være op til læseren at afgøre.

Besvarelse fra AlgeKvit ApS
Snyd og bedrag
Jeg har for 1 måned siden handlet hos Algekvit. Varen sendes og pengene hæves, men GLS udleverer ved en fejl varen forkert og den bliver åbnet og den returneres derfor til sælger. Her starter en måneds kamp for at få mine varer tilsendt eller penge retur. Algekvit svarer ikke på mails og når de svarer, beskylder de GLS for ikke at have returneret pakken til dem, at have leveret pakken på en forkert adresse, os.v. Alt sammen usande beskyldninger.
Jeg kontakter Algekvit på både mail og tlf. men får ikke mine varer eller penge retur før jeg truer med politianmeldelse. Da returneres betaling for mine varer men ikke portoen, da Algekvit oplyser at de har kontaktet GLS og at GLS siger det er mig, der ikke har hentet varen. Algekvit skriver desuden at GLS har returneret varen til et andet firma i samme bygning og at de derfor først flere uger senere har modtaget min pakke retur.
Jeg kontakter GLS igen for at høre om det kan være rigtigt. GLS har ingen oplysninger i deres system om at Algekvit har kontaktet dem, ligesom GLS kan se at varen er returneret til det rigtige firma og de bekræfter ligeledes at jeg ikke kunne få min pakke udleveret, da jeg kom til pakkeshoppen, fordi den var blevet udleveret forkert. Altså bekræfter GLS det jeg skrevet til Algekvit.
GLS tilbyder at kontakte Algekvit med det samme på tlf. og ringer kort efter tilbage til mig og fortæller, at Algekvits chef fortsat afviser at udbetale min porto, da det er for tidskrævende for ham at gøre krav på portoen overfor GLS. Derudover oplyser Algekvits chef GLS om, at hvis jeg skriver en negativ anmeldelse på Trustpilot vil han besvare min anmeldelse ved at skrive at jeg skal kontakte GLS og at det er GLS der er skyld i problemet.
GLS har været meget servicemindede og hjælpsomme og er IKKE skyld i problemet!

Besvarelse fra AlgeKvit ApS
Service i top
Vi har lige fået ordnet alle vires fliser og der var mange de er blevet så flotte og super service fra Alexanders side. De kan varmt anbefales hvis man står og skal have ordnet ens fliser :D
Super professionelt arbejde kommer som…
Super professionelt arbejde kommer som aftalt og prisen er helt ok.
Vi har fået renset 60 KVM fliser og…
Vi har fået renset 60 KVM fliser og Nicklas udførte det perfekt. Fliserne er flottere end da de var nye.
Alexander var her i dag og imprægnere, så nu kan vi rigtig nyde det flotte syn.
Super service af Frank
Super service af Frank - alt er bare i orden, kan kun anbefalde dette firma.
Tusinde tak for flot arbejde
Tusinde tak for flot arbejde - jeg har lige fået mit tag algebehandlet i dag.
Jeres medarbejder var meget nem og behagelig at tale med, han kom med yderst nyttige informationer og var meget omhyggelig.
Det kan ikke gøres bedre!!!
Super flot arbejde og en kanon…
Super flot arbejde og en kanon behandling af Frank & ikke mindst til en skarp pris.
Tak
Flotte fliser og god og venlig betjening af Frank. Efterfølgende imprægnering udført indenfor den lovede frist. Vi er meget tilfredse. :)
Meget tilfreds !
Frank fra Algekvit har været her i dag ... jeg er overmåde tilfreds med hans arbejde. Jeg har fået “nye” terrasser og så var Frank serviceminded og professionel. Jeg kan kun anbefale Algekvit ... og deres priser er konkurrencedygtige. Hilsen Steven.
Har haft besøg af Alexander i dag
Har haft besøg af Alexander i dag. Er meget tilfreds med min flotte terrasse, en meget behagelig ung mand. M.v. h. M. Gregersen
Super oplevelse
Besøg af Frank fra Algekvit. Super fint arbejde. Fliserne på terrasse rengjort for mos, alger og flisepest - ligner helt nye fliser efter behandlingen. Nu mangler vi så bare NANO behandlingen - glæder os så meget over resultatet.
Meget tilfreds med jeres fliserens
Meget tilfreds med jeres fliserens og tak til Claus som leveret et godt stykke arbejde
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Alt til tiden og til aftalt pris. Fliserne blev som nye, tak til Frank :-)
Rensning af fliser.
Vi har nu fået renset fliser hos Algekvit 2 gange, og er yderst tilfredse med resultatet.
Flinke og rare medarbejder begge gange.
Meget hurtig levering af støvmasker
Meget hurtig levering af støvmasker. Kan varmt anbefales.
Kan varmt anbefale Algekvit.dk
Kan varmt anbefale Algekvit.dk. Algekvit har fra tilbudsgivningen og frem til selve rensningen leveret en super kvalitet og service.
Flot arbejde!
Virkelig flot arbejde, mine 30 år gamle fliser er lige så rene nu, som dem jeg anlagde for 3 år siden (og som nu også er renset/imprægnerede). Super service og betjening på nåde mail og telefonisk. Hver en krone værd, glæder mig til forår og sommer på mine flotte terrasser.